FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
az ecu ecu...
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Ráadásul a Ferrarinak mindenképpen _német_ pilóta kell, hiszen Schumacher regnálása alatt kialakult Németországban (ami ugye az F1 egyik legfontosabb piaca) egy komoly rajongói réteg, akiket még most kell megfogni, amíg nem pártolnak át más csapatokhoz. Egy fiatal német tehetség, mint Vettel, tökéletes választás lenne tehát üzleti szempontból is.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
A német versenyzõ, aki tervei szerint a jövõben gyorsasági motorban próbálná ki magát, tegnap délután öt és hat óra között tett néhány kört egy motorral az Ostffyasszonyfa közelében lévõ Pannónia-ringen.
A versenypálya munkatársa honlapunk érdeklõdésére megerõsítette az információt, további részletekrõl azonban nem tudott beszámolni.
Massat szeretik leírni, de nálam Kimi egyáltalán nem emelkedett ki mellõle . Én Kimitõl sokkal többet vártam, amibõl eddig nem sokat mutatott.
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
A medve nem játék.
Külföldi lapértesülések szerint már jövõre új pilótapárossal vághat neki a Forma-1-es szezonnak a tavalyi világbajnok Ferrari.
A csapat állítólag szeretné megszerezni Sebastian Vettelt, az egyéni vb címvédõ Kimi Räikkönen mellé – írja az F1 technical.com. Amennyiben az olasz csapat jövõre valóban szeretné soraiban tudni az ifjú német tehetséget, szerzõdést kell bontania másik jelenlegi pilótájával Felipe Massával.
A brazilnak ugyanis 2010-ig van érvényes kontraktusa a Ferrarival. Vettel egyébként tavaly mutatkozott be a Forma-1 színeiben, a BMW csapatánál, ahol Robert Kubicát helyettesítette az Amerikai Nagydíjon, s elsõ versenyén egybõl pontot szerzett. A németet ezt követõen igazolta le a jelenlegi csapata a Scuderia Toro Rosso, amellyel Kínában kis híján dobogóra állhatott.
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
#61960: Tiszatsor, de akkor meg nem lehetne finnes overálja hivatalos versenyen, ha nem lett volna finn állampolgár. Lehet kettõs... Vagy nemtom...
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Milliókat is megérne olyankor...
lehet az 1 dollár de lehet 1000 is az eredmény ugyan az
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
..az még Alonso idejében volt.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Akkor is próbáltak mindenhol eredményt elérni évközben, amivel visszanyerhetik a tapadást...de nem igazán sikerült.
A Renault-nál fokozottan ez volt, hazai gumibeszállító..szvsz nagyon erõsen támaszkodtak rá.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Jah, valami... kiszedették az ellensúlyos lengéscsillapítót.
.. a két éve még simán futamokat nyert az autóval, aztán valami történt...
"
Ez történt, nem tudtak úgy gumit váltani mint a többiek.
..ha mindenki tudja, akkor nem valami történt.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
elsõ verseny után minden bizonnyal.
De már nem a Mekinél hisztizik legalább <#vigyor2>#vigyor2>
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...