FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lehet sokmindenkinél a gazdagság másként jönne le, én nem a trendhez igazdonék, a mai sportkocsik nem kötnek le túlságosan.
Ferreri 308 GTS, Daytona Spyder, F-355....
Lamboerghini Countcah, Dodg Charger..., Mustang...
A maiak közül hétköznapi autót vennék csak szerintem.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
If Everything That Has A Beginning Must Has An End

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
A jelenlegi kedvencem az 599 GTB, de ez az örökös kedvenc. Nagyon szeretnék egyszer egy ilyen típust. 😊))

If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Ezen az oldalon elég sok ilyen gépcsoda fenn van, érdemes megnézni!
Azér ez a Ferrari is nagyon ottvan!(nálam ez a nyerõ,de énis elfogultságból mondom)
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Ferrari P4/5 Pininfarina-t😄
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
-Hé Ron! És én milyen bónuszt kapok, ha nyerek?
Mire Ron:
-Hát, talán ezt?
A medve nem játék.
Briattore minden volt nõje leszopja vagy mi?😄
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Ron Dennis különleges prémiumot ajánlott fel Lewis Hamiltonnak a 2008-as világbajnoki címért. A McLaren csapatfõnöke a gyõzelem esetén a brit versenyzõnek ajándékozza azt a McLaren F1 LM-et, amit Hamilton tíz évvel ezelõtt gyerekfejjel nézett ki magának az istálló wokingi gyárában. "Már akkor beleszerettem, amikor elõször jártam a McLarennél" - nyilatkozta a Sunnak a 23 éves pilóta. A legendás McLaren F1 LM változatából mindössze öt darabot építettek 1995-ben, a Mercedes Le Mans-i 24 órás gyõzelmének alkalmából, a Hamiltonnak felajánlott autó a sorozat prototípusa. Mindössze 1080 kg-ot nyom, amire 680 lóerõ jut a 6,1 literes, V12-es erõforrás jóvoltából. A gép árát 4 millió dollárra becsülik, nem véletlen, hogy Dennis kijelentette: "Szerencsére a megállapodásunk ad egy kis idõt a spórolásra!" A McLaren F1-bõl egyébként 1992 és 1998 között összesen száz darabot gyártottak, és 2005-ig a világ leggyorsabb utcai autója címmel büszkélkedett.

2 K. Räikkönen Ferrari 1:35.405 +0:00.039 37
3 L. Hamilton McLaren 1:35.462 +0:00.096 53
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______