FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Firerock
amúgy a bannerban mi a picsa az a meki tetején?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

NaNoKuTyA
inkább a williamsnél szvsz!

\':..:\'

Firerock
"utóbbinak állítólag jó sansza van a SEVILLA egyik
versenyzõ-ülését elfoglalni."
ez olyan furcsán hangzik😊

Mondjuk azé elbohockodnék vele valamelyik körúton,csúcsforgalomban,a 4-6 os villamosok között<#idiota>

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

guardian hero
Merthogy ez eleve csórónak indul: "Much of the sales, marketing and technology work will be handled centrally by the league, thus affording a considerable cost-savings to the teams" (wikipedia)

12 autó a pályán nekem eleve kevésnek tûnik, de majd meglátjuk, mit hoznak ki belõle.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

bardocz
nem takarékosan enyit tudnak kihozni egy akkora motorból?mi lenne ha takarékosak lennének,swiftekkel hagynák ott ezeket a gépeket😄 najó picit túlzás
Punker
mert az F1 kezd átmenni takarékosba, ez nem 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Papirzacsi
Nembeszélve arról ,hogy az összes szerszám ami ilyenkor jelen van, az a négy kerékkulcs, és esetleg a szárny állító szerszám, amik folyamatosan valaki kezében vannak(ha az emelõt nem vesszük). Így az, hogy ottfelejtõdik egy szerszám az útban, az eléggé légbõlkapott hülyeség.
Az emelõvel elindulás csak az elsõ emelõvel lehetséges, azt pedig mind a nyalókásnak mind a pilótának látni kell. Ha a pilóta nem látja, akkor a vakok intézetében a helye a forma 1 helyett.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

bardocz
sováányka?kurva kevés!
Szépnek-szépek,csak nem értem mitõl is az F1 kihívója!
4.2 literhez a 750-n paci elég soványka...

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Sziasztok!

Láttátok már a Formula-1 új kihívóját?

Galatasaray

Anderlecht

Nagyon komoly, a legnagyobb labdarúgó-klubok jegyzik a
csapatokat, úgy mint; PSV Eindhoven, AC Milan, Anderlecht,
Borussia Dortmund, Corinthians, FC Basel, Flamengo, Galatasaray
FC, Rangers FC, Sevilla FC, FC Porto és az Olympiacos. A kocsi
mérete hasonló a F1-hez, egy kicsit szélesebb. A ChampCar-okat is
gyártó (béke a széria poraira) Panoz készítette.

A motor az Arrows egykori Leafield-i bázisán készül,
kapaszkodjatok: 12 hengerrel, 4200 ccm-es hengerûrtartalommal,
12000-es maximális fordulattal és 750LE-vel. Nem akármi a hangja,
hallgassátok (a nemzeti.tv oldalán)!

A bajnokság öt hónap múlva, Donington Park-ban kezdõdik. A
versenynaptár még nem teljes:

2008/2009' versenynaptár:
1. Augusztus 30-31. Donington Park (G😎
2. Szeptember 20-21 Nürburgring (D)
3. Október 4-5. Zolder (😎
4. Október 18-19. (I)
5. November 1-2. Estoril (P)
6. November 22-23. Jerez (E)

A pilótákról nem sokat tudni, csak a teszelõk nevei kerültek
nyilvánosságra: Bruce Joanny és Borja Garcia nevére emlékszem,
utóbbinak állítólag jó sansza van a Sevilla egyik
versenyzõ-ülését elfoglalni.

Az infókat a nemzeti.tv portálján találtam, érdemes felnézni -
van még sok egyéb videó is a versenyautóról és ígérnek még többet
is.
Papirzacsi
Olvasd el ez alapgondolatot! Szó sem volt automatizálásról, csak arról ,hogy nem egy embernek kell mindenre figyelni, hanem mindenkinek a saját feladatára, szerszámaira, biztonságára, ha minden megvan ,akkor mehet a gomb (nyalókásnál kézfeltétel),de addig meg nem lesz zöld lámpa, amíg mindenki meg nem nyomta. Te ebben mégis hol látod az automatizálást?

BaliBoy
Kerékcserét, tankolás, forgalmat lehet. A belógó emberi testrészek meg... hát abban a maszkban és abban a sietségben kétlem, hogy a nyalókás ember azt fogja centizgetni, hogy valaki belóg-e. A szerszámok esetleg ami lehetséges, de én nem is nagyon emlékszem olyanra, hogy a nyalókás szólt-e voln valaha azért mert alkatrész nem lett eltakarítva. Olyan volt már, hogy emelõvel indult el a pilóta, de azt a nylókás ugyanúgy nem látta. Szóval tényleg vannak olyan dolgok amiket nem lehet automatizálni, de azok az emberek sem amatõrök és olyanokat alkalmaznak akik nem hibáznak.
A pilóta jelzését meg nem értem. Ha a pilótának vmi kínja van akkor csak annyi, hogy nem indul el és kész.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

A fickonak ezeket kell figyelni..: Kerekcsere, tankolas, forgalom, esetleges a kocsi vonalaba belogo emberi testreszek, esetleges belogo szerszamok, a pilota jelzese, ha valami hibat eszlel, ilyesmik.. Ezt nem lehet mind automatizalni...

ladarevolution
igazából nekem nem tetszene az elektromos megoldás, ennyi erõvel mehetne minden elektromosan a boxba, még a kerék levétel-felrakás is, meg a tankoló csõ is.
De épp az a lényeg h emberek csinálják, így izgalmas. Lehet hiba. Ha még ott se lenne akkor még unalmasabbak lennének a versenyek.

Firerock
csáttok
faterommal lehet hogy megyünk a a Magyar nagyíjra és ezek az álló jegyek ezek mijenek?
vagy néztem ezt a családit.
és mennyibe kerülne legolcsóbban hogyha ketten mennénk(én még nem vagyok 18) és vasárnap szeretnénk menni

Papirzacsi
Nos ha gondolkondál, nyilván rájönnél ,hogy a rendszert bármikor le lehet tesztelni ,hogy mûködik e, akár a boxutca vonalának átlépésekor is(vagy egy egyszerû kontrol rendszert is be lehet építeni), így ugyan olyan megbízhatóan fog mûködni a kritikus pillanatban is, mint korábban, ellentétben a nyalókás emberkéddel, aki pont a kritikus helyzetben fog hibázni, pont a kritius helyzet miatt. Szóval mester, akkor melyikben több a hibalehetõség?

bardocz
arra látom véletlenül sem gondolsz,hogy elbaszódik a rendszer...
Papirzacsi
Sok a hibalehetõség? Mond, te figyeled az F1-et? Ha egy kereket fel tudsz rakni ,a gombot is meg tudod nyomni, és nem kell egy embernek stresszes helyzetben legalább 6 felé figyelni, értékelni, dönteni,
mert ezt elvégzi helyette egy piszok primitív logikai kapcsolás.
Legalább kövessed már amirõl szó van!

bardocz
csak ott eléggé sok a hibalehetõség,ha meg egy kereket fel tudsz rakni a kezedet is fel bírod emelni
Papirzacsi
Mennyivel hosszabb egy gombot megnyomni és úgy tartani, mint pl feltenni a kezedet, jelezve, hogy elkészültél?Gyakorlatilag mindkettõ egy mozdulat.Amikor ez a megoldás tényleg hosszabb mint a nyalókás, akkor szokott megtörténni ,hogy elrántja a kocsi magával a tankolócsövet, és az embereket.

MaSzKa
nem rossz de ha ilyet használnánal az sztem több idõbe kerülne

bár ha mindenki ezt használná lehet hogy biztonságosabb lenne és unalmasabb is

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Papirzacsi
Sztem sokkal ésszerûbb és jobb megoldás lenne, hogy minden poszton van egy gomb, amit a munka végeztével meg kell nyomni (pl kis távirányító),
és még egy annál az embernél, aki a forgalmat figyeli.Ha minden gombot megnyomtak, akkor vált csak zöldre a lámpa. Így minden post maga döntheti el ,hogy végzett e, és biztonságba vonult e, nem pedig a nyalókás ember, akinek mindenkire egyszerre kell figyelnie.
De ha egy ember dönt a zöld lámpáról, akkor semmi javulás nincs a nyalókához képest.

BaliBoy
Habár egyébként láthattuk, hogy az autókban ugyebár van gprs vagy vmi hasonló. Szóval ha azt is beleveszik a bizniszbe akkor a forgalmi kérdés is meg van oldva. Fõleg ha azt nézzük, hogy a boxban úgy is sebesség határolás van és ennek köszönhetõen relatíve könnyen számíthatók az adatok. És ez így összesen 3 változó. 1 tankolás, 1 karék, 1 forgalom.
Ennek ellenére valószínüleg mégis csak ember végezheti.

BaliBoy
Jah, igaz. Errõl megfeledkeztem 😊)
Egyébként a kerékcserét is ugyanúgy lehet automatizálni mint tankolást. Viszont a forgalom már csakugyan problémás.

ladarevolution
Ja a BMW-sek lustábbak, már megemelni se akarják erõbõl😊
Amúgy jó kis cucc, csak még egy dolog ami elromolhat.

ladarevolution
És ha elrontják a kerékfelrakást akkor mi van, ki megy kerék nélkül ha kigyullad a lámpa?😊

Szerintem simán ember váltja a lámpát is csak nem kell ottlennie, útban a többieknek. Több hely a szerelõknek, gyorsabb munka...

Ember kell hozza.. Nem lehet automatizalni, tul sok mindenre kell figyelni...

és a forgalmat is figyeli gondolom....

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

bordy
jha, futam allat meg is jegyeztem.
kimi még mondta is hogy nem jól mûködött, mert a lámpa miatt kicsit tovább parkolt kint.

BaliBoy
Nem biztos, hogy élõ ember kapcsolgatja. Simán lehet egy ilyen dolgot automatizálni. Mundjuk a tankoló nyílásba, vagy a tankoló berendezésbe elhelyezett érzékelõkkel. Általában úgy is a tankolás tart tovább. De lehet tévedek.

de mégse ott áll, nyugodtabb helyzet

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Es szerinted a lampakat ki kapcsolgatja..??? Esetleg egy kapkodo ember..<#mf1> Viszont igy legalabb nem ott all, szoval Ot nem utik el, ha valami felresikerul...

JA.. de a bömös(azthiszen náluk van) pneumaticos emelõje is tetszik

Istencsászár
Ferrari boxot figyeltétek? nincs nyalókás emberük hanem egy 3 ledes lámpa lóg le felülrõl, ami piros ( villogó valami ) és zöld utat jelez, mint egy rajtlámpa... ötletes cucc, és biztonságosabb is mint a kapkodó ember😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Van szélárnyék,csak káros,mivel eltereli az áramlatot az elsõ szárny felõl..ezáltal kissebb a tapadás,lassul az autó..
De ha figyelmesen megnézitek a videót,fel fog tünni,hogy Hami jobbról akart bemenni(kicsit korán)Alonso mozgásából,aki kicsit tartott balra,de középen megállt...
Habcsók ezt egyszerüen benézte...
Ez a beszivás,meg elszivás és leszivás,az egy egészen más müfaj....

1 szónak is 100 a vége, próbálják levenni a terhet Hamiltonról...
Ez kamu... Kigyorsitasnal, egy francot szivja ra ilyen hatekonyan egy szar szarny hiany miatt.. A Renault ugy gyorsult a McLarenhez kepest, mint egy beteg csiga, Hami meg elkalkulalta magat emiatt..

ladarevolution
Tény h nem vagyok F1-es technikus😊, de 3félév áramlástan tárgy után azért annyit meg tudok állapítani h szerintem ilyen nincs.

Egyszerû mellébeszélés, letörött a szárny, megváltozott az autó tapadási viszonya, Hami meg sietett és ezt nem vette figyelembe. Ennyi.

oneal1
erre kiváncsi leszek

!Forza Ferrari!

de nehogymár olyan erõs hatása legyen, hogy berántja az autót másik mögé ha akarod ha nem. Ha ilyen erõs lenne orrba szájba egymást elõzgetnék egyenesben, mivel az ütközés pillanatában oly gyorsan se mentek, akkor 300-nál Monzában lapos szárnyállással, alacsony leszorítóerõvel mi történne??

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Istencsászár
Ez marad...

Errõl van szó

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

M@TriX

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
pedig nekem a mostani baromira tetszik...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
én ehhez a témához annyit fûznék hozzá, hogy érdemes Hami barátunk OnBoardját megnézni. Nagyon nyomta neki, startnál hibázott egy hatalmasat és ezért nagyon nyomta neki, ha megfigyelitek, az ütközés elõtt volt pár necces helyzete, szóval szinte várható volt.

bardocz
mivel szélárnyék úgyond "szív" és ezért lehet kihasználni nem mondanak hülyeséget
Istencsászár
Én erre csak ennyit tudok mondani:

Közvetlenül az incdines után ( utána irtam az a törött szárnyat is amugy, lehetett látni )

/ nem vagyok szakértõ, csak parasztos szimezõs ésszel szvsz 100%ban... végülis nem volt távol az igazságtól )

Jo, hogy az ilyen nyilatkozatokat legtobbszor az SG Forma 1 topicjat latogato szakemberek cafoljak meg. Szerencse, hogy ebben az orszagban mindenki mindenhez nagyon ert szuletesetol, de aki mar latott 5 jarasi rallyfutamot, vezet havi 10km-t a tescoig es megvan a gepen a Need for Speed 3, az mar sikerrel palyazhat barmelyik F1 csapathoz technikusnak...

Persze csak a Top10-es teameknek van penzuk megfizetni az igazi SG-szakembereket...

http://gaborszantai.co.uk/

valószinüleg az a kis szárny tartja távol a többi autót, ennyire hülyére veszik az embereket...
ladarevolution
Ekkora gagyi kifogást...:
"...az MP4-23-as elsõ szárnya már korábban, a Renault-val való ütközés elõtt megsérült, és ez vezethetett a történtekhez. A McLaren-Mercedes azonban a mai napon végleg eloszlatta a kételyeket, ugyanis az autosport.com-nak megerõsítette, hogy a sérült szárny miatt hirtelen eltûnt a leszorítóerõ, az R28-as által generált sokkal erõsebb légörvény pedig magába szívta Hamilton versenygépét."

Még ha azt mondják h a leszorítóerõ hiánya miatt alulkormányozott lett az autó és nem tudta kikerülni az még oké, de "magába szívta" hát ez LOL<#eplus2><#nyes>