182274
  • tmp
    neki van mire :) De vettel mit írt volna a könyvbe ? Hát amikor nem első helyről rajtolok akkor tök unalmas a verseny, nem tudok előzni, őszintén még sosem előztem, vagy mit ?
  • Black Ghost
    Hát ja mit mondjon, hogy szarok az egészre csak kocsikázgatok egyet.
  • Máté94
    OMG:D
  • a.carkey
    Ez még a SZDSZ-es Magyar Hírlap volt, nem a Széles féle ... :D

Ja, mit szóltál volna - ha látod - a Williamsre felrakott Skála Áruházak feliratra ...? :D
  • spiczi91
    Vettel beképzelt? WTF?
  • Ulvar
    Hiszel a médiában, szerinted így írnak le dolgokat.

Amúgy meg mire törekedjen? hogy utolsó legyen?...Nem védeni akarom, csak mire törekedjen egy pilóta...Arra hogy győzzön, Monzában meg azért akar nyerni mert tavaly is nyert. Ennyi. Amúgy meg az a beképzelt aki 1 év F1 után kiadja önéletrajzát tudod? :).
  • tmp
    "Töretlenek az esélyeim a címre," fettel
    "Célom, hogy világbajnok legyek." fettel
    "Győzni akarok Monzában," fettel

Eddig is ellenszenves volt, ezután is az marad. Egy beképzelt faszszopó majom. 2 motorral akar VB-t nyerni ? Sztem még monzában elfüstöl neki az egyik aztán csókolom :)
  • Máté94
    OMG:D
  • Ulvar
  • Ulvar
    Úgy hogy a Lotusnak volt a sponzora :).
  • Máté94
    Na ezt,hogy?:D
  • Ulvar

JAJJ A RÉGI SZÉP IDŐŐK. Magyar Hírlap befigyel azért ... :D.

OFF: (apropó, szim bajnokság, 91es F1 mod, rF game, maszim.hu) ON.
  • madmanic
    ámen
  • G_ArchAngel #86341
    remeljuk jovore a Mekivel lesz VB...
  • madmanic
    hát én olvasok elég sok f1 fórumot ezzel így még nem találkoztam h Kimi lenne a leggyorsabb pilóta..

még kötekedés előtt: a Mekinek szurkolok és már ott kijárt volna neki a vb cím.

kár h a ferkánál jött össze, de ez az én véleményem
  • Ulvar
    Mondhatod ezt a sok begyöpösödött eszetlen F1 "drukkernek", aki úgy szurkol hogy arcképről mondja meg ki a jó pilóta.

Egy kurva nagy problémája van az F1nek...hogy nem olyan mint 10-15-20 évvel ezelőtt...

Már lassan a "versenysorozat" megnevezést is hanyagolni kell. Inkább látványos és gyors promóció és prototípus rendszer bemutató. Bár ha gyári csapat mentes lesz akkor lesz talán újra jó. (Kivétel a Ferrari gyár )
  • b-type
    Megnyerte az 5 körös 'hosszabbítást'.
  • b-type
    Hozzáteszem érdekes módon nincs semmi gond a szélárnyékokkal, itt Estoril-ban is elég látványos. Simán tudtak 'szippantódni' az autók az egyenesben.
  • b-type
    Bourdais nagyon szépet autózott, és autózik a Sevilla-val a Superleague-ben, a 2. futamon már 2. lett és 1mp-re futottak be. A rájátszás most kezdődik..
  • Black Ghost
    Ehhez csak gratulálni tudok, bravo, értékes ember lehetsz.
  • G_ArchAngel #86334
    hozzad kepest vagy atlag emberhez?
  • [Jakuza]
    Miert nem az ? Dehogynem, mint mindenki ilyen felmenokkel buszkelkedhet, az mar mas kerdes, hogy a torzsfejlodesnek es a tortenelemnek koszonhetoen o kozelebb all meg az osokhoz. :DDDDDDD
  • Kit--Kat
    Csak egy sapkám van 2008-ból.
    Ha már itt tartunk Schumitól is van 2001-ből mert őt is szerettem.
    Most mi fáj annyira?
    Azt, hogy a nagy Michaelt meg mertem valamiben kérdőjelezni?!
    Az biztos, hogy nálad nem vagyok jobban elszállva kedvenc pilótám felé.
    Kimit már nagyon régóta a leggyorsabb pilótának tartják a mezőnyben.
    És hangsúlyozom leggyorsabb nem legjobb leggyorsabb.
    Amúgy meg olvasd el az angol szöveget amiket bemásoltam, ha nem tetszik, azokat linkel együtt raktam be amik nem noname oldalakra vezetnek.
  • bardocz
    Nem kell ahhoz dobogón állnia, csak mutassák a versenyen:D
  • bardocz
    Arra, hogy Massa nem tud előzni.
  • G_ArchAngel #86329
    az szerencsere eleg regen volt mar, de majd ha ujra dobogon all!
  • WNW
    A Hami majmozast ne felejtsd el, az is egy "fenylo" pont a topic horizontjan.........................
  • G_ArchAngel #86327
    Most...

Aztan volt Badoer, meg Alonso es Piquet, elotte Vettel es Webber...

Ez a topic lenyege, nem? Lehet fikazni, csak egymas anyjat hagyjuk beken...
  • a.carkey
    Ebből áll a topic hetek óta. Lassan már csak emiatt pörög.

De mint írtam, ez a különbség,

Kimi

vs

Massa

és itt le is zárnám ...
  • a.carkey
    Ritka nagy ... vagy mert hiába tolod több hete "társaiddal", hogy MI NEM UTÁLJUK KIMIT, CSAK KIÉGETT, MEG CSALÓ, MEG MASSA JOBB, stb. hülyeségek, ennek ellenére próbálod/próbáljátok "eljátszani", hogy mi nem utáljuk, áhhh ...
  • [Jakuza]
    NS: Formula-1: Loeb engedélyt kapott a Citroëntől az F1-es rajtra
    A francia L’Equipe sportnapilap értesülései szerint Loeb a Toro Rosso istálló egyik autóját vezetheti majd Abu-Dzabiban.

• desigo
    thx

reggel tesztelem kocsiban :)
  • Gabor_(HSF)
    felraktam mp3-ba,ha izgat valakit
    ehune
  • Gabor_(HSF)
    Ez nekem megvan egy eredeti pájo test cd-n..
    ezzel állitottuk be anno az auto-hifiket...
    Mondanom se kell,mekkorát szól
  • Gabor_(HSF)
    Komolyan mondom,te beteg vagy..gyorsan keress valami pszhihomanust,mert ebbe bele is lehet halni
    Fogadok Kimi képe,ott lóg az ágyad felett és magányos éjszakákon,még szerelmet is vallasz neki...
  • kifli
    vagy massa csak akkor tud nyerni ha előröl indul, kimi pedig hátulról is tud nyerni
  • cargame
    Arra, h Massa jobb idomeron mint Kimi :)
  • lac coo
    Végezetül Kimi átlagosan a 3,8. helyről szokott nyerni, Massa az 1,4. helyről.

Hehe... Ez mire is akar rámutatni ? :DDDDD
  • G_ArchAngel #86316
    ugyanezt ereztem Veled szemben, ezert nem is reagaltam korabban...
  • BaliBoy
    Elmész te is a....
    Komolyan sajnállak téged. Esküszöm, hogy nem bántásból, nem sértésből de tényleg kissé fogyatékosnak tartalak, de legalábbis olyannak akinek nehezére esik az értelmezés. Senki nem utálja Raikkönent. Én biztos nem. Ahogy ezt kismilliószor már leírtam. Mint ahogy eddig sem most ócsárolta senki sem Kimit és senki sem drukkol azért, hogy minél szarabbul menjen neki. (ellentétnem veletek akik mindenkit elmondanak mindennek, aki nem isteníti a szerelmeteket)A kirohanásod viszont nem egy természetes dolog.
    De a legrosszabb az egészben, hogy teljesen feleslegesen gépeltem be ezt a sok karaktert mert mindhiába formálnak a fejedben/fejetekben szavakat, sajnos értelmet nem fognak nyerni benne a saját hiányosságaitok/makacsságotok/fanatizmusotok miatt.