FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
és ki az a fasz rajtad kívül,aki dragsterrel akar pályaversenyezni?😄
van akinek ez a szórakozás,hogy gyorsulnak,van aki a pályaversenyt szereti,van aki meg a rally-t,nem kell leszólni egyiket sem,mindegyikhez kell egy kis tudás
MaSzKa
pont azért mondom

minek ide ilyen autó ha pl Rallyba 1 gyári alap Mitsubishi Lancer EVO10 leveri

semmit se ér a lóerõ így

2 kör azt elfogy az üzemenyag 😊

ez csak erre az 1-re jó másra használhatatlan

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

bardocz
mert bazmeg gyoprsulásra éptették nem kanyarokba...-.-
bardocz
úristen a corvette hogy rajtol...
MaSzKa
hazucc

amúgy ezt az 1300Le-s chevit odaverném 300LE-s BM M3-al a hungaroringen !!!!!!!!!!!

Lesz kint forma1-es kocsi sõt Scumi is kinnt lesz jó?
M@TriX
mi lenne ha nem hánynád össze az összes topikot...?

lesz kinnt F1-es kocsi? nem? hát akkor rohadtul nem ebbe a topikba való. remélem bannt kapsz.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Ne feledjétek most hétvégén nemzetközi gyorsulási futam Tökölön 10 ország
legjobbjaival, valamint:

az 1300 lóerõs lengyel Corvette-tel:
VIDEÓ

ÉS A

371 km/órás sebességgel száguldó DragonHunter-rel!
VIDEÓ

Ezen kívül autószépségverseny, hangnyomásverseny, Hostess csajok kaja pia
mi kell még? 😊

Bõvebb info:
KLIKK

http://gaborszantai.co.uk/

whiskeyman
ezt minden szezonban be kell linkelni?

٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿

MaSzKa
most néztem/olvastam összesen mér több mint 75 halottja van az F1-nek

csak a nézõk akik meghaltak arról nem esik szó szinte sehol

M@TriX
na jól van már, szerintem lassan vdámabb témát is feldobhatnátok...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

norbi56

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

norbi56
Egy "láncreakció"-hoz hasonló dolog😞

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

Mersant
<#worship>

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

MaSzKa

MaSzKa

MaSzKa
<#worship>
Zanardi

desigo
RTLen meg Czollnert szívatják...
bordy
fridi mûsorán az atv-n az f1-rõl van most szó.

desigo
na ez már teljesítmény <#eljen>
Gundark
Erre nem lehet mit mondani. Talán csak ennyit : <#worship>

<#worship><#worship>

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

bardocz
<#worship>
majdnem elsírtam magam
Istencsászár

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

bardocz
azt a versenyt amikor nyert pont láttam,kiszállt a kocsiból,a kezébe adtak egy mankót,ezzel lépett ketõõt,odatámasztotta a kocsinak,majd odafutott a csapatához,és ha jól emlékszem a dobogóra is így ment fel,hihetetlen volt

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Gundark
Érdekes az Emberi szellem egy ilyen komoly baleset után. Alessando Zanardi is emberfeletti erõvel állt talpra, bár ez esetben kicsit morbidul hangzik. De ott van például Sir Douglas Bader, aki pilóta volt a II. világháborúban. 31 decemberében repülõbalesetet szenvedett, és Alexhez hasonlóan elvesztette mindkét lábát. De ez õt nem zavarta, addig járt a nyakára minden parancsnoknak, és bombázta levelekkel "õlordságaikat" (ez a pilótaszlengben minden nagyobb vezetõt jelent, a bázis parancsnokától a miniszterig 😊 amig "visszavették" a RAF-ba. Elõször természetesen mint kiképzõt de 41ben már Wing Commander a tangmerei légibázison ahol Spitfire-ökkel repül. Hosszú még a története, és nem is ide való, a lényeg még annyi hogy 22 gép lelövése után 41 végén egy dogfight közben összeütközött egy Messzerrel, és fogságba esett. Kórházba került, onnan is megszökött 😊 Aztán persze elfogták megint, és a háború végéig fogságban maradt. A háború után sem tagadta meg önmagát, pl volt igazgatója a Shellnek is 😊 Egy szó mint száz, maximális tiszteletem az Alessandróhoz hasonló embereknek. Õk nem adják fel, és mintha a baleset megszázszorozná az erejüket.

"Azt beszélik, amikor magához tért, azonnal mûlábkatalógusokat követelt, és már akkor tudta, nem hagy fel a versenyzéssel."

Ebben lehet valami 😊 Sir Douglas a naplójában ezt irta elsõként a kórházban a baleset után
" Crashed slow-rolling near ground. Bad show" 😊

bardocz
számora a legnagyobb versenyzõ,hihetetlen milyen akarata van
Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Istencsászár
Sajnos idén csak szenved, nem sikerült pontot szereznie még...

Amugy hihetetlen ember, túltette magát a tragédián és olyan dolgokat csinál... WTCCben gyári csapatban versenyez, F1es autót is vezetett ( balesete után )

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

SitatiS
Na igen..
Nagyon sok,és más,1000féle sportág van,ahol tiszteletet parancsol a teljesítmény.. 😊

Let the good times roll.

bardocz
ehez kell a teljesítmény,nem pedig a törött lábhoz,meg ilyen-olyan betegséghez
Istencsászár
Az csak fájdalmas de ilyen valóban nincs miatta, valami meleg sót pakolgattunk rá, bár már elég régen volt nekem...

bardocz
hát azt tényleg nem😄

SitatiS
de tutira nem kaptál még mellé xx G-erõt.. 😊)

Let the good times roll.

bardocz
amikor nekem be volt gyulladva a fülem akkor nem éreztem,hogy ne tudnék egyensúlyozni,de lehet ez egyénfüggõ
Punker
a fül azért roppant érdekes mert ugye az egyensúly érzéket az biztosítja.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

bardocz
talma a törött jobb bokájára azt mondta,így nem tudom használni hátsó féket és gyorsabb leszek😄

amúgy akkor már gondoljuk Zanardira,és mindenki kussoljon be a bajával
Kit--Kat
De most nem ezen van a hangsúly, hogy kiket lehet jobban sajnálni😄

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Istencsászár
Jah, már verseny elõtt lehetett olvasni... amugy szokott ilyen lenni, hogy betegek, lázasak vagy bajuk van, volt hogy gyomorrontása volt valakinek ( talán Trulli? ) MotoGp-seket jobban tudom sajnálni, amikor repedt, félig törött, kézzel lábbal ülnek motorra, s amikor véletlenül ráesnek rossz nézni... na az durva.

bordy
szerintem is van egy emberke aki felül tudja bírálni az automatiázációt ilyenkor ha valami becsúszik. egyébként meg csak figyel hogy rendben történik minden.

Kit--Kat
Räikkönen fülfertõzéssel küzdött Bahreinben?
Ha ez tényleg igaz, akkor le a kalappal a teljesítménye és a szerénysége elõtt.

Volt errõl hír, de azt hittem olyan boxutcai "Niki papa"-féle urban legend.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

és ha nincs tankolás, vagy az egyik kerék nincs meg, mert beszorult?

Kell egy ember is hozzá tuti

BaliBoy
#63204 <#nezze>
Bár tuti van valami ami a forgalmat is figyeli.

Egyébként honnan származik ez az idézet?

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

bordy
ennyi, így mükszik a lámpa.

"A lámpa akkor vált zöldre, amikor az üzemanyagtöltõcsövet leválasztják a versenygéprõl, ám Räikkönen elsõ bokszkiállása során a jelzõfény egy kcsit késõn váltott."

tanker a lényeg.

MaSzKa

NaNoKuTyA
abban van a kamera!😊

\':..:\'