FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
versenyzõ-ülését elfoglalni."
ez olyan furcsán hangzik😊
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
12 autó a pályán nekem eleve kevésnek tûnik, de majd meglátjuk, mit hoznak ki belõle.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Az emelõvel elindulás csak az elsõ emelõvel lehetséges, azt pedig mind a nyalókásnak mind a pilótának látni kell. Ha a pilóta nem látja, akkor a vakok intézetében a helye a forma 1 helyett.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
4.2 literhez a 750-n paci elég soványka...
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Láttátok már a Formula-1 új kihívóját?
Galatasaray
Anderlecht
Nagyon komoly, a legnagyobb labdarúgó-klubok jegyzik a
csapatokat, úgy mint; PSV Eindhoven, AC Milan, Anderlecht,
Borussia Dortmund, Corinthians, FC Basel, Flamengo, Galatasaray
FC, Rangers FC, Sevilla FC, FC Porto és az Olympiacos. A kocsi
mérete hasonló a F1-hez, egy kicsit szélesebb. A ChampCar-okat is
gyártó (béke a széria poraira) Panoz készítette.
A motor az Arrows egykori Leafield-i bázisán készül,
kapaszkodjatok: 12 hengerrel, 4200 ccm-es hengerûrtartalommal,
12000-es maximális fordulattal és 750LE-vel. Nem akármi a hangja,
hallgassátok (a nemzeti.tv oldalán)!
A bajnokság öt hónap múlva, Donington Park-ban kezdõdik. A
versenynaptár még nem teljes:
2008/2009' versenynaptár:
1. Augusztus 30-31. Donington Park (G😎
2. Szeptember 20-21 Nürburgring (D)
3. Október 4-5. Zolder (😎
4. Október 18-19. (I)
5. November 1-2. Estoril (P)
6. November 22-23. Jerez (E)
A pilótákról nem sokat tudni, csak a teszelõk nevei kerültek
nyilvánosságra: Bruce Joanny és Borja Garcia nevére emlékszem,
utóbbinak állítólag jó sansza van a Sevilla egyik
versenyzõ-ülését elfoglalni.
Az infókat a nemzeti.tv portálján találtam, érdemes felnézni -
van még sok egyéb videó is a versenyautóról és ígérnek még többet
is.
A pilóta jelzését meg nem értem. Ha a pilótának vmi kínja van akkor csak annyi, hogy nem indul el és kész.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
De épp az a lényeg h emberek csinálják, így izgalmas. Lehet hiba. Ha még ott se lenne akkor még unalmasabbak lennének a versenyek.
faterommal lehet hogy megyünk a a Magyar nagyíjra és ezek az álló jegyek ezek mijenek?
vagy néztem ezt a családit.
és mennyibe kerülne legolcsóbban hogyha ketten mennénk(én még nem vagyok 18) és vasárnap szeretnénk menni
mert ezt elvégzi helyette egy piszok primitív logikai kapcsolás.
Legalább kövessed már amirõl szó van!
bár ha mindenki ezt használná lehet hogy biztonságosabb lenne és unalmasabb is
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
és még egy annál az embernél, aki a forgalmat figyeli.Ha minden gombot megnyomtak, akkor vált csak zöldre a lámpa. Így minden post maga döntheti el ,hogy végzett e, és biztonságba vonult e, nem pedig a nyalókás ember, akinek mindenkire egyszerre kell figyelnie.
De ha egy ember dönt a zöld lámpáról, akkor semmi javulás nincs a nyalókához képest.
Ennek ellenére valószínüleg mégis csak ember végezheti.
Egyébként a kerékcserét is ugyanúgy lehet automatizálni mint tankolást. Viszont a forgalom már csakugyan problémás.
Amúgy jó kis cucc, csak még egy dolog ami elromolhat.
Szerintem simán ember váltja a lámpát is csak nem kell ottlennie, útban a többieknek. Több hely a szerelõknek, gyorsabb munka...
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
kimi még mondta is hogy nem jól mûködött, mert a lámpa miatt kicsit tovább parkolt kint.
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
De ha figyelmesen megnézitek a videót,fel fog tünni,hogy Hami jobbról akart bemenni(kicsit korán)Alonso mozgásából,aki kicsit tartott balra,de középen megállt...
Habcsók ezt egyszerüen benézte...
Ez a beszivás,meg elszivás és leszivás,az egy egészen más müfaj....
Egyszerû mellébeszélés, letörött a szárny, megváltozott az autó tapadási viszonya, Hami meg sietett és ezt nem vette figyelembe. Ennyi.
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Errõl van szó

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Közvetlenül az incdines után ( utána irtam az a törött szárnyat is amugy, lehetett látni )
/ nem vagyok szakértõ, csak parasztos szimezõs ésszel szvsz 100%ban... végülis nem volt távol az igazságtól )
Persze csak a Top10-es teameknek van penzuk megfizetni az igazi SG-szakembereket...
http://gaborszantai.co.uk/
"...az MP4-23-as elsõ szárnya már korábban, a Renault-val való ütközés elõtt megsérült, és ez vezethetett a történtekhez. A McLaren-Mercedes azonban a mai napon végleg eloszlatta a kételyeket, ugyanis az autosport.com-nak megerõsítette, hogy a sérült szárny miatt hirtelen eltûnt a leszorítóerõ, az R28-as által generált sokkal erõsebb légörvény pedig magába szívta Hamilton versenygépét."
Még ha azt mondják h a leszorítóerõ hiánya miatt alulkormányozott lett az autó és nem tudta kikerülni az még oké, de "magába szívta" hát ez LOL<#eplus2>#eplus2><#nyes>#nyes>