182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
G_ArchAngel #85555 BBC-n most volt egy aranyos riport, E.Jordan meglatogatta Rubinho-t: egyutt golfoztak, borozgattak, dumalgattak Rubens villajaban.
RTL Klub mit ad ilyenkor?
-
Másik Forma 1 topikot nézitek? XD
Aszongya, jó lenne megint egy Jordan győzelem
Egyáltalán győzött valaha az a csapat, amíg benne volt az efegyben?
-
Narusco #85553 én csak ugy birom amikor te, mint hamilton fan, vagy legalábbis kimi ellenes írsz valami olyat, aminek kurvára semm ivalóságalapja, csak oltsuk kimit. -
Miért nem tudtok elszakadni a Mclaren-Ferrari-Renault bermuda háromszögtől. Igen is kellenek más csapatok, kicsik, nagyok, mindenféle, ettől lesz színes a sport. -
HUmanHunter #85551 és elfüstölne a motorja megint a max fordulatszámtól :D -
G_ArchAngel #85550 "Tegnap az idősek napja volt, és idő kell hozzá, hogy Spában minden úgy menjen, ahogyan szeretnénk. A motort most teljes fordulatszámmal használjuk és majd meglátjuk, hogy mit tudunk összehozni." - tette hozzá a bajnoki tabella negyedik helyezettje (S.Vettel).
-
Egyszerűbb lenne az élet, ha hagynák a jelenlegieket három autóra váltani, és nem tiltanának semmit, max. a motorok esetében, hogy azért folytonos műszaki hibák ne legyenek, így is elég, ami van. Szóval egy mindent bele jobb lenne, mint szir-szar csapatokat a F1be hozni. -
Kicsit erős volt a "Spa császára" titulus. Kezeljük helyén a dolgokat. Tavaly is hibázott. Amit írtam az ennek kapcsán született. -
Narusco #85547 amugy minden ilyen sebességmérésnél a force india vezet, szóval gyorsnak gyorsak ezek, és mivel ez egy olyan pálya... :) -
hmm meglep , Spa-bol kiindulva így látatlanba azt mondtam volna hogy az eső közbe szólt és valahogy úgy :) remélem jó futam lesz ,belgiumban mindig történnek érdekességek :) -
De most az volt, egyszerűen gyors volt Fisco. -
nem láttam időmérőt. de valaki leírná nekem pár mondatban hogy hogy Fisichella indul az élről ? úgy tudom az force india nem egy acélos csapat :D -
Azért belefilózva az új csapatok helyzetébe, csak nyakon vágnám a helyükben Mosley-t....
Mert egyfelől minek ígér olyasmit amit nem tart az ellenörzése alatt.
Másfelől ha már ígéri ezeket, miért támaszt papíron lefektetett elvárásokat a puszta íéretéért cserébe.
Harmadrészt jól példázza a FOTA félelmét az 'elöszőr aláírunk aztán megbeszéljük' Mosley álláspontról.
..egyébként elég érdekes előnyöket ígért..
-
"Amikor neveztünk, és bemutattuk a rendelkezésünkre álló pénzt és erőforrásokat, a 40 millió fontos költségvetési plafonnak megfelelően készültünk, amiért cserébe nagyobb műszaki szabadságot kaptunk volna. Ezek közé tartozott a 20 ezres maximális fordulatszámú motor, a szezon során történő tetszőleges számú motor használata, a korlátlan tesztlehetőség, valamint néhány aerodinamikai elem. Ezek mind eltűntek, az egyetlen, ami maradt, a rendelkezésünkre álló költségvetés. Nem vagyunk képesek a többiek szintjére lépni, úgyhogy 40 millió fonttal és 120-130 emberrel rendkívül kemény feladat lesz a következő év"- folytatta panaszosan a korábban a Super Agurinál dolgozó szakember.
"El kell mondanom, hogy egy ponton a befektetők a kivonuláson, és a projekt leállításán gondolkodtak. Emiatt nekem, de különösen Adriannak (Campos) nem volt könnyű meggyőzni őket, hogy maradjanak, mivel már nem igérhettük nekik a csillagokat. Már a jogászaikkal is egyeztettek a helyzetről."
A szabályváltozások okozta visszaesés ellenére Audetto bizakodó, és reméli, hogy a csapat hosszú időre képes lesz stabilizálni helyét a Forma-1-ben. Az szponzorok bemutatására az elkövetkező hetekben kerül sor, az autó pedig 2010 januárjában gördül először pályára: "A következő hónaptól a gyakorlat kerül előtérbe, teljes kapacitású működésünk október 1-én kezdődik, az első tesztre pedig január közepén kerül sor. Kis költségvetésből fogunk építkezni, és ha meg tudjuk mutatni, hogy profik vagyunk, és jól bánunk a rendelkezésünkre álló pénzzel, azt hiszem több szponzort és befektetőt sikerül megnyerni magunknak."
Milyen szép lesz majd a rájuk sózott Cosworth motorokkal, kb. 40 millával a béka s'ggéről indulni az esetlegesen 3 autós csapatok ellen...
Gyakorlatilag a feltételek nem lettek sokkal egyszerűbbek mint 2 éve, csak most legalább az érdeklődöknek el is kellett kötelezniük magukat amiért érdeklődtek. -
Narusco #85542 még jó hogy így megalapoztad a kijelentésed, én hiszek neked -
Ügye ma 14kor kezdődik a futam? -
Azért Kiminek a hétvégén már volt egy műszaki problémája, és ilyenkor versenyre is szokott lenni egy. -
Nomeg Glock pont versenyen szokott jókat menni, neki jó a tempója ha jó az autó idén láttuk főleg év elején hogy nagyon ment a versenyeken. -
G_ArchAngel #85538 tenyleg, valoban semmire nem ment a tempojaval, hiszen csak egyeni 3. es a csapat VB reszese lett a rengeteg muszaki hiba es onhibajan kivuli kieses ellenere...
no de hagyjuk, az elet kegyetlen... -
lama king19 #85537 sztem a ferrari mostmár fisicellát fogja berakni massa helyére. -
WNW #85536 Valenciaban a Toyota Glockal a vegen keves korre, lagy gumival, keves benzinnel ment vissza.. Szoval enyhen csal az a leggyorsabb kor.. Itt viszont az idomeron tenyleg gyorsnak tuntek.. Persze a versenyen lehet, hogy nem megy majd nekik.. Itt minden lehet mostanaban... -
paj01 #85535 Ez am a megallapitas..:) A multkori versenyen az utolso korokben glock valoban ment egy leggyorsabb kort...es be is ert a ragyogo 14, helyen. egy leggyorsabb kor nem egyenlo a jo versenytempoval!! Eleg ha megnezzuk a jo oreg ice"cream"man tavalyi teljesitmenyet..:D Kimi tavaly a futamok haromnegyeden megfutotta a legyorsabb kort es nem sokra ment vele azon kivul h kapott vmi dijat erte..:D
szal ennyit a sztereotipiakrol. -
na ringen megint elment az időmérő rendszer clio cupa időmérőn :D -
meg mi az, hogy nem bírok leállni?
ezt bolt talán az első negatív hozzászólásom kimivel kapcsolatban:D -
-
Hamilton sem megy túl elölről, ő is lehet akár még utolsó is. -
nem véletlenül volt szmájli a mondat végén:)
amúgy erre gondoltam:
0:50-nél -
kár hogy Grosjean elb@szott valamit a kvalin vagy csak nem jött össze neki valami, pedig szurkolok neki, nomeg go Force India is
go Kimi! -
Hagyjad már, majd megunják. -
Csak mert 2007-ben Massa második, 2008-ban meg a zöldasztal mellől első lett ... Mikor is tette ki Massát? -
Nem bírsz leállni, mi? "Kirak", meg "Massát". Hol élsz te? Meséld már el, hogy mikor tette ki Massát! -
Szerintem várjuk azért meg a futamot! Tavaly megcsúszott. Hamilton sem megy túl hátulról, ő is lehet akár még első is. -
HUmanHunter #85524 majd jön az eső és lessz előzés :D -
Ez nekem is igy tunt^^ -
majd kirak mindenkit a fűre, mint annó massát:)
amúgy nem fog itt megint senki előzni, max a boxban -
Ő SPA császára, tudja mennyit engedhet meg.
Amúgy a lényeg az, hogy én csak azon spekulálok, hogy az Eau Ruge-on való kiugróan jó átsiklás nagyban segíthetné az előzésekben.
És úgy láttam ő komolyabban rongyol át mint a többiek. -
HUmanHunter #85520 sokkal keményebben használta a rázókövet, csak nehoyg ez megbosszulja magát. -
áh...ez igazi versenypálya tuti hogy nem elalvós futam lesz -
Szerintem a Gyors szakaszra kihegyezett autó és a KERS-által most megtudja oldani, hogy előzgessen.
Ezen a pályán lehet, KERS nélkül is megoldotta tavaly.
2 dolog számít benyomni a KERST a La Source után és pengén át menni az Eau Rouge-on.
Ahogy néztem a belső kamerás felvételeket Kimi a többieknél sokkal keményebben ment át az Eau Rouge-on, nagyon kihasználta a rázóköveket.
Ez a kettő ha meg van, Kimi végig előzgeti a holnapi nagydíjat.
-
Baromi sok fog múlni azon, hogy ki ki mögé akad be a start után. -
Hiába megy 1-1 jobb kört, ha nem konstans.
Eddig és nem csak idén az jött le, hogy a Toyota jó 1-1 körre, de hosszútávon nem tudja hozni a időmérő után elvárható tempót.