182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
"Ősellenségek" ...
-
merész kijelentés hogy lassú O.o
egyike a leggyorsabb pilótáknak -
Szerintem lassú csak mázlija volt eddig. -
Brawn-hoz kellett volna mennie, ott Button-t szvsz meg tudja verni (fejben egész biztosan), bár persze ehez tudni kellene hogy Button-ból mit hoz ki a VB cím.
Amennyiben jó autója lesz a Brawn-nak úgy bármi lehet. A Red Bull-nál a motorkérdés a gond, meg sztem rossz emlékei vannak Adrian Newey-val, alatta is akkor füstöltek a motorok :))
Jöhet a McLaren-hez is persze az is jó választás mindkét oldalról, én mást jobban szeretnék :), de az tény hogy Kimi gyors.
-
Egy másik verzió - olasz lapok - szerint a Toyotához megy, de tegnap adott egy interjút az egyik finn tévének, ahol azt mondta, hogy jövőre is marad Ferrarinál. :D Érdekes ... -
SzocsA #87308 kimi ha mekihez megy 2. számú pilóta lesz!
nem saját csapatot akar indítani az F1 ben magyar pilótákkal!

-
Hehe! Rubens-Niko csere. :D -
Schumi is összetörte magát vagy esetleg gokartos tervei vannak?
-
SzocsA #87305 ha nem lesz előzés a form 1 ben akkor megcsinálják azt mint abi dabibn
és az elöző esti szingapúri futam gyönyörködjünk a városban az óriáskerekekben stb..
egyre több városi pályát akarnak a forma 1be
kit kat rábasztál mert kimi elmegy rallyzni schumi jön massa mellé! -
itt találhatsz rengeteg felvételt a nagydijakról és nagyon sok különlegességet -
Csak röhögök rajtatok. Előbb normális verseny legyen már aztán érdekeljen ki hova megy :). Addig szart se ér alapból az egész marhaság :). -
Én Michael visszavonulása óta csak nézem a futamokat, ám amióta Ross a Hondánál / későbbi Brawn-nál van őket részesítem előnyben. :) -
Te voltál a nagy McLarenes ezt nem értem, hogy mióta vagy csak is kizárólag Alonso elkötelezettje menjen az bárhova is:SSS
Én Ferrari drukker vagyok, már több mint 10 éve.
Isteni szerencse volt nekem, hogy Kimi a Ferriba került 2006 után így Massa ellenére is akit már az első évében az-az 2002-ben megutáltam tudtam drukkolni a csapatnak.
Nos most elmegy Kimi és ahogy el kell mennie ezek után nem tudok drukkolni a jelenlegi Ferrarinak, Kiminek viszont maximálisa.
Nem utálok egy csapatot sem mert miért kéne utálnom, viszont ahogy felvezettem szerintem te is beláthatod, hogy lehetetlen, hogy McLaren drukker legyek.
A Ferrarit jegelem, a McLarennek meg szorítók, hogy jó autót, stabil hátteret és jó vezető gárdát tudjon jövőre biztosítani, szóval ebből a szempontból drukkolok nekik, de úgy mint csapat nem fognak érdekelni, bár ezek után már inkább ők nyerjék majd jövőre a csapat Vb-t mint Ez a Ferrari.
Amúgy meg jövőre én is csak pilótának fogok drukkolni ahogy ez lejött gondolom most. -
"Mondjuk a McLarennek az fix, hogy nem fogok szurkolni" még mindig itt tartunk? ha Alo a Ferkához megy akkor ott szurkolok neki... azt hittem hogy a gyárakból már kiábrándult mindenki és nem éjenzi őket, hanem a pilótának drukkol. -
Dilemma, de megkönnyítette a dolgomat a Ferrari a másfél éves ocsmánykodásával amit ezzel a megjátszott szerződés bontással koronáztak.
Ennek a garnitúrának márpedig nem fogok drukkolni, megyek Kimivel kész.
Mondjuk a McLarennek az fix, hogy nem fogok szurkolni, de annak igen, hogy jó autót adjanak alá. -
Ehh, pedig Kiminek szurkolnék, csak egy meklárenben? Ez nálam nem fér össze:S -
2007ben az volt az álma hogy egy McLarent vezessen tavaly meg azt mondta hogy álmai válnának valóra ha Ferrari pilóta lenne
2együtt nem fér meg egymás mellett azér :) -
rémálmaimban se gondoltam volna hogy Alonsót beültetik a Ferrariba , Kimi sokkal jobb pilóta -
na a most meg szép kis csicskást csinálnának Kimiből a McLarennél -
Kimi jobban járt xD -
Ferrari tőlem neked, Alonso megkapja az új Ferrarit -
Elég sz@r... -
formula1.com -
Az ... -
Nem. 2050-be indulnak majd(4-es metró+euro bevezetése is akkor lesz), mert addigra Baumgatnerék ellopnak annyi kocsit, amivel már lesz elég pénzük rá. Hameg igaz is lenne, akkor is tipikus magyar faszság, hogy egy balfaszt beleültetnek(nem Fizkó az, lehet találgatni kire gondolok) a sok tehetséges magyar pilóta helyett. -
Ez most vicc?:D -
Megkapta a licencet az első magyar Forma–1-es istálló 
-
Különböző lapértesülések szerint a Ferrari csütörtökön tesz bejelentést arról, hogy leszerződtette Fernando Alonsót -
Köszi! -
4 -
Sziasztok! Valaki meg tudná mondani Vettel hanyadik lett az utolsó futamon? Előre is köszi! -
hello emberek
tudja valaki, hogy honnan tudnék 2009-es onboard felvételekhez jutni, amit letudnék tölteni? youtube-n nincs valami sok, ami nekem kell, amit szereztem az alatt meg megy az angol pofázás
köszi előre is ;) -
"nagyleszorítóerőt igénylő pályákra: Spa-Monza, "
Ezekhez pont, hogy nem kell nagy leszorítóerő. -
Spá utánn... De szép is lenne...
Hungaroring óta nincs semmi, csak azokat az elemeket vitték amiket már jó előre egcsináltak a nagyleszorítóerőt igénylő pályákra: Spa-Monza, amúgy a kocsi már pókhálós. -
Onnan rajtolva már halott ügy volt, mert beragadt volna valaki mögé és végigautózza az első etapot így bukta is az egészet és még ő kerül hátrányba... SCkre lehet építeni, de egy évben ha egyszer bejön nekik akkor már jó a statisztika. -
Ha nem is elsőre, de könnyű autóval és KERSel tudott volna előzni. -
Azonos súlyú autónál voltak 5 helyre a pontszerzéstől. Ha minden kedvezően alakul - nem tudom volt-e ilyen idén a Ferrarinál - akkor talán 7. hely. Ha bevállalják azt, hogy KERSel, kevés benzinnel nekivágnak, akkor ezzel az előnnyel tudtak volna előzni a versenyen is. Már nem a 13. helyről indulnak, és máris kevesebben vannak előttünk. Ezen a pályán lehet játszani a biztonsági autóra is. De az biztos, hogy ugyanezt a helyezésüket minimum elérték volna ... -
Hogy lehet egy nem 8. helynél nagyobbat bukni? :)
Különösen, hogy bejöhetett volna még egyszer a Safety Car ... -
Nem tud a pályán előzni, esetleg arra gondolsz, hogy a rajtnál esőnek fordul, és így majd kiautózza az előnyét? -
3 kiállásos taktikát ki kell autózni az etapokban és összeszedni egy 20-25 mps időt vagyis körönként neki a körülötte levőknél gyorsabban kellett volna mennie nem is kicsivel + még azt az előnyt is ki kellett volna autózni amit a 3 kiállás jelent és amivel előrébb jutott volna, de ehhez egy gyors autó kell, és láthatóan a Ferrari minden volt Szingapúrban csak gyors nem... többet bukott volna rajta, mint a 2 kiálláson.
Az SC meg vagy bejön vagy nem...