FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

djfuge
És onnan melyik?

b-type
Háát ez igaz 😊) most nem volt túl gyors. 😊)
Hamilton-nak sztem is egyedi stílusa van,..tavaly Monaco-ban volt nagyon látványos sztem.
Nem vezet annyira keményen mint Alonso, ..aki sztem az egyik legjellegzetesebb ebbõl a szempontból, de azért felismerhetõen az ahogy tereli az autót.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Istencsászár
racing-underground.com

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
Erre azért nem mondanám h véletlen... Haminek egyedi stílusa van, nagyon de nagyon eltér mindekiétõl, szerintem vagy nagyon akart, és ez lett a vége... igy se volt túl gyors, de vállalata, vagy valami beállítási hiba, ami nem pont hiba mert õ így megy, de a kocsi most nem ugy ment ahogy szokott.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

djfuge
Szia.Kérnék egy linket ahonnan letudom tölteni az onboard videot.Köszi

b-type
pont errõl beszéltem, Hamilton-ról 11 felvétel van, Kova-ról pl. 1.
..Ez alapján Alonso tavaly Montreal-ban nem ismerte a pályát.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

osztom Wéber Gabi elméletét hogy a bmwk év elején villantanak de ez a löket valahogy mindig elfogy a végére...meglátjuk

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

MaSzKa
Kubica?

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Istencsászár
Ez is közrejátszik, de végigpörgettem a futamot, és a célegyenes ráfordítót néztem mindenkinél, ott nincs szintkülönbség, vagy max elenyészõ.

Hamilton 11/11 állóra fékezte, ugy hogy füstölt, métereken át.
Alonso 5/1 szer de akkor késõn fékezett és lecsúszott az ideális ívrõl
Heifeld 3/0
Piquet 3/0
Trulli 2/0
Kova 1/0

hirtelen ezeket találtam és néztem meg

Kit--Kat
Én nem csesztetném Massát, ha lenne arca mint Kiminek és bevallaná, hogy igen, hibáztam scusi.....
Ez semmiség, sztem a sajtó is meg az emberek is másképp fogadnák, mint az állandó magyarázgatást, ami egyre unalmasabb és idegesítõbb.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Peter Sauber szinte ugyanezt mondta:#62275 (jó emberismerõ vok<#smile>)

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

bardocz
én is csak hamiltontól emlékszek anyi elfékezésre
b-type
Nem néztem meg, mert sztem akkor sem 'láma' ha egyszerûen elúszott a hátulja. 😊
Kimi sem láma mert ennyire elnézte Kovalainen elõzését és a féktávot Melbourne-ben.
Vannak hibák amiket hasznosítani lehet, és vannak amik csak megtörténnek.
Én pl. ma kikaptam biliárdban, pedig általában nyerek 😊))

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Nem mûszaki hiba okozta Massa kicsúszását nekem ezzel az alcimmel jobban tetszik<#nezze><#pias>ilyenkor hol az árkádszimulátorbajnok? 😄

b-type

Ez már nem az a szint amikor valaki nem tud fékezni. Mindenki tud, ..vannak helyzetek amikor gyakrabban blokkol..pl. az elmúlt verseny második kanyarban Hamilton mindig szûken fordult, ezért a szintkülönbség miatt meg tud állni az ívbelsõ elsõkerék.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

lac coo
Jó , én most nem erre akartam rávilágítabi 😊)) Hanem hogy szerintem ilyen egyértelmüen nem lehet eldönteni, hogy ki a rossz vagy hibás: a pilóta vagy a technika ....Kimi tavalyi féléven át tartó sétakocsigázgatásai a gumi hibája volt-e a vagy az alkalmazkodni képtelen pilótáé?Ha egy gyengébb képességû autót ( diffi, felfüggesztés, aero stb...) valaki eldob az pilóta vagy autó hiba? Mert nyílván egy Minardival is végig lehet menni egy versenyt .... És sorolhatnám ezerrel a példákat .

Mondom mindezt azért, mert mindenki szuperlámának nézi Massát amiért most is megpördült ....Te meg nézd meg a videót, mert a te véleményedre külön kíváncsi vagyok : szvsz diffi rosszalkododtt, akkor szokott ilyen kis tempónál ilyen lassan és foghatatlanul megúszni ....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Istencsászár
Minjá lejön erre a gépre is az onboard futam, és megnézem h a többiek el e fékezik... komolyan ugy emléxem hogy nem.

b-type
Mindenki elfékezi.
Az elmúlt versenyen is több példa volt rá, csak Hamilton többet van képen.

lac coo
És bizonyos pályákon, sõt bizonyos években bizonyos pályákon elfelejtenek a pilóták autót beállítani ? Vagy hogy megy ez ...? 😊

Persze ez csak költõi kérdés .... Ha pl egy MS néha nem tudta beállítani maga alatt az autót akkor az nem feltétlen az õ hibája volt ......

Count Adyn
Rajt odabaszott kicsit mi?😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Istencsászár
Megnéztem onboard a versnyt, igaz 55%ban Hamilton van rajta, de pl a Ferrari nem fékezte, Hami meg szinte minden lassabb kanyarban.

b-type
Nem csak Hamilton fékez állóra, sõt, csak rajta többet van a kamera.

Istencsászár
A beállítást a pilóta csinálja a mérnökökkel, ha nemtudja beállítani akkor az õ hibája... Hamiltonnak rosszul volt beállítva és blokkolt a kereke.

lac coo
Egy rosszul beállított, a versenyzõnek nem éppen kézhez (lábhoz ) álló diffi miatti kiesés mûszaki vagy vezetési hiba? Mert való igaz, rossz beállítással is lehet közlekedni .....

Vagy Hamilton állandó állóra fékezései: müszaki vagy vezetõi hiányosság ? <#papakacsint>

Istencsászár
Mivel minden firkász ezt kérdezi tõle h "miért van neked 0a pontod" erre õ 25ször elmondja hogy igen én szúrtem el, én voltam 2szer béna stb... eléggé frusztráló lehet, valami ujat is bele kell vinni a dolgoba... Ausztráliába tényleg nemvolt, de attól még a az év elsõ kanyarjában lekoccolta a falat, ott pedig a tc off miatt tette, azt h malájon mi volt... ha a Ferrari mérnöki a telemetria után azt mondják h nem mûszaki akkor nem mûszaki.

Kit--Kat
Massa behozná a lemaradást

Behalok az emberenXDDD Mekkora alibikirály...

Idéznék belõle:

"Bárkinek lehet rosszabb napja. Az évad elején a dolgok ellenem fordultak."

"Nagyon nehéz végig a határon autózni, és nagy tempó mellett mindig megtalálni az ideális ívet. De nem hiszem, hogy emiatt estem ki vasárnap. Már Ausztráliában is mechanikai problémák adódtak, és Malajziában is gondjaim voltak, de a kiesésnek semmi köze nem volt a kipörgésgátló hiányához."

"Massa kijelentése ellentmond a Ferrari állításával, akik vezetõi hibának vélik a kicsúszást."

Ennyi...

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

desigo
de csak azért mert Punker megnevelte a népet 😊
elnézve a többi F1 topicot (olyanokat, hol napi 20 post van minimum), messze az SG az egyik legkultúráltabb...

http://gaborszantai.co.uk/

<#vigyor3>ez igaz😊

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

MaSzKa
arra már rájöttem hogy ez az sg

Kit--Kat
Persze miután Gille meghalt...
Utána meg õ lábát törte.

minimize
részemrõl Fangio-t tisztelem, mint F1-versenyzõt.
amit õ anno elért, azokkal az autókkal, az sem semmi.

No one can stop Death!

a.carkey
Ha tanul egy kis önuralmat,simán lehet világbajnok a gyorsasága legalábbis simán megvan hozzá.
a.carkey
Én itt arra céloztam, hogy nem lettek bajnokok. Azért ne felejtsük el, hogy ott volt mellette Pironi is, aki szintén nyerhetett volna. Aztán õ sem nyert ...

A medve nem játék.

Kit--Kat
Na-na Gillel ne vegyük egy lapon Maszat Petit!<#ejnye1>
HA nincs az a szörnyû baleset, valószínü 82-ben behúzta volna az elsõ VB-jét, abban az évben újra erõs autót rakott alá a Ferrari.

Szerintem Gille alul van értékelve a mai fiatalság körében, pedig bõven Senna-Schumi tudásu, minõségü, kvalitásu pilóta volt, és még egy kicsit több is.

Punker
mert ez az SG és ha nincs mit fikázni akkor nem foglalkoznak a csapattal.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

a.carkey
Annyi az egész szitu, hogy Massa - különösen ha Alonso jön a helyére - úgy érzi az idei nagy esélye lehet, mert ha megveri Kimit, nem jön Alonso a helyére, és késõbb, ha 2009-ben tényleg távozik, VB címmel a háta mögött nagyon jó esélye LEHET egy nagyon jó szerzõdésre, pl. a Renaultal, sok pénzért. Ezért is nyomja, hajtja. Sajnos azonban a kipörgésgátló miatt most inkább - különösen az elején - a pontokra kéne hajtania, míg megszokja a kocsit, amit már máshogy kell vezetni, mint tavaly. Ezt kéne megértenie, és utána jönnének az eredmények. Hátránya nem jelentõs, szóval nem kell temetni, de tény, hogy kevésbé VB esélyes versenyzõ mint Kimi vagy Hamilton. Szerintem gyengébb eresztés, mint Kimi -, de semmiképpen nem gázabb, mert tényleg tehetséges. Kérdés, hogy beváltja, vagy megragad egy Alesi/Alborteto/G. Villeneuve/Pironi szinten, vagy tovább lép egy Rosberg/Mansell szintre, és legalább 1x bajnok lesz. Az autója jó, már csak neki kéne feljavulnia. Hátszele is van. Nem tudom mi lehet a gond. De mivel ez technikai sport, nincs lehetõség javításra, ha valaki kiesik egy versenyen/idõmérõn, így ehhez kell/kéne alkalmazkodni.

Más.
A BMWk tényleg nagyon jók. Kiváncsi leszek, hogy mikor érik be igazán az autó, mert rég nem volt három nagyon is versenyképes csapat, amelyik akár a VB gyõzelemért hajthat.

Kiváncsi lennék, hogy Alonsoék új autója - ha jön - mennyivel fogja megdobni az esélyüket a gyõzelemre.

A medve nem játék.

Stefano Domenicali aggódik azok miatt a pletykák miatt, amelyek szerint a Ferrari idõ elõtt el akarja bocsátani Felipe Massát. A Ferrari már cáfolta, hogy ez szándékukban állna, de a csapatfõnök úgy véli pszichológiailag rossz hatással lehet a brazil versenyzõre a híresztelés.

„Az a probléma, hogy Massa a déli temperamentuma miatt szenved ezek miatt a pletykák miatt. Talán Vettelt is zavarják, nem tudom. Ha Räikkönenrõl mondanának ilyeneket nem aggódnék mert róla minden visszapattan. Felipe azonban érzékenyebb." - idézi Domenicalit a Motorsport Aktuell.

<#nyes>

ladarevolution
"te kezdted el a fölényeskedõ stílusoddal személyeskedve..."
Nem írtam fölényeskedõ hangnemben, de ha akármelyik hsz.-em annak tûnt akkor elnézést, nem akart az lenni.

ladarevolution
"Én azt mondom,majd a végén kiderül!!!"

Úgy legyen!<#eljen>

Ferrari elismerte, nem mûszaki hiba volt

Massa korábbi fõnöke, Peter Sauber, aki három idényben is alkalmazta õt, egyáltalán nem lepõdött meg a brazil hibáján Sepangban.

"Ha a dolgok nem mennek simán, Felipe gyorsan szétszórttá válik."

Igen ezt többször láttuk, ennyi itt a lényeg...

Nem azt mondom én, hogy egy béna senki, de nem VB-re képes pilóta

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Én azt mondom,majd a végén kiderül!!!
Kiminek se úgy kezdõdött az év,ahogy gondolta tavaj,a végére egy kis szerencsével,meg világbajnok lett!
Egyszerûen bizonyítani akart,és többet vállat be,mint ammennyit kipörgésgétló nélkül belehetett volna!
MaSzKa
miért nem a BMW-rõl beszéltek vagy a Williamsrõl

utálom mikor a Renault Mclaren Ferrari van középpontba

te kezdted el a fölényeskedõ stílusoddal személyeskedve...

Bocs, nem tudtam, hogy nyelvtanórán vagyunk, ,, h aki írta h mindenben jobb az önkéntelenül se mondott igazat.", nem a francokat nem, futambfejezések százalékában 3 azaz 3 az eltérés, most ettõl már hitlen jobb fénben tûnik fel Massa? Na ne kötözködj

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

NaNoKuTyA
kicsit túl van reagálva a massa ügy, mintha olyan elképzelhetetlen dolog lenne egymás után kétszer rontani...volt rá példa bõven!

\':..:\'

MaSzKa
kinem xarja le massát

<#duma><#oooo><#rolleyes><#sniffles><#whatever><#szomoru2><#sir>

ladarevolution
"hatökörkém"-met kikérem magamnak! Tanulj meg normális formában hozzászólni még ha csak egy fórum is amibe írsz!

Jó akkor Te nem tartod fontosnak, ez van.

"Te meg erre az egyetlen statisztikai adatra vered magad, hogy Massa nem rosszabb Kiminél?"
Nem, nem tudom mit olvastál egész idáig, nem arra, azt csak mondtam h aki írta h mindenben jobb az önkéntelenül se mondott igazat. (még ha nem is szándékosan)

Ezentúli hsz-eidre nem reagálok addíg míg meg nem tanulsz normálisan írni. Attól h olyat írtál ami nem igaz, attól még nem Én vagyok a "hatökörke".

Punker
ha statisztikát akartok azt nézzétek ki hányszor esett ki mûszaki / baleset / és pilóta hiba miatt, talán az értelmesebb adat.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"