FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szvsz elsõsorban a gumiszállító változása miatt kezdtek mélyrepülésbe.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
A medve nem játék.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gatyába kell rázni kell a csapatot, csak ugy fejlõdhetnek ha van motíváció, Alonso képes az eredményeket hozni, hozzá kell szabni az autót, és ha ebben tud nekik segíteni akkor õ a fõnök, baszogatás nélkül nem fognak semmire sem menni, maximumot kell hozni... a két éve még simán futamokat nyert az autóval, aztán valami történt... most a cél hogy oda jussanak vissza, amig ez nem sikerül addig csak a baszogatás, munka és munka létezik számukra.
Sebastian Vettel a csapattársáról "Ha nem lennék biztos abban, hogy le tudom gyõzni, el sem repültem volna Ausztráliába. Ahhoz túl hosszú a repülõút."
Timo Glock menedzsere, pártfogoltja elsõ versenyérõl: "Intelligens versenyt kell futnia. De az intelligenciaszint a körülményektõl függõen változhat."
Nico Rosberg a téli tesztek során felmerült szárnyproblémákról: "Sikerült megoldani a problémát. Különben nem lennék itt."
A Super Aguri technikai igazgatója a Sato balesetekrõl: "Nem lehet. Nincsen elegendõ tartalék alkatrészünk."
Timo Glock az ausztrál pályáról: "Télen talán síugrást rendeznek itt?"
Mark Webber a hibás féktárcsáról: "Még jó hogy nem repülõgépet építettünk."
A Red Bull csapatfõnöke, Christian Horner hozzátette: "De ez a cég szállítja a repülõgépek féktárcsáját is."
Ez a legjobb:
"Hosszú szezon lesz, de ha a csapat nem javít, elveszítem a türelmemet. Továbbra is nyolc tizedmásodperccel vagyunk lemaradva az élcsapatoktól, így javítanunk kell."
És akkor mi lesz hínárhajú? <#nyes>#nyes>
Nick Heidfeld: "Én csak a saját szemszögembõl tudom elmondani mi történt. Szerintem rendben volt. Több helyet nem hagyhattam Niconak, mert a boxutca szûk."
Problémák voltak a folyadék ellátással?
Nick Heidfeld: "Az ital egyfolytában jött, nem is kellett megnyomnom a gombot. De szerencsére megoldódott."
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

ezt ugyis f1-es piloták vezették

ez Mclaren BMW GTR és F1 is egyben

"Csak néhány szót, amelyekrõl azt gondoltam, kifejezik a gárda irányába mutatott elkötelezettségét. Én tudom, õ is és mindenki más is, hogy mind egyénileg, mind pedig csapatként mellette állunk, és ezt fejezték ki a szavak"- idézi a csapatfõnököt az autosport.com. "A nehéz idõk vagy összehozzák vagy elválasztják egy alakulat tagjait, mi azonban még szorosabban összetartottunk."
Dennis hozzátette ugyanakkor azt is, hogy már egyáltalán nem foglalkoznak a tavaly történtekkel, csakis a jövõre, és leginkább az elõttük álló Maláj Nagydíjra koncentrálnak.
"Elõretekintünk, ez az üzenet, amit igyekszünk mindenki felé közvetíteni. Nem szánunk több idõt a múltra, fõleg nem akkor, amikor versenyek vannak. Az embernek mindenbõl tanulnia kell, amit az életben tapasztal. Elõretekintünk, és nem pazarolunk több energiát arra, hogy mi történt"- szögezte le a csapatfõnök, aki maga nem lesz ott a hétvégén a szepangi versenyen.
Hát én azért nem így fogalmaznék Malajziáról...utóbbi évek tapasztalatai 😊
szerk: Vagy várjunk csak...nem tavaly vagy tavalyelõtt volt az a futam amikor leszakadt az ég elég keményen Malajziában? Vagy az nem ott volt? Pedig valami nagyon rémlik...
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
ha egész évbe ilyen lesz akkor nem fogunk unatkozni 😄
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!