FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
Ha nem így értettem volna,akkor +20 másodpercet írtam volna.
ladarevolution
Úgy értettem h esgy tervezett azaz "sima" boxkiállásba belefér a kerékcsere és a tankolás mellett 😊

ladarevolution
Mirõl beszéltek? Ha tudták h kibírja a verseny végéig akkor az elsõ boxiáállásig is kibírtja, és nyugodtan kicserélik kerékcsere közben. Ennyi.
Az egyértelmû h csak azért nem kellett volna kiállnia. Õk se hülyék 😊

bardocz
Jah tényleg,végülis mit számít +8 másodperc a boxban versenyen nem?
a.carkey
"Aztán gondolom az elsõ cserénél mivel kibírta, hagyták ott ahol van. Ennyi."

A medve nem játék.

lac coo
Talán egyszer sem járt a boxban... ? 😊)))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

bardocz
Idén kutya,jövõre zöld tüntetõk.
a.carkey
2009: -1 Massa gyõzelem?

A medve nem játék.

a.carkey
Mert bemegy a boxba, kerékcsere, szárnycsere és hoppá, máris ott tart mint Kova. Aztán gondolom az elsõ cserénél mivel kibírta, hagyták ott ahol van. Ennyi.

A medve nem játék.

ize, van ott egy kis bemeneti es kijoveti ido is, szoval kb. 30mp-t vesztett volna...

http://gaborszantai.co.uk/

MaSzKa
ebbõl a videoból kiindulva a kutya elpusztult

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

MaSzKa
ha élõbe ment akkor kellett mutatni

ladarevolution
Ezt Én sem értem miért nem cserélték le, valszeg nem jelentett idõveszteséget. A nyilatkozatba említett csere miatti idõveszteség meg baromság 😊

A Hondánál, teszten nyugdíjas tempóban is lecserélik 12sec alatt.
Egy sima 8-9sec-es boxiállásba belefér. Még ha nagyon lassúak is 1-2sec hátrányt szenvednek vele. Ami egy egész versenytávon elenyészõ idõ.

autoszimulator
"a kutya meg hogy meghalt senkit nem érdekel"

mit kellene tenni így utólag szted?

.: mobilize.hu :.

Bandee1987
Gondolom azért nem mutatták fullban a videót, mert szétfröccsenhetett szegény kutya.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

MaSzKa

a kutya meg hogy meghalt senkit nem érdekel

Büntetés várhat az isztambuli pálya üzemeltetõire. Azt követõen, hogy a GP2-es futam alatt két kutya is a pályára tévedt, az FIA vizsgálatot indíthat az ügyben. Charlie Whiting jelentést küld a szövetségnek az esetrõl. Bruno Senna számára elkerülhetetlen volt az ütközés, aki szerencsésnek érzi magát, hogy egy törött kerékfelfüggesztéssel megúszta a balesetet.

"A kutya a bukkanó után jött elém. Azt hittem ki tudom kerülni, el is húztam az autómat, de az meggondolta magát, így elütöttem. Szerencsémre a kerék találta el és nem az autóm orra, mert az súlyosabb következményekkel is járhatott volna." – jelentette ki Bruno Senna.

Charlie Whiting alaposan átvizsgáltatta a pályát a futam elõtt és minden bejáratnál fokozott figyelmet rendelt el. Felhívták a felelõsök figyelmét a szabálysértésre, akiknek komoly következményekkel kell számolniuk.

Tigristank
Massának most nagyon hiányozhat az a 8 pont, amit Malajziában a hibázása miatt elvesztett, mert akkor most õ vezetne 1 ponttal Kimi elõtt.

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Kit--Kat
Nem volt annyira hátrányba vele, ez ki is derült, mint, ha + 40mp-t szedett volna fel a futam elején a cserével.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

MaSzKa
Hamilton cáfolta a híreszteléseket. "Már többször is nyilatkoztam a GPDA-s belépésemrõl, így nem szeretném elismételni. Ami a pénzt illeti, nem kis összeget kellett befizetnem a Formula-1-es jogosítványomért, amelynek egy részét a biztonság fejlesztésére költik

Istencsászár
Nelson Piquet: "Elégedett vagyok a mai teljesítményemmel. <#idiota>

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

lac coo
Kimi szokása szerint gyenge volt idõmérõn, itt már el is dõlt a sorsa .
Rajtot önhibáján kívül csúnyán beszopta, szal ez van .....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

bardocz
Mert sokáig tart?Á,biztos nem azért
bardocz
csak Schumi tud is így nyerni😛

Punker
az elején túl sok idõveszteség, aztán meg megpróbálták nélküle ha õ is kiáll mint Kova akkor megszívta volna valszeg...

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Istencsászár
Miért nem cserélték akkor le?

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

a torott szarny egy egeszen lathato "kifogas"...

Ezt nevezik ugy, hogy kifogasokat keres.. Ezt a hetveget teljesen elrontotta, erre vegig hantazta a vege riportot.. Keretik hasonloan ledorongolni, mint ahogy Massat szoktatok barmiert....<#eplus2>

chalezlopez
Szép volt Massa! Török szultán<#worship>

Vamos Argentina!

a.carkey
+t

A medve nem játék.

a.carkey
Agyonfényezik egymást ott elõl, aztán Kimi bejelenti, hogy végig törött elsõszárnyal versenyzet, leggyorsabb kört futott és szerzett "pár" pontot. 😄

A medve nem játék.

b-type
Sztem ezért (sem) boldog Kimi,..Massa-nak kicsit jobban kellett volna tartania Hamilton-t....
Akkor 1-2 lett volna talán, de Massa-t nagyon legyûrte Hamilton, és onnan sansza lett a 3. helyre.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

uri geller a hatodik <#taps>

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

Punker
a futam közepét átaludtam így nem is volt rossz.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Count Adyn
Kova jól kibaszott magával meg Raikonennel a rajtnál, a 3 kiállás hozott egy kis izgalmat, végülis jó eredmény ez igy, Kimi 35 Hamilton és Massa 28 ponton áll.

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

MaSzKa
majdnem eltaláltam

Istencsászár
"A McLaren-Mercedes megerõsítette, hogy a nem tervezett kiállást a gumi meghibásodása okozta. A finn pilóta ráhajtott egy törmelékre a (Fisichella - Nakajima) rajtbaleset után, és a csapat nem akart kockáztatni."

formula

desigo
kellett volna nagyon az esõ ...
Bandee1987
Összefoglalva: Grat Massának, kár, hogy Kiminek nem sikerült a 2. hely, a küzdelem szoros Lewissal, várom a következõ versenyt.

Volt egy Kimi-Alonso es egy Hamilton-Massa elozes, a tobbi megint a boxban dolt el, szerencsetlen Kova meg amokot futott. Ennyi.

Osszefoglaltam a futamot. Gyasz.

2 pont... ez is valami 😊

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

desigo
kicsit uncsi lett a vége...
Alapvetoen semmi nem tortent, Kova hatraesett, ezert mindenki aki mogotte volt nyert 1 poziciot...

Unalmas😞

akyyy
kezdtem félni tegnapi buli mellékhatása😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

passatgt
kicsit furcsa a hang😄

Bandee1987
gogo Kimi

passatgt
bazz nem esik ám le nekik hogy nem volt lágy<#banplz>

ladarevolution
nem tudom figyeltétek-e h a levett kerekek hidegebbek voltak mint a felmelegített újak 😊

passatgt
kíváncsi vagyok lágyon hogy mennek mclarenek, ill keményen ferrarik