FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Istencsászár
Ha te amiatt nézed... engem hidegen hagy mivel mennek, nekem a régi mondjuk 2000 körüli kocka autós is tetszettek, és mindegyik más volt, és F1es autü formájuk volt... ami most megy már nem lehet folytatni, ez nem egézséges fejlõdés, ez csak a sportot teszi tönkre.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Count Adyn
Sok kör😄DD

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

bardocz
kova ül a mekibe?aki anyira balfasz,hogy öklét rázza a levegõbe,miután megelõzött valakit,és ezért nyomja meg a boxutca limitert,arról szerintem ne beszéljünk😄
Istencsászár
egy tized, akkor miért szakadt le mpkre? valami nem stimmel...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Count Adyn
Volt körönként 1 tized Lajos javára köztük sztem kb

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

bardocz
szerintem meg pont nem jó,ez ennek a lényege,hogy ki tud jobb autót építeni,ha a meki anyira szar,hogy 20.000-nél szétesik a motor így jártak
Istencsászár
"Ahogy Hamilton is jókor volt jó helyen." ezt nemtudom mire irtad😊

Azt a célegyenesnyi elõnyt amit pl az elsõ etapban hozott össze és nõtt volna ha nem jönnek be az sck, nem nevezném egyforma gyorsaságnak😊. Nagyon jó pilóta Kova már Rönóba is megmutatta, de még várjunk azzal h olyan gyors mint Hamilton... ha gyõz akkor beszélhetünk róla😊

bardocz
akkor még nem,egyik legnagyobb faszság az a szabály
a.carkey
Ahogy Hamilton is jókor volt jó helyen.

Ls. Kova! Tavaly szenvedett, most meg semmivel sem volt igazából lassabb, mint Hamilton.

A medve nem játék.

a.carkey
A Spyker szerintem ott cseszte el, hogy nem adott neki még egy lehetõséget.

A medve nem játék.

Istencsászár
Õt már elfeledtük😊, jókor volt jóhelyen, jó gumival, lassan ment, uj rajtnál azonnal megelõzték majd kicsúszott. Szép volt tõle h vezetett egy F1es versenyt, de ha még gyors is lenne akkor hallanánk róla... de azóta semmi hír róla vagyis nem kell az F1nek.

passatgt
Winkelhock-ról se feledkezzünk el!

Istencsászár
Mert Kiminek "szerencséje" volt és nem kapott el egy vízátfolyást vagy nem feküdt fel a kocsi, mert Alonsonál az volt, egyenesen ment majd balra kitört az autó, esélye nemvolt... ez benne a pakliba ilyen esõben, nem a spanyol hibázott. De amugy Hamilton is teljesen esélyes... szóval a 3 top pilóta jól szerepelhet ez nem kétséges😊 mert mindannyian mutatták h esõben brilliánsak.

Igaz, Kimi alapban esélyes, esõ esetén pedig fokozottan esélyes

WoW: Ejbenjaro#2740, BDO: Ejbenjaro, TESO: #raqured13, Uplay: RESO-Ejbenjaro

Meg Kimi. Ahol tavaly Alonso összetörte magát esõben, õ ugyanabban a kanyarban még nagyobb esõben elõzött akkorát, hogy csak nézett mindenki.

Nem vagyok ennyire elvakult, egyszerûen ez az igazság, vasárnap láthatta mindenki, még ha volt is 1-2 hibája, meg a motor, stb, de hogy kapásból 7 helyet jött föl a rajtnál, az szerintem önmagában sokat mond. Aztán még az elõzgetései, meg minden, szóval nem mondhat senki semmit.
Hát igen, ha valóban esõ lesz, akkor Alonso képes lehet komoly meglepetést okozni

Istencsászár
Alonso beröffenti majd a Rönót esõre azt mehet a tánc😄

Itt megnézhetitek: http://weather.msn.com/tenday.aspx?wealocations=wc:MYXX0031

Esõ lesz Sepangban, jelenleg 80% esélyt adnak rá

guardian hero
Simán lehet egy debug funkció amit elfelejtettek kikapcsolni.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

MaSzKa
minek kellett 2 ember navigátornak?

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Bandee1987
Ja, lenne eksön, meg lenne sok halott.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Ha a hír igaz, akkor nem.
Bizonyára nem egy magasszintû nyelven programozták a rendszert, ahol durva esetben egy bug okozhat talán ilyet. Valószínûleg valami nagyon alacsony szintû, assembly, vagy ahhoz hasonló nyelven. És ott meg az van, hogy amit írsz, azt fogja csinálni a program, semmi mást. Igaz ami 1 sor mondjuk basicben, az assemblyben akár több tíz, vagy több száz.
ilyet én is találtam a nyomozói képességeimnek köszönhetõen:

ctrl+alt+del winfosh rajtautomatika...

baromság...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

b-type
sztem ez akkora fals hír mint állat 😊)
Frankón hangzik...de sztem elég érdekes lenne ha onboard felvételeken a rajtoknál mindkét McLaren versenyzõ kombót nyomna a kormányon, sztem elég marha nagy támadási felület...amire ráadásul valszeg örökös eltíltást kapnának az F1-bõl, mivel nem megmagyarázható.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Van elég programozási ismeretem ahhoz, hogy azt mondjam, hogy egy ilyen rendszernél nem lehet véletlen hiba az, hogy 3 gomb együttes lenyomása elõhoz egy tiltott funkciót, aminek ráadásul benne sem kéne lennie a programban.

Eleve mivel ez nem egy szabványos platform, a kormány bizonyára valami nagyon speciális bemeneti eszközként mûködik, gondolom azzal is meg kell szenvedni rendesen a programozónak, hogy 1 gomb lenyomása 1 valamit csináljon, nem hogy azzal, hogy 3 gomb valami olyat csináljon, amit elméletileg nem is tartalmazhat a program.
Istencsászár
Bár már nem nekik szurkolok, de NEM Ron tervezte a elektronikát, nem is a McLaren. FIA felügyelte tesztelte, ha volt hiba benne vagy találtak a tesztek során javították korrigálták... sok a mende monda, de ezek csak beszólogatások, alapjuk nem volt, 1szer megemlítették azóta kussolnak róla mert nincs mirõl beszélni.

Gondolod hogy a tavalyi év után még mer valamit csinálni a mekláren? fõleg h figyelik õket ezerrel... ( biztos van simli meg biztos kísérleteznek az autóva, feszegetik a szabályokat, de az ECU mindenki számára elérhetõ cucc, igy semmi sem lehet titok )

a.carkey
Ilyen autók kellenének ...
... meg ilyen pályák ...

... és lenne itt eksön! 😄

Semmi extra kütyü, csak racing.

A medve nem játék.

BigReaper
Ja! hajrá ferrari!

www.team-gigabyte.com

BigReaper
nemtudom pontosan, meg lehet hogy mar volt is rola szo, de a téli teszteken asszem Trulliék jottek rá, vagyis a Toyota egyik tesztpilotaja, ha 3 gombot egyszerre nyomsz le az uj MESen akkor rajtaautomatika indul be! Persze ezt "senki sem" tudta! Felülvizsgálták, és korrigálva lett a probléma, mondta Mclaren is hogy meglepõ volt.... ennyit a mclaren es ron denis meg a többi ezüstnyil dolgozotol meg fantol!!

www.team-gigabyte.com

a.carkey
Induljunk ki abból, hogy Hamilton mit összebénázott a tavalyi szezon utolsó versenyein. Ahhoz képest most jól ment. Míg Kimi az utolsó versenyeken ledolgozta a hátrányát és bajnok lett. Most Hamilton indított jobban, Kiminek annyi minden összejött, mint a Ferrarinál az elmúlt 3-4 évben összesen. Viszont ha azt vesszük, hogy a tavalyi elsõ nagydíj megnyerése után mi történt Kimivel több nagydíjon át, akkor miért ne lehetne most pont fordítva. Szerintem a pechszéria tavaly a vb megnyerésével véget ért nála.

Ha mûszaki gondok miatt esik ki a fél mezõny a jövõben, a Mekinek meg meg se kottyannak a versenyek, akkor persze megint lehet majd gyártani az összeesküvés elméleteket. 😄

A medve nem játék.

Count Adyn
Persze, nem azt mondom, de abban a pillanatban lett volna rá esélye, mert addig nem volt 😊 Amikor 5 körrel a vége elõtt leáll alatta az autó az elsõ helyen, az fájt volna igazán:S

Istencsászár
Na azért túlzásokba ne essünk... Kimi nem nyert volna attól távol volt, 2. hely is necces, 3. talán, de ha nincs egy sc sem akkor esélytelen erõbõl, beragadt csomo ideig Barichello mögé ott sokat bukott... jó a Ferrari és Kimi... lehet h 2005ben Fisco ellen bejött neki h nyert ( mondjuk az a kocsi még a mostani Ferkánál is gyorsabb volt ), de ma már ilyet nehéz lenne megcsinálni, fõleg ha a két top csapat pilótái állnak az élen.

Count Adyn
Hát jah:/ Kimi meg ott a harmadik helyen volt, ha eltud menni és tudja tartani Hamiltont esetleg, akár nyerhetett is volna, 1 kiállás volt hátra neki is. Abban a pillanatban Kimi ugyvolt vele hogy õ nyerni akar, leszarja a pontokat😄 Nem tdom elítélni ezért😊

Istencsászár
Kár ezt Kimire rávarrnai, a Ferrari nem ugy ment egész hétvégén mint egy címvédõ, szét volt esve ott minden s mindenki.

Istencsászár
😊) Persze a Ferrari miatt, ezért lett vb akkoriban😊, teljesen jó h lekorlátozták igy egy tényezõvel kevesebb... a motrok naggyából egy szinten vannak, ez jó, kevés az elfüstölés ez is nagyon jó... tudod az a lényeg h minél inkább a pilóta érvényesüljön, de még igyis teljesen mindegy az esetek többségében amikor 1-2 mpvel jobb autók köröznek a pályán és ez mondjuk 2-3 csapat a többiek meg futottak kategória... ezért kell az aero maximalizálása, butítása... hosszú folyamat, sok évbe tellik mire ezeknek együttesen lesz eredménye, de remélem lesz.

BaliBoy
Ehhh... csak kicsit hamar kezdte el. 😊

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

a.carkey
Hö 😄

(Mondja õ, aki pár verseny után otthagyta a Brabhamet és 1985-ben a VILÁGBAJNOK autóval kaki nagy szezont produkált ...)

A medve nem játék.

Nem tudom, hogy egyesek emberek miért kritizálják a finnt, aki már korábban megmondta, hogyha megunja a Forma 1-et, akkor rallyzni szeretne...

http://gaborszantai.co.uk/

Kit--Kat
Tavaly kett bevezetve... NEm tudom mi értelme, elvileg a forma1 a topról szüól, vicces, hogy visszafolytatták, mert a Ferrarinak jól ment. A következõ lépés az lesz, hogy a végsebességet is megállapítják 260-ban... Onnantól letilt mint a német limuzinokban.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

passatgt
akkoriba nem volt korlátozva fordulatszám?

bardocz
de még így is csoda,hogy kibírt enyit,szerintem enyit egy F1-es motor se pörgött még,egyedül a brabham bt52 volt hasonló,csak az ennek a felét nem bírta ki,mert megolvadt sima versenybenzinel
Istencsászár
a motornak 2 hétvégét kell kibírnia, nem bírta volna, ott mindent maxra tekerhettek hiszen utolsó futam volt...

bardocz
a kocsi év közben tényleg nem a legjobb volt,de arra a futamra olyan motort csináltak,ami folyamatsoan bírta a 20.000+ terhelést,és szerintem ez volt a legjobb,ha egész évben ezzel mennek,akkor nagyon csúnyán alázta volna sumi az egész mezõnyt,és amúgy Kimi-nek sem volt esélye,csak tudta tartani😛
Count Adyn
Az még itt van a fejemben😄
"És felmászik a falra!!!" 😄DD

passatgt
egyik legszebb pillanat, amikor todt odaállt a defektnél nézni kerékcserét😊

Istencsászár
Kiminek sem volt esélye😊 amugy jó volt az a Ferrari idény felétõl, de nem a legjobb, Sumi hozzá tudta adni a plusszt amit a kocsi maximumra tekerése után kellett, s egy jót autózott tét nélkül.

bardocz
a valaha volt legjobb pilóta a legjobban megépített F1-es autóval<#worship>
és csak Kimi tudta tartani,többieknek esélye sem volt semire
bardocz
angol kommentár kurvára élvezheti,hogy közvetítenie kell,mint aki a halálos ágyából közvetít😄
ladarevolution
kis visszaemlékezés: 😊 tényleg zsír volt...
http://www.youtube.com/watch?v=6wcSV06DXz4&feature=related