182274
  • kifli
    várja alonsot :D
  • passatgt
    tag ferraris pólóban:D
  • barmi
    A többi videó megnézhető - ITT - <<<----
  • barmi
    Több mint 100 ezer ember előtt parádézott Alonso

Forrás : F1-live
  • a.carkey
    Az egyik okos a hír topicban szekfűs észheztérést vizionál 2010-re - hiába a sok fű ... -, a másik meg még mindig a parttalan Kimi-témán lovagol.

Nem tudom, de seggbedugott egy Raikkonen pólos cigány a nyóckerben vagy mi a tökért utálod ennyire? Gyerekkori emlékek? Esetleg más eset? Fordulj már orvoshoz, mert baromira unalmas kezdesz lenni.

Kimit meg az Isten Éltesse, és kérem, hogy a sok antikimista SG durkker számára szerezzen még szép napokat és nyerje meg a soronkövetkező futamokat, hogy végre kuss legyen már ebben a témában.
  • Black Ghost
    Elfelejtettem hogy így nem engedi.
  • Black Ghost
    Szerintem pár órán belül le tudod szedni innen.
    Egyébként jó volt.
  • Máté94
    Nekem csak F2 kell!:D
  • b-type
    behúzta a hosszút, de volt WSBK és WTCC is :)
  • Máté94
    Lemaradtam róla:(
    Mi volt?:D
  • Black Ghost
    Látom te is az F2-t nézted. :)
  • Ulvar
    Andy Soucnek és Kimi xDDDD
  • Black Ghost
    Kimi-Massa, Kimi-MS, Kimi-Hamilton, Kimi-Kimi-Kimi-Kimi-Kimi........

Basszus mi lesz veletek ha Kimi visszavonul, becsődöl az F1 topik?
  • BaliBoy
    Na ez egy semmire sem jó összehasonlítás. Csak ilyen apróságok miatt mint, Massa kevesebb idényben indult, Kimi mindig is mióta az F1-ben van (kivéve a 2006-os évet és mióta mind a kettő Ferrariban van) jobb autóban ült mint Massa...
  • b-type
    Már ne haragudj, de néz meg hogy mire írtam választ..
    Elmondom, arra hogy valki nehéz autóval mit tud autózni, lehet hogy a McLaren akkor nem volt jó, de én egy hasonló kvalitású (nálatok Kimi) hasonlítottam össze.
    MS 2 tizeddel ment gyorsabban a leggyorsabb körében mint a nehéz autójával..Kimi ezt messze nem tudta hozni a saját autójával.

Csűritek-csavarjátok az a helyzet, pedig én sem gondolom Kimi-t rossz versneyzőnek, sőt. Egyszerűen csak én nem hiszem hogy jobban tudná beállítani az autóját mint MS, és nem tartom jobb versenyzőnek mint MS.
    Sőt az én véleményem az hogy kevésbé tudja beállítani az autóját, és rosszabb versenyző.
    Sztem a nagy összeesküvésekkel meg a csúrésekkel-csavarásokkal szemben én azt hiszem hgoy Kimi-nek hasonló problémája lehetett mint most Button-nak, nem müködtek a gumijai.
    Amikor pedig fel tudta melegíteni akkor gyors volt, de mivel,valszeg, túl finoman teszi az autót, így hasonlóképpen nem tudta kihasználni a gumijait mint most Button, vagy egy-két éve Heidfeld.

Ezzel nem vitáznék, de amiket felhoztok azzal tudok.

Azaz tud valki nehéz autóval is gyorsan menni. Illetve egy jól beállított autóval egy jó versenyző nem feltétlen azért lassabb mint a csapattársa, mert a csapat visszahúzza.
    De most már tényleg hagyom :)
  • WNW
    Az a szep, hogy annyira bunko eroszakosak vagytok, hogy Kimit csak megutaltatjatok mindenki massal, aki nem neki drukkol.. Eddig is tudtuk, hogy mar van 10 vb cime, hogy maga tervezi, epiti, es rakja ossze a kocsijait, ki se kell mennie tesztelni, mert buli kozben megmondja taverzekelessel hol lehet rajta javitani, es ha valami megse jon ossze, akkor az csak azert van, mert ellene dolgozik a CIA, a KGB utodszervezete, es a Moszad.. Unalmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaas.....
  • Kit--Kat

Azért szerintem Axl is megteszi.
    Ők ketten jó barátok.
  • Kit--Kat
    Ember megfutja a leggyorsabb körét a futamon... Miből gondolod, hogy tudott volna gyorsabb lenni?! XD

Itt vannak a statisztikák:
    Zárójelben a Forma1 összességében elfoglalt elfoglalt helye.

Kimi Felipe
    Verseny 152 116
    Világbajnoki cím 1 0
    Győzel 18 11
    Pódium 61 (6) 28
    Pontok 565 (6) 320
    Pole position 16 15
    Leggyorsabb körök 35 (3) 12

Végezetül Kimi átlagosan a 3,8. helyről szokott nyerni, Massa az 1,4. helyről.
  • Shiwo
    jó a KISS, de ha már Kimivel fényképeznek rockbandát, akkor miért nem valamelyik finn együttessel, van pár ismert..

(Sonata Artica, Nightwish, Lordi, Stratovarius, The Rasmus...)
  • BaliBoy
    Keresd vissza az adatokat. Én nem fogom mégegyszer összeállítani. Főleg nem neked.
    Miből gondolod, hogy nem tudott volna még gyorsabb lenni? Ráadásul előtte volt a boxba csak annyi kellett, hogy a kivezető köre lassú legyen, vagy a box kiállása 1-2 másodperccel tovább tartson.
  • G_ArchAngel #86294
    "Felipe ugyanis, nyilván, mert üzenni akart a szurkolóinak, keményen taposta a gázt abban a három körben, immár a szuperlágy gumikon: feltankolva is egy 1:12.965-ös és egy 1:12.987-es kört teljesített, miközben az etapja végén tartó Kimi 1:12.736-ot és 1:12.790-et autózott. Felipe valószínűleg azért hajtott, mert egyáltalán nem bánta volna, ha mégis a pályán kell elengednie a csapattársát, hiszen azzal végképp övé lett volna az erkölcsi győzelem..."

Interlagos-i Gorbe Tukor, 2007
  • Kit--Kat
    Ha simán hozta a futamot és csak elengedte, akkor miért pont abba a körbe futotta MAssa a leggyorsabb körét amikor Kimi a boxban volt?
    Ezt magyarázd meg! Ez a nagy elegendés? Elmondom Massa fogcsikorgatva küzdött, hogy ő maga enmgedje el Kimit és ne erőből menjen el mellette, (lásd tavaly Kína) hát nem jött össze, Kimi saját maga megoldotta.

Ja és várom a statisztikákat és az összehasonlítást, hogy az mit hoz majd Massa javára.
  • BaliBoy
    Hát persze... LOL
    Mikor mutatták meg neked a telemetriai adatokat? :D
  • G_ArchAngel #86291
    Jah, meg is tett erte mindent, mert kinyomta a szemet a Ferrarinak, veletlenul sem akart segiteni a csapattarsanak, csakhat nem sikerult a sunyi kis terve, mert Kimi gyorsabb volt:)

Tudod> T-E-L-E-M-E-T-R-I-A-I A-D-A-T-O-K, sajnos azokat nem lehet megcafolni
  • Kit--Kat
    Jó hogy nem a 2001-es évből hasonlítod össze a köreiket amikor Kimi a Sauberrel ment. A 2006-os McLarenre mindent lehet mondani, csak azt nem, hogy jó lett volna.
    Ennyi erővel hasonlítsd össze a 2005-ös Japán nagydíjról a részidejeiket..
    Gratulálok!
  • BaliBoy
    Egy kis pontosítás:
    6-3 Úgy, hogy az uccsó, Brazil futamot Massa simán hozta volna....
  • G_ArchAngel #86288
    Mi pedig kacagunk a szuklatokorusegeteken:)

MS messze a legjobb, de Hamilton, Kimi es Alonso koze en egyenlosegjelet tennek. A tobbiek egyelore nem mutattak semmit, amiert elkellene ajulnom. Sem Rosberg, sem Webber, sem Button vagy Vettel, pedig oket is kedvelem.
  • G_ArchAngel #86287
    2007-ben be is daralta, 6 vs. 2 futamgyozelem, leggyorsabb koroket ne is emlitsuk...
    2008-at mar utolag ismerjuk, hogy mikent alakult a felallas...
  • BaliBoy
    Soha a büdös életbe nem fogják azt elfogadni, hogy Kimi nem olyan kiemelkedő pilóta mint ahogy azt ők állítják. Akármilyen bizonyítékot mondhatsz nekik, akármit nem fogják felfogni/elfogadni! Kismilliószor lett már bizonyítva ez, pl. Massaval való statisztikai összehasonlítás adatokkal sőt az adatok többszöri magyarázatával amit bárki felfoghat. Én már csak nevetni tudok a vakságukon.
  • b-type
    Persze direkt nem rá fejlesztettek, pedig ő tudja a legjobban berállítani az autót...
    én nem tudok ezzel tovább foglalkozni.
    Ez volt várható (Wéber Gabi A5 formabontó):
    "Na most aztán jól belekérdeztél mindenbe. Kezdjük a Räikkönen-Massa összehasonlítással. Nem vagyok Räikkönen drukker, de Massának nem sok jót jósolok jövőre. Lehet, hogy övé a csapat szíve, de Kimi be fogja darálni. Csúnyán. Pont, mint a Senna-Berger korszakban, amikor Ayrton hazautazott két hónapot pihenni, majd az évadkezdés előtt néhány héttel megérkezett, és egyből porrá zúzta az egész télen tesztelő Bergert. Azzal minden évben el is dőlt az erősorrend, mielőtt Gerhard nagyon beleélte volna magát a favorit szerepébe. Valahogy így látom Massát is - addig örüljön, amíg 2006-ot mutat a naptár."
    ...
  • b-type
    hááát, nem kell messze menni, elég MS utolsó futamát nézni:
    kiállásakor 24 körre tankolták (ennyi volt hátra)
    -köre a kiállás után: 1:12.3
    A verseny leggyorsabb körénél(amit ő futott) 2 tizeddel volt lassabb(!!!!)
    Kimi-nek ekkor 4 körre elég benzinje volt,
    -és futott: 1:13.5

De Kimi kiállt, 4 körrel kevesebbre tankolták mint MS-t,
    - és az első köre: 1:14.8
    :)
  • Kit--Kat
    Magyarázd meg akkor, hogy 2008-ban amikor magasan veztet a VB-t, hogy lehet, hogy kapott új elenmket amivel vissza esett. Úgy, hogy azokat teojesen Massára fejlesztették így szenvedett azokkal, a két pilóta vezetési stílusa nagyon eltér, na most ha az alkatrészket csak is egy pilótához igazítanak az már így problémás. Schumacher is lenyilatkozta és Domi is, hogy ha "karatlanul is" az új alkatrészek Massának feküdtek, Kiminek nem. És amikor leszedték és a régieket rakták vissza hogy-hogy nem Kimi volt megint a jobb.
    Erre tudsz egy kézzelfogható választ?!
  • G_ArchAngel #86282
    MS addig maradt kint, amig Ross mondta neki, a Ferrarinal es a Benettonnal is...

A masik, hogy a csodalatos, isteni, tokeletes MS sem tud gyorsabb lenni egy nehezebb autoval, mint mas, hasonlo kvalitasu pilota konnyebbel.
  • Peppus
    ARCangel barátom mindjárt megmagyarázza ezt is ;)
  • b-type
    Ne mondjátok már :))
    Egy 'legjobban' beállított autóval, amiben a 'legjobb' versenyző ül...aki képes megfutni a leggyorsabb kört. Szal hogy tud kicseszni a csapat ha uazon gumitaktikán fut a csapattársával?
    MS bármelyik taktikából kihozta a legjobbat, sokszor azzal verte meg a mezőnyt hogy kevesebb ideig volt kint, sokszor azzal hogy több ideig volt kint, többször azzal hogy annyi kiállással futott amit mások nem mertek meglépni...
    ..és ha Kimi szerintetek jobb, akkor hol nyomja el a csapat?
  • G_ArchAngel #86279
    Petike, nem kell kiforgatni mas szavait, foleg, ha a tenyek alatamasztjak...

Szerencseje tenyleg nincs, senki nem irta, hogy hatraltatjak, de azt sem lehet allitani, hogy tamogatjak, legalabbis Massaval osszevetve semmikepp. A Ferrari pedig - ha nem nyiltan - de elismerte, hogy Massara fejlesztenek.

Tudom, hogy a sajtonak sem kellene hinni, de megis egy hangyafasznyival nagyobb hitele van nalam, mint az SG-s forumozoknak...
  • G_ArchAngel #86278
    Arrol nem is beszelve, hogy:
    Alonso - 2x VB
    Kimi - 1x VB
    Hamilton - 1x VB
    Massa - 0x VB
  • Peppus
    Hidd el, hogy Kimi mindenben a legjobb csak:
    Kiminek nem fekszik ez az autó, Kimit nem szereti a csapat, Kimit direkt hátráltatják, Kiminek nincs szerencséje soha. Kiminek azért nem megy, mert mindig ott van Schumi és szemmel veri. Soroljam még, hogy milyen okokból nem ő nyeri az összes futamot? :)
  • Kit--Kat
    Hát ahogy "megverte Massa Kimit azt nem mondanám tiszta erőből verésnek.
    Vastagon benne volt a Ferrari keze.
  • WNW
    "A Force India továbbra sem jelentette be, hogy ki ül a Ferrarihoz szerződött Giancarlo Fisichella helyére. A legnagyobb esélyes a szintén olasz Vitantonio Liuzzi, aki az indiai csapat harmadik számú vezetője.
    Liuzzi neve mellett lehetséges beugróként Ralf-é is felmerült, de a német mindent tagad.
    „Gyakran beszélek telefonon Vijay-val, (Vijay Mally – Force India tulajdonosa) mert már régóta ismerem.” – mondta a 34 éves Ralf Schumacher.
    >>>>>>>>>>
    Végül Schumacher hozzátette, hogy nincs a tervei között a visszatérés, hiszen a jelen tesztkorlátozások mellett szinte lehetetlen lenne jó teljesítményt nyújtani egy ekkora kihagyás után.
    <<<<<<<<<<

Par ev F1 kihagyas, mikozben a DTM-ben nyomja, azaz aktivan versenyez, es ez a velemenye.. Szegeny Badoert meg mindenki cikizi..