FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sebastian Vettel a csapattársáról "Ha nem lennék biztos abban, hogy le tudom gyõzni, el sem repültem volna Ausztráliába. Ahhoz túl hosszú a repülõút."
Timo Glock menedzsere, pártfogoltja elsõ versenyérõl: "Intelligens versenyt kell futnia. De az intelligenciaszint a körülményektõl függõen változhat."
Nico Rosberg a téli tesztek során felmerült szárnyproblémákról: "Sikerült megoldani a problémát. Különben nem lennék itt."
A Super Aguri technikai igazgatója a Sato balesetekrõl: "Nem lehet. Nincsen elegendõ tartalék alkatrészünk."
Timo Glock az ausztrál pályáról: "Télen talán síugrást rendeznek itt?"
Mark Webber a hibás féktárcsáról: "Még jó hogy nem repülõgépet építettünk."
A Red Bull csapatfõnöke, Christian Horner hozzátette: "De ez a cég szállítja a repülõgépek féktárcsáját is."
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Ez a legjobb:
"Hosszú szezon lesz, de ha a csapat nem javít, elveszítem a türelmemet. Továbbra is nyolc tizedmásodperccel vagyunk lemaradva az élcsapatoktól, így javítanunk kell."
És akkor mi lesz hínárhajú? <#nyes>#nyes>
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Nick Heidfeld: "Én csak a saját szemszögembõl tudom elmondani mi történt. Szerintem rendben volt. Több helyet nem hagyhattam Niconak, mert a boxutca szûk."
Problémák voltak a folyadék ellátással?
Nick Heidfeld: "Az ital egyfolytában jött, nem is kellett megnyomnom a gombot. De szerencsére megoldódott."
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

ezt ugyis f1-es piloták vezették

ez Mclaren BMW GTR és F1 is egyben

"Csak néhány szót, amelyekrõl azt gondoltam, kifejezik a gárda irányába mutatott elkötelezettségét. Én tudom, õ is és mindenki más is, hogy mind egyénileg, mind pedig csapatként mellette állunk, és ezt fejezték ki a szavak"- idézi a csapatfõnököt az autosport.com. "A nehéz idõk vagy összehozzák vagy elválasztják egy alakulat tagjait, mi azonban még szorosabban összetartottunk."
Dennis hozzátette ugyanakkor azt is, hogy már egyáltalán nem foglalkoznak a tavaly történtekkel, csakis a jövõre, és leginkább az elõttük álló Maláj Nagydíjra koncentrálnak.
"Elõretekintünk, ez az üzenet, amit igyekszünk mindenki felé közvetíteni. Nem szánunk több idõt a múltra, fõleg nem akkor, amikor versenyek vannak. Az embernek mindenbõl tanulnia kell, amit az életben tapasztal. Elõretekintünk, és nem pazarolunk több energiát arra, hogy mi történt"- szögezte le a csapatfõnök, aki maga nem lesz ott a hétvégén a szepangi versenyen.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Hát én azért nem így fogalmaznék Malajziáról...utóbbi évek tapasztalatai 😊
szerk: Vagy várjunk csak...nem tavaly vagy tavalyelõtt volt az a futam amikor leszakadt az ég elég keményen Malajziában? Vagy az nem ott volt? Pedig valami nagyon rémlik...
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
ha egész évbe ilyen lesz akkor nem fogunk unatkozni 😄
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Igen, elcseszte utána, gondolom neki fáj a legjobban/vagy már túl van rajta.
De jól ment ezen a futamon, gyors is volt, és jól csatázott. <#eljen>#eljen>
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Kova is finn. 😊
""Ahogy Hamilton is jókor volt jó helyen." ezt nemtudom mire irtad😊"
Marcus Winkelhockos postra.
Allan McNish is nagyon jó versenyzõ volt, ennek ellenére elég nagy késéssel lehetett csak F1es pilóta, pedig Senna és Ron Dennis is hatalmas tehetségnek tartotta. Késõbb nyert Le Mans 24et is. Ennek ellenére nem kapott szerzõdést a McLarenhez, mert akkor a Senna-Berger párost nem lehetett überelni.
Erre jön Lewis, aki tehetség - mert az, ez kétségtelen -, és mivel még ilyen nem volt, hatalmas a felhajtás körülötte. Mindenki bajnokot akar belõle, stb, stb. Nem fokozom, nem akarok még jobban belemerülni.
A medve nem játék.