182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Ez olyan, mintha én azt írnám, hogy "remélem, hogy hamilton össze-vissza töri magát, csak azért, hogy xy legyen az első"
-
G_ArchAngel #86873 lol
(ennyire nem all ossze, hogy csak azert irtam, hogy Montezemolo osszetorje megint a TV-jet?) -
Szép kis ember vagy, azt kívánod, hogy Massa ne tudjon visszatérni (kb. azzal egyenlő, hogy ne gyógyuljon fel, mert szerintem max abban az esetben nem jönne vissza)
-
:DD 
szép. :) -
Nemrég kerestem valamit a topikban, és akkor ráakadtam olyan hozszólásra is ami Kimi Ferrari igazolásához szólt hozzá....talán másfél évvel a tényleges átigazolás előtt. :)
Akkor is hírezték, szinte abban a pillanatban amikor Rubinho távozása felmerült MS mellől. -
Én nem így emlékszem rá. Nem volt az mint Alonsoval, hogy évek óta erről megy a hírverés. Sőt! Akkor is Alonsot akarták a Ferrariba hozni... a sajtó szerint. Erre konkrétan emlékszem mert akkoriban nem örültem volna neki. Igaz most az újabb botránya miatt megint csak nem bánnám ha távol maradna a Ferraritól. Ez a botrány azt a kis szimpátiát is lerombolta amit az elmúlt évek alatt összehozott. -
Amikor Kimi jött a Ferrarihoz, azt sem hitte el senki.. Schumi is csak befejezte a pályafutását, pedig a franc sem gondolta volna :( -
Sztem. ez csak a média műve. Egyébként ebben igazad van. Persze, hogy szarul érezném magam én is meg minden normális ember a szamár szerepében. De én továbbra is azt mondom, hogy ennek nem sok alapja van. A Ferrari sem hülye. Tudod, hogy nem tartom olyan tehetségnek mint ti, de jó pilóta és ezt biztos, hogy a Ferrarinál is látják. (hiszen világbajnok lett náluk az első évében - neccesen) Alonsot meg már évek óta a Ferrarihoz akarják berakni. Mármint a média. Hányszor volt már olyan cikk, hogy most aztán biztos, hogy aláírt stb.... -
G_ArchAngel #86866 Vegyuk ki az egyenletbol a Ferrarit es Kimit:
Kepzeld el, hogy szinesz vagy egy felkapott tarsulatban, de lehet egy masik tehetseget szerzodtetnenek a szerepedre. Amig nem dol el, hogy ez a szinesz osszetudja hozni a szerzodeset a munkaadoddal, addig hagynak jatszani, mintegy kegyelembol. Tipikusan a "ha lo nincs, jo a szamar is" esete.
Milyen szajizzel dolgoznal? Oke, ezek a sracok profik es a sajto is tuloz neha, de akkor sem kivanom senkinek, semmilyen teruleten, hogy ilyen bizonytalansag kozepette kelljen dolgoznia.
Egy ideig el tudtam hinni, hogy csak a sajto hulyesege, de ugyanaz igaz erre az esetre is, mint a Renault-crashgate-re: nem zorog a haraszt, ha nem fujja a szel... -
Tavaly is ez ment. Sőt, évek óta ez megy. Nagyon unalmas már. Jövőre a Ferrari két pilótája Raikönen meg Massa. Nincs itt semmi csak média cirkusz. Főleg ha Alonsot elmeszeli a világtanács. -
G_ArchAngel #86864 Raikkonen eloszerzodest kotott a McLaren-nel...(?)
Remelem atigazol, Massa nem tud visszaterni, Alonso-t eltiltjak - kuldok Montezemolo-nak egy TV-t
-
Az jó volt4De van topicja!:D -
Narusco #86862 te milyen hülye vagy -.- -
Donington?:D -
inkább nézem a tvben és megtartom a füleimet, kösz -
WNW #86859 Haha, F2 masodik futam, SC-nel az egyik ficko full gazon bevagtatott hatulrol a nep koze, kiszurta maganak a svajci csajt, es jol metaszajtotta a fara felol.. A holgyemeny kikaszalodot a kocsibol, setalt jo 30 metert, es ha nem terelik el onnet, lehet hogy lekever par pofont a fickonak...
-
G_ArchAngel #86858 Alonso-t is beideztek... -
Jaja, de az F1-nek nem kell ilyen jó pálya. Inkább uccaji kell amin vonatoznak -.-
Am meg Seat Leon Európakupa nyertese: Michelisz Norbert! -
WNW #86856 Iszonyu jo palya ez az imolai.. F2, Formula Masters, WTCC, mind jo versenyt csinaltak, csinalnak rajta... -
WNW #86855 Mar a Williams is FOTA tag ugy jo masfel-2 hete... Visszavettek oket.. -
sszzz...Williams ki tudja milyen motorszállítóval tud szerződni..
Szvsz a Brawn jobb lehetőség ebben a pillanatban. -
G_ArchAngel #86853 Williams-hez akart menni, mert a fizetes nem erdekli, ellenben a Williams nem FOTA-tag, tehat nem kell kotelezoen a sajtoval erintekznie...
-
A pálya azoknak jelent kihívást akik nem tudnak rajta gyorsan menni. :)
Hamilton-nak az jelentett kihívást hogy többet hozzon Button-n mint amire képes az adott feltételek közt.
Meg hát volt már erős csapattársa, le se esett a dobogóról zavarában :))
De Kimi menjen a Brawn-hoz, az jó választás és Merga is,...de ahoz gondolom le kell engedni a fizuból. -
G_ArchAngel #86851 Hamiltonnak egyelore a palya is kihivast jelent, egy eros csapattars vegkepp osszezavarna...
-
madmanic #86850 ami nyilvánvalóan szándékos volt.. -
Én meg arra lennék kíváncsi,hogy Kimi mit fog csinálni, amikor Hamilton sorozatosan elveri majd. Meddig fog tartani a Finn hidegvér, és mikor kaparja le a sisakjáról hogy iceman :D. Remélem nem jön össze ez a páros, mert így hogy drukkoljak a Mekinek :( Különben is,egyszer már otthagyta őket, kibaszták a Ferraritól, mostmár jó a McLaren megint mi?... -
Elfüstölés már nincsen, hirtelen megjavult a motor, miután lett RPM limit :ASD -
Egy biztos, ha ez megtörténik, akkor remélem, hogy Kimi szarrágyalázza Hamiltont. Bár nemtom hogy visszamenne e egy olyan csapathoz, amelyik évekig szivatta őt, emlékezhetünk a látványos elfüstölésekre powered by Mercedes. -
Fel sem tudod fogni hogy egy Formula 1 rendezvény mekkora nyereség az országnak és karnyujtásnyira van a lehetőség hogy élőbe nézhess meg egy világbajnoki futamot, illetve megannyi autos és motorsport van a magyar pályán egész évben, mert egy jó pálya, nemhiába hosszabbítják meg évről évre a szerződést. Ennek örülni kell, meg annak is hogy jövőre MotoGp futamunk lesz. -
Legalább akkor arról mehetne a rizsa, hogy milyen szemét a Mclaren, hogy Hamiltonra fejleszt. -
madmanic #86844 ippon.. -
G_ArchAngel #86843 Nem hinnem, mert Kiminek nem szokasa hatba tamadni a csapatat... -
SzocsA #86842 olyan lenne mint alonso hamilton páros! 

-
G_ArchAngel #86841 Barcsak osszejonne... -
Szerintem nem eleget de mindegy :) -
Szvsz Briatore nélkül is az F1-be került volna, hisz jó előeredményei voltak, max nem ülhetett volna be egy gyári csapat autójába kapásból.
De ennek ha jól hallottam az egyik ára az volt hogy 15 évig 20% jár Briatore-nak Piquet pénzéből, mármint ahova a Briatore tolja be,...a másik ágat is levédte azzal hogy nem szerződhet el mittomén meddig (arról em olvastam pontosat).
Szal Briatore nem egy szárnyahullott angyal...korántsem.
...és szvsz az sem véletlen hogy ennyire gyorsan eltávolították, annak fényében hgoy más versenyeredményt is elkezdtek vizsgálni. Mivel így nem köteles beszélni...és lehet hogy ez a nagydíj ahol Piquet csinálta a balhét kisebb horderejű lenne. -
Jah...bocs...14 alatt és lány...mennyit érthet a témához logikusan?:D. -
lol
Érdekes én nem mentem földúton, csak a parkoló volt füves területen. -
Szerintem meg a Törököt kellett volna...Örülj hogy legalább Magyarországon van, és nem tom hogy hol járkálsz be de én még nem mentem Föld úton oda. Még egyszer mondom örülj amíg van, mert már úgyse sokáig lesz. És lehetne rajta versenyezni csak nem ezekkel a járgányokkal. -
magyart eltörölhetnék már gusztustalan az a pálya hogy földúton kell oadmenni mint vmi traktoros parasztnak