FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Azt a célegyenesnyi elõnyt amit pl az elsõ etapban hozott össze és nõtt volna ha nem jönnek be az sck, nem nevezném egyforma gyorsaságnak😊. Nagyon jó pilóta Kova már Rönóba is megmutatta, de még várjunk azzal h olyan gyors mint Hamilton... ha gyõz akkor beszélhetünk róla😊
Ls. Kova! Tavaly szenvedett, most meg semmivel sem volt igazából lassabb, mint Hamilton.
A medve nem játék.
WoW: Ejbenjaro#2740, BDO: Ejbenjaro, TESO: #raqured13, Uplay: RESO-Ejbenjaro
Nem vagyok ennyire elvakult, egyszerûen ez az igazság, vasárnap láthatta mindenki, még ha volt is 1-2 hibája, meg a motor, stb, de hogy kapásból 7 helyet jött föl a rajtnál, az szerintem önmagában sokat mond. Aztán még az elõzgetései, meg minden, szóval nem mondhat senki semmit.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Bizonyára nem egy magasszintû nyelven programozták a rendszert, ahol durva esetben egy bug okozhat talán ilyet. Valószínûleg valami nagyon alacsony szintû, assembly, vagy ahhoz hasonló nyelven. És ott meg az van, hogy amit írsz, azt fogja csinálni a program, semmi mást. Igaz ami 1 sor mondjuk basicben, az assemblyben akár több tíz, vagy több száz.
ctrl+alt+del winfosh rajtautomatika...
baromság...
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Frankón hangzik...de sztem elég érdekes lenne ha onboard felvételeken a rajtoknál mindkét McLaren versenyzõ kombót nyomna a kormányon, sztem elég marha nagy támadási felület...amire ráadásul valszeg örökös eltíltást kapnának az F1-bõl, mivel nem megmagyarázható.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Eleve mivel ez nem egy szabványos platform, a kormány bizonyára valami nagyon speciális bemeneti eszközként mûködik, gondolom azzal is meg kell szenvedni rendesen a programozónak, hogy 1 gomb lenyomása 1 valamit csináljon, nem hogy azzal, hogy 3 gomb valami olyat csináljon, amit elméletileg nem is tartalmazhat a program.
Gondolod hogy a tavalyi év után még mer valamit csinálni a mekláren? fõleg h figyelik õket ezerrel... ( biztos van simli meg biztos kísérleteznek az autóva, feszegetik a szabályokat, de az ECU mindenki számára elérhetõ cucc, igy semmi sem lehet titok )
... meg ilyen pályák ...
... és lenne itt eksön! 😄
Semmi extra kütyü, csak racing.
A medve nem játék.
www.team-gigabyte.com
Ha mûszaki gondok miatt esik ki a fél mezõny a jövõben, a Mekinek meg meg se kottyannak a versenyek, akkor persze megint lehet majd gyártani az összeesküvés elméleteket. 😄
A medve nem játék.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
(Mondja õ, aki pár verseny után otthagyta a Brabhamet és 1985-ben a VILÁGBAJNOK autóval kaki nagy szezont produkált ...)
A medve nem játék.
http://gaborszantai.co.uk/
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
"És felmászik a falra!!!" 😄DD
és csak Kimi tudta tartani,többieknek esélye sem volt semire