FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

passatgt
érted te mire gondolt<#wink>

DjDano
Massa elõbb fog repülni mint Kimi...

BaliBoy
Kimi mehet (és viheti magával a balszerencsét) és helyette jöhet Vettel. És ismét összeáll a Német-Brazil páros. <#eljen>

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Punker
Görbetükör

az elején vagyok, de a rajt baleset elemzésén hangosan röhögök 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

bordy
pff, hogy a sajtó mennyire szeretné ha hogy az ecu miatt legyen a hiba a ferráriknál...
az ecu ecu...

Erre okosat nem tudok mondani, mert igaz ami igaz 😊 Viszont a hiányérzet van bennem. Hasonló Real-Capello eset 😊

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Punker
VB címnél hogy lehet többet mutatni? 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

guardian hero
Alonso leigazolásával ugyanúgy járnának, mint tavaly a meki, örökös harc menne az elsõszámú pilóta pozíciójáért.

Ráadásul a Ferrarinak mindenképpen _német_ pilóta kell, hiszen Schumacher regnálása alatt kialakult Németországban (ami ugye az F1 egyik legfontosabb piaca) egy komoly rajongói réteg, akiket még most kell megfogni, amíg nem pártolnak át más csapatokhoz. Egy fiatal német tehetség, mint Vettel, tökéletes választás lenne tehát üzleti szempontból is.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Szerda délután Magyarországon járt Michael Schumacher, a már visszavonult, korábbi hétszeres világbajnok Formula-1-es pilóta.
A német versenyzõ, aki tervei szerint a jövõben gyorsasági motorban próbálná ki magát, tegnap délután öt és hat óra között tett néhány kört egy motorral az Ostffyasszonyfa közelében lévõ Pannónia-ringen.

A versenypálya munkatársa honlapunk érdeklõdésére megerõsítette az információt, további részletekrõl azonban nem tudott beszámolni.

Ha van egy csöpp eszük Alonsot felejtik, mert akkor a szurkolói tábor megcsappanna (remélem) 😊

Massat szeretik leírni, de nálam Kimi egyáltalán nem emelkedett ki mellõle . Én Kimitõl sokkal többet vártam, amibõl eddig nem sokat mutatott.

Vettel? Jöhet 😊, Kimi mellett 1-2 évig ellesz, tovább nem marad Kimi sztem, utána lehetne elsõszámú pilóta (már ha elég jó lenne)

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

a.carkey
Ez várható volt. Jean Todt elment, Nicolas meg magától egy közepes képességû pilótát nem fog tudni menedzselni több éves szerzõdésekbe, ahhoz túl drága a Ferrari második számú ülése. Massanak akkor lenne esélye, ha megnyerné a vébét. Szerintem Alonsot fogják leigazolni Kimi mellé, ha van egy csepp eszük.

A medve nem játék.

desigo
Áldásom rá 😊
F1: Elküldi Massát a Ferrari? Fiatal német tehetséget igazolnának!

Külföldi lapértesülések szerint már jövõre új pilótapárossal vághat neki a Forma-1-es szezonnak a tavalyi világbajnok Ferrari.

A csapat állítólag szeretné megszerezni Sebastian Vettelt, az egyéni vb címvédõ Kimi Räikkönen mellé – írja az F1 technical.com. Amennyiben az olasz csapat jövõre valóban szeretné soraiban tudni az ifjú német tehetséget, szerzõdést kell bontania másik jelenlegi pilótájával Felipe Massával.

A brazilnak ugyanis 2010-ig van érvényes kontraktusa a Ferrarival. Vettel egyébként tavaly mutatkozott be a Forma-1 színeiben, a BMW csapatánál, ahol Robert Kubicát helyettesítette az Amerikai Nagydíjon, s elsõ versenyén egybõl pontot szerzett. A németet ezt követõen igazolta le a jelenlegi csapata a Scuderia Toro Rosso, amellyel Kínában kis híján dobogóra állhatott.

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Montoya... de kár, hogy nincs már.

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

broman191
Majdnem😊

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Kit--Kat
Az tisztasor, hogy most Német állampolgár, de nyilván gokartos korában nem az volt, ha finn zászló van kirakva az overálljára.

#61960: Tiszatsor, de akkor meg nem lehetne finnes overálja hivatalos versenyen, ha nem lett volna finn állampolgár. Lehet kettõs... Vagy nemtom...

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Punker

bordy
azért annyira nem. 1 hét alatt könyebb orvosolni mint egy motorbeli hibát szerintem. aggrerátor ment szét vagy mi, ha jól rémlik valamelyik hírbõl.

Shiwo
inkább az az érdekes, hogy ott finnként indult..a futamon is megemlítették, hogy német állampolgár

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

desigo
semmi jelentõsége amikor év végén 1-2 ponton úszik el a VB cím
Milliókat is megérne olyankor...
bardocz
csak egy 1$-os alkatrészt könyebb javítani,mint egy 1000$-ost 😉
desigo
mindegy,hogy mi megy tönkre ha megáll az autó
lehet az 1 dollár de lehet 1000 is az eredmény ugyan az
Punker
mi? tudtommal az anyja német, németországban született ergó német állampolgár.

bardocz
remélem így van,fillérek helyett forintokat szánnak rá,aztán aláznak 😉
Kit--Kat
De érdekes, itt még finnként indult Rosberg, nem értem miért vette fel a német állampolgárságot.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

bordy
www.formula.hu

Magic Boy
Ez hol olvastad tudnád linkelni a cikket?

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

bordy
A Ferrari pilótáinak hibái ellenére végül mûszaki hiba tett pontot mindkettejük versenyének végére. Schumacher: „Megértettük, hogy mi volt a probléma: filléres alkatrészrõl van szó. Ez a probléma a teszteken nem lépett fel és nincs köze a motor strapabírásához sem. Nem motorhiba volt, hanem a motor környezetével függ össze. További részletekbe azonban nem szeretnék belemenni."

passatgt
off: már miért írták volna fogyatékosok?😊 weboldalukon van a reklám, abbólv an bevétele ha ott nézik meg, nem abból ha itt

desigo
Hami ugyanígy néz ki most is...
DjDano

Bocsi, elfejeltettem, hogy az Imagesucks-ot fogyatékosok írták...

BaliBoy
Ez a kép sajnos nekünk nem jött át.

BigReaper
ja elfelejtettek autót épiteni egy év alatt? röhej... egyszerûen szar!

www.team-gigabyte.com

DjDano

Rosberg és Hamilton 9 évvel ezelõtt 😊

De mar elment egy ev a japcsi gumival, mar van tapasztalatuk, a tobbi csapat is mar "belakta" oket.. A motor nem valtozott, gyak. szoval a kaszninal nem tudjak tartani a lepest...

BaliBoy
Tudtommal végig azzal mentek abban az évebn és csak közvetkezõ éveben kellett kiszedniük. Akkor már nem volt ott Alonso. Legalábbis én így emlékszem.

b-type
?
..az még Alonso idejében volt.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

b-type
Emlékszel mikor a Ferkát megfogták a gumival?
Akkor is próbáltak mindenhol eredményt elérni évközben, amivel visszanyerhetik a tapadást...de nem igazán sikerült.
A Renault-nál fokozottan ez volt, hazai gumibeszállító..szvsz nagyon erõsen támaszkodtak rá.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

BaliBoy
"... valami ...."

Jah, valami... kiszedették az ellensúlyos lengéscsillapítót.

ha-ha-ha.
A gumivaltas egy resze a dolognak.. A kocsi fejleszteseben is elmaradtak valahol... Most mar volt egy evuk a japcsi gumin, es nem latszik, hogy valtozott volna valami...

b-type
#61927"
.. a két éve még simán futamokat nyert az autóval, aztán valami történt...
"
Ez történt, nem tudtak úgy gumit váltani mint a többiek.
..ha mindenki tudja, akkor nem valami történt.

Punker
a monszun viccesebb mint a jégesõ <#eplus2>

bardocz
ez mind komoly?😄
Istencsászár
Ezt mindenki tudja nem is errõl beszéltünk most.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
volt 4 hónap teszt is

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

deeeeeee....

elsõ verseny után minden bizonnyal.

De már nem a Mekinél hisztizik legalább <#vigyor2>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Firerock
mer nincs igaza?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"