FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

b-type
Elsõsorban az változott, hgoy másik gumin futnak...nem Alonso távozása volt a sikertelenség kulcsa, Alonso gyors mint egy élmenõ (bár most kdierült hogy Kova' is), de Fisicho is tudott futamot nyerni a Reanult-l Melbourne-ben.
Szvsz elsõsorban a gumiszállító változása miatt kezdtek mélyrepülésbe.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Istencsászár
Semmi olyat nem mond😊, csak h elveszti a türelmét... mit mondjon? nem azt mondja hogy gyõzni akar, hanem fejlõdni, és ha a fejlõdésnek nem látja az eredményét akkor baj van...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Kimi mikor szólt büdös szót is?

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

de ez a fenyegetem a saját csapatomat dolog nem túl jó ómen... Mondhatnám úúgy is, hogy egy baromarc

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

idéztem a cikkbõl, nehogy már engem kezdj el b@szogatni... mert én is elvesztem a türelmem és jön a kiskalapács <#ravasz1>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

a.carkey
Meglepõdnék. Max kifúrja Kimit, bár mondjuk Kimi nem fog belemenni, és ezt Alonso is tudja. Amennyi szaron - VB cím elvesztés, elsõ helyrõl kiesés - Kimi már átment, nem izgatná igazán mit nyilatkozik Alonso, viszont Alonsonak is adna pár mp gyorsulást a verseny a csapattárssal. Tuti nem nyírnák egymást. Alonso elkezdené szapulni Kimit, Kimi meg elaludna mellette, vagy meghívná egy sörre, vodkára ... 😊

A medve nem játék.

Istencsászár
Mit veszített el? azért mert kimondja a dolgokat? ugyanmár... majd ha kiskalapáccsal elkezdi ütni a kocsit hogy milyen lassú, na akkor lehet arról beszélni h elveszítette a türelmét.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
Szarj be...

Gatyába kell rázni kell a csapatot, csak ugy fejlõdhetnek ha van motíváció, Alonso képes az eredményeket hozni, hozzá kell szabni az autót, és ha ebben tud nekik segíteni akkor õ a fõnök, baszogatás nélkül nem fognak semmire sem menni, maximumot kell hozni... a két éve még simán futamokat nyert az autóval, aztán valami történt... most a cél hogy oda jussanak vissza, amig ez nem sikerül addig csak a baszogatás, munka és munka létezik számukra.

és ha ott is elveszti a türelmét az elsõ verseny után? <#confused>

a.carkey
Semmi extra. Megy a Ferrarihoz Kimi mellé. Van rá egy büntipontom! 😊

A medve nem játék.

Istencsászár
Mark Webber a melbournei forróságról: "Az folyadékrendszer olyan, mint egy bojler. Az ital száz fokos, így akár teafiltert is elhelyezhetnénk benne."

Sebastian Vettel a csapattársáról "Ha nem lennék biztos abban, hogy le tudom gyõzni, el sem repültem volna Ausztráliába. Ahhoz túl hosszú a repülõút."

Timo Glock menedzsere, pártfogoltja elsõ versenyérõl: "Intelligens versenyt kell futnia. De az intelligenciaszint a körülményektõl függõen változhat."

Nico Rosberg a téli tesztek során felmerült szárnyproblémákról: "Sikerült megoldani a problémát. Különben nem lennék itt."

A Super Aguri technikai igazgatója a Sato balesetekrõl: "Nem lehet. Nincsen elegendõ tartalék alkatrészünk."

Timo Glock az ausztrál pályáról: "Télen talán síugrást rendeznek itt?"

Mark Webber a hibás féktárcsáról: "Még jó hogy nem repülõgépet építettünk."

A Red Bull csapatfõnöke, Christian Horner hozzátette: "De ez a cég szállítja a repülõgépek féktárcsáját is."

a.carkey
Na jó, de melyik Clio! 😄

A medve nem játék.

Alonso már most rinyál.. beszarás...

Ez a legjobb:

"Hosszú szezon lesz, de ha a csapat nem javít, elveszítem a türelmemet. Továbbra is nyolc tizedmásodperccel vagyunk lemaradva az élcsapatoktól, így javítanunk kell."

És akkor mi lesz hínárhajú? <#nyes>

a.carkey
Massa menni fog 😄

A medve nem játék.

MaSzKa
Igaz, hogy a falnak szorítottad?
Nick Heidfeld: "Én csak a saját szemszögembõl tudom elmondani mi történt. Szerintem rendben volt. Több helyet nem hagyhattam Niconak, mert a boxutca szûk."

Problémák voltak a folyadék ellátással?
Nick Heidfeld: "Az ital egyfolytában jött, nem is kellett megnyomnom a gombot. De szerencsére megoldódott."

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

MaSzKa
Sajtóközlemény - A Forma-1 a világ legnagyobb árbevételt generáló sporteseménye, derül ki a Deloitte nevû pénzügyi cég felmérésébõl. 2007-ben a 17 nagydíj egyenként átlagosan 217 millió amerikai dollár hasznot termelt. A száguldó cirkuszt az NFL és az angol labdarúgó bajnokság követi, tisztes távolból.

MaSzKa

MaSzKa

Kit--Kat
Én ezt is elviselném:

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

MaSzKa

MaSzKa

Kit--Kat
1995-ben volt Renault Clio is safetycar😊

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

MaSzKa

MaSzKa
hasonló a felni is mint a mai f1-be

bardocz
ennél jobb már csak a DeTomasoPantera lehetne😊
MaSzKa
sztem inkább ez kéne
ezt ugyis f1-es piloták vezették

bordy
hát azért evvel elég feltünõek a nemzetbiztonságiak XD
remélem jól tudom 😛

MaSzKa
<#eljen>

MaSzKa

bordy
úgy is elég egy emberke abba az sc-be 😄

bardocz
na innen a legfelsõ kéne sc-nek
MaSzKa
sztem inkább ez kellene
ez Mclaren BMW GTR és F1 is egyben

Gundark
Megtenné a "sima" utcai változat a CLK-GTR bõl 😊

MaSzKa

MaSzKa
A brit gyõzelmét követõen Dennist arról faggatták, hogy milyen érzéseket váltott ki belõle versenyzõje sikere, és mit mondott Hamiltonnak a leintést követõen.

"Csak néhány szót, amelyekrõl azt gondoltam, kifejezik a gárda irányába mutatott elkötelezettségét. Én tudom, õ is és mindenki más is, hogy mind egyénileg, mind pedig csapatként mellette állunk, és ezt fejezték ki a szavak"- idézi a csapatfõnököt az autosport.com. "A nehéz idõk vagy összehozzák vagy elválasztják egy alakulat tagjait, mi azonban még szorosabban összetartottunk."

Dennis hozzátette ugyanakkor azt is, hogy már egyáltalán nem foglalkoznak a tavaly történtekkel, csakis a jövõre, és leginkább az elõttük álló Maláj Nagydíjra koncentrálnak.

"Elõretekintünk, ez az üzenet, amit igyekszünk mindenki felé közvetíteni. Nem szánunk több idõt a múltra, fõleg nem akkor, amikor versenyek vannak. Az embernek mindenbõl tanulnia kell, amit az életben tapasztal. Elõretekintünk, és nem pazarolunk több energiát arra, hogy mi történt"- szögezte le a csapatfõnök, aki maga nem lesz ott a hétvégén a szepangi versenyen.

Gundark
Egyébként félretéve mást, szép az új safety car. De ha már mercinek kell lennie miért nem valami "durvábbat" használnak? Ami birná a körözgetést szép sebességgel. (lehet hogy ebben idényben kelleni fog 😊 Mondjuk egy SLR-t vagy egy CLK-GTR-t. Mondjuk ez utóbbi igen drága, de hát ez itt a forma 1 nem? 😊 Egyébként vonatkozik valami szabály az SC-re? Mármint hogy milyen jellegû autó lehet. Vagy lehetne egy kisbusz is? 😊

MaSzKa
Jean Todt a Ferrari vezérigazgatói tisztségérõl is lemondott

MaSzKa

Istencsászár
Abban biztos😊

bardocz
a formula bmw-ben?
MaSzKa
úgyis a BMW nyer 7végén 😄

desigo
úgy legyen...
bardocz
szinte minden futamon lesz
gercse
így van, 20 autó a rajtnál nagy küzdelemben a jobb helyezésért, ha esni fog akkor lesz sc ezen a futamon is.

Bandee1987
"egy kis esõ"

Hát én azért nem így fogalmaznék Malajziáról...utóbbi évek tapasztalatai 😊

szerk: Vagy várjunk csak...nem tavaly vagy tavalyelõtt volt az a futam amikor leszakadt az ég elég keményen Malajziában? Vagy az nem ott volt? Pedig valami nagyon rémlik...

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

bordy
azért más élesben meg teszten.
úgyhogy az a némileg valóban helytálló fogalmazás. 😄

Istencsászár
Teszteken mentek esõben, szerintem némiéeg fel vannak rá készülve, nagy baj nem lesz... kár ugy tenni mintha itt lenne a világ vége😊, ezek prö pilóták egy kis esõ meg se kottyan nekik.

MaSzKa
jó volt ez a zuzásos futak mindenesetre
ha egész évbe ilyen lesz akkor nem fogunk unatkozni 😄

Bandee1987
Akkor megint roncsderbi lesz, mert Malajziában gondolom monszunszerû esõ lesz, amit még kipörgésgátlóval is nehéz bírni, nemhogy anélkül.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

bordy
ja, sisakján látni hogy semmi nincs elötte.
na jó az, edzõ talán.