FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

passatgt

01 Kimi Räikkönen 29
02 Lewis Hamilton 20
03 Robert Kubica 19
04 Felipe Massa 18
05 Nick Heidfeld 16
06 Heikki Kovalainen 14
07 Jarno Trulli 9
08 Mark Webber 8
09 Nico Rosberg 7
10 Fernando Alonso 6

Kubika a 3.😊

Vegigolvasva a formula.hu-n megjelent nyilatkozatokat, 3 pilota emlitette meg Kovalainen-t: Kimi, Lewis, Robert Kubica...
Azert kicsit tobbet vartam volna a sracoktol...

Persze Robertben meg benne lehet a tavalyi eses, Lewis csapattars, Kimi finn, de azert illett volna egy-ket jo szot elejteni...

http://gaborszantai.co.uk/

gercse
nem, nekem is ez jött le kb.,
meg a safety car-os rész mintha nem is lett volna..., úgy beszélt, hogy mennyire szoros...

Bandee1987
Nemtom, akkor ezek szerint csak nekem jött le így a dolog.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Inkább legyen kétszer ennyire Ferrari-ellenes, de nézze is a futamot miközben közvetít, mert a "hozzáértésével" és elbambulásaival az ember agyára tud menni.
Count Adyn
Meg azért hozzá lett téve, hogy habár a Ferrarinak csökkent a tengelytávja, ugyhogy Monacoba se lesznek feltétlenül hátrányba 😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Istencsászár
Akkor nézd a német adot, valahogy annyira nemtud izgatni, ezen lovagolni meg örjöngeni... tavaly a McLaren lekörözte a 3/4ed mezõnyt, urambocsá had mondja már azt hogy a Meki jobb lehet ott mint a többiek... van némi alapja, de majd kiderül.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Ezzel nem feltétlenül drukkerkedni próbál, hanem azt sugallni, hogy mennyire hihetetlen szoros és izgalmas lesz a szezon, továbbra is nézzük az RTL Klubon. Ezer éve ezt csinálják.
Bandee1987
Nem azzal van a bajom, hogy ott megmutatják e vagy sem, hanem hogy ennyire ferrari-ellenes a Gyula és ez már elég régóta látszik rajta.

Istencsászár
Miért? nem mutathatják meg? lehet hogy ott jobbak lesznek.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Bandee1987
Kimi, Massa grat, szép verseny volt, ez az új orrmegoldás tényleg használ 😊 <#eljen>
Kovának jobbulást.

Gyulát meg mostmár bassza fejbe valaki, hihetetlen, hogy egy kommentátor ennyire anti-ferrari drukker legyen, tisztán látszik az olyan beszólásainál, hogy "A Ferrari vezet, de csak egy nagyon picit, de MAJD A MCLAREN jön, oszt majd Monte-Carloban megmutatják"

DjDano
Ezt nem kétlem, pontosan ezért "támadják" õket...

Istencsászár
Hát a formula.hu az egyik ha nem a leg népszerûbb f1es oldal.

bardocz
ha fikázza valaki az a baj,ha nem az a baj,na ezért szánalmas amit csinálsz,örüljél neki,hogy egy rosz szót nem szólnak rá
bardocz
hát tényleg,ha elõrébbõl rajtol valaki,akkor annak keveseb benzin fogy!
DjDano
Közlemény a Formula.hu-n:

Elnézést kérünk az utóbbi idõben történt sok lassulásért, de az egyik konkurens lap szerverérõl idõnként nagy mennyiségû lehívás érkezik, mely sokszor megbénítja a lapunkat.

Az idõnként bekõvetkezõ hatalmas mennyiségû lehívás következtében a szervermemóriánk megtelik, ami után sokszor nem elérhetõ a lap.

A konkurens oldal szerverérõl jött lehívások mértéke olyan fokú, hogy bár csak idõközönként bombázza lapunkat, mégis a nap legtöbb lehívását generálja.

Az probléma elhárításáról a szakembereink késõbb intézkednek!

Milyen mocskos emberek vannak förtelem.... Mondjuk kiváncsi lennék melyik oldalról van szó a5 vagy f1hirek

oneal1
szép volt Ferrari!
<#worship><#boxer><#worship> <#hehe>

!Forza Ferrari!

desigo
de egy elborult reklám ez ...
Kit--Kat
Kössz, komoly😄

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

MaSzKa
szétrobbanak a nõk????? 1 vitz 1 rqklám

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

tessek a Lynx-es valtozatot nem talaltam, de majdnem ugyanez...

MaSzKa
sajnos nem ment vele sokra

Kit--Kat
És sokkal több benzin volt benne.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

MaSzKa
itt az ideje Heifeldnek összeszedni magát Mario is így gondolja

Count Adyn
ÉS akkor mi lett volna?😄 Még dühösebb lehetett volna hogy pont akkora esik a benzinének elfogyása amikor zárva a box?

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

MaSzKa
azért mert a 10 helyre rakta be magát!!!

Kubica 4.dik volt illet volna legalább 5.nek lennie az idõmérõn akkor nme fordultvolna ez elõ

Kit--Kat
Mer mért, hogy rosszak a szabályok??? Vagy nem tud benzint termelni???

MaSzKa
sztem most nicket üti theissen

Kit--Kat
linkeld a reklámot pls

Kit--Kat
Igen, ezért fogtam a fejem, hogy ennek ellenére ott örültek maguknak, hogy milyen szoros volt.

A másik meg amit nem vettek észre, hogy Kimi a tankolás után még 2 másodpercet állt a boxban, mert elkellett engednie a boxba jövõket.
Pont ezzel a 2 másodpercel került közelebb Massa Kimihez.

passatgt
azért mert 2. helyen végzett az idõmérõn

BaliBoy
Jaja. Arra gondoltam. Akkor csak jól láttam. 😊

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Lynx (azaz Axe) - mikor egymasnak rohannak a nok? Az Budapesten lett forgatva...

Amugy ITV bek*phatja: leadtak Hamilton nyilatkozatat es kesz, elso es masodik helyezet levan sz*rva...?

Count Adyn
Najah. Az azért furcsa, hogy a keményebb keveréken elsõ 2 körben 1 seccel lassabb a ferrari.
Ezt a hülyeséget emg amivel Hedifeld szopta meg most el kéne már végre törölni...

MaSzKa
vigyorogtak mikor hamilton nyilatkozott

Tigristank
Mit csináltak? Pont nem figyeltem. 😄

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

jaszy
Ez szép volt! A pirosak arattak!

Tigristank
Amúgy nem tudom miért erõltetik, hogy annyira szoros volt, miközben azért volt 2 SC is, amibõl az egyik miatt ~10 mp elõnyt minimum elvesztett Raikkönen Hamiltonnal szemben.

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

MaSzKa
tök jól el van kimi és massa 😄

Count Adyn
Nah szép volt Kimi, Massa😊 Ha nincs az SC szegény Kova balesete miatt,még ennyire se lett volna szoros, mindenesetre nem lehet hátradõlni, kemény versenyek lesznek még.

MaSzKa
mennyi csaj van a ferrarinál

biztos el lesznek látva 😛

Tigristank
Raikkönen rögtön issza a pezsgõt. <#eplus2>

BaliBoy
Ejjj... Raikönen-en keresztül ment a fûnyíró. 😄D

TommyC
ugyanmár mi van itt, terror?

dixitque deus fiat lux

csak óvatosan, shadow nem szereti a rágcsálókat...

ráadásul Alonso fan úh most különösen érzékeny szvsz...

( nekem is osztott már büntipontokat ezért )

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

BaliBoy
Ehhh... Mintha az iTV-n Magyarországon forgatott reklámot láttam volna. <#vigyor4>

laca133
1.Kimi
2.Massa
3:Hami

Nem volt rossz futam de lehetett volna izgalmasabb is <#eljen>
Szép volt Ferrari! <#taps>

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu