FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Minstrel
Persze, mert a vicces meklárenesek még a rajt gombot is áttették neki a másik oldalra Bahrein-re <#idiota>

http://topgearhungary.blogspot.com/

Istencsászár
Nem mondott újat.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

MaSzKa

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Count Adyn

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

MaSzKa
plussz hûtõ oda befér

talán a fékeket is hûti

és leszorító erõt is termelhet

és a levegõ is gyorsabban áramlik ott

Minstrel
Arról van elképzelésetek, hogy ez miért jobb így? Most átvezetik az orron a levegõt és akkor jobban odatapad?

http://topgearhungary.blogspot.com/

Tényleg? Nem tudom mennyit kínálhatott neki a McLaren, de annyit keres, mint Hamilton, és még ki is kellett volna vásárolni.
Jó, de ha Fisichellában meg láttat Briatore, akkor mégiscsak szüksége lenne egy szemészre... Õ is csak kiscsapatban tud alkotni.

Mellesleg nem tudok róla, hogy kifejezetten elhajtották volna a Renault-tól. Egyáltalán mielõtt ez megtörténhetett volna, már szerzõdést kínált a Toyota, még az idény vége elõtt váltott.
passatgt
"ha az autót nem számítjuk"<->"hamilton csak a kocsi miatt jó"

<#pardon1><#vigyor2>

Istencsászár
<#vigyor4>

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

MaSzKa
Rainkönnen Hamilton Kubica és Nico aki most kiemelkedik sztem

ha az autót nem számítjuk

amúgy sztem hamilton csak a kocsi miatt jó

Istencsászár
Lehetetlen felállítani Top3at😊 Sok a jó pilóta sõt mindenki szinte jó, dev annak nagyon jók õk a Vbk... sajnos az autó ebben az egyik fõ szempont.

MaSzKa
amúgy sztem Nico Rosberg a szimpatikus nekem

kitart a süllyedõ hajó mellett is

pedig sok nagy csapat átvenné több pénzért

jó pilóta sztem a legjobb 3-be bent van

Istencsászár
Mert Briatorre, Dennis, Todt tudta mindig is hogy kikben lát Vb esélyt... Trulli-ban nem láttak, hozzáteszem énse hiába jó pilóta.

bardocz
szerintem Glock ahoz képest,hoyg ez az elsõ éve nagyon jól szerepel,Trulli meg tényleg nagyon ottvan,nem értem régen miért õt rugták ki renaultól,és miért nem Alonsot(akkor aszem Trullinak több pontja is volt),lehet most õ lenne a kétszeres vb😊
Istencsászár
Glock-nak még meg kell szoknia az autót... egyenlõre Trulli az aki fõlényesen jobban szerepel, hozzátéve hogy a legjobb dolog ami történt a csapatta az Ralf távozása volt😊, hiszen most Trulli az elsõ számú és mióta az õ tanácsait fogadják és a kocsit õfele fejleszteik jobban is megy a szerkér.

MaSzKa
sztem ralph shumi hátráltatta õket 😄

bardocz
tavalyhoz képest szerintem nagyot fejlõdtek,és mind két pilóta jól nyomja
MaSzKa
toyotáról mi a vélemyényetek

talán idén menni fog nekik?

<#nyes>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Firerock

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

desigo
nah ez ide nem kell...
vagy szeretnél még 2 háromszöget?
MaSzKa
ki nem szarja alonsot meg a rönyót!

😄

bardocz
mi a faszt nem értetek ezen?!-.- alonso így hozta a 6 tizedet a csapathoz<#banplz>
Count Adyn
<#hehe> /ásít
Azzal a J-damperrel kezdtek már valamit, vagy ettõl a szárnytól várják a megváltást?

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Istencsászár
A kép lényege hogy módosítottak az elsõ szárnyon😊

MaSzKa
nem tudtam mit kell nézni

alap

a bmw feliratot néztem 😛

Istencsászár
Most kelt fel a téli álomból😊, lényegében már mindenki ilyen szárnyat alkalmaz... Toyota, Red Bull, Toro, Williams, Renult, McLaren...

MaSzKa
ezt miért mondod?

bardocz
mekláren-Ferrari-Renault
Count Adyn
McLaren-Renault?😄

Istencsászár

MaSzKa
A BMW Sauber pilótája, Robert Kubica kapja idén a Lorenzo Bandini Trófeát, amelyet 1992-ben osztottak ki elõször. A lengyel versenyzõ a Monacói Nagydíj elõtt egy héttel veheti át az elismerést.

Lorenzo Bandini a Ferrari versenyzõje volt, aki 1967-ben a monacói futamon szenvedett balesetet. A pilóta autója kigyulladt, Bandini testének hetven százaléka megégett, majd három nappal késõbb a monte-carlói kórházban belehalt súlyos sérüléseibe.

M@TriX

A Honda még dobbant egyet

reméljük nagyot 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

ott a pont...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Count Adyn
Nameg ha õket megvágják 100 millával akkor csomagolhatnak és mehetnek haza kb.

bardocz
õk legalább korrektek,és nem rögtön felrakják az autóra
Istencsászár

de adig nem számítottak "illegális"-nak utána lett betiltva <#idiota>

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

bardocz
én elhsizem hogy brutáléis autó,sõt,szinte biztos vagyok benne,már csak a hangjából is,de azt beláthatjátok hogy olyan szar rajtot venni szinte már képtelenség😄
sárgalámpáknál padlógáz>kigyullad a zöld,már csak fel kell baszni a kuplungot,de ha nem is felbaszni,felengedni viszonylag gyorsan,pesze ez hideg gumin nem megy,ez a kocsi ennél sokkal többet tudna egy jó pilótával,jó persze nem velem hatalmas tapasztalatommal,de már elég sok videót láttam gyorsulásról hogyan folyik a procedúra,hát nem így az biztos😊
MaSzKa
itt még be voltak szerelve az "illegális" ellensúlyos lengés csillapítók

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

bardocz ha van kedved lesd meg élõben a hétvégén 😊
MaSzKa
ezt rosszul írtad 😄

ja egy F1-es is fostalicska, mert egy WTCC autó leaprítaná a rajtnál, Rallyba meg fennakadna a murván... Gratulálok

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

gordon 24
Gonosz!!! De nagyon jó😄

Downhill!!

desigo
szomjan mégsem maradhat xD
bardocz
😄D

http://gaborszantai.co.uk/