FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kit--Kat
Én simán, nem vagyok sznob...
Lehet sokmindenkinél a gazdagság másként jönne le, én nem a trendhez igazdonék, a mai sportkocsik nem kötnek le túlságosan.
Ferreri 308 GTS, Daytona Spyder, F-355....
Lamboerghini Countcah, Dodg Charger..., Mustang...
A maiak közül hétköznapi autót vennék csak szerintem.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

desigo
ha hirtelen g... gazdag lenne itt mindenki tuti,hogy nem ilyen régi Ferkákkal szaladoznátok...
BaliBoy
De majd 1x g*ci gazdag leszek és majd kivásárolom valakitõl. 😄DD

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

bardocz

na akkor már ém is berakom az álomautót😊
Kit--Kat
Én bõven befogom érni Õ vele, jobb nem kell ennél.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

bardocz
szerintem a 2005-ös szebb😊
Kit--Kat
Hát erre ne várjál, a gyüjtõk legféltetebb kincse😄

Nekem amúgy Ferrari téren a Testarossa a kedvenc!
Istencsászár
A jelenlegi legszebb szvsz ez

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Valszeg lehet benne valami.Kétlem,hogy a majd 3.000.000.$-os árával a tömegek számára készült volna😄
bardocz
úristen,majdne elfelejtettem a DeTomase Panterát,naaz a második nálam
BaliBoy
Ha már ennyire bementetek a témába... 😊)
A jelenlegi kedvencem az 599 GTB, de ez az örökös kedvenc. Nagyon szeretnék egyszer egy ilyen típust. 😊))

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

bardocz
<#worship>
bardocz
nm tudom,hogy az enzo-e a legjobb "utcai" ferrari,és lehet faszságot is mondok,de azt a ferrari nem csak azért csinálta,hogy legyen egy kurvadrága autó a régi vevõknek,ami limitált,é csak ilyen preztizs autónak?jó,ez egy picit tulzás,mert nincs olyan ferrari,ami ne lenne jó versenypályára,de értitek😊
Istencsászár

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

http://www.rsportscars.com/
Ezen az oldalon elég sok ilyen gépcsoda fenn van, érdemes megnézni!
bardocz
nálam elfogultságból subaru impreza wrx sti,utána jöhet bármi más😊
Kit--Kat
Pontosítok a világ legjobb V12es motorja😊

Húúú nekem is kéne az az autós mûsor imádom a discovery-t,meg a NG-t,meg az összeset😄
bordy
discoveryn is azt hozták ki top1-nek a top10 közül asszem valami autós mûsorban.

háát igen😄
Azér ez a Ferrari is nagyon ottvan!(nálam ez a nyerõ,de énis elfogultságból mondom)
Kit--Kat
Hát ebben a Ferrariban meg a világ legjobb motorja van, a P4/5-ben.

bardocz
az a sátáni felni de durva 😮 Föld 2. legjobb kocsija
bardocz
de én elfogultságból írom,hogy nem az😊
b-type
ez nem kérdés vagy elfogultság, nálam nagyságrendekkel hozzáértõbb emberek szavazták meg különbõzõ újságoknál, mûsorokban és egyéb fórumokon, a mai napig a világ egyik legjobb autója.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Gondolom akkor a Ferrarinál is kérnek egy-egy
Ferrari P4/5 Pininfarina-t😄
bardocz
dehogyis😊
b-type
bitang, a világ egyik legjobb autója <#eljen>

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

desigo
Briós ekkora hímringyó lenne?
bardocz
akkr elkopik neki
a.carkey
Errõl a Jerry Maguire vége jut eszembe, amikor Jerry barátságból megöleli Rodot. Aztán Cushman (?), aki dobta az elején Jerryt megkérdezi a menedzserét, Bob Sugart, hogy õt is így szereti? Bob megöleli, de valahogy nem az igazi. 😊 Kb. ez lenne, ha Kova visszakérdezne, hogy:
-Hé Ron! És én milyen bónuszt kapok, ha nyerek?
Mire Ron:
-Hát, talán ezt?

A medve nem játék.

Count Adyn
Alonso mit kap ha VB lesz idén?😄D
Briattore minden volt nõje leszopja vagy mi?😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

bardocz
😄
Istencsászár
Aztán kitudja lehet ezekután Kovának is egy BMW kell😄

desigo
kap egy új A mergát 😊
Istencsászár
Õ ilyet kap

Kit--Kat
Shell: Made to move<#ravasz1>

bardocz
hagyukmán,úgyis ferrari lesz a vb :o)
NaNoKuTyA
ámen!😊

\':..:\'

NaNoKuTyA
láttam már szebbet is, de motivációnak nem rossz!😊

\':..:\'

a.carkey
És ha Kova nyer? <#nyes>

A medve nem játék.

desigo
Autóritkasággal doppingolják Hamiltont

Ron Dennis különleges prémiumot ajánlott fel Lewis Hamiltonnak a 2008-as világbajnoki címért. A McLaren csapatfõnöke a gyõzelem esetén a brit versenyzõnek ajándékozza azt a McLaren F1 LM-et, amit Hamilton tíz évvel ezelõtt gyerekfejjel nézett ki magának az istálló wokingi gyárában. "Már akkor beleszerettem, amikor elõször jártam a McLarennél" - nyilatkozta a Sunnak a 23 éves pilóta. A legendás McLaren F1 LM változatából mindössze öt darabot építettek 1995-ben, a Mercedes Le Mans-i 24 órás gyõzelmének alkalmából, a Hamiltonnak felajánlott autó a sorozat prototípusa. Mindössze 1080 kg-ot nyom, amire 680 lóerõ jut a 6,1 literes, V12-es erõforrás jóvoltából. A gép árát 4 millió dollárra becsülik, nem véletlen, hogy Dennis kijelentette: "Szerencsére a megállapodásunk ad egy kis idõt a spórolásra!" A McLaren F1-bõl egyébként 1992 és 1998 között összesen száz darabot gyártottak, és 2005-ig a világ leggyorsabb utcai autója címmel büszkélkedett.

Ennyit ragodni Hami elfekezesein.. Persze, hogy elfekezgette, allandoan szelarnyekban vette a kanyarokat, egyfolytaban Webber feneke mogott lihegett, igy a kocsi mindig instabil helyzetben volt... Szinte allandoan a lehetseges hataron probalt odaerni, hogy valahol legyen elozesi lehetosege, mert sokkal gyorsabb lett volna, ha szabadon mehet.. Amint Webber kikerult elole, siman masodperceket adott neki...

MaSzKa
1 N. Heidfeld BMW 1:35.366 - 55
2 K. Räikkönen Ferrari 1:35.405 +0:00.039 37
3 L. Hamilton McLaren 1:35.462 +0:00.096 53

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Istencsászár
Nincs BMW topik ahova mennek euek a képek?😊, még ha futamról raksz be másnap, de igy nemhiszem h sokakat érdekel😊, pl engem nem, de ha akarod tudok raklap képet berakni a BMWRõl a topikjába az elmult furamról.

MaSzKa
a fekete napszemcsisek kik?

MaSzKa

djfuge
És onnan melyik?