182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
G_ArchAngel #87353 Jah, pl. hozhatna az asszonyt es akkor tuti a McLaren box lenne a legszebb latvany Nicole-lal es Jenni-vel. -
Mockingbird #87352 nem vagyok én sértődött, mert akármelyik csapathoz megy, vb-t fog nyerni. -
G_ArchAngel #87351 Tudod miert nem irok semmit tehetsegkutato musorok topikjaba? Mert nem nezem.
Neked sem kellene ide irnod, ha csak hulyeseg jut eszedbe a Forma-1-gyel kapcsolatban, amit szerintem soha nem lattal sem TV-ben sem felvetelrol...
-
De jó olvasni a sok sértődött Kimi drukkert :) Remélem azért, hogy a Mekinél szorítanak neki helyet. Elleshet majd egy két trükköt a mestertől :D -
Jól megaszontad. Grat
-
Mockingbird #87348 remélem kimi megy a mclarenhez. meg jó csicskája lenne hamilton. kimi megy az élen a csicska majom meg lökdösné ki a többieket, mert csak ehhez ért. -
na most már kűggyed neki!
...cigiszünet részemről... ;)) -
részben igazad van...ez a nehogy már alul maradj dolog tudat alatt mindig jelen van.
de azzal a ténnyel hogy ez a pali egy psychopata antikumi drukker, senki sem vitatkozhat.
a többivel egyet kell értenem. -
Nem tudom te mit neztel anno amikor mekivel ment Kimi!!!!! na ha az szar volt amit csinalt hat lol -
ez miez? lol -
WNW #87343 A Ferrarinal rajottek, hogy van egy "sztar" pilotajuk, aki sokat keres, keveset dolgozik, azt is kedvetlenul, es stagnal a tudasa.. Mellete van egy kevesebbet kereso, munkalazban ego, lelkes pilotajuk, aki folyamatosan fejlodik.. Es lass csodat, ugyan azt kepessek kicsiholni a Ferraribol, sot az utobbi masfel evben a lelkes srac meg tobbet is.. Na akkor lehet agyalni, kit is csereljenek ki Alonsora, ha mar sikerul megszerezni.. Szerintem eleg egyertelmu..
Jovore Kimi nagyon meg fog izzadi Hamival, ha nem valtoztat... Alonso, meg Massaval, ha teljesen rendbejon...
Kozben olvasom Alonsot, csak 2011-ben ment volna.. Akkor a fentiek stimmelnek, Kimi nagyon kihuzhtatta a gyufat a Ferrarinal.. A McLaren ezekre reagalva kozolte, hogy meg nincs dontes ki lesz Hami mellett, akinek 2012-ig van szerzodese... -
Massa már gokartozik -
miért ez most mi volt?
Egy másik eltúlzott, elfogult vélemény.
Megtűzdelve 'pösze majommal', meg 'szerencsétlen négussal' nehogy már alulmaradj....
Szvsz jó cserét csinált a Ferrari, és ez sztem látszani is fog a következő éveken. Én jobb szerettem volna ha Alonso jön Hamilton mellé vissza. Jót fog tenni az autónak...hogy mint versenyző mit tud, azt mejd megmutatja, de a Ferrari erősödni fog Alonso-val.
Amennyiben Kimi a McLaren-hez jön úgy a McLaren is erősödni fog, de nem autóban hanem versenyzőpárosban.
Kimi és Hamilton vezetése elég eltérő, Massa Alonso közelebb van egymáshoz.
Legjobban Button-Kimi lenne jó a Brawn-nál...mindketten finoman vezetnek, így egy közeli beállal jól használnák a gumikat.
-
Bizonyított a ő pályán nincs mit túlozni ! :)))
Vagy olyan tehetséges és gyors , hogy már szégyenli és emiatt titkolja ! :)))
Vagy a Ferrari olyan hülye, hogy a legdrdágább és "leggyorsabb " pilóta azért van náluk, hogy rendszeresen leszopassák !
Ez mind sokkal hihetőbb annál, mint hogy egyszerűen lassú, képtelen olyan autót vezetni ami egy milimétert is más mint a mit a stílusa követelne ....És ilyen autó mint tudjuk a világon nincs ... Volt viszont a jó McLaren csapat aki bátran feltekerte a motort .... -
Valamelyik nap olvastam, hogy már go-kartozik. és teljesen jól van. -
Ebben lehet valami.... -
ez mind csak a saját eltúlzott, elfogult véleményed.
lerí arról amit és ahogyan írod...ráadásul a pösze szerencsétlen majommal akarod kinevettetni magad meg a szerencsétlen négussal? :D
arra gyanakszom jó ideje hogy kimi valami rosszat tett ellened...csak nem betankolta a nődet és durcás lettél?!?!?! :OOO
tuti. ;) -
"Massa, korábban Barichello azért volt a a ferrarinál (és mindig lesz 1 brazil) mert a FIAT a legtöbb autót braziliában adja el! Bármily hihetetlen kb. annyit - csak ebben az országban - mint egész európában.."
Ezt egy másik topicban mondta egy tapasztalt OW néző. És ebben nagy igazság lehet. -
No majd visszatérünk rá, hogy hol tart jövőre a hírős megasztár, Schumi utód, az übertehetség, a géniusz ! Aki ha rátok való tekintettel kis jóindulattal is vagyok, egy szinten van a pórnép Massával ! :))))) -
Bocs nem neked küldtem a #87332 postso, hanem annak a gyökérnek.
Lacóka, hogy lehetsz ennyire szánalmasan elfogult?
Komolyan aki ennyire primitív, hogy ezeketrt komolyan gondolja, akkor az még utcaseprőnek sem jó. -
jelenleg azt se tudjuk hogy Massa képes lesz e valaha versenyezni, gyanúsan nagy a csönd..... -
Kimi Alonso és Hamilton csúcs pilóták, ha egy csapatba kerülnének azonos bánásmód mellett nüanszokkal lennének csak egymásnál jobbak és rosszabbak és ezek pályánként változnának.
Attól, hogy te egy elfogult anti Kimis vagy végre felfoghatnád ezt közeledve a 40hez, mert ez szánalmasan 5 éves szint amit megütsz. -
Ferrarinál nagyon jól tudjak, hogy a mostani Ferrarival Massa hozná az első helyeket ...sorban... Messze van az a fostól .
Kimi megy Hamilton alá csicskásnak, ha van esze elkerüli a Mercedest nagy ívben ! ;) -
Hát aki ezzel vitába száll ....
Ha verseny lenne ki tudja ugyanabból az autóbol 10 körön át a legtöbbet kihozni az valszeg Alosno és Webber nyerné meg ...Ennyi ! :))))) -
Hamilton mellett ????? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
Hát ugyan hogy lenne? Szerződést bont vele az a csapat aki annó sumi helyére hozta, nyert nekik egy vb-t a fossal, hozza a pontokat ahogy tudja idén a fossal, erre kibasszák...remélem a jövő évi csapatánál vb lesz ismét. -
Ja és most annyira se lesz motivált Kimi mint eddig volt :)) -
Tedd hozzá hogy "SZERINTEM". -
Jaja. Gratulálhatunk a Ferrárinak
-
A Ferrari ep most csinalt Massabol Barichellot.
-
Ez jó hír! Alonso jelenleg a legkiválóbb pilóta a mezőnyben, nagyon várom hogy nyomja ki végre valaki ismét a Ferrari szemét ! Négykerékcsúszás powwa ! :))) -
szopja ki stefano az aranykönyvéből a tintát. -
na végre. -
icemankimi #87320 „Büszkék és boldogok vagyunk, hogy egy ilyen kvalitású versenyző csatlakozik az istállóhoz. Köszönetet szeretnék mondani Kiminek is az itt töltött időszakáért, világbajnoki címével beírta magát a Ferrari aranykönyvébe" - mondta Stefano Domenicali. -
icemankimi #87319 na hivatalosan is Alonso a ferrarié
Jövőre remélem szar lesz a ferrari mint idén
-
Évekig szopott Hondával, ennyi neki is kijár és év elején ki is használta a lehetőséget, mert az az autó nem magátol ment még ha fényévekkel jobb volt a többiékénél is. -
Ilyen erővel a Ferrari, mekláren, Lotus, stb mind jó autót csinálna, mert ott van a névadó. Aztán mégse csináltak jó autót. -
SzocsA #87316 brawn nál biztos jó auót csinálnak hisz ott van a névadó!!
de most mondjátok meg hogy button micsoda mákos ember ilyen szerencséje nem lehet neki -
Ez photoshop, Kimi nem tud mosolyogni, ezért is küldik el, itt megmondták már!!!! -
WNW #87314 Button nem lassu.. 3 problemja van, volt... A jo kezdes utan, elbattak a kocsi fejlesztesi iranyat, ezert a tobbiek rajuk mentek... Az elrontas egyik alapkove az volt, hogy tul keves terhelest kaptak a gumik, igy allando melegitesi gondjaik voltak.. Mivel Button nagyon siman vezet, ez nala jobban jelentkezett, illetve az idomero eredmenyeit is nagyon befolyasolta.. Ellentetben Barival, akinek "durva" a vezetesi stilusa, ezert a gumimelegites problemas kocsival is jobb tapadast tudott elerni.. Vegul a lelki nyomas, az eselyeseg terhe, amit meg nem volt alkalma megtapasztalni..