FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Istencsászár
<#bdead><#wilting><#bdead><#wilting> neked valami nincs rendben otthon...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

mflex
Igen legjobb tudomásom szerint értelmes vagyok, a faszfej neked szólt a vén fax meg a pilótákra (olvasd át inkább többször mielõtt írsz) és az idiótaságokat te fosod állandóan és ahogy észrevettem egyre több embernek van tele a hócipõje az általad kitalált "ki ha én nem mint tudok az f1-rõl" belégrögzõdõtt ovódás kényszerképzeteiddel.

Nekem ez a véleményem, hogy nincs ott keresni valójuk,neked más és ezt én el is elfogadom, de az arcodból guríts már vissza.

What about the forests?

Istencsászár
Hát de bazzeg, lefaxfejezi DC-t Barit, irom neki h nem kellene, erre elkezdi fosni az idiótaságait, értelmes ember az ember ilyen? francokat... tudom én egy idióta vagyok, no mind1.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Ennyi erõvel idén Alonsot veri meg Kimi?

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

http://gaborszantai.co.uk/

Teged mindenki megtalal...
Majd megszoknak, vagy megszoknek😊

BaliBoy
Te is!

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

<#eljen>

Istencsászár
Jesszus... szállj le a magas lóról.

mflex
Éppen eleget tudok róluk attól, hogy ritkán szoktam ideírni 3 színvonalas külföldi fórumon is aktív tag vagyok és ott van egy pár "hozzáértõ" is.

Nem pont veled fogok eszmecserét folytatni ,hogy kirõl tudok érdemben nyilatkozni és kirõl nem, és attól, hogy egy fos játékban formula 1 "szimulátort ??" játszogatsz, nem jelenti azt, hogy osztogosd azt észt állandóan olyan dolgokról ,amirõl fingod sincs,másnak oszthatod az agyvelõgyulladásos elméletetidet amig meg nem unják engem viszont nem érdekel ,milyen teóriákat állítasz fel ,amik szinte a nevetségesség határait surolják.

És igen nincs mirõl beszélnünk, tehát nem reagálj semelyik kommentemre és én viszont nem fogom tenni,sõt eddig sem reagáltam.

Üdv

What about the forests?

Kit--Kat
Ez arra utalt, hogy Alonso 2005-ben nem Schu,mibal harcolt a VB-ért, hanem Kimivel, nem verte meg Schumit, mert Schumi csak pontokat tudott gyüjtögetni.

Sainz sem Palikot verte meg a Közép Európa Rallyn, hanem Peterhanselt.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

bardocz
2007-ben nem a csapat miatt vesztette el a vb cymet hamilton 7 pontos elõnyel,hanem a saját balfaszsága miatt
MaSzKa
MaSzKa 2008 BAN 😞

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Count Adyn
2008 ban Ferrari balfasz->Kimi VB😄DD

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

2005 McLaren b*lfasz volt -> Alonso VB
2006 Ferrari b*lfasz volt -> Alonso VB
2007 McLaren b*lfasz volt -> Kimi VB
2008-ban ki k*rja el?

Istencsászár
Igy van, a rohadt élebe... tavaly a McLaren verte magát, nem pedig Kimi nyert, mitszósz erre mester? 😊

Istencsászár
Amíg a legjobb fomrula autós versenyzõkrõl nemtudsz írni jelzõk nélkül addig nincs mirõl beszélni...

MaSzKa
Alonso csak a szerencsének köszönhette,hogy vb lett meg aFerrari balfaxkodásának.<#eljen>

mflex
Lehet, hogy a neved alapján azt hiszed vagy valaki (nekem szart sem jelent te "istenátka"), de nehogy már Te ugasd el , hol ne legyek faszfej!
Én leírtam a véleményemet, ha nem tetszik ne reagálj rá.
Valóban maga Sumi bejelentette, hogy abbahagyja,ez alapján neked az jött le, hogy elege lett az F1-bõl és már kurvára nincs kedve versenyezni?
DC tapasztalatai? röhögnöm kell még a picsája alatt lévõ jó autóval sem tudott soha egyenletes erednényeket felmutatni,volt néhány jó megmuzdalása a sok év alatt a többi felejthetõ,mint ahogy te is.
Alonso csak a szerencsének köszönhette,hogy vb lett meg aFerrari balfaxkodásának.

What about the forests?

Kit--Kat
A lényeg az, hogy semmiképpen nem Alonso Schumit, Alonso max Kimit verte mag azévben, ah így nézzük...

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Punker
a szabályok a Ferrarit....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Kit--Kat
Hát-hát 2005-ben szoros csatában kikapott Alonsotol, vagy mi???

2005ben a Ferrari verte meg magát, nem Alonso Schumit...

Istencsászár
Persze ez nem jelenti azt h most ne lenne esélyes, ezzel a Ferrarival biztos hogy õ is az élen állna.

Istencsászár
Nyomásra?😊 vagy a Ferrarinál kényszerítenek h mennyé má innen?😊 õ akarta abbahagyni, a kijelentésed meg nonszensz hiszen utolsó 2 évébe nem lett Vb, tudod kikapott Alonsotol.

Istencsászár
Neked sincs ebben a topikban😊

A RedBull DC-t a tapasztalatáért igazolta le, ami be is vált, nagy versenyeket futott sok pontot szerzett pl az elsõ évében azzal a nem túl erõs autóval, hiszen egy Jaguár hybrid volt. Tavaly is nagy versenyeket ment, de legtöbbször mind a két kocsi a technika miatt állt le s csúszott el a remek helyezésektõl... idén kicsit nehezn indulnak, DC is követett el 1-2 hibát, de szvsz a kocsi sem 100as, túl erõs a középmezõny, nehéz kitünni.

Barichello pedig teljesen jól megy a Hondával, hozza a NAGY Button szintjét, csak hát gyors autó is kéne, de majd talán...

mflex
Schumaher most is agyonverné a mezõnyt,mégis nyomásra mennie kellett,de ez egy meddõ vita lenne,éppen ezért barichello és dc "szenvedéseit" elnézve semmi keresni valójuk nincs ott ez alapján.

What about the forests?

Miért? Csak 71-s.

Mit ér az élet, ha nem te uralod? Az élet olyan játék ahol ha meghalsz, nem kezdheted újra:(

MaSzKa
dc a csajoat nyomja 😄

bardocz
miért,amíg bírja hagy nyomja neki:-)
mflex
vén fax,már rég nem kellene ott lennie az F1-ben...

What about the forests?

MaSzKa
ekkora a ...........

MaSzKa
DC megmondta kedvesének, a héten nem lesz nagybevásárlás
,

MaSzKa
Brawn: A Ferrari elnöke nem zárta ki Alonso szerzõdtetését
Szrena Renáta, 2008. április 28. hétfõ 15:29

ESZKÖZÖK:

A Honda csapatfõnöke, Ross Brawn teljesen másképp értelmezi a Ferrari elnökének, Luca di Montezemolónak nemrégiben tett megjegyzését, amely a Kimi Räikkönen-Fernando Alonso párosra vonatkozott. Brawn szerint az olasz csak azt zárta ki, hogy ez a felállás megvalósuljon, azt nem, hogy a spanyol egyszer a maranellói csapatnál vezessen.

Brawn szerint Alonso egy nap a Hondánál is versenyezhet
AJÁNLAT:
Button: A McLaren és a Ferrari befogásához idõ kell

Beérett a Honda megfeszített munkája, Button hatodik lett

A versenyen javítana a Honda

A Honda pilótái a mezõny elsõ felébe várják magukat

Haug az élmezõnybe várja a Hondát

ADATBANK:
Honda

Alonsót már az elõzõ szezon végén is többször hírbe hozták az olasz alakulattal, most pedig azután kezdtek újra arról pletykálni, a spanyol a Ferrarihoz tart, hogy Felipe Massa az idei elsõ két futamon nem szerzett pontot. Emiatt többen úgy vélték, a brazilnak, 2010-ig szóló szerzõdése ellenére távoznia kell a szezon végén az istállótól

mflex
Külföldi oldal is ír valahol ilyesmit?

Remélem, hogy baromság az egész:s

What about the forests?

MaSzKa
akkor már legyen ott Nico Rosberg és Michael S. is

MaSzKa
<#zavart1><#idiota>

bardocz
😄DD
MaSzKa
<#eljen><#eplus2>

mflex
még nem érezte a pályát 😊,egyébként az második 360-as fordulásnál a hátulja is közel volt a kerítéshez,de lehet csak optikai csalódás

What about the forests?

BaliBoy
Hagyott egy szuvenirt is. 😊)

Istencsászár
<#vigyor><#idiota>

mflex
humorosból raktam ide..

What about the forests?

mflex
vótmá?

nick heidfeld :|

What about the forests?

minek csúsztatnál egy luxusautót? Aki pl. 5-8000 km-t megy havonta, baromira tojik a vezetés örömére, az a fontos, minél kényelmesebben, biztonságosan, gyorsan eljusson a céljáig. Szerintem érthetõ

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

bardocz
ez de rohadt durva 😮
még a pedál is kiesett a kocsiból,és mégsincs semmi baja
BaliBoy
Azta mindenit. Jól leamortizálódott.

Istencsászár

Sorry', nekem valahogy úgy jött le mindig a 2000-2004 idõszakban amikor lemostak(szinte) mindenkit a pályáról. Czollner-rõl meg Alonso imádatot hallottam. Ha nem így van akkor a hiba bennem van. Sorry mégegyszer.

Mit ér az élet, ha nem te uralod? Az élet olyan játék ahol ha meghalsz, nem kezdheted újra:(

desigo
Kovalainen köszönetet mondott

hihetetlen,hogy még a lába sem sérült...