182274
  • Kit--Kat
    Hé főfaszfej hozta volna egy szokásost, tehát 2. vagy 3. mint az előző futamokon? Az sem lett volna kínos te nyomorék.
    Mos akkor csak a 2. helyezettet ELŐZTE VOLNA MEG A PÁLYÁN.
    A HA szánalmas takarózás, mert HA nem születtél volna meg, 1 el kevesebb ocsmány antikimis, de nincs ha, itt vagy és fröcsögsz.

Bocs a személyeskedésért, de ez kb. annyira bunkó, mint amit a személyiséged képvisel, hű csatlósoddal együtt.
  • Christian88
    és ha itt bemegy mögéjük mennyit veszít?minimum 1 helyet jóindulattal, de mint írtam már nem érdekel hogy ki nyer csak sportszerűtlennek tartom.
  • lac coo
    Igen, tudom, méterekkel később fékeztem hiszen tudtam, hogy jóval gyorsabban el tudok majd fordulni a bukótér sokkal nagyobb ívén, nem is értem ezek mit tököltek előttem, még jó hogy nekik nem mentem ! :DDDDDD
  • a.carkey
    Ha nem lenne fogalmam az ívekről és féktávokról már rég kinyírtalak volna valamelyik qurva kanyarban vagy kereszteződésben az ország valamelyik főútján ...
  • lac coo
    Külső íven hogy is megy neki , és hogy nem tud elfordulni ??? :DDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Kit--Kat
    De jó nézni hogy fáájj:)
    Remélem 1 hétig minimum álmatlanságot okoz:D
  • a.carkey
    Mert látom. Minden megnyilvánulásod, minden, amióta ide írsz, azóta Kimi ellenes, míg a hasonlókat (ls. lentebb) elnézed versenybalesetként.
  • Christian88
    Igazából leszarom, tőlem megnyerheti a maradékot is lesz 50 pontja vagy mennyi, és?
  • Solten
    "Igen tudom, be kelett volna kanyarodnom a műfűre hogy a mezőny elmennyen melettem, vagy nekimenni a tolyotának, hogy legyen egy jó kis balaeset :O"

• lac coo
    Ez a te légből kapott teróiád, hogy utálom Kimit, nem tartom egy nagy versenyzőnek ez tény, de miért utálnám ?!
    Az meg egyre világosabb számomra, hogy neked fogalmad sincs ívekről, féktávról stb, csak ontod a sületlenségeket!!!
  • WNW
    Sracok.... Ha nem buntetik meg utolag, ugyes volt, el kel ismerni.. De ne akarjatok bebeszelni, hogy nem elozott, meg nem szerzett vele elonyt, mert nem igaz.. 2 kocsit egybol leelozott vele, egy harmadikat meg az itt nyert lendulettel az egyenes vegere... Hami/Kimi parharcnal, mikor Hamit elmeszeltek, es azota is parszor elmondtak, a feher vonal a palyan szelen olyan, mintha fal lenne, aki oda kimegy, csak baleset elkerulese vegett teheti, es nem szerezhet vele elonyt.. Itt igazabol mindket feltetel serult.. Balesetet nem kerult, el, es elonyt szerzett vele..
  • b-type
    Sztem ez segíthet (régi A5szubi):
    "..indoklásuk szerint megsértette a 2008-as Sportszabályzat 30.3 (a) paragrafusát. Hogy az micsoda? A következőképpen szól: "Az edzések és a futam közben a versenyzők csakis a pályát használhatják, és mindig be kell tartaniuk a Sportkódex pályán tanúsított viselkedésre vonatkozó előírásait." Na persze, én értem, hogy a "pálya" fogalma az O-függelékben pontosan definiálva van, és a további részleteket a versenyzői eligazításokon tisztázták, de aki nem hajlandó végigböngészni ezt a néhányszáz oldalt.."

Sajnálom Giancarlo-t, és alapvetően úgy gondolom hogy Kimi le tudott volna fékezni ha a fehér vonalon kivűl kavicságy van....és innen nekem el is dőlt a kérdés.
    Viszont a futamot megérdemelte, szépen ment...jól látni hogy a KERS tud előny lenni még egy olyan pályán is ahol a középrész dupla balosában a McLaren és a Ferrari rendesen megtorpant a jobb aerodinamikával rendelkező autókhoz képest.

Ellenben a legjobban Alonso-t sajnáltam....és sajnálom most is, kegyetlen :(
    Többet érdemelt volna, a közvetítésen mutatáák egy pillanatra mit fogott az Eau Rouge kivezető szakaszás...de az csak egy pillanat volt, sztem nagyon nagyot autózott. grat neki is.
  • a.carkey
    MASSSSSAAAA! Tudod, amikor valaki nem bír befordulni, akkor szépen nekimegy, mint ahogy Massa tette azt Hamiltonnal ...
  • a.carkey
    Most sincs vita, csak nyert Kimi, ti meg mivel utáljátok, ezt nem bírjátok elviselni. Csak ennyi a szitu, semmi más. Még sok ilyet kívánok nektek! :D
  • lac coo
    Ember ennek mi köze a mostani esethez ??? !!!!
  • gercse
    pontosan...
  • a.carkey
    Mert úgy járna, mint a kedvenced?

2008 Fuji
  • Solten
    Na ja, nagy tempoval jott, kanyart becsuktak elotte. Befordul, ugy jar mint Lajos.
  • kifli
    pénzfeldobással? :D
  • Kit--Kat
    Biztos Peppussal és Lacóval járt egy matekórára XD
  • danikarate
    Petícijó
  • bodajoci
    Azt nem értem mit fossuk itt a szót, ha azok, akiket Kimi megelőzött egy qrva rossz szót sem szólnak, nem háborognak stb. Ez az idióta Palik, meg a Gyulám, beoltotta a nagy magyar f1 tábort a hülyeségével. Gondoljátok, ha ez a dolog egy kicsit is necces, akkor nem háborog a Bmw, meg a Toyota???
  • Kit--Kat
    És megint nem Kiminek volt a legjobb autója sőt...
    A Force India és a red Bull jóval jobb volt.
  • kifli
    és teis ott ültél a kocsiban? vagy honnan tudod milyenek voltak a körülmények onnan nézve? Ésha elmérte a féktávot és megcsúszott volna ezért engedte ki? áhh hülyeség ha kimi akk tuti csalás
  • Solten
    Hat ezt hogy sikerult kiszamolnia?

• Peppus
    Kimi is így járt volna, ha nem egyenesíti ki a kanyart szerintem.. És akkor hozta volna a szokásos formáját, és most nem lenne vita :D
  • Skynet85
    Nah hajrá ide nekem az összeset, kicsit megkopott az angolom, de ígérem objektív maradok, és megkersem miért volt szabálytalan kimi, ha van ilyen!
  • lac coo
    És miért tudott volna csak a füvön menni ??? Mert amatör módjára szélesre vesz egy ívet egy marha lassú szűk kanyar előtt! És miért veszi nagyra az ívet ...?
  • kifli
    amivel balesetet okozott, vég lett a versenyének, hát télleg tökjó
  • a.carkey
    Rugózzatok még rajta!
    Ha Button ennyit betlizik, Kimi még a végén behúzza az idei vébét. :D
  • kifli
    jaaa igen tudom :D

#85827:
    "Én még látok egy helyet a toyota mellett, ha fékezett volna"
    próbáld ki hogy verseny közben mit látsz, meg azért az a toyota sem egy helyben áll, és nm csak a toyota van ott hanem heifeld is aki miatt csak a füvön tudott volna menni...

a videóban pedig nem értem mi alapján osztották ki a helyeket, jól látszik hogy fisichella az első, heifeld a 2. kimi a 3. kubica a 4. és truli az 5.
    ezzel szemben ott a sorrend:
    1. fisichella
    2. kubica
    3. heifletd
    4. truli
    5. kimi

hami manővere pedig #85826
    ha ott szabályosan bemegy mögé akkor kb annyit veszt hogy 4 tizedre lenne tőle, ehhez képest visszaengedte és közvetlen mögé bement
  • a.carkey
    Oh. Christian88nak ment, bocs.
  • lac coo
    Inkább maradtál volna csendben ! Pontosan le van írva mi és hogyan számít pályának , mikor és milyen feltételekkel lehet elhagyni stb ...
  • a.carkey
    Aha! Ha te mondod ... :D

• Firerock
    nem a célvonal előtt állt meg hanem belement a gumifalba.Megbüntették?IGEN
  • Skynet85
    Valaki könyörgöm mutassa már meg a szabálykönyv azon részét, ahol le van irva, SPABAN A BUKORTÉRBEN ELFORDULNI TILOS, FŐLEG KIMI RAIKONENEK!!! Sajnos nem igazán létezhet ez a cikkej mert ,,sajnos" Kimi első lett!!!! Ha pedig nincs ilyen ez nem szabálytalan volt, hanem szemfüles, pofátlan, és vérlázítoan provokatív minden anti kimi drukker számára, hál Istennek!
  • danikarate
    1x-szer Sumi az egyik időmérő végén leállt a célvonal előtt, hogy a többiek sárga zászló mellett tudjanak csak bemenni! Felháborító! Hogy tehetett ilyen dolgot? Sztem lincseljük meg ezért...
  • lac coo
    Ezt csak nem sikerül értelmeznem :

Nem kis íven, nagy íven fordult (tudod, több idő alatt rövidebb távot tett meg).

• a.carkey
    Bocs, te kimaradtál a felsorolásból.

Akkor neked is:

SZOPÁSSSSSSSSSSSSSSSSs!!!
  • a.carkey
    Ki nem szarja le, ha egyszer ugyanazt csinálta mindkettő és egyiket sem büntették meg?