182114
  • sure
    Ok, akkor ez pont beleesett a "nem emlékszem"-be, fekakártya előhúzás is kipippantva, még ha úgymond vicc is akart lenni a részéről (de legalább nem működött - se a vicc, se a kártya)

Akkor már télleg csak a leszbi női pilcsi hiányzik a cirkuszból.
  • __Jacek__
    http://www.sport365.live/en/home
  • mcmoha
    https://www.youtube.com/watch?v=cTMAC9DrQO8
  • oneal1
    mai tesztet lehet nézni esetleg valahol?
  • argo001
    2011 Monaco.
  • sure
    Hamarost jönnie kellene már egy női versenyzőnek is, aki ideális esetben nyiltan felvállalt leszbikus, de minimum bi, és akkor a Forma-1 a PC listán két legyet is ütött egy csapásra

Nem emlékszem, hogy Hamilton rászorult volna és nem hinném, hogy valaha is rá kell majd szorulnia a "fekete kártya" előhúzásához.
  • b-type
    Engem nem igazán érdekel ki mit csinál a pályán kívül, nem az én világom de ahogy Gorcsev mondta tiszteljük mások agybaját.
    Hamilton meg qva jó versenyző, és mindig is nagyon jó volt. Gokartban, GP2-ben is és azóta is.
  • IXEMGabeo
    multkor volt aki belinkelt valos adatokat nezettseggel egyutt ott en azt lattam, hogy csokkeno tendenciat mutat az F1 is...nem tudom honnan szeded, hogy a nezettseg stabil amikor ismeroseim nagyresze nem nezi evek ota es azt sem tudjak kik versenyeznek...tudom nem relevans, de munkahelyen se hallom, hogy barki az F1-rol beszelne...leginkabb max a futballrol...
  • IXEMGabeo
    Multkor ezt beszeltuk, hogy szerintem az egy tudatosan elvesztett vb cim volt, mert 2 ilyen szerencsetlen veletlen nincs...foleg az, hogy Braziliaban idegessegeben bekapcsolja a pit limitert majd mindenki elmegy aztan hirtelen megtalalja a gombot:)))) ezt azota se hiszem el, hogy nem volt szandekos, mert meghurcoltak volna a Mclarent, ha vmelyik versenyzojuk vb lett volna a kembotrany kozepette
  • IXEMGabeo
    Ron Dennis partfogoltja volt elso fekete formula 1-es versenyzokent micsoda marketing ertekkel...mai napig emlekszem arra a sztarolasra, amit ez a ***kapott es ebbol el mai napig, meg micsoda kiraly, hogy a kozossegi median posztol ezt azt, szelfizik es hulyiti a sok fiatalt...es az apjaval bejottek nagykepuen, nagy mellennyel, hogy mi majd 8 vb vimet fogunk nyerni....kicsit bosszanto, hogy igy ugy lehet bejon nekik a joslat...
  • IXEMGabeo
    Trulli zsenialis volt, egy baj volt vele, hogy a futamon nem bant jol a gumikkal igazan...Lehetseges a vezetesi stilusan sem tudott valtoztatni, ami nala egy koron foldontuli volt az futamon nem kamatozott
  • IXEMGabeo
    Button is fel tudta venni a versenyt Alonsoval sajnos pont palyafutasuk vegen egy szenvedo Mclarennel kellett egymas ellen bizonyitaniuk
  • IXEMGabeo
    inkabb Jackie Stewart
  • pr3cious
    Mert a garázsból sem tud kijárni baleset nélkül :D valami nagyon nagy lobby van mögötte (francia) hogy még itt lehet.
  • b-type
    Fejből. Melóban megpróbálhatok rákeresni, ha nyugis napom lesz, De emlékszem miért futatták fel nagy dumával, superlicense pontokkal, pénzdíjjal, bejöttek nagy nevek, meg csapatok, aztán meg ugye elhalt.
  • maffioso
    És ezt honnan lehet tudni?
  • b-type
    Az övé (volt), hasonlóan mint a GP2
  • atiwrc
    Mi köze Ecclestone-nak az AutoGP-hez? Úgy tudom az nem ő álmodta meg, de az A1GP-hez sem volt köze....
    Utoljára szerkesztette: atiwrc, 2020.02.25. 13:26:56
  • AnuluWork #172556
    65

Az Alonso és Vettel hagyatékhoz:
    "... sok jel utal arra, hogy Senna mindvégig Prosthoz mérte magát. Ez tulajdonképpen teljesen érthető, hiszen amikor megérkezett az F1-be, már Prost számított az etalonnak; éppúgy, ahogy tizenpár évvel később Juan-Pablo Montoya Michael Schumachert szemelte ki magának, Sennának is szüksége volt egy abszolútnak tekinthető viszonyítási pontra. Az ifjú titánok rendszerint a bejáratott sztárokat próbálják legyőzni."
    Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2020.02.24. 20:16:35
  • b-type
    Miért is az?
    Ricciardo 20 milláért írt alá, és egy távlati tervben hitt...nagyon köcsög dolog most számon kérni hogy előző évben a Red Bull-l nyert, a következő évben nem nyerhetett a Renault-l.
    ..Ricciardo-nak nem kellett volna elmennie, megkapta a szerződését a Red Bull-tól, igen, Verstappen mögé állt a Red Bull érezhetően, de biztos hogy ez igazságtalan? Ricciardo nagyon gyors, jól előz,...és egy vidám rokonszenves fickó.
    Viszont a csapat látja az adatokat, ők látják a teljes képet. Nem a lassabb versenyző mögé fognak odaállni. Nagyon is fájt a Red Bull-nak hogy Ricciardo-t elvesztették, de Ricciardo döntött úgy hogy elmegy, mert vezéralakja akart lenni egy gyári csapatnak...de nem volt realitása annak hogy rögtön az első évben futamot fog nyerni.
    - Grosjean valójában magáról beszél, mert vele volt igazságtalan az F1, nem Ricciardo-val, Grosjean volt az aki éppen haladt a GP2-s bajnoki címe felé, de kiemelte Briatore hogy a falhoz csapott Piquet Jr. helyettesítse, és év közben váltott GP2-ről F1-re és ült be Alonso mellé.
    ..és mindjárt ki is tették a szűrét év végén.
    Akkor ment GT szezont, és választott a GP2 és az akkor indult Auto GP közt amit Bernie álmodott meg rövid életére. Meg is nyerte az Auto GP-t, de semmire nem ment vele, ezért a következő évben a GP2-re fókuszált, és meg is nyerte azt. Akkor tért vissza Kimi mellé a Lotus-ban.
    Vele igazságtalan volt az F1, mert ha okosan felfuttatják talán nem törik így meg az önmagába vetett hite.
    De Ricciardo tavaly több pénzt keresett mint Verstappen...és tudta hogy nem fog nyerni. Saját döntése volt és látta a kártyákat.

Utoljára szerkesztette: b-type, 2020.02.24. 16:03:55
  • pr3cious
    Grosjean-t én is a leggyengébb pilótának tartom a félreértések elkerülésére végett, a Ricciardos okfejtése viszont helytálló.
  • sure
    Öntsük össze ezt a hármat:

Ha Grosjean vezette volna az elmúlt 3 évben Hamilton helyett a Mercit, akkor Valtteri Bottas már többszörös világbajnok lehetne.
  • b-type
    bocsesz, a Nascar nem harmadát vesztette,hanem többet, és nem 20 év alatt, csak 15:
    The number of people watching the racing on TV fifteen years ago averaged 8.4 million. Today it is only 3.3 million.
    Utoljára szerkesztette: b-type, 2020.02.24. 12:38:45
  • b-type
    pedig nem az. Bernie pl eladta az F1 részvényeit 2017-ben, egy minimális százalékot tartott meg, nos elég rosszul tette. 2016-ban 18-19 dollár volt, amikor megvette a Liberty, Bernie eladta 2017 januárban, 28dolláron. Jelenleg 44dollár.
    A helyszíni nézettség nagyon megugrott, a televíziós nézettség a GB-n kívül mindenhol emelkedett, annak pedig megvan a maga oka (4channel/Sky probléma), mivel közben fizetős csatornára költözik szépen így a tévés bevételek nem kicsit javultak,..és közben ugye futtatják a saját csatornájukat is.
    Miközben a V8supercars nézettsége esik, talán tulajdonosváltás is lesz. a Nascar 20éves időtartamban a harmadát vesztette a nézettségének, az IC szintén kepeszt..oké ezek nemzeti bajnokságok az F1 meg világ, de mindenhol vergődés van, V8,Nascar,IC hibridre vált, a WRC full elektromos lesz, a WTCC megszünt és kupává lett, a LMS szenved, ott nézettség amúgy sem volt sok, de ott is totális váltás jön.
    Ebben az egész cirkuszban az F1 áll stabil lábakon.
    Hamilton-nak meg asszem több követője van mint pl. Valentino Rossi-nak, szal ehhez megint valami megmagyarázó dumát ki kell találnod..
  • pr3cious
    Emberek között élek. Általános vélemény, szerintem többen érdeklődnének az F1 iránt ha nem azt képet közvetítené magáról: steril, megjátszott, megtervezett, befolyásolt, üzlet. Itthon a családban már senki sem nézi pedig versenyekre járunk, környezetemen szintén ezt veszem észre hogy az F1 érdektelené vált.
  • b-type
    Bírom az ilyet, miböl gondolod hogy te vagy a többség?
    Írj petíciót :)
    Emlékszem az egyik ilyen mi vagyunk a rengeteg petícióra, világméretű volt. 27ezer volt amikor én írtam alá (másként nem láttam a számokat) asszem 31ezernél fulladt ki.
  • pr3cious
    Szerintem az emberek 90%-a nem ismeri el és még a maradék 10%-is tudja mélyen mi az igazság :) Jól is teszi ha nem sértődik meg rá hiszen könnyedén válna nevetségessé. Az erőviszonyok változása manapság nem évről évre történik hanem súlyos évekbe telik.
    Utoljára szerkesztette: pr3cious, 2020.02.24. 11:23:00
  • b-type
    ahogy mondtam az elején, és már azóta párszor, akár az összes címét sem kell elismerned, a világ, sőt személyesen Hamilton sem fog megsértődni.
    Mond azt magadnak hogy nem is világbajnok. egysincs neki. a boldogság jó. :)
  • pr3cious
    Komolyabb szabályváltozásokra lenne szükség (hiszen már csak ez borítja az erőviszonyokat) és talán meg lehetne próbálkozni olyannal is hogy egy szezonban kettő világbajnokot avatni. (egyet féltávnál) így elkerülendő hogy nagy tehetségek kiöregedjenek mielött megmutathatnák valódi tehetségüket.
  • pr3cious
    Éppen ezért nem is komolyan vehetőek ezek a számok, szerintem Hamilton nincs egy szinten Schumival bármit is mondjanak az emberek, egyszerűen (tudom hogy elcsépelt) de nincs meg az alázat, szóval nem.
  • b-type
    Ezek jók.
    Asszem Trulli-nál volt valami pityputy, lehet hogy nála az egykörös teljesítmény jó arányt hozna Alonso-val szemben, amennyire emlékszem Trulli-nak jó volt a megítélése 1körön.
    De persze végső soron tök mindegy, mert a komplett versenyző számít, és a pontokat vasárnap osztják.
  • b-type
    Senki sem varázsló, Hamilton sem. ..és az összes többi f1 világbajnok sem.
    ..nyugodtan berakhattad volna Vettel-t a McLaren-be, vagy a Ferrari-ba annak idején.
    Esetleg Schumacher-t a Bmw-Sauber-be..
    Utoljára szerkesztette: b-type, 2020.02.24. 10:10:56
  • pr3cious
    Mint mondtam az egészben annyit lehet elismerni hogy nagyon jó segge van (no homo) sokat elmond a jelenlegi állapotról hogy beteszed a második autóba és Hamilton máris nem világbajnok mert nincs az az ember aki ledolgoz ekkora TECHNIKAI fölényt.
  • Magnum PI
    Ja és hogy akkor a lényeg

Én ezért gondolom, hogy ők tényleg a legjobbak között vannak.
  • Magnum PI
    Bevallom az 1 körös teljesíményt sose néztem. Az évben megszerzett pontok alapján gondolom azt amit. Lehet Kimi gyorsabb volt 1 körön, de ez a grafikon beszédes. A teljesség igénye nélkül:

Utoljára szerkesztette: Magnum PI, 2020.02.24. 09:37:57
  • b-type
    én itt nem vitatom egyiket sem. Hamilton nyilván nem isten. és igen minden F1 világbajnoknak szüksége van egy világbajnoki autóra.
    Én kedvelem Grosjean-t, de bőven megkapta a lehetőségeit,...jó sz@rul indult a pályafutása, és a rögös út jutott neki, de bőven megkapta a lehetőségeit,...elég sokat elbaxott belőle az a helyzet.
    Hamilton-nak 6 bajnoki címe van, és mind a hat bajnoki címét el lehet ismerni,...vagy nem. Ahogy kezdtem senkit nem érdekel ha te nem ismered el. Azt sem kell elismerni hogy a víz alatt nem bírsz ki 20 percet..
  • pr3cious
    És direkt írom külön hozzászólásba még mielőtt azzal vádolnál hogy azt a lassan 7 címet biztos nem a szél fújta össze, hát igen, a hétből hármat nyugodt szívvel el lehet ismerni ha azt mondod viszont hogy hét az olyan kiválóságokat degradálod mint Ricciardo, Verstappen, Leclerc stb.
  • pr3cious
    Nem lomboztál le mert pontosan csak ennyit vártam tőled. Kicsit körbenéztem azokat a nyilatkozatokat és ott el van mondva feketén fehéren hogy nem egy isten(Verstappen) csak az autója miatt nyer ennyit(kapaszkodj: Alonso) hiteltelen a mai Forma1(Grosjean). Én Alonso visszavonulása után már tudom objektíven is szemlélni a történéseket. Így elfogultság nélkül tudom mondani hogy nem Hamiltont kell utálni a kialakult helyzetért ő csak az "áldozata" ennek. Számomra nem több mint egy 7x -es lanparty győztes és azt várod tőlem hogy gratuláljak hozzá hogy mennyire jó segge van hogy még mindig abban az autóban ül.

Alonso: Hamilton csak az autója miatt engedheti meg ezt az életstílust
    Grosjean: Az F1 nem sport, mert nem fair
    https://m4sport.hu/forma-1/cikk/2019/12/13/verstappen-hamilton-autojaban-en-is-konnyen-lennek-kevesbe-agressziv/
    (most csak nagyon gyors 1perc alatt ollóztam össze ezeket, szóval még megsem kellett szakadnom hogy rátaláljak a cikkekre)

Az hogy miért agymosott az aki bentről szemléli a dolgokat azt is nagyon szépen felvezettem neked itt aki egyedül kártyavárat épített az csakis kizárólag te lehetsz.
  • b-type
    le kell lombozzalak, a teóriádban hogy a McLaren-nél már eleve halva született ötlet volt Alonso VB címe, és hogy a Hamilton-ról szoló dicsérő F1-n belüli nyilatkozatok 'agymosott' emberektől származnak,..meg hogy Hamilton alig volt újonc hiszen a Gp2-ből jött ..:))
    szóval ebben az egész kártyavárban amit felhúztál magadnak egy darab tény volt, a pontszámok amiket leírtál 2007 végéről, de még onnan is lehagytad Hamlton-t, annyira vezérelve vagy az elfogultságod által.
    Nem szórakoztató már..ezért kellene valaki más, aki esetleg szintén a te oldaladon áll, de kicsit összeszedettebb.
  • pr3cious
    Nahát vitatkozhatunk napestig hogyha a kész tények számodra = hülye vélemény, nagyjából így ignorálod magadban az olyan dolgokat hogy Hamilton nem egy isten. Mert hogy ilyen nyilatkozatok is vannak. Ráadásul pont Hamilton kezdte az aljas húzásokat szóval még ezzel kapcsolatban is tévedésben vagy :/

szvsz nyers tempót tekintve amugy is Verstappen a leggyorsabb a mezőnyben.