182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
HUmanHunter #85795 igen, csak azok már mind ráfordultak az ideális ívre ő pedig tartott ki a bukótérbe.. -
Ember, ha befordul a kerékvető előtt azok minde előtte lesznek !!!
Ha ott kavicságy van és muszály szabályosan fordulnia, akkor nem hogy 3. lenne, de venne egy gyönyörű , elbaszott szögletes kanyart amire mindenki azt mondaná, hogy ezt csúnyán elfékezte !!!
De vehetnénk akár valami városi pályának is ahol betonfal van !
OK, szép dolog, hogy itt éppen harmadik (ez tény ) de következő pillanatban csatt ! :DDD -
amúgy nem tudom észrevettétek e, de rajtnál hami majdnem úgy járt mint massa -
De nem érted, hogy előnyhöz jutott a bukótérben, fogd már fel ,hogy ezért nyert és egy csaló, hát nem igaz, hogy nem bírod megérteni :DDDDDDDDDD -
Amíg a többi autó mellette becsületesen versenyzik, semmivel sem hozza jobb színbe az, hogy sokan csináltak anno hasonló mocskos dolgokat ! -
Nem azert de a bekeretezett autok miert is vannak mind elotte, amikor jol lathatoan a 3. mivel az elso tengely a mervado.
Nem azt mondom, hogy szep volt amit csinalt, ellenben hulyeseget ne beszeljel, mert a kepen jol lathato hogy a 3. helyen van, mivel meg a palyan van az auto es ha a szabalyt nezzuk, akkor nem elozott meg senkit a kanyar levagasaval, mivel ugyanabba a pozicioba ert vissza. -
Lehet nézni IndyCart, ott repülő rajt van szóval ilyet nem nagyon látsz. -
ne kezdjük el a top pilóták/világbajnokok szezonjait végig vizsgálni futamról futamra...nehogy rengeteg hasonló/durvább esetet találjunk! -
Rajtnál nekem sem tűnt fel, de sajnálom, hogy elbaszta, bírnám, ha ő lenne év végén a vb :D Most a végén nagy mákja volt,500 méterrel hosszabb a versen, akkor elfüstöl, és tolhatja az autót:D -
Hát ha így "kell" (és lehet...) akkor tényleg jó lenne valami másik sorozat ez helyett ! :DDDD -
és ez a lényeg. így kell versenyezni ha nem egy beszürkült örökös középharcos akarsz lenni. -
HUmanHunter #85784 ja amúgy paliknak meg czollnernek csak akkor tűnt fel hogy barichello hozta a szokásos rajtot amikor már a fél kör eltelt. -
de bazz
ott szerezte a sebességet arra hoyg az egyenes végére meg tudja előzni kubit
és megelőzte?IGEN=büntetés -
LOLO !!!!
Kanyar előtt fékezn iszokás, ha van valaki előtted akkor is, nem pedig teligázzal kikerüln imindenkit !
Valamikor egy Schumitól elvettek egy 2. VB helyezést, most meg itt tartunk, Szégyen !
Csak legalább ne védenétek ilyen hülyeségekkel !
Volt ott hely is, senki nem veszélyeztette simáén lehetett volna fordulni !Már úgy választott ívet is kanyarbemenetkor, hogy tudta merre fog menni !
És ha normálisan fordul be akkor a képen bekeretezett autók mind előtte vannak !!!
Ezért szerzett előnyt, nem kell lovagolni hogy honnan ment ki és hová jött vissza, mert már mikor kiment rég leszopatott mindenkit !!! Szándékosan olyan szélesen ment be abba a kanyarba ( világ barma nem megy így szűk kanyar előtt...), hogy normális esetben a fél mezőny el megy a belső íven, persze nem így , hogy padlózza tovább fékezés nélkül ....
-
Né már a Gomb megint mákolt ? -
Ja, hogy erre eddig nem gondoltam. :) Ok, köszi. -
jah két agyatlan 100at csinál. -
Én Hamilton fan, meg Kimi ellenes? LOL! -
Buttonnak főleg nagy dumája van, tehetsége már kevesebb, de ha összekapja magát akkor azért tud, csak hát elég nehezen és ritkán sikerül neki ez az összekapásos dolog. -
Azért, mert Palik és Czollner az isten és ha ők mondanak valamit az úgy van =)) -
Button-nak nem kell már beülnie a többi futamra, akik esélyesek lennének, mind elbaxxák! Az elején még megérdemelte, de attól függetlenül, hogy ma önhibáján kivűl kiesett sem tudott volna felmutatni megint semmit, így viszont már nem méltó a VB címre... -
no rutin. -
G_ArchAngel #85773 Nem, nem ertem, hogy miert kell azon leakadni, ami egy DC-nek (aki eppen nem kedveli a finnt) vagy Jordan-nek nem keltette fel az erdeklodeset egy pillanatra sem.
Talan a kulcsmomentum az volt, hogy nem szerzett poziciot: 3. helyrol a 3.-ra ert vissza.
Tudom, hogy nehez elfogadni, de hogy megnyugtassalak, jogos lett volna a vizsgalat, ha a 2. vagy elso helyre jon vissza. Igy nem. -
Én azt nem értem ,hogy a pilóták miért nem említik ezt a "csalást", miért csak ti vergődtök rajta? -
fent van régóta -
simán befordította volna, csak akik mellette voltak nem kapcsolták be a ghost car funkciót. -
Ott a többiek mögött, hol van az megrírva hogy kötelező előzni? ott ragadt volna a 4.5. helyen, a többiek is egymás mellett fordultak, és lám nem tekeredtek egymás hátára. -
(Virgin rulz
)
-
hát én először láttam mosolyogni
-
"ezzel a tempoval"
És vajon ezzel a tempóval üres pályán ott elfordult volna a kocsi, vagy nem? Vagy még mindig nem érted, hogy miért szúrja mások szemét a dolog? -
G_ArchAngel #85765 Hol volt helye ezzel a tempoval? Hamilton es Jenson mellett a verseny kozbeni nyilatkozatoknal? Szerintem az nem erdekelte... -
G_ArchAngel #85764 Mivel a SkyBox felveszi, ezert kb. 3x neztem meg az utobbi 10 percben, de ha gondolod, majd youtube-on is megnezem:) -
Kimi mennyire örült az első helyezésnek
-
"..ezek a hülyék előttem olyan nagyot fékeztek, nem értem miért akartak a fehér vonalon belül elfordulni, mikor ott olyan szép széles az út ! Még jó, hogy beléjük nem mentem ..."
Pontosan!!! Kimi meglátta amit meg kell, és Te mien szépen megfogalmaztad:D (szájkarate mode on hijjá) -
Start még helye is volt, csak akkor a többi nyomival beragad ott akik próbáltak befordulni:), volt helye, csak akkor senkit nem előzött volna meg. -
G_ArchAngel #85760 Szerintem aki rendszeresen jar ide, annak feltunt, hogy azt is leirom, ha bena fasz volt, 0 lelkesedessel.
De ma hibatlanul versenyzett.
Az zavar, mikor az idiota antidrukkerek 5-6 eves bulvarhirekre tamaszkodva fikazzak, illetve mondvacsinalt dolgokat talalnak ki, mert szamukra nincs fajdalmasabb a finn gyozelmenel.
Remelem iden megnyeri a tobbi futamot is es a sok kis negativ szemleletu antidrukker felvagja az ereit.
Szivbol kivanom. -
Hát, most gondolj bele ha nem csinálja akkor ezek most min veszekednének? Unalomba fulladna a topic. :) -
aha, közben olvasgattam :DDD
szerinte tök jó sport ez
-
Lehet vergődni, de Kimi csinálta ma a show-t és ennyi elég:D -
"...Vegulis miert nem torte ossze a BMW-t, vagy hagyta volna, hogy belemenjenek hatulrol...."
LOLOLOL!!!!
"..ezek a hülyék előttem olyan nagyot fékeztek, nem értem miért akartak a fehér vonalon belül elfordulni, mikor ott olyan szép széles az út ! Még jó, hogy beléjük nem mentem ..."