FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Freedom88
többieknek meg nem árt a szélárnyék...Hamilton elnézte kicsit, megszivta, evvan.

T.T.

NaNoKuTyA
kiváncsian várom az új bannercsajt!😊

\':..:\'

itt a lényeg, nem mondta senki a vita elején, hogy béna lenne...

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

,,Nem tudom minek kell Massa-t ennyire szapulni. Én annak örülök , hogy köcsög Hamilton megint megszopta."

Ja hogy te szapulhatsz mást, oké, értem 😄

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Tigristank
Jól indult a futam, aztán sajnos ellaposult. 😞

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Azert kell nekik, meg ettol elveznek...<#ravasz1>

Nem tudom minek kell Massa-t ennyire szapulni. Én annak örülök , hogy köcsög Hamilton megint megszopta. Remélem BMW-sek tartják ezt a színvonalat.

kapja be a feka hogy megint vagizni akart, hogy milyen a'sz hogy itt elõzget

chalezlopez
...és azért béna. Grat!<#eljen>

Vamos Argentina!

ladarevolution
mindenki azért nem támadja(-ta)😊

Tény h a nyilatkozataiba néha hárít, de hát ez van. Attól még gyors, és tud õ vezetni😊

Kit--Kat
Nem fogják fel, hogy azért kezdte mindenki támadni Massát, mert a bénázását a kocsira fogta ahelyett, hogy elismerte volna a hibáit, elég rossz emberi tulajdonság.

Volt elõzés az elején, sztem Kimi szépen csinálta, amúgy azon kívül ma nagy homály volt, remélem tényleg csak a pálya nem jön be neki ennyire.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

NaNoKuTyA
ez a kockafejû DC mekkora egy frusztrált f.sz...😊

\':..:\'

azt hogy saját kocsiját sem sajnálva befékez valaki elé te sem gondolhatod komolyan

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

GhostRider1
McLaren Mercedes...

&#9733;

broman191
A következõ futamig de sokat kell még várni😞((

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

alonso elváltotta magát<#nevetes1><#nevetes1>
a.carkey
Ezt honnan?

A medve nem játék.

Istencsászár
Nyilatkozatokból majd megtudjuk hogy kinek a sejtése a valós, azátn lehet õk is ellentétesen látják😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Alonso elküldte Hamiltont a p.csába KIRÁLY. Massa szépvolt.
a.carkey
Massa ezen a pályán mindig jól ment. Ennyi. De tény, hogy jót tett neki a gyõzelem, és ez addig kitart majd, míg nem jön az újabb gixer.

A BMWk szvsz még fogyasztásban vannak lemaradva. Ha megoldanák, jó kis stratégiákkal nyerni is tudnának, és fognak is, de szerintem Nick, nem Robert ...

A Mekinél most jön ki az, hogy tavaly a semmibõl egész jó autójuk lett, vsz Alonso hathatós segítségével, és most van nekik - tk - két szinte kezdõjük. Nem tudom, hogy ez pozitív irányba fog ez változni, de szemmel láthatóan a beállításokat nem találják igazán.

A Renaultra meg kiváncsi leszek az új csomagjuk után. Nem vészesek annyira, de tény, hogy mivel edzésen nincs elég kraft, így versenyen csak mazsolázhatnak, ha van rá esély.

A medve nem játék.

bordy
szerintem is.
HöH, visszafel HÖH

b-type
az én maximális magánvéleményem az, hogy egyértelmûen szándékos volt.
kigyorsos szakaszon volt..ilyen nincs még nagyobb sebességkülönbségû autóknál sem.
A Merga-Renault-nál vannak nagyobb sebességkülönbségû autók is a pályán már évek óta..A gyenge építésû autóknál sem a kigyors a nagy hátrány.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

DannyL
Mázlinál ehhez azért több kell. Mindenesetre majd Monaco-ban kiderül ki tudja kipörgés gátló nélkül vezetni a gépeket. 1 hiba = 0 pont. 😊 Jó lesz!

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

BigReaper
én eltaláltam az erdeményt, de csak itt ,nem tettem meg sehol..😞

www.team-gigabyte.com

BaliBoy
Látod, errõl van szó: #63056
Ha igaz, ha nem, Massa mindíg béna. Mindíg fikázni kell.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

bardocz
váhá hajrá Ferrari!!!szép volt Massa,Kimi,bmw-k a mekláren meg hozza a formáját,hamilton meg öngyilkos lesz,tavaly is saját hibából veszítette el a címet,idén eddig csak szerencsétlenkedik,viszont végre volt egy futam,ahol nem hami apját mutogatták!
FragStaR
Palik röhögése kinyír. Nagyon nehéz tolerálni.

püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)

Count Adyn
19 Kimi Räikkönen
16 Nick Heidfeld
14 Lewis Hamilton
14 Robert Kubica
14 Heikki Kovalainen
10 Felipe Massa
8 Jarno Trulli
7 Nico Rosberg
6 Fernando Alonso

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

massa who?

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

ne zavarjon hogy a dc-s eset már vagy 5éves 😄 massa meg mázliból nyert egy futamot de tuti elront még 10et

jaszy
Reélis, szép verseny volt.

Istencsászár
Miért fikáznák? korrektül ment, hibátlan verseny, igy kell csinálni. Lehet énvagyok a barom, de nemértelek titeket.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

chalezlopez
Nah Massa fikázók start!
Ne kiméljétek!

Vamos Argentina!

Istencsászár
Senki nem mondta hogy szar ember, csak nem azt mondta amit tett... nemtudom mi értelme a kárörvendésnek hsiz Hamilton megmondta hogy hibázott, lehet most is az lesz kivéncsi leszek... nem a pilótát kell emiatt rugdalni.. rugadalj engem pl.

BaliBoy
Grat Massa-nak! 😊)) Így kell ezt csinálni!

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Istencsászár
Elég hacsak alonso késõbb lép a gázra vagy korrigál mert a trágya rönó nem azt csinálja amit kell... meg kell nézni több kamerából, de szvsz egyértelmûen nem volt benen szándékosság... igy hogy 1.5-2 mp van a két kocsi közt bármi lehet.

gordon 24
Én nem rugnék bele! De mivel egész héten azt olvastam hogy mekore egy szar az az ember aki most megnyerte a futamot ezért ugy gondolom most kicsit lehet basztatni a népet!
Tudom nincs igazam, csak ezért kellene az embereknek (nektek is) az agyát használni és nem baromságokat irni egy forumon..

Ja az a Hamilton aki állitolag direkt a határ feszegetése közben hibázaot. A Versenyen is hibázott! Nem megpördül igaz, csak szarrá törte az autot😄

Szóval gondolkozni is kellene néha.

Downhill!!

ladarevolution
Ja az Hamiltonos ütközés elég érdekes volt. Nem lepõdnék meg ha a következõ futamon valamelyikük egy 5 helyes büntit kapna...

ladarevolution
Így kell ezt csinálni, grat Massának!😊

A BMW meg tényleg nem semmi, eslõ összetettben😊

b-type
Alonso azért mert ilyen.
Hamilton meg azért mert mit kell vele feszülni, oké hogy pozícióharc meg minden, csak ahogy DC. mondta Massa-nak, nem vele kell versenyeznie.
Hamilton-nak az Alonso-val történt ütközése viszont nekem nagyon nem kerek,..kigyorsos szakaszon.
Bár a stílus visszaköszön onnan ahol Alonso féktesztelte DC-t.
Grat a Bímereknek, jól futottak nagyon
<#eljen>

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Istencsászár
Jah rúgjunk bel a mclarenbe még 1et😊 Le vannak maradva a fejlesztésekkel, lehet a tavalyi pénz meg egyéb dolgok vagy nemtudom... egyenlõre ugy fest hogy a tavalyi elõnybõl élnek, de kezd elfogyni... ott vannak a top3ban, de ennyi... erõbõl nem tudnak nyerni jelen pillanatban. Fejleszteni kel nekik, mert a BMW egyre jobb, a Ferari meg egyenlõre foghatatlan hogy ha nincs náluk hiba.

Punker
mert a f@szom aero csomagok miatt képtelenség erõbõl elõzni, az összes fejlesztés arra van kib@szanak a másikkal.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Count Adyn
Nah grat Massa, kimi szép volt😊 Úgy tûnik a BMW tõl kell félni lassan a Meki helyett xD

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

gordon 24
Na ez a béna Massa nyert egy futamot! Én kirugnám a francba!😄

Grat Ferrari Team! Ennyit a mclarenrõl!

Downhill!!

MaSzKa
BMW 1. 😄

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

DannyL
Konkrétan lelépték a Mekit. 😊

Punker
jönnek fel szépen, remélem látunk frankó 3 csapatos csatákat még a dobogóért az idényben.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Istencsászár
Box megint megölt mindent... semmi izgalom.

DannyL
Minden elismerésem a BMW-é! Szép volt. És persze Forza Ferrari! 😊

Punker
ezekkel a qrva szárnyakkal mûvelhetnének valamit, az elején semmi változás nem történik

bezzeg anno a jó kis Mika vs Schumi elõzések, miket levágtak akkor.....