182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
WNW #86754 Tippre hatteralku van, a 2 fonok tavozik, a Renaultot meg nem meszelik el annyira, es ok ketten elviszik a balhet... Briatoret nem ugy ismerem az eddigi tenykedese alapjan, hogy csak ugy tovabball, ha nem muszaj.. Marpedig megtette, vagyis olyan bizonyitek lehet, amit nem tud cafolni, elkenni.. Lehet, hogy Symonds kitalalt...?!?! -
Tegnap a (német) RTL híradóban nem ezt mondták, hogy nincs bizonyíték, ott az volt a lényeg, hogy olyan bizonyítékok vannak, amely miatt a Renault rögtön kirúgta a 2 agytrösztöt, és hogy az istálló semilyen vádat nem tagad, hanem mindenben segíti a bíróságot.
Kíváncsi vagyok mi sül ki ebből az egészből... -
Ha kiderül az ügyről hogy igaz és az FIA korrekt akar maradni, akkor az egész csapatot kell büntetni, főnököstül, pilótástul.
Nem az FIA-nak kell kideríteni hogy csapaton belül ki a hunyó, hozzáteszem én a "kis Pikét" is közéjük dobnám, mert attól hogy beismerte attól még benne volt és nem kényszerítette senki, ugyan úgy érdekből cselekedett mint a többi. -
És az index sportrovatában is kijelent egy ekkora baromságot:
"Az istálló nem fog védekezni a hétfői FIA-meghallgatáson, vagyis elismeri, csalt a tavalyi futamon"
Muhahaha!

-
Gabika nem tud leállni a fizetett blogján közölt "Alonso a Ferrarihoz szerződik, mert, mert, mert, csak mert mondom" szintű bejegyzésekkel. :) -
"nem semmi bizonyítékok lehetnek ellenük" Szerintem semmi bizonyíték nincs ellenük. Egyszerűen elküldték a két tagot, hogy ne legyenek a Renault közelében amikor tárgyalják az ügyet. -
HUmanHunter #86748 én nemgondolom hogy Alonso tudhatott arról hogy mire készül Piké, ha jól emlékszem abban az időben azt nyilatkozta Alonso hogyha tud nyerni a Renaulttal akkor marad jövőre, szal azzal csak ártottak volna az ügynek ha őt is beavatják. -
Ha ekkora magasságokat megütő postokra vagy képes, akkor miért nem a gumiba jársz személyeskedni?
Az elmúlt 3-4 hozzászólásodban mennyi szólt az F1-ről?!
Tehát én gratulálok neked, más hol is játszhatnád ezt. -
#86744 Köszönöm a megerősítést.
-
Mi lenne ha a témához is tudnál valamit szólni ahelyett, hogy a szar dől a szádból?!
Az már kicsit magas? -
Kezeltetned kellene az idegbetegséged. -
röhej -
Már megint abba a hibába esel, azt hiszed te hozhatod meg a döntés olyan ostobaságok alapján, hogy valaki hogy viselkedik a mérlegelésen a sajtótájékoztatón és a dobogón, hát ez LOL.
A versenyzés az már lényegtelen, hogy ki mit csinál....
Másik gyönyörűség: mert ők mindig győzni akarnak....
Igen?!! Mondj már egy versenyzőt aki úgy ül be a kocsijába, hogy én nem akarok győzni...
Ha ennyire az emocionális dolgok érdekelnek a puszi puszi, ölelés jajj de happy vagyok, akkor meg nézd a Barátokköztet, ott sok ilyet fogsz látni, talán megnyugszik a lelked.
Szerintem Withmars és az összes csapatfőnök a te pontjaid alapján szokott versenyzőt választani.
#86721:
Te meg kussolj-feküdj, mert egyrészt lövésed sincs témáról, másrészt lap sem lett osztva.
-
A hivatalos renault honlapon is azt írják, hogy szinte beletörődtek, és semmit nem akarnak cáfolni, nem semmi bizonyítékok lehetnek ellenük, majd kiderül 21-én 
-
WNW #86740 Azert Piquet helyzete eleg furcsa lehetett.. Gyak. Briatore volt a menedzsere, meg a csapatfonoke is... Dupla fugges, gyak. Briatore azt csinalt vele amit akart, es amilyen vaddiszno, ha lelep tole, meg keresztbe is tett volna neki... Nem tudom mik mehettek meg a hatterben, de ha a kolok ezt meglepte, ronda dolgok lehettek.. Mert lathatoan duhbol is megy a dolog...
Ha az eddig kikerult levelek eredetiek, a kolok nem moszerolta be Alonsot, es egy megbeszelesen sem volt ott... Ha Symonds nem mond ra terhelot, szerintem megussza... Hogy tudott rola vagy nem..? Nem kizarthato, de az se, hogy nem tudott... Vegulis a csapattaktikarol a fonok dont, tunhet egy taktika ertelmetlennek, de vegulis lehetet azzal indokolni, hogy uj palya, mindenhol falak, vilagitas, kockaztassunk be egy balesetre, hatha bejon......... -
Mindeképpen van benne valami, bár ez nem büntetőjog.
Amit Briattore csinált az már lehet az, azaz kényszeríteni valakit arra hogy veszélyeztesse az életét, de ez a kényszerítéstől függ.
Ennél jóval összetettebb Alonso esete, talán tudott arról hogy Piquet SC-t fog előídézni, de az lehet olyan hogy átgázol két autón, vagy leparkol valhol ahol nem lehet kiemelni.
Maga az hogy tudott arról hogy a csapatánál művileg befolyásolni fogják a végeredményt, még nem büntetőjog. Az összes többi pedig sztem nem is tartozik rá.
-
-
Ha te tudsz egy buncselekmenyrol es kussolsz, az pedig kiderul szerinted artatlan vagy? nem! tettestars leszel csak szolok! -
Sztem Alonso nem akkora sáros...még akkor sem ha tudott róla.
Egyfelől sok köze nincs ahoz hogy ki ül a másik autóban, persze átmehetett volna beszélni Piquet-vel hogy ez egy b@romság. De sztem ezt kevesen várnák el pont töle. Én is inkább olyannak feltételezem aki szerint -hát t'köm ha falhozveri verje falhoz, én ugyan nem tenném meg senki kedvéért-.
A döntéseket a saját karrierjében minden versenyzőnek magának kell meghoznia, vagy ha más hozza meg akkor lehet úgy járni mint Hamilton, aztán viselni ennek a terhét jó ideig.
Piquet döntött...azt azért nehezen képzelem el hogy Alonso akár csak szivességet is kérne töle, nemhogy egy ilyen nagyságrendű dolgot.
Alonso nyert utána Fuji-ban is, igaz annak köszönhetően hogy Massa és Hamilton elcseszték a versenyüket, de mindeki mást erőből vert meg.
Nagy veszteség lenne Alosno 2 éves, vagy akár csak pár futamos eltíltása szvsz. -
Egy masik forumon egy finn srac irta aki leforditotta angolra. Vegulis itt a link, de en se ismerem a finn nyelvet, szal fenntartasaim vannak. Most, hogy megkerestem a linket mar biztos vagyok benne, hogy a szokasos ujsagiroi talalgatas. -
Mert?
Mert hihetetlennek tűnik, hogy Alonso nem tudott erről?
Ne vicceljünk már!
Én sosem bírtam, de többször leírtam már, hogy elismerem, mert küzd a alatta lévő szarral, de ha ez az egész igaz -márpedig nagyon úgy néz ki-, akkor igenis keményen baxxák ki onnan és büntessék meg!
Nekem kurvára kezd már elegem lenni, hogy a kedvenc autósportom csak a botrányokról szól, aki csal menjen a g*cibe!
A nagy Bernie is észrevehetné, hogy a kívül királyi pompában tündöklő ékszere, belül úgy rohad mit a szar!
És akkor a lényeg -ha tudott róla-, akkor mi szarnak veri a mellét a végén? Jah 00:37 körül, amikor Briatore örül, nézzétek Piquet fejét, én is kapok pacsit? Jobb lett volna, ha felvezetőben már odavágja, akkor talán sosem derül ki, mennyi csaló van a F1-ben és egy jól megírt forgatókönyvet látunk 2-3 hetente.

-
linkt -
Ma reggel olvastam ha Alonsorol kiderul, hogy tudott a szandekos balesetrol akar 2 evre is eltilthatjak. Nem tudom ez mennyire "hivatalos" hir? Lehet csak a szokasos sajtos talalgatas. -
dav1d #86731 még jó hogy nem te vagy ott a góré 

-
dav1d #86730 szerintem te érdemelnél meg egy 3-4hetes eltiltást a fórumról :D -
Nem nem az, pont azért mert nem jár érte semmi azért jó látni ha mégis megtörténik. -
G_ArchAngel #86728 Alonso a Ferrari - McLaren botranyban is benne volt es szerintem a Crashgate-ben sem artatlan, nem biztos, hogy jovore lesz superlicense-se, megerdemelne mar egy kiadosabb eltiltast - bar szerintem megmentik, mert Montezemolo uj szerelmenek nem eshet bantodasa... -
Egyfelől a Santander még jövőre is támogatja a McLaren-t, azaz egy évig párhuzamosan támogatja a Ferrari-t és a McLaren-t.
..a McLaren egyébként igen keveset csengetett Hamilton-nak a kezdő évében, valami százezres nagyságrendben, szemben Alonso 10zenmillájával.
A McLaren jól járna Alonso-val, nagyon gyors, nagyon kemény és mindig győzni akar. Hamilton-nak nagyon nehéz dolga lenne vele ha egyáltalán le tudja győzni. Másként állna Alonso is és a McLaren is a dologhoz, Alonso azért mert most két évig igen szűkében volt a sikereknek, a McLaren-nél pedig azért mert már ismerik.
Amennyiben létrejönne az egy igen bátor húzás lenne szvsz a McLaren-től. -
Ki nem szarja le? Sosem az a lényeg, hogy ki mennyire vagesz. Ebben a sportban másról van szó. Nem ritmikus sportgimnasztika ez, ahol a vigyorgásért is kemény pontok járnak! -
A Santander támogatja a McLarent is jövőre. -
De te magad mondtad, a Mclaren Hamit pénzeli és támogatja, a Santander sem lesz támogatója jövőre a Mclarennek, se jogi se marketingbeli kötődés nem lesz a csapat és Alonso között... Valakit úgyis jobban támogatnak majd ezért "lázadt" Alonso. Ezt ő is tudja. Meg szerintem amúgy is utálják ott. (amúgy milyen érdekes, ahol Alonso jár csapat mindig balhé volt/van, 2007 Mclaren Hungaroring, 2008 renault Szingapúr) -
?
Nem a barátság a lényeg, nekem jó a rivalizálás is, a lényeg hogy ne a nagy semmi legyen.
Alonso sem esik már abba a hibába amit 2007-ben elkövetett, azaz hogy 'senki'-ként kezelje Hamilton-t, miközben az odanőt a dobogóra fél évig. -
Hát Alonso aztán még jobban illik Mc-be....Még jó hogy 2007ben együtt voltak milyen nagy barátság alakult ki köztük...Meg egy 2eres bajnok egy senki mellé? -
Jajjj... Hagyjad már mert megint 2 hétig fog fényképeket keresni, hogy Kimi tud nevetni..... Ráadásul Kimit akárki mellé beültethetnéd, ha nem eredményes akkor az MINDENKINEK a hibája csak az övé nem! -
Igen, sztem mindenkinek jobb ha azt csinálja amit szeret. De engem tök nem érdekel Kimi.
Itt annyi volt a lényeg, le kell írjam mert látom másként nem veszed le, igyekszem finoman..Kimi szvsz úgy állt ott, vagy ült a sajtótájékoztatókon mint a gyerek akit nem hívtak meg a szülbuliba, de az annyja betuszkolta.
mérlegelésnél, sajtótájékoztatón,dobogón..ahol tetszik.
A McLaren-hez jöjjön Alonso, jöjjön Rosberg..de Kimi nem való Hamilton mellé, ráadásul akkor majd megint olvashatom hogy ha nem lesz eredményes hogy na persze mert Hamitlon a McLaren neveltje, Kimi-t meg le se sz'rják. ..és ez nem hiányzik. -
Szerintem ezek olyan mélyenszántó gondolatok mint az, hogy szerinted Kimi motiválatlan és nem élvezi a versenyzést, menjen Rallyzni, vagy vonuljon vissza.
Nyugodt lehetsz, ha a Ferrari van olyan ostoba, hogy elengedi, a McLaren kapni fog az alkalmon és mindent megtesz érte, hogy visszaszerezze. -
Én spec. nem a dobogóról beszéltem,..hanem mondjuk arrol amikor a futam után Hamilton meg Rosberg összeölelkeztek, vagy most ahogy Sutil-l összevigyorogtak..és most nem arra hegyezem ki hogy Kimi milyen.., én nem tartom ezeket megjátszásnak, nem tartom annak ahogy Button és Rubens összevigyorogtak, ahogy azt sem mikor Hakkinen-t leöntötték a sajtótájékoztatón.
De amugy is azt gondolsz erről amit akarsz, csak had én is. -
Amikor szólnak, hogy Alonso volt a boxba, akkor mindegy holvagy, BŐGÁÁÁZ!!4 -
és Piquet is tanácsokat ad Grosjean-nak -
WNW #86715 Bari megy tanulni az F1 legjobb tanulojatol...:)))