182274
  • supperlevi
    Kelmeli, itt le van írva pontosan, hogy mit történt és találsz pár cikket róla, a lényeg hogy a Renault csapata szándékos balesetet generált a győzelemért: http://www.nemzetisport.hu/f1
  • berreg
    az apja is a szurkolói is nagy reményeket tápláltak mikor a Renault leszerződtette. tehetsége van, az nem vitás, F3-at nyert, a GP2-ben is jól ment, tehát sztem minden adott lett volna egy jó karrierhez.
    nem gondoltam volna, hogy Briatore ilyen idióta. bár tudjuk, hogy a győzelemért sok mindenre képes. nagyon jogos volt a végleges eltiltása.
  • Kelmeli
    Nem hiába száguldó cirkusz :)), de valaki eltudna mesélni, hogy mi is történt pontosan a Briator-s ügyben, vagy valami oldalt ahol kaphatok tájékoztatást errőL? :O
  • SzocsA
    1. szerintem már soha többé nem fog versenyezni főleg nem a F1 ben!
    2. hiába akarja újra kezdeni a karrierjét a forma 1be nem való!
    3. nem méltó a nevéhez
  • berreg
    most olvastam az NSO-n egy cikket pont róla, amelyben elnézést kér mindenkitől és nyilatkozta, hogy nagyon bánja, hogy végül is a falnak vezette az autót. utasításra tette és nem önként!
    én nem ítélem el ezért!!! ha félteném az állásom, lehet megtennék én is ilyet, sosem lehet tudni.
    a világ legelitebb sportága ez, ahol bármikor kirakhatják a nem túl felkapott pilótákat. az ő széke amúgy sem volt túl biztos..:S
  • barmi
  • bardocz
    Kis ostoboid :)
  • Totti5
    Most ő a drámai hős, olvasd a mai nyilatkozatát:D mint aki jól végezte dolgát...
  • bardocz
    Egyáltalán miért nem Pikét tiltják el mindentől?
  • Totti5
    Mit tett?
  • Dark Angel 666
    Csalonzót nem bűntetik meg ?
  • a.carkey
    2010 végleges. Jövőre 19 nagydíj! :D

01. 14/3 Bahrain
    02. 28/3 Australia
    03. 04/4 Malaysia
    04. 18/4 China
    05. 09/5 Spain
    06. 23/5 Monaco
    07. 30/5 Turkey
    08. 13/6 Canada*
    09. 27/6 Europe (Valencia)
    10. 11/7 Great Britain
    11. 25/7 Germany
    12. 01/8 Hungary
    13. 29/8 Belgium
    14. 12/9 Italy
    15. 26/9 Singapore
    16. 03/10 Japan
    17. 17/10 Korea
    18. 31/10 Abu Dhabi
    19. 14/11 Brazil
  • Kit--Kat
    És még a Japánbeli pontelcsalást bele sem számoltad.
  • paj01
    Kisgyerek jól hazavagta Briattoret. Csak nehogy egy lofejjel az agyaban ebredjen:D
    Meg se kell mar ezen lepodni. Mindenki ott csal ahol tud.Ha mindenkit eltiltananak a csalasokert mar nem lenne mezony:)
    Alonso is tudta mi a dorges...benne van a vereben:)
    Majd ezt is elfelejtjuk mint az evadeleji mclaren mizeriat.
    De az tenyleg erdekes, hogy ha van vmi rendellenes dolog, akkor rogton felelenkul ez a forum is:) a versenyekrol mar szo sincs szinte:P
  • johnny1030
    Szégyen ez az egész ügy. A kis tetüt ugyan úgy el kelett volna tiltani. Alonso nem tudott róla, nem hát. Kétszeres bajnokként olyan madár mi? Na ne már. Briatorét sajnálom, hibázott, korábban ki kelett volna rugnia a kis tetüt. Ahogy Börni is mondta a F1-ben mindenki csal, igaz nem mindenki bukik ekkorát.
  • LaszloLedzenyi
    Ez a Piké egy akkor is egy kis féreg. Nem mintha védeni akarnám a bűnösöket, egyántalán nem, de akkor ennyi erővel ha azt mondják neki ugorjon a kútba különben kirugunk megteszi? a másik hogy soha a büdös életbe nem fog f1 es csapat egy árulót beleültetni az autójába tehát nézhet más ligák után persze ott se sok eséllyel indul.mindegy
    Hajrá Renault Hajrá Alonso!
  • jefferson83
    "...vagy Alonsot aki mint kiderült nem tudott róla."

Haha Ha ha és mégegyszer Hahaha Ha.
  • attila881017
    sziasztok: Hamarosan elindul az 1. szezon 2009. F1 Hungary bajnoksága, ha van kedvetek jönni egy jó megszervezett F1 Rfactorra, akkor itt a helyetek...

http://rfactorbajnoksag.honlapepito.hu/

MSN: [email protected]

Keresek egy weblapomhoz egy szerkesztői segitséget aki elakkarja válalni az vegyen fel msn re ....
  • mcmoha
    Aha, ezt nem tudtam. Akkor nincs problema.
  • WNW
    Itt a legnagyobb bunos Briatore volt, O tervelte ki, hajtatta vegre.. A kis Piquet csak egy babu volt a saktablan, akit menedzseri/csapatfonoki hatalommal ugy rakosgatott, ahogy akart... O megkapta a magaet.. a Jobb keze 5 evvel nem is jart rosszul, bar szerintem ugyse alkalmazna senki... Piquet ugyan meguszta, de szerintem a verseyzoi karierjenek annyi.. A Renault is meguszta, de Ok vegulis nem igazan voltak benne, es egyuttmukodtek a FIA-val.. A McLarennel anno a fel csapat tudott rola, es atment a kezukon az anyag, es vegig tagadtak..
  • icemankimi
    Briatorét meg nem kell sajnálni van annyi pénze van mint a piszok
  • BaliBoy
    Leírták az adóból :P
  • BaliBoy
    Az igaz. Kiment a fejemből. Végül is az teljesen reális volt hiszen "összelopott" autóval furikáztak. Szóval ha még az sem lett volna akkor tényleg le lehetett volna húzni a rolót az F1-nek. Ebben az esetben is (nagyjából) a bűnösök megkapták a büntetést. Pl. a csóri szerelőt kár büntetni mert a f@sz Briós meg Piké szabálytalankodnak.
  • HUmanHunter
    mikor eljött a rönótól '07 ben akkor váltott menedzsert.
  • b-type
    de ki kellett fizetni, az mindegy hogy ők fizetnek vagy levonják a pénzből ami neked jár.
    ..neked a fizudból levonnak valamit akkor te nem fizettél? :)
  • madmanic
    és a kizárás a konstruktőriből az smafu..

• Totti5
    Akik kitervelték megkapták a legnagyobb büntetést, kivéve a legnagyobb bűnös, aki végrehajtotta az akciót. A Rönó több száz emberét miért kellene büntetni miattuk? vagy Alonsot aki mint kiderült nem tudott róla.
  • mcmoha
    Ez a resz erdekes!

Furthermore, it does not intend to renew any Superlicence granted to any driver who is associated (through a management contract or otherwise) with Mr. Briatore, or any entity or individual associated with Mr. Briatore.

Piquet-nek Briatore a menedszere, szoval neki nem lesz licene. Ugy tudom Alonsonak is, tehat neki (Alonso) nagyon gyorsan uj managert kell talalnia.
  • BaliBoy
    Amit valójában nem kellett kifizetnie azt tedd hozzá.
    Most a Renault-al szemben ugyanezt alkalmazzák. Sőt, még szigorúbbak ismert azért Brióst jól elmeszelték Symonds-al együtt. Roni papa meg De La Rosa, Alonso anno nem kapott semmit....
  • madmanic
    mit akarok? korrekt büntetést.. nem ezt a nesze b+ de most jó legyéé ám mer figyellek két évig f@szságot...

A mekinél azért csak elreppent 100 milla..
  • BaliBoy
    Direkt írtam neki mert McLarenes.
    De komolyra fordítva, a Meki is túl olcsón úszta meg.
  • Gundark 1 1
    Igaz. De az hogy ellopsz a konkurenciától anyagot meg az hogy a falnak vereted az egyik autódat hogy a másik győzzön azért nem ugyan az. Valamelyik roncsdarabon defektet kaphatott volna valaki aki beleszáll valakibe vagy valamibe. Nem akarták kizárni. Rendben. De akkor a következő évben +10 hely minden versenyen. Mert ez igy csak üzenet hogy ezt is lehet.
  • BaliBoy
    Egyetértek. Bár legalább következetesek. A MecLarent is ki kellett volna zárni vagy két évre a lopásos ügy miatt.
  • Totti5
    Briós bűnös, megérdemelte, bár kitudja milyen gazságok mennek a háttérbe a többi csapatnál, csak ezek nem derülnek ki és ha Piké nem kezd el sírni és nem tűzi ki célnek hogy Brióst tönkretegye mert kirugták mivel béna volt, akkor semmi probléma nem lenne ma.
  • Totti5
    Téged örömmel és elégedetséggel töltene el ha a Rönó kivonluna az F1ből? vagyis kitiltanák, bár a kivonulás is sanszos. 2 meghatározó emberüket kitoltották, mit akarsz még ?
  • Ulvar
    Ugyanezt mondtam a Mclaren botrányra...Felesleges volt az egész herce hurca. Briattorét kibaszták ez volt a cél. Egy akadállyal kevesebb...Remélem azért nem hagyja briós annyiban és tesz még lépéseket, mert valaki áll a háttérben aki irányít mindent, csak nem tudunk róla.
  • madmanic
    de mi az hogy FELFÜGGESZTETT??

két évig jól viselkednek és kész??

Nem kaptak semmit bassza meg...

De mit is vár az ember ettől az FIA tól..
  • desigo
    Mosley csak kihalásos alapon tudja elhagyni az F1-et.
    bármit elbír a képe :/
  • a.carkey
    "A tárgyaláson a Renault beismerte, hogy a tervet Briatore, Symonds és Piquet közösen dolgozták ki, de a csapatnál senki más nem tudott róla - beleértve Alonsót is. A vizsgálat megerősítette ezt. Piquet-t, mivel az FIA-től védelmet kapott, nem büntették meg. A Renault felajánlotta, hogy kifizeti az összes perköltséget, és "jelentős összeggel" támogatja az FIA biztonsági kampányát."

A széttett láb esete? A fő haszonélvező nem tud semmiről? A bűnös valódi büntit sem kap, vagyis csak felfüggesztettet? Reális ...

(Kiváncsian várom holnaptól a Max Mosleyval kapcsolatos zaftos híreket. Náci egyenruhában hány japán iskoláslány egyenruhába öltözött csajjal kefélt, meg ki az éppen aktuális buzi barátja, hogy is állunk apja náci múltjával, stb. :) Flavio legjobb barátja Berlusconi. Neki biztos lesz pár érdekes dossziéja Maxról és a családjáról is, mert ez Max ügye, mert anno betett neki Briós.)

Mellesleg, ezek szerint az volt a plusz, hogy a Renault elismerte. Furcsa, hogy emiatt tk. nem is kaptak semmi valós és reális büntit.
  • b-type
    Ez egy nagyon felemás ítélet, Piquet sztem is érdemelt volna valamit (legalább). A Renault felfüggesztése az érdekes hisz kiváncs vagyok mire fog életbelépni.
    Briatore viszont kemény, Symonds is, de Briatore az ment a levesbe...és a neve a sárban.