FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sztem Massanak van most igaza... Wurz eset? Egész más volt, gyakorlatilag Wurz már kanyarodott, és DC keresztbe átment rajta 😊
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Mondjuk egy Williams + Honda párosnak tudnék örülni😊
http://gaborszantai.co.uk/
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
(jövõ héten már újradesignolt lesz a banner, csak addig maradnak a tavalyi kocsik)
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Amugy Trulli mondta h a Ferrarinál valami nem stimmel, aztán Ross mondta h a Mekinél valami nem stimmal, aztán Nick mondta h valami nem stimmel, aztán mindenki kussól azóta mert az egységes elektronika kiválóan üzemel, s megbízható... szóval örülünk neki h elvakult Ferrari fan vagy, de ez nem kell ide a topikba, mert feleslege, de ha vannak belsõ infóid oszd meg velünk😊)
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
No de ennyit a dologról, csak azért jegyeztem meg, mert szoktam én is használni és nem úgy értelmezem, ahogyan te. Egyébként semmi bajom veled 😊
Valóban nem volt szerencsés a megfogalmazásom, éppen ezért elnézést is kértem. Többet nem fordul elõ....
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
azt hittem vers.
Szal nekem mindegy, de a 'hülye aki másként látja' nem egy szerencsés mondat ha vitára kerül sor. ..valhogy olyan megszólítva érzi magát az ember ha nincs egy véleményen.
<#idiota>#idiota>
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
"At the end of the weekend, heavily conditioned by the qualifying's outcome, the Scuderia Ferrari Marlboro concludes its first appoinment of the season with both cars forced to retire due to engine failure."
Sajna ez van.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Nem tudom milyen meggondolásból, de ezt Ross Brawn -on keresztül a Honda hozta nyilvánosságra.
Várjuk és majd lessük a fejleményeket.
Komolyan gondolom, hogy ne nekem legyen igazam, és minden alkalommal jó és sportszerû versenyeket láthassunk.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
pl.: Ezer éve nem láttalak.
--> Nem kell mindent szó szerint venni. Teljesen nyilvánvaló, hogy nem így értette.
Na de mindegy, zárjuk le, nyilván más másképpen látjuk, nézzük és ez így van jól.....
UFF én beszéltem😄
Az alényeg, hogy már akkor is határeset volt a Ferrari, nem tudom Ross barátunk távozása miatt, vagy mert Kimi idejött 😊)) de valami szar a van a palacsintában.
Ha valamit nem lépnek gyorsan, akkor hamar elúszhat a VB. Amikor mondták a Ferrari fölényt pár hete eleresztettem egy mosolyt, mert annyira szerintem nem volt nyílvánvaló, úgy tûnik igazam is lett.
de azért ekkora lebõgésre nem számoltam. Reméljük összekapják magukat, mert izgalmas évadot AKAROK! 😊
Egyfelõl ha nem biztos hogy meg tud állni akkor nem megy ennyire közel, vagy nem megy azonos íven....de legalább nem néz másfelé mint amerre megy.
Vettel maga is elismerte hogy elcseszte és a 10helyes büntetését egyébként törölték...
Mindezen felül, igen hibázott Hamilton mert túl közel ment az SC-hez...de nem felelõs Vettel hibájáért.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Ezen beszartam 😊)
egy példa hirtelen: (ha rosszul emlékszem javítsatok ki) 2007 japán, safety car bent, mögötte Hamilton, Webber és Wettel.
Hamiltom kihúzódik egészen jobbra majd erõset lassít - mert Õ ugye semmit nem lát a safety car vízfüggönyétõl 😄 - mögötte mindenki nyom egy satut, Wettel meg bele Webber autójába.
Mindezek után éjszakába nyúló meghallgatások, bírói elemzések után az eredmény: Hamilton terészetesen nem hibás, Wettelt megb...ták.
És számos ilyen "érdekes eset" volt, ha objektíven visszaemlékszel....
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Szal aki nem osztja a véleményed az hülye..aham, kerek.
Jó érv.
Reggeli kávézás közben olvasgatok vissza.....nem tudom korábban volt e már szó róla: senkinek nem gyanús, hogy egy Microsoft és McLaren által gyártott vezérlõt kell használni és érdekes módon mindkét ferrari megadta magát.
Azok a ferrarik, amik azért nem nagyon szoktak csak úgy megállni a pálya szélén.
Igen, ferrari rajongó vagyok (lassan 20 éve) és a tavalyi év után hagy állítsak fel ilyen öszzeesküvés elméleteket.
Biztos lesznek akik leszólnak majd e hozzászólás után, elfogadom.....de évközben, ha már harmadik, negyedik alkalommal áll le egy ferrari, akkor emlékezzetek írásomra😄
Más: azt meg csak a hülye nem látja, hogy minden eszközt - még szabálymódosításokat is - megtesznek, hogy nyomják elõre ezt a Hamilton gyereket.
Az angolok így mûködnek...nézzétek meg Backhem -et....egy közepesen jó futbalista.....csak jó a marketingje.
További szép napot mindenkinek
Te olyan vagy mint egy vérmes McLaren vagy Renault szurkoló aki kárörvendve fikázza az aktuális világbajnokot. Alonsonak pl köze nem lett volna a pontszerzõ helyhez, ha nem esnek ki elõle vagy 10-en
Remélem év végén jól pofára estek!
Javaslom regisztrálj a Formula.hu-ra, bár ilyen felfogással ott rövid úton helyere tennének...
SG F1 kommentár adó 😄
(winamp, jetaudio és társai)
www.team-gigabyte.com
www.team-gigabyte.com
mer ott nagyon megetette!
Azon a futamon tényleg beleadott mindent,akkor megmutatta,hogy 37 évesen is számolni kell vele😄
emléxem még a hülye kommentárra is: "Fisichella biztos mondja magában: ne, már megint itt van ez a ferrári mögöttem"
ha avi-ban megfelel
A tavaji utolsó futam,amin minden eldõlt az megvan dvd-n,de sajnos azt a bizonyos M.S. utolsó futamot még nemtudtam megszerezni,de tuti beszerzem,és lesz mit nézni majd nyugdíjaskoromba is😄
Egyrészt voltak elég nagyképû nyilatkozatai("Elég jó volt az autó, viszonylag sokat ki tudtam vele hozni magamból" ezt úgy asszem a 2. versenye után...), másrészt meg a Czollner veri rá nagyon a nyálát, mint Alonsora.

én szvsz túlzott magabiztosságot látok rajta. hogy példával éljek, én jobban tudom használni a wordot mint ti. én valami ilyet látok rajta.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
De jó lenne megszerezné a 8.-at is,és úgy menne nyugdíjba,de szerintem kicsi az esély a visszatérésére😞