FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Coulthard véleménye

Sztem Massanak van most igaza... Wurz eset? Egész más volt, gyakorlatilag Wurz már kanyarodott, és DC keresztbe átment rajta 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

A lényeg, hogy ne BMW, Ferrari és McLaren legyen...

Mondjuk egy Williams + Honda párosnak tudnék örülni😊

http://gaborszantai.co.uk/

Istencsászár
Inkább Williams Toyota nem?😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

M@TriX
jah amúgy még tavaly nevetni lehetett a fennti bannerban a kocsikon, hogy a BMW vs. Meki, de úgy tûnik mostanra aktuális lett 😉

(jövõ héten már újradesignolt lesz a banner, csak addig maradnak a tavalyi kocsik)

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Nem veszünk 😄 Én csak azt mondom, ebben semmi rossz nem volt, ilyenért nem kell elnézést kérni 😛

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Istencsászár
3 hónapja 1 mondantban megemlítette valaki😄

Amugy Trulli mondta h a Ferrarinál valami nem stimmel, aztán Ross mondta h a Mekinél valami nem stimmal, aztán Nick mondta h valami nem stimmel, aztán mindenki kussól azóta mert az egységes elektronika kiválóan üzemel, s megbízható... szóval örülünk neki h elvakult Ferrari fan vagy, de ez nem kell ide a topikba, mert feleslege, de ha vannak belsõ infóid oszd meg velünk😊)

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Szerintem ebben a szókapcsolatban pont nem jelenti azt, hogy hülye aki másként látja. Inkább -> Teljesen egyértelmû, vagy nagyon könnyû észrevenni ...stb.

No de ennyit a dologról, csak azért jegyeztem meg, mert szoktam én is használni és nem úgy értelmezem, ahogyan te. Egyébként semmi bajom veled 😊

Össze ne vesszetek, srácok😄

Valóban nem volt szerencsés a megfogalmazásom, éppen ezért elnézést is kértem. Többet nem fordul elõ....

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

b-type
nem mondod?! 😊))
azt hittem vers.

Szal nekem mindegy, de a 'hülye aki másként látja' nem egy szerencsés mondat ha vitára kerül sor. ..valhogy olyan megszólítva érzi magát az ember ha nincs egy véleményen.
<#idiota>

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

BaliBoy
Idézet a ferrariworld.com belépõ oldaláról:
"At the end of the weekend, heavily conditioned by the qualifying's outcome, the Scuderia Ferrari Marlboro concludes its first appoinment of the season with both cars forced to retire due to engine failure."

Sajna ez van.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

A Ferrari megtalált két gebaszt az elektronikában, mondanom sem kell az egyik a kipörgésgátló.
Nem tudom milyen meggondolásból, de ezt Ross Brawn -on keresztül a Honda hozta nyilvánosságra.
Várjuk és majd lessük a fejleményeket.
Komolyan gondolom, hogy ne nekem legyen igazam, és minden alkalommal jó és sportszerû versenyeket láthassunk.

Igen, most már mindenre rá lehet, és rá is fogják fogni ezt. Magán véleményem szerint meg is érdemlik, mert maguknak köszönhetik. El kell viselniük.

M@TriX
nyugi, nem mondtam, hogy nem igaz, de beszarás lenne ha igaz lenne, a másik részben ha ennek minimális esélye lenne szerinted a Ferka már nem kezdte volna el a hadjáratot? valszeg tudják mi volt a gáz amihez nincs köze az elektronikához... szerintem

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Ez egy kifejezés a magyar nyelvben.

pl.: Ezer éve nem láttalak.

--> Nem kell mindent szó szerint venni. Teljesen nyilvánvaló, hogy nem így értette.

Gondolom azon is beszartál volna tavaly szezon elején - ha utóbb nem derül ki és bizonyosodik be - hogy az egész kémügy egy szemfüles fénymásoló okán pattant ki........

Na de mindegy, zárjuk le, nyilván más másképpen látjuk, nézzük és ez így van jól.....

UFF én beszéltem😄

M@TriX
minde csak idõ kérdése, csak nehogy késõ legyen...

gercse
nem kell ezt túldramatizálni, csak rájönnek a mûszaki hibákra, és sikerül egy jó autót összedobni, ekkor fog kiderülni igazán az erõviszony

M@TriX
komolyra fordítva a szót, a Ferrarinak össze kell kapnia magát, tavaly is csak bazi nagy mázli, hogy megvolt a VB, de azt kell mondjam, hogy igencsak nem rajtuk múlt, de ez mind1 is már.

Az alényeg, hogy már akkor is határeset volt a Ferrari, nem tudom Ross barátunk távozása miatt, vagy mert Kimi idejött 😊)) de valami szar a van a palacsintában.

Ha valamit nem lépnek gyorsan, akkor hamar elúszhat a VB. Amikor mondták a Ferrari fölényt pár hete eleresztettem egy mosolyt, mert annyira szerintem nem volt nyílvánvaló, úgy tûnik igazam is lett.

de azért ekkora lebõgésre nem számoltam. Reméljük összekapják magukat, mert izgalmas évadot AKAROK! 😊

b-type
Mert Vettel volt a hibás.
Egyfelõl ha nem biztos hogy meg tud állni akkor nem megy ennyire közel, vagy nem megy azonos íven....de legalább nem néz másfelé mint amerre megy.
Vettel maga is elismerte hogy elcseszte és a 10helyes büntetését egyébként törölték...
Mindezen felül, igen hibázott Hamilton mert túl közel ment az SC-hez...de nem felelõs Vettel hibájáért.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

M@TriX
"senkinek nem gyanús, hogy egy Microsoft és McLaren által gyártott vezérlõt kell használni és érdekes módon mindkét ferrari megadta magát."

Ezen beszartam 😊)

Elnézést, a "hülye" szót nem akartam személyesíteni....roszul fogalmaztam.

egy példa hirtelen: (ha rosszul emlékszem javítsatok ki) 2007 japán, safety car bent, mögötte Hamilton, Webber és Wettel.
Hamiltom kihúzódik egészen jobbra majd erõset lassít - mert Õ ugye semmit nem lát a safety car vízfüggönyétõl 😄 - mögötte mindenki nyom egy satut, Wettel meg bele Webber autójába.
Mindezek után éjszakába nyúló meghallgatások, bírói elemzések után az eredmény: Hamilton terészetesen nem hibás, Wettelt megb...ták.

És számos ilyen "érdekes eset" volt, ha objektíven visszaemlékszel....

mik a hamiltont segítõ intézkedések? mert én nem szoktam ilyesmivel foglalkozni.

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

b-type
"..azt meg csak a hülye nem látja, hogy minden eszközt - még szabálymódosításokat is - megtesznek, hogy nyomják elõre ezt a Hamilton gyereket."

Szal aki nem osztja a véleményed az hülye..aham, kerek.
Jó érv.

Szép jó reggelt,

Reggeli kávézás közben olvasgatok vissza.....nem tudom korábban volt e már szó róla: senkinek nem gyanús, hogy egy Microsoft és McLaren által gyártott vezérlõt kell használni és érdekes módon mindkét ferrari megadta magát.
Azok a ferrarik, amik azért nem nagyon szoktak csak úgy megállni a pálya szélén.
Igen, ferrari rajongó vagyok (lassan 20 éve) és a tavalyi év után hagy állítsak fel ilyen öszzeesküvés elméleteket.
Biztos lesznek akik leszólnak majd e hozzászólás után, elfogadom.....de évközben, ha már harmadik, negyedik alkalommal áll le egy ferrari, akkor emlékezzetek írásomra😄

Más: azt meg csak a hülye nem látja, hogy minden eszközt - még szabálymódosításokat is - megtesznek, hogy nyomják elõre ezt a Hamilton gyereket.
Az angolok így mûködnek...nézzétek meg Backhem -et....egy közepesen jó futbalista.....csak jó a marketingje.

További szép napot mindenkinek

Ez így van, meg az is hozzátartozik, hogy "Azt tiszta és világos,a meki magasan a legjobb verda" ez nem igaz, Massa az elég hamar kiesett, meg Massa csak Massa, Kimi elõtt meg folyamatosan volt valaki, pluszban valamelyik Sebasti(a/e)n bele is ment a bal hátsó kerekébe a rajtnál.
MaSzKa
jó ötlet 😄

sg f1 rádió 😄

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

DjDano
Ember te ezt komolyan gondolod? Massa tényleg amatõr hibát vétett az elején, viszont Kimi mindkétszer a túlzott kockázatvállalás miatt rontott. Azt ugye elfejeltetted, hogy az amatõr Kimi feljött az elején 1 15 helyrõl a hetedikre, nem beszélve a csodálatos Barichello elõzésrõl.

Te olyan vagy mint egy vérmes McLaren vagy Renault szurkoló aki kárörvendve fikázza az aktuális világbajnokot. Alonsonak pl köze nem lett volna a pontszerzõ helyhez, ha nem esnek ki elõle vagy 10-en
Remélem év végén jól pofára estek!

Javaslom regisztrálj a Formula.hu-ra, bár ilyen felfogással ott rövid úton helyere tennének...

bordy
ha van mikid, indits egy online radiot, meghallgatunk.
SG F1 kommentár adó 😄
(winamp, jetaudio és társai)

BigReaper
a közvetítés meg felháborító egyébként már évek óta, de minden évben tudnak újabb és nagyobb marhaságokat beszélni, apró de azonnal látható dolgokat nem észrevenni! Czolner egy rakás szerencsétlenség, össze vissza beszél, ha meg palik ott van akkor meg : " Laci, te tudsz valamit, neked igazad van..." komolyan mondom én normálisabban letudném kommentálni jobban mint czolnerr... joéjt!

www.team-gigabyte.com

BigReaper
a ferrari szarrá fogja verni hamiltont, a BMWk meg eléggé jók lettek, szal jó év lesz! Hajrá ferrari

www.team-gigabyte.com

bardocz
egyedül Kimi tudta tartani valameddig,de akkor a ferrari is megmutatta,hogy õk tudják a legjobb motort gyártani,20.000 fölött forgott a motor,nem kímélte,és a kocsi mégis kibírta,még ha rá gondolok is ráz a hideg
Háát igen Fisichella asszem tanulhatna a mestertõl pár trükköt😄
mer ott nagyon megetette!
Azon a futamon tényleg beleadott mindent,akkor megmutatta,hogy 37 évesen is számolni kell vele😄
bardocz
légyszilégyszi =D az a futam isten volt,olyan mégegy nem lesz!
😄
bordy
schumi nagyon nagyott ment az utolsó versenyén. olyat télleg nem fogunk látni hamar szerintem se. akkor a szememnek se akartam hinni.

emléxem még a hülye kommentárra is: "Fisichella biztos mondja magában: ne, már megint itt van ez a ferrári mögöttem"

BaliBoy
Errõl esetleg egyeztethetünk skacok. 😉
ha avi-ban megfelel

bardocz
én azt elkezdtem letölteni,erre eltünt a seed 90%nál :S
Húúú ne is említsd az a futam hihetetlen nagy volt!!!
A tavaji utolsó futam,amin minden eldõlt az megvan dvd-n,de sajnos azt a bizonyos M.S. utolsó futamot még nemtudtam megszerezni,de tuti beszerzem,és lesz mit nézni majd nyugdíjaskoromba is😄
BaliBoy
Épp most modellezem ezt a verdát. Nagyon tetszik. 😊

Istencsászár
"Czollner veri rá nagyon a nyálát, mint Alonsora" jah mert pl te csak azt hallod meg amikor Alonso manõvere miatt kiabál, amikor Kimi eksönözik és ott sikítanak akkor kimész a szobából vagy mi? Én egyátalán nem hallom, érzem h Alonsoról máshogy beszélne, de biztos bennem van a hiba.

bardocz
engem hamiltonban ez zavar,mindenfutam elõtt az apját mutatják,meg van valami F1-es újság,osztálytársnál kb 7-et láttam,abból 2-n nem õ volt a címlapon,és nem vele volt tele az újság,tényleg kicsit felfújják a dolgot
BaliBoy
Én annyira nem örülnék neki. Pedig tizen vhány éve mióta nézem az F1-et végig neki szurkoltam míg aktív versenyzõ volt. De a helyzet az, hogy 1x be kell fejezni. Így tulajdonképpen a csúcson hagyta abba és büszkén mehetett nyugdíjba. Azzal a felejthetetlen Brazil nagydíjjal meg aztán fõleg beírta magát a történelembe és beillesztette az egyik legszebb ékkövet a koronájába. Soha nem láttam még úgy senkit sem vezetni és nyomulni elõre és van egy olyan érzésem, hogy nem is fogunk még egy jó ideig ilyet látni.

Nem tudom, én valahogy nem így vagyok vele.
Egyrészt voltak elég nagyképû nyilatkozatai("Elég jó volt az autó, viszonylag sokat ki tudtam vele hozni magamból" ezt úgy asszem a 2. versenye után...), másrészt meg a Czollner veri rá nagyon a nyálát, mint Alonsora.
Akkor mondjuk rá,hogy magabiztos(van némi joga hozzá),de azér más,mint pl. Alonso,Massa,vagy a többiek,mondjuk lehet az apja miatt látom ezt benne is,mer az apja az tényleg elszállt kicsit.
Istencsászár

bordy
szerintem a megnyilvánulásaiból, a gesztusaiból vonja ezt le msgreg.
én szvsz túlzott magabiztosságot látok rajta. hogy példával éljek, én jobban tudom használni a wordot mint ti. én valami ilyet látok rajta.

Bandee1987
Én még Rosberget is hozzátenném. Ez a két német srác tuti alkot még valami nagyot.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Istencsászár
Nemértem miért beképzelt, minden nyilatkozatokat elolvasok, de nemszoktam ilyet leszûrni egyik pilótától sem.

Énis egyetértek Ferrari-német pilota összeállítással,csak én Schumacher-t nézném meg újra!
De jó lenne megszerezné a 8.-at is,és úgy menne nyugdíjba,de szerintem kicsi az esély a visszatérésére😞
bordy
hát massa is csak meghbásodások miatt esett el leginkább a vb-ért való küzdelemtõl mult évben, az elött meg ott volt neki ms. szerintem benne is benne van.