FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a.carkey
Semmi extra. Megy a Ferrarihoz Kimi mellé. Van rá egy büntipontom! 😊

A medve nem játék.

Istencsászár
Mark Webber a melbournei forróságról: "Az folyadékrendszer olyan, mint egy bojler. Az ital száz fokos, így akár teafiltert is elhelyezhetnénk benne."

Sebastian Vettel a csapattársáról "Ha nem lennék biztos abban, hogy le tudom gyõzni, el sem repültem volna Ausztráliába. Ahhoz túl hosszú a repülõút."

Timo Glock menedzsere, pártfogoltja elsõ versenyérõl: "Intelligens versenyt kell futnia. De az intelligenciaszint a körülményektõl függõen változhat."

Nico Rosberg a téli tesztek során felmerült szárnyproblémákról: "Sikerült megoldani a problémát. Különben nem lennék itt."

A Super Aguri technikai igazgatója a Sato balesetekrõl: "Nem lehet. Nincsen elegendõ tartalék alkatrészünk."

Timo Glock az ausztrál pályáról: "Télen talán síugrást rendeznek itt?"

Mark Webber a hibás féktárcsáról: "Még jó hogy nem repülõgépet építettünk."

A Red Bull csapatfõnöke, Christian Horner hozzátette: "De ez a cég szállítja a repülõgépek féktárcsáját is."

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

a.carkey
Na jó, de melyik Clio! 😄

A medve nem játék.

Alonso már most rinyál.. beszarás...

Ez a legjobb:

"Hosszú szezon lesz, de ha a csapat nem javít, elveszítem a türelmemet. Továbbra is nyolc tizedmásodperccel vagyunk lemaradva az élcsapatoktól, így javítanunk kell."

És akkor mi lesz hínárhajú? <#nyes>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

a.carkey
Massa menni fog 😄

A medve nem játék.

MaSzKa
Igaz, hogy a falnak szorítottad?
Nick Heidfeld: "Én csak a saját szemszögembõl tudom elmondani mi történt. Szerintem rendben volt. Több helyet nem hagyhattam Niconak, mert a boxutca szûk."

Problémák voltak a folyadék ellátással?
Nick Heidfeld: "Az ital egyfolytában jött, nem is kellett megnyomnom a gombot. De szerencsére megoldódott."

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

MaSzKa
Sajtóközlemény - A Forma-1 a világ legnagyobb árbevételt generáló sporteseménye, derül ki a Deloitte nevû pénzügyi cég felmérésébõl. 2007-ben a 17 nagydíj egyenként átlagosan 217 millió amerikai dollár hasznot termelt. A száguldó cirkuszt az NFL és az angol labdarúgó bajnokság követi, tisztes távolból.

MaSzKa

MaSzKa

Kit--Kat
Én ezt is elviselném:

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

MaSzKa

MaSzKa

Kit--Kat
1995-ben volt Renault Clio is safetycar😊

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

MaSzKa

MaSzKa
hasonló a felni is mint a mai f1-be

bardocz
ennél jobb már csak a DeTomasoPantera lehetne😊
MaSzKa
sztem inkább ez kéne
ezt ugyis f1-es piloták vezették

bordy
hát azért evvel elég feltünõek a nemzetbiztonságiak XD
remélem jól tudom 😛

MaSzKa
<#eljen>

MaSzKa

bordy
úgy is elég egy emberke abba az sc-be 😄

bardocz
na innen a legfelsõ kéne sc-nek
MaSzKa
sztem inkább ez kellene
ez Mclaren BMW GTR és F1 is egyben

Gundark
Megtenné a "sima" utcai változat a CLK-GTR bõl 😊

MaSzKa

MaSzKa
A brit gyõzelmét követõen Dennist arról faggatták, hogy milyen érzéseket váltott ki belõle versenyzõje sikere, és mit mondott Hamiltonnak a leintést követõen.

"Csak néhány szót, amelyekrõl azt gondoltam, kifejezik a gárda irányába mutatott elkötelezettségét. Én tudom, õ is és mindenki más is, hogy mind egyénileg, mind pedig csapatként mellette állunk, és ezt fejezték ki a szavak"- idézi a csapatfõnököt az autosport.com. "A nehéz idõk vagy összehozzák vagy elválasztják egy alakulat tagjait, mi azonban még szorosabban összetartottunk."

Dennis hozzátette ugyanakkor azt is, hogy már egyáltalán nem foglalkoznak a tavaly történtekkel, csakis a jövõre, és leginkább az elõttük álló Maláj Nagydíjra koncentrálnak.

"Elõretekintünk, ez az üzenet, amit igyekszünk mindenki felé közvetíteni. Nem szánunk több idõt a múltra, fõleg nem akkor, amikor versenyek vannak. Az embernek mindenbõl tanulnia kell, amit az életben tapasztal. Elõretekintünk, és nem pazarolunk több energiát arra, hogy mi történt"- szögezte le a csapatfõnök, aki maga nem lesz ott a hétvégén a szepangi versenyen.

Gundark
Egyébként félretéve mást, szép az új safety car. De ha már mercinek kell lennie miért nem valami "durvábbat" használnak? Ami birná a körözgetést szép sebességgel. (lehet hogy ebben idényben kelleni fog 😊 Mondjuk egy SLR-t vagy egy CLK-GTR-t. Mondjuk ez utóbbi igen drága, de hát ez itt a forma 1 nem? 😊 Egyébként vonatkozik valami szabály az SC-re? Mármint hogy milyen jellegû autó lehet. Vagy lehetne egy kisbusz is? 😊

MaSzKa
Jean Todt a Ferrari vezérigazgatói tisztségérõl is lemondott

MaSzKa

Istencsászár
Abban biztos😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

bardocz
a formula bmw-ben?
MaSzKa
úgyis a BMW nyer 7végén 😄

desigo
úgy legyen...
bardocz
szinte minden futamon lesz
gercse
így van, 20 autó a rajtnál nagy küzdelemben a jobb helyezésért, ha esni fog akkor lesz sc ezen a futamon is.

Bandee1987
"egy kis esõ"

Hát én azért nem így fogalmaznék Malajziáról...utóbbi évek tapasztalatai 😊

szerk: Vagy várjunk csak...nem tavaly vagy tavalyelõtt volt az a futam amikor leszakadt az ég elég keményen Malajziában? Vagy az nem ott volt? Pedig valami nagyon rémlik...

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

bordy
azért más élesben meg teszten.
úgyhogy az a némileg valóban helytálló fogalmazás. 😄

Istencsászár
Teszteken mentek esõben, szerintem némiéeg fel vannak rá készülve, nagy baj nem lesz... kár ugy tenni mintha itt lenne a világ vége😊, ezek prö pilóták egy kis esõ meg se kottyan nekik.

MaSzKa
jó volt ez a zuzásos futak mindenesetre
ha egész évbe ilyen lesz akkor nem fogunk unatkozni 😄

Bandee1987
Akkor megint roncsderbi lesz, mert Malajziában gondolom monszunszerû esõ lesz, amit még kipörgésgátlóval is nehéz bírni, nemhogy anélkül.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

bordy
ja, sisakján látni hogy semmi nincs elötte.
na jó az, edzõ talán.

bordy
ilyenkor csak emelgetík a súlyokat csak úgy, vagy megy is elöttük valamelyik pálya vajon.

bardocz
van olyan jó mint lfs?<#idiota>
Istencsászár
Meki szimulátora

guardian hero
Szerintem Hamilton már tavaly is bebizonyította, hogy nem egyszerûen tehetséges (szinte mindenki az, aki az F1-be kerül), hanem világklasszis és az egész sportágat meghatározó személyiség lehet belõle. És ez nem arról szól, hogy mikor volt hol, hanem arról, hogy mit tett le az asztalra.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

b-type
Kovalainen-nek elõtte volt egy briliáns elõzése, Kimi-vel szemben is jól védekezett, de ahogy Alonso-t megelõzte az nagyon rendben volt.
Igen, elcseszte utána, gondolom neki fáj a legjobban/vagy már túl van rajta.
De jól ment ezen a futamon, gyors is volt, és jól csatázott. <#eljen>

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

a.carkey
Mika 1991-ben Phoenixben a nyitón háromszor állította le sikeresen örömében az autóját. A 3. alkalommal már fel kellett adnia ...

Kova is finn. 😊

""Ahogy Hamilton is jókor volt jó helyen." ezt nemtudom mire irtad😊"
Marcus Winkelhockos postra.

Allan McNish is nagyon jó versenyzõ volt, ennek ellenére elég nagy késéssel lehetett csak F1es pilóta, pedig Senna és Ron Dennis is hatalmas tehetségnek tartotta. Késõbb nyert Le Mans 24et is. Ennek ellenére nem kapott szerzõdést a McLarenhez, mert akkor a Senna-Berger párost nem lehetett überelni.

Erre jön Lewis, aki tehetség - mert az, ez kétségtelen -, és mivel még ilyen nem volt, hatalmas a felhajtás körülötte. Mindenki bajnokot akar belõle, stb, stb. Nem fokozom, nem akarok még jobban belemerülni.

A medve nem játék.

bardocz
nem nekem nem mind1,ugyanis töb autó hasnál ferrari motort mezõnyben mint mekláren motort,tehát a gyári elhúzna,a többi ferrari motoros meg feljönne,és izgalmasabb lenne😛
Istencsászár
Nem teljesen mind1?😊 egy Ferrari vagy McLaren igyis elhúz a gyengébb autó mellett mintha ottse lenne😊

bardocz
nem amiatt nézem,de akkor inkább butítsák az aero-t mint a motort

amúgy itt van kova "fóliatépése"