182274
  • desigo
    A Brawnosok full nem lassítottak a sárga zászló és villogó lámpa ellenére!
    Padlón áttolták a törmelékek között.
    Simán büntetni kellene őket.
  • RelakS
    hullanak a jónépek :]
  • Skynet85
    Gyulám a polihisztor: orvos,mérnök,lelki társ és még a kifeszített takarómögé is belát... lassan muteal fogom nézni, mert falra mászok...
  • desigo
    durva ami itt megy
    remélem nincs Glocknak baja...
  • SzocsA
    érdekes lesz a holnapi futam!

lehet nem marad majd ép autó a verseny végére!!!!
  • desigo
    nah piros zászló
  • SzocsA
    fisichella mit csinál ennyire szar az az autó? több mint 1 másodperccel lassabb
  • desigo
    Nakajima papának kicsit szigorú a tekintete
  • Kit--Kat
    Nyugodtan mondhatod, hogy sportszerűtlen, összehasonlítva Hamilton 2007-es nyilatkozatával amikor azt mondta, hogy nem érdekli, hogy a az FIA vizsgálja a benzinét a Willaimsnek és a BMW-nek, ezt a világbajnokicímet Kimi szerezte meg a pályán és ő érdemli meg, ő nem akarja zöldasztal mögül a VB-t.

Ez egy korrekt nyilatkozat.
    Mert Massa kapott azért segítséget Japánban, hogy faragjon, duplán is.
    Másrészt, ha Hamilton hátránynal érkezik, csak a legnaívabb ember hiszi el, hogy ugyanúgy az 5. helyen bohóckodott volna, ez esetben kitolta voln az autója szemét, így nincs értelme már ezen lovagolni.
  • Kit--Kat
    Úgy akartam írni, hogy az elmúlt 3 évben Kimi mindig előzött az elős helyért.

És ezt is csak azoknak az arcába akik mindig azzal jönnek, hogy kimi mindig be áll valaki mögé kocsikázni.

Olvasd el bizonyos Michael Schumacher nyilatkozatát, aki azt ecseteli, hogy Massáé az egyes számú autó a Ferrarinal.
  • BaliBoy
    Az biztos, hogy kissé erős ez a kifejezés. Bennem is ez fogalmazódott meg amikor olvastam a nyilatkozatot. De nem sportszerűtlen. Inkább csalódott. Ami teljesen érthető, hiszen őt kellett eltávolítani az élről, hogy Alonso nyerhessen. Ellene ment az egész. És ez túlságosan is összejött.
  • WNW
    Na ujabb iq huszar...
  • b-type
    persze, ha időm van rá, és kedvem :)
  • b-type
    Igazából erősebben fogalmaz, és ez benne a kifogásolható sztem.
    Eleve azt kijelenteni hogy a Renault ellopta a győzelmét már egy erős túlzás, hisz 17 kör telt el a kiállásáig ahol elvitte a töltőcsonkot, majd a 31. körben defektet kapott.

Igazából ezt lenyilatkozni nem volt szerencsés sztem. Nem mondom hogy sportszerűtlen ezt mondani, de hát elég véleményes.
  • tmp
    Szerintem papíron megnyerni egy vb-t a világ legszánalmasabb dolga lenne.

Massa nyald ki a seggem , ha végeztél nyald ki anyámnak is.
  • BaliBoy
    Igen, tudom. Olvastam. Egyszerűen csak arra utal, hogy Reanultnak köszönhetően, megfosztották egy esetleges győzelemtől. Sztem. ebben a kijelentésben semmi sportszerűtlenség nincs. Csak spekuláció.
  • BaliBoy
    Te most komolyan leállsz vele vitatkozni???
  • b-type
    Massa azt mondta hogy a Reanult ellopta a győzelmét, ez megváltoztatta a bajnokság kimenetelét és ő vesztett.
    Renault stole the win

• b-type
    Te beszélsz légből kapott hülyeségekről?
    :DD
    mondjuk mint ez? utóbbi[URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=962870403&no=87356]"utóbbi 3 évben csak Kimi előzött pályán első helyezésért"?[/URL]

"Domenicali alatt viszont beizonyítottan Massát tolták".
    Na ezt ki bizonyította be?..ha már a légből kapott hülyeségekről beszélsz.
    :)) (szmájli)
  • BaliBoy
    "Valósággal sokkol, hogy ezt hallom tőle, mert mindig is úgy éreztem, hogy ő igen sportszerű versenyző, és tudja, hogy igazságos csatát vívtunk egészen a végéig. Legalábbis én így láttam" - tette hozzá Hamilton.

Úgy látszik néha Hamilton sem jobb mint a szurkolók. Massa semmi olyat nem mondott, hogy ne lett volna sportszerű a kettejük küzdelme. De hát muszáj félremagyarázni....
  • Norbi1990
    Na holnap egy Force India első sort várok
  • Kit--Kat
    Persze, hogy nem érdemel szót, mert a te légből kapott hülyeségeidhez képest van alapjuk, kitalálni én is tudnék mindenkiről mindent.

Még egyszer ha nem érted, Todtnál nem érzelemről szólt, hogy most őt támogatom mert cuki és aranyos.

Domenicali alatt viszont beizonyítottan Massát tolták.
    Ha nem hiszed olvasd csak el az ominózus Schumacher nyilatkozatot amiben mondja, hogy Massa az 1. számú a csapatnál.

De úgy látom fölösleges neked írni, mert a saját kitalációdban élsz ami számodra jól hangzik.

Azt meg, hogy milyen szmájliról beszélsz nem értem, mert te nem raktál sehova.
  • desigo
    "Hamiltont sokkolta"
  • Totti5
    Massától mikor vették el? és mit??
  • Totti5
    ... Rossi az aktiv sportolók közt az egyik ha nem a legnagyobb, bár sosem neki szurkoltam és most sem, de örömmel tölt el amikor győz és az a hihetetlen energia és akarás ami körbeveszi minden egyes győzelme után az elképesztő. Rossinak is ugyan úgy megvan a véleménye mint bármelyikünknek, ha megkérdezik miért ne mondhatná el? emiatt miért kell bárkit is bántani azt sosem értem meg. Montoya, Vili, Lauda interjúknál is észveszejtő hozzászólások, leugatások szoktak menni.
  • desigo
    Ha ez "sokkolta" akkor mit szólna ha elvennék tőle a címet?
  • Totti5
    Válasz Massának Hamiltont sokkolta Massa kijelentése a tavalyi vb-ről
  • desigo
    Ejj ekkora lámákat :/

pedig kezd feljavulni végre év végére ...
  • RelakS
    Hova kell beiratkozni?
  • WNW
    Ezek ki vannak valogatva.. A tieid meg az atlagot kepviselik.. De azert mindket csoportba bele kene kostolni..
  • Ulvar
    Hulla vagyok, hideg van és már csak egy forró fürdőre vágyok, szerinted érdekel ? xDDDD.
  • a.carkey
    Kukk!
  • Norbi1990
    Raik
    Így még nem láttam soha leríva Raikonnen nevét :D
  • Ulvar
    Ja csak hogy menjen az élet és azt higgyétek hogy kötözködni akarok...Raik vigyorog.
  • Ulvar
  • b-type
    Ezen mostanában röhögök akkorákat..és most teljesen függetlenül Kimi-től.
    Rossi elég nagy kedvenc itthon, de most aztán kapott hideget meleget, hogy fordulok le a székemről.
    -"..mindenféle motoros celeb" ( )
    -"Semmi baj Rossival, azon kívül, hogy meleg,és köze sincs z f1-hez!.."
    -"Rosi te mocskos kö...g te egy nagypofáju ci..ny. Nyomorék fejed van és még
    pofázol hát ekkora kö..ög-öt"
    -"A motorversenyzőkre sohasem volt jellemző az a nagy műveltség meg kulturáltság :P /tisztelet a kivételnek/"
    -"rossi aztán tudja ő sem volt mindig elég gyors, lehet hogy ebből indul ki"

pár gyöngyszem :)
    ált. messze állok attól hogy hozszólásokat olvassak hírportálon, de az egyiken mindjárt az első annyira 'megfogott' hogy beleolvastam párba..érdemes volt.
  • G_ArchAngel #87557
    Rossi is beszolt Kiminek...

azert ez elvarhato volt, latinos seggnyalas megy ezerrel - nem is tudom miert kerdezi meg tolem mindenki, miert nem szeretek akarmit is ami olasz (kiveve Monica Bellucci-t)
  • a.carkey
    És?
  • Ulvar
    már vagy 3 napja
  • a.carkey
    Leestek a kamionról a BMW motorjai