182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-

Shanghai-London nem gyenge repülőúton, végig az ölembe borulva aludt egy tipptopp ázsiai bébi, majd megőrültem :D
-
"Én az elejétől fogva közreműködtem ennek a döntésnek a meghozatalában, mindig vevő voltam az ötletre." (...) :D -
G_ArchAngel #87551 vagy PS vagy import, mert a suliban van 30 japan lany, de egyiknek sem ilyen egyenes/parhuzamos a laba:) -
barmi #87550 Made in Japan 
-
G_ArchAngel #87549 kicsit sok a hiba sracok, talan nem kellene minden okrot felvenni a FIA testuleteibe... -
madmanic #87548 Tévesen büntették Vettelt gyorshajtásért -
Azért két szmájlit észrevehetnél a köríves rugásaid elött. :)
A többi szót sem érdemel, a rám vonatkozó személyeskedéseidet feldughatod :)...annyira sem veszem fel hogy bepöccenjek rajta.
A Todt akarta Kimi-t, de Todt fia elnyomta Kimi-t viszont jó. -
Ha Hamit nem löki ki Massa, ha Burdét nem löki ki Massa és nem Burdét büntetik meg az ő faszsága miatt ha ez meg az történik... nem egy futamon dőlt el a Vb cím, de ezt nehéz megérteni. -
WNW #87545 Meg kell kovezni, kerekbe kell torni, es motor adni ala, hogy fejrealljon.. 
-
WNW #87544 Minden lehet, de itt a futam tudatos elcsalasa a gond, ami mas mint hogy valaki falnak megy veletlenul, vagy mit ront el, vagy majd ki milyen taktikaval megy a helyzethez kepest aztan.. Annak a futamnak az eredmenye total hamis lett emiatt.. Es ez forditva is megeshetett volna, akkor meg Hami allhatna megnyult keppel.. Szar ugy... -
tehát Sumit is is le kell cserélni a posztjáról mert Alot segítette üléshez ? -
Ezt nem kellene feszegetni, nem azon a versenyen múlott + ha van a rönó baki ha nincs lehet akkor is ugyan így jár, de lehet hogy nem, lehet hogy a futam közbe falnak csapja, lehet megáll az autója, lehet megnyeri a futamot avagy nem stb... még jó hogy a Vb cím 18 futamon dől el nem egyen. -
WNW #87541 Kicsit boveben Massa, VB, Piquet.. -
WNW #87540 Schumi Alonsorol.. -
"”Bevallotta, mi történt, de nem szabadott volna ennyit várnia, csak azért beszélt, mert kirúgták, ez nem szimpatikus”"
ennyi... -
madmanic #87538 Massa: A Piquet-karambol fosztott meg a vb-től
-
WNW #87537 Itt lehet minden.. A Ferrari ugytunik megint full uj kocsit csinal, szoval a kovetkezo lesz megint az elso eve, es kerdeses, hogy sikerul-e hamar kikuszobolni a gyerekbetegsegeit... McLaren fene tudja, most megy nekik a szeker, a tobbiek megint kerdesesek.. Es ugye a KERS.. A FOCA tagok megallapodtak, hogy nem hasznaljak.. A Williams akkor nem volt az, es most azt emlegetik, hogy ok hasznalni akarjak.. Szoval jovore is lehet, hogy oszze-vissza keveredes lesz... -
HUmanHunter #87536 nem kötelező de használható, a fota megegyezett róla hogy nem használja. -
Most egyébként, hogy áll a helyzet? Lesz jövőre KERS kötelezően? Mert ha kötelezően lenne akkor sztem. mind a Ferrari mind a McLaren helyzeti előnyben lesz a többiekkel szemben. -
5. Nakadzsima Williams-Toyota
-
G_ArchAngel #87533 azmiaz?:)
amugy ilyenkor tenyleg semmi kedvem beleszolni...
szvsz, kicsit mas:
Kimi, Alonso, Hamilton nalam a harom top-pilota (100%), Massa remelem hozza regi formajat (95-98%), de ez keves is lehet, mert ha a McLaren es Ferrari megint elcseszi a fejlesztest, akkor hiaba vannak ebben a ket csapatban az aszok, lehet masik 22 pilota kozul kerul ki a VB gyoztes es az allando dobogosok trioja...
mehet itt egymas es egymas kedvenceinek fikazasa, de lehet, hogy az elozo 100+ kommentben a jovo kozepmezonyerol vitatkoztatok:) -
madmanic #87532 omg mi van itt...
F1 ről senki semmit uraim..?
-
Ha neked a 2 motorfüstölés dobogós helyen úgy, hogy az ellenfeleknek egyszer sincs technikai problémája olyan kurva nagy mák, akkor gratulálok.
És a másik megnyilvánulásodhoz. Kíváncsi vagyok akkor is ezt írtad volna, ha Lonzikát szopatja így telibe a FIA versenyeken keresztül...
Spa az még hagyján ott pofátlankodott Hamcsi, de Massa semmiképp nem érdemelt győzelmet, de Japána már egy kész vicc volt, amiket ott az FIA csinált. -
Ezért ostobaságokat ne írkáljál már.
Már te is elkezdesz spekulálni és hülyeségeket kihúzni a kalapodból.
Itt játszod az eszed, hogy te nem vagy részrehajló erre ilyen baromságokat találsz ki, hogy Todt azért ment el, mert Kimiben nem hitt.
Azt hittem előbb tájékozódsz utána írsz, többet képzeltem az írásaid mögé.
Ha minimálisan is informált lennél a Ferrari ügyeiben és nem a Pussycatdolls.com lenne a kezdő oldalad, tudnád, hogy Todt már 2006-ban bejelentette, hogy visszavonul a csapatvezetéstől. 2005-ben kötötték Kimi előszerződsését, de már biztos nem hitt akkor sem benene azért igazolta le. És ez a Todt volt aki azt mondta, amíg én leszek acsapat vezetője Alonso nem elsz a Ferrarinal.
És elmondom miért hagyta ott a Ferrarit, mert Domenicalival össze különböztek 2006-ban. Ezeket a pletykákat lehetett hallani 2006-2007-ben és mint iderült minden pletykának van alapja az F1-ben...
Todt volt kimi egyik legnagyobb támogatója a csapatnál,annak ellenére, hogy a kicsit fia Massa menedzsere.
Dominál tudta már csak a kapcsolatait latba vetni a kis Todt, apja még rendet parancsolt a csapatnál.
Remélem most kicsit rendezed az agyadban a dolgokat. -
nincs nekem ezzel semmi gondom. -
WNW #87528 Ja jol elvoltak..
Viszont azota mar mikor voltak egyutt dobogon, szepen eldumaltak egymassal, ugytunt rendeztek a dolgot.. Amugy Alonso szamit ra, hogy Massa segit neki megismerkedni a Ferrarival..
-
Hakkinen 2006-ban megmondta, hogy Kiminek nem kellene a Ferrarihoz igazolnia. Hakkinen is kitartott a Mekinél, sok szar idény után is, aztán két VBt nyert. -
WNW #87526 Hami Kimirol, es a Ferrari versenyzo parositasarol.. (Kicsit ugy hangzik, kesziti elo a terepet, ha megy Kimi..) -
itt legalább őszinték voltak és nem a protokoll dumát nyomták:) , amúgy ettől még lehetnek haverok, ez csak a pillanatnyi hév volt, de ilyen kivel nem fordult elő az életben? -
"A spanyol hatalmas nagy csatában, de végül legyőzte a brazilt. A pályán való kakaskodásnak az lett a vége, hogy a ceremónia előtt a két pilóta egymásnak esett."
erre emlékszem :)
Massa vs. Alonso -
WNW #87523 Massa Alonsorol, Kimirol... -
Japán Nagydíj - második szabadedzés -
geciunalmasokvagytok... -fav. -
Fő, hogy veled és a "többiekkel" nincs. -
Folytatjátok? Gondolkodjatok el, vagy zárjuk le! Utoljára ajánlom fel. -
Kimi nagyobb mákkal nyerte a Vbt mint Massa azt elveszítette tavaly, igaz ez lényegtelen a végeredmény szempontjából, de már kezdi bántani a szememet hogy állandóan ezt linekeld mindenre... 1-2szer poén, most már kurva unalmas. -
Hogy te milyeb vicces fiú vagy....
Ha már az állítólagos anti Kimiségnél tarunk.
Nézd már meg légyszíves, hogy az utóbbi években hányszor írtam le a nevét valamilyen módon elfordítva vagy kisbetűvel, vagy valami...
Szállj magadba, mert itt veled van a probléma nem a többiekkel! -
Van, hogy az ember a baromságot egy nagy masszában (lol) reagálja le, de nem fokozom ... -
Na mindegy. Én részemről - ha mások is leállnak! -, leálltam a témában, és javaslom, jegeljük ezt az egészet, úgy 120 évre. Erre Bobbyt, Kitkatet és másokat is kérem, de az ellenoldalt szintén.
Jövőre más felállás lesz, ha lesz egyáltalán Kimi és Felipe. Kimi ugye nem biztos (Toyota, McLaren, Brawn szerepel a képben, meg a nagy semmi is vagy Rally), Massa meg egyelőre - szép a gokartozás, de azért ez még nem felgyógyulás - nem tért vissza. -
1. A poszt nem neked szólt!
2. Ezekszerint magadra ismertél benne.
3. Továbbra sem érdekel másokkal folytatott vitád. Ha szerintem értelmeset írt akkor csak a fenséges kedvedért nem fogom magamban tartani a véleményem.
De ha már itt tartunk. Ez a post kifejezetten nekem jött: [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=962870403&no=87458]#87458[/URL]
Szóval állítsd le magad!!!!!