FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
01 Kimi Räikkönen 29
02 Lewis Hamilton 20
03 Robert Kubica 19
04 Felipe Massa 18
05 Nick Heidfeld 16
06 Heikki Kovalainen 14
07 Jarno Trulli 9
08 Mark Webber 8
09 Nico Rosberg 7
10 Fernando Alonso 6
Kubika a 3.😊
Azert kicsit tobbet vartam volna a sracoktol...
Persze Robertben meg benne lehet a tavalyi eses, Lewis csapattars, Kimi finn, de azert illett volna egy-ket jo szot elejteni...
http://gaborszantai.co.uk/
meg a safety car-os rész mintha nem is lett volna..., úgy beszélt, hogy mennyire szoros...
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Kovának jobbulást.
Gyulát meg mostmár bassza fejbe valaki, hihetetlen, hogy egy kommentátor ennyire anti-ferrari drukker legyen, tisztán látszik az olyan beszólásainál, hogy "A Ferrari vezet, de csak egy nagyon picit, de MAJD A MCLAREN jön, oszt majd Monte-Carloban megmutatják"
Elnézést kérünk az utóbbi idõben történt sok lassulásért, de az egyik konkurens lap szerverérõl idõnként nagy mennyiségû lehívás érkezik, mely sokszor megbénítja a lapunkat.
Az idõnként bekõvetkezõ hatalmas mennyiségû lehívás következtében a szervermemóriánk megtelik, ami után sokszor nem elérhetõ a lap.
A konkurens oldal szerverérõl jött lehívások mértéke olyan fokú, hogy bár csak idõközönként bombázza lapunkat, mégis a nap legtöbb lehívását generálja.
Az probléma elhárításáról a szakembereink késõbb intézkednek!
Milyen mocskos emberek vannak förtelem.... Mondjuk kiváncsi lennék melyik oldalról van szó a5 vagy f1hirek
<#worship>#worship><#boxer>#boxer><#worship>#worship> <#hehe>#hehe>
!Forza Ferrari!
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Kubica 4.dik volt illet volna legalább 5.nek lennie az idõmérõn akkor nme fordultvolna ez elõ
A másik meg amit nem vettek észre, hogy Kimi a tankolás után még 2 másodpercet állt a boxban, mert elkellett engednie a boxba jövõket.
Pont ezzel a 2 másodpercel került közelebb Massa Kimihez.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Amugy ITV bek*phatja: leadtak Hamilton nyilatkozatat es kesz, elso es masodik helyezet levan sz*rva...?
Ezt a hülyeséget emg amivel Hedifeld szopta meg most el kéne már végre törölni...
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
biztos el lesznek látva 😛
ráadásul Alonso fan úh most különösen érzékeny szvsz...
( nekem is osztott már büntipontokat ezért )
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu