182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
hát lol _:A?SD_:?ASD:DD -
Bocs, de ez volt az a verseny, ahol nem hibázott. Ahol hibázott, az a tavalyi volt. -
Mekkora szerencse, hogy nem ti vagytok a bírák, azt hiszem még mindig a 97-es Villeneuve Sumák esetet vizsgálnátok :) -
tökmindegy ki hanyadik lett, vagy az utolsóra nem is vonatkoznak a szabályok? -
De izéé, De nem, de öhm izé, akkó is, mert tod, hogy izé öhm. -
és ki a cafrangos marsi kurvák véres faszát érdekli hogy hanyadik lett sutil!??!?!?!
ELŐTTEM LÉVŐT LETOLOM A FASZBA, ÚGYSE BÜNTETNEK MEG, ÚGYSE SZÁMÍT MERT AZ ELSŐ TRAKTUST HESSZELIK, AZ SZÁMÍT!!!!!!!!!!!!!
agyatlan görcs. -
"amikor elfordulnak - befordulni sem igazán lehetett volna. "
Hát sajnos az autó versenyzés ilyen, ha autó van előtted nehéz elfordulni miatta ! :))))))Vagy tán már az feljogosít bárkit arra, hogy szabálytalankodjon hogy van valaki előtte, jobban megválasztott ív miatt mellette?! Olyan széles az a kanyarbemenet ( később láttuk is miért...) hogy csak bolond nem szúr be mellé :)))))Ilyenkor fékezni szokás, nem belerohanni a másikba és nem elhagyni a pályát , teli gázzal megelőzni a sokkal lassababn de szabályosan közlekedőket! -
Én még látok egy helyet a toyota mellett, ha fékezett volna
itt gondolom te is látsz helyet haminak fékezni.. -
Sutil meg azért baszta el a versenyét, mert annál a bizonyos kanyarnál ő szabályosan befordult, és szarrá törték a többiek!!! Igen beszéljünk csak róla, mert ha ő is kimegy egyenesen a picsába, akkor most lehet dobogós helyen állna. Ő inkább a szabályos utat választotta.. ;) -
nem hami ÁTVÁGTA az eredetileg az autók lelassítására szolgáló kanyart, ezután ugyan viszaengedte de nem hagyott elég távot, ezért kapta a büntit,
sikán levágás és bukotérbe való autó kieresztése nemugyanaz, és amit már jópárszor elmondtunk, kimi NEM előzött a pályán kívül -
a szabály szabály, nem a helyezés alapján büntetnek -
Szerintem azt ne keverjük ide, teljesen más eset. -
álj
Sutil hanyadik is lett?
És Raikonnen hanyadik lett? -
tényleg arról senki sem szól hogy Sutil is úgy előzőtt, hogy kiment a bukótérbe, neki is járt volna bünti, de mégsem kapott, akkor Kiminek sem járt... -
Én miért lennék anti-Kimi? Mert nem úgy látom a dolgokat, mint az elvakult fanboyok? Örülök neki, hogy 10 pont ment a Ferrarinak, meg hogy Kimi nyert az évben először, de attól még észreveszem, ha hibázik. Sutilról meg mit beszéljünk? Még pontot sem szerzett. -
YEEEEEEEEEEEAAAAAAAAAAAAAHHHHHHH! Kimi nyert, Fisichella 2. Igennn.
http://www.youtube.com/watch?v=UTGx1nwn8bY
FAIL: http://www.f1-live.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=11831&Itemid=1
-
Nem is fordult, de pont jó helyen volt a bukótér...
-
jobbra húzza a kormányt simán befordul, de akk helyet kelett volna adni neki mivel a 3. volt, valszeg csak a műfüvön mehetett volna -
Srácok akkor most elismeritek, hogy Hamilton is szabályosan ment el Kimi mellett tavaly. Mert ha ez szabályos volt, akkor az is.. Csak kihasználta a lehetőségeket ő is, és ő sem akart balesetet. Értem már :) -
Lacoo!
Peppus!
Firerock!
Bardocz!
Végigolvastalak Titeket és egyszerűen nem hagyhatom ki (és már nagyon kijárt):
SZOPÁSSSSSSSSSSSSSS!

Versenyben, nem kiesnek ELŐLE és úgy NYER ...
Ja, és hol szerzett előnyt??? Mert a bukótérben a többitől - nem ami képen van hanem amikor elfordulnak - befordulni sem igazán lehetett volna. Szóval hol szerzett előnyt? Mert a startnál BERAGADT ELÉ EGY AUTÓ!!! - ami ha Hamilton elé ragad be a két barom már visított volna, hogy ÚRISTEN! ÁHHHHH!. A KERS miatt már akkor vitte volna az első helyet, nem csak a safety car után. Plusz áruljátok már el, hogy hol a redvás fészkes purdéban kellett volna elfordulnia a célegyenes után? Ez a pálya régen ott ment, ahol most ő kifordult a célegyenes után. Nem kis íven, nagy íven fordult (tudod, több idő alatt rövidebb távot tett meg). Hol itt az előny? De ha mégis úgy érzi lankadó anti-Kimi szivetek, hogy "ez bizony előny volt" - nem ő volt az egyetlen aki levágta és a versenyen is simán előztek bukótérből (pl. Sutil) -, akkor a startnál meg ott volt neki a NAGYBETÜS HÁTRÁNY. Ennyi. Tessék felfogni! Meg azt is, hogy amióta a Ferrarinak nem érdeke, hogy kedvenc kis Massájával szemben keresztbe tegyen neki (értsd: nem 1000 tonna üzemanyaggal és már eleve elcseszett boxtaktikával küldik ki versenybe és időmérőbe) azóta JÖNNEK AZ EREDMÉNYEK.
Beragadásra meg egy jó példa, mert ...
... kb. ez is lehetett volna és akkor egy brazillal ismét kevesebb ...
"Imádom", amikor a riporterek a tények helyett a saját vágyaikat vetítik ki és úgy kommentálnak.
A lényeg:
Bár idén voltak érdekes dolgok, de valaki utána nézhetne, hogy első helyen lévő (és a végén második helyen befutó) pilótát előztek-e le egyáltalán versenyben idén, vagy csak boxban ... -
am miért csak kimiröl beszéltek? rajta kívül még 2-en használták azt az ívet, de róluk senki nem szól semmit...
#85812: nemis az hogy a ruhája piros, de a kocsit láttad már amit vezet? :O -
Olyan tampoval ott az életben be nem fordul, előtte szinte meg kell állnia, hogy aztán szép szögletesen beforduljon !Mint mondtam és mindenki láthatja totál más íven ment be a kanyarba így nem is csodáltam volna ha 6. lesz rögtön ... -
Hát...ganaj szemetláda! FÚÚÚÚÚÚJJJJ ;) -
G_ArchAngel #85812 Es piros ruhaja volt, szerintem az is szemetseg! -
SzocsA #85811 kihasználta a lehetőséget erről ennyit
a sportban HA nak nincs értelme! -
Nem lattatok ahogy Kimi feltartotta Fiscot az utolso kanyarban ? Rohadt csalo!!! :D -
Hagy kérdezzem már meg, te F1 pilóta vagy? -
am ha ott be akart volna fordulni és beleszalad a többiekbe még igaza is lett volna mert ő volt előrébb, csak hát gondolom be akarta fejezni a versenyt (még ilyen hülyét) ezért inkább kiment a bukótérbe.
Ezeket meg a mivan ha sóderágy van ott meg stb feltételezést hagyuk mert mivan ha egy tornádó felkapja az utolsót és az első helyre teszi? -
Senki nem szorította ki, maga választotta ezt az ívet, nagyobb íven kevesebbet kell fékezni .... -
Nem is tudom :) Na de hagyjuk a hülyeséget. Kimi nyert és kész, akinek nem tetszik lehet írni petíciót, vagy transzparensekkel tüntetni a bírói testület székháza előtt. :) -
Még majd elnézést kell mindenkinek kérni, mert esztelen sebességgel vágtat egy kanyar előtt hogy ne sokat veszítsen majd a bukótérben !? :DDDDD
Amúgy m,eg ha már a az autó első tengelyén meg a 3. helyen lovagoltok , biztos, hogy végig megvolt az a harmadik hely ???
Csaló és kész, végtelenül sportszerűtlen, nincs ezen mit magyarázni, csak a hülye nem veszi ezt észre . -
Vergődjj Vergőddj, lárom mennyire fáj Kimi győzelme.:)
És térj ki, hogy nagyobb harciasságot vártál volna tőle, erre bealudt a futamon mert motiválatlan nulla.
#85783 Te is vergődj!!
Láttam a válogatott topicban is az ámokfutásod a 0 hozzáértéseddel,amikor Rudolfot mondtad a DVSC leggyengébb focistájának. XD Ezek után tényleg nem kell komolyan venni. -
Ember! Vége a futamnak! Megvan a végeredmény, megvan a futamgyőztes!!!!!!
Te mégis az első kanyarról rinyálsz, miközben hozzáértők, versenybírók, pilóták említést sem tesznek a dologról!
EMMMBBEEERRRRR!!!!!!!!!!!!!!! -
Kimi rossz, kiszortott helyen volt, a képen hiába 3., valójában egy másodpercig nem volt az, ő volt a rossz íven, ilyenkor nem az a szokás hogy egy 3. íven elsuhanunk. -
Az vazz mire iteljuk, kotel altali vagy villamosszek altali halalra ?
Ja es fellebezesnek helye nincs. :D -
Ez lett volna a logikus és egyetlen elfogadható megoldás :DDDDDDD -
Ahogy mondod, nem is értem az ilyen embereket, pfujj :DDDDDDD -
Ember igen bekellett volna vagnia jobbra es akkor kb 12-en szaladnak belejuk hatulrol :D -
Igen egy rohadt csalo!!! A befutoo elott meg kellett volna allnia es terdenallva,szivere szoritott kezzel szabadkozni a sportbironak aki leintette a futamot. :DDDDDDDDDDDDDDDDD -
3. helyen volt és 3. is lett!
azt hogy csaló majd az Fia bizottsága eldönti!:D
Végre egy szép eredmény!