FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
omg,amelyik csapat job a többinél máris csal<#zavart2>
MaSzKa
RÖVIDHÍR - Mint arról korábban beszámoltunk, a Ferrarik nagy elõnyét tekintve a mezõny többi részéhez képest felmerült a kérdés, vajon az olasz istálló rést talált-e a motorfejlesztések befagyasztási szabályain, és a tél folyamán ennek köszönhetõen akár 25 lóerõvel is megnövelhették erõforrásuk teljesítményét. Ám a feltételezést a Ferrarinál cáfolták.

ADATBANK:
Ferrari

Istanbul Park Circuit

"Az olajrendszerünk egyszerûen jobban mûködik. Gyorsabb átfolyást biztosít, ami több erõt jelent"- idézte egy meg nem nevezett maranellói vezetõ nyilatkozatát a német Bild.

A maranellóiak elõnye a többi csapathoz képest a legutóbbi három futamon szembetûnõen nagynak bizonyult, és a találgatások ezzel be is indultak. A Ferrari sajtószóvivõje, Luca Colajanni a feltételezésekre reagálva azt közölte, hogy minden fejlesztésük és változtatásuk az engedélyezett határokon belül történt.

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

MaSzKa
de majd anorexiások leszünk 😄 hogy gondolhatsz ilyet 😄

kezdenek lassulni amig év végére már teljesen kifogynak a szuszból,minden évben ezt csinálják

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

Nalatod, megvan a megoldas..😊) Aki sokat eszik, lemarad..😊)))

MaSzKa
de bari is sokatt evett 😄 igaz 12. lett csak

Na itt a valasz, miert lassuak a BMW-k.. Tul sok tortat ettek, es ezt a felesleges sulyt, mar nem birja elcipelni a motor..😊))

MaSzKa

MaSzKa

MaSzKa
szomorú vagyok 😞

bMW visszafejlesztett vagy mi???

a.carkey
A pénteki váltóprobléma biztos az "autómra nem lehet panasz" elméletet támasztja alá.

Én örülök ha befejezi holnap a versenyt ...

A medve nem játék.

Kit--Kat
Hogy ki a jobb az egyértelmü, és az is, hogy ki a pechmaistro😊

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

ladarevolution
Te belegondoltál abba amit leírtál? idézet tõled: "LOL" 😊

Erre reagáltál:
"Az fel sem merül senkiben h Massa egyszerûen jobb volt most mint Kimi 😊"
Ezt:
Mert Kimi hibázott és szar volt ma az autója.
És amit már elöttem is leírtak mások azt is ajánlom:
"Ha hibázott akkor szarabb volt mint Massa aki tökéletes volt !"
egyenesen Kimitõl idézve: "Az autómra nem lehet panasz..."

Nem kötekedem csak idézgettem, és ez tényleg LOL 😊

Hagyjuk ezt a Kimi VS. Massa hasonlítgatást, mert sosem fog egyetérteni a többség, majd év végén kiderül ki a jobb+szerencsésebb.

b-type
ezen sztem felesleges rágódni, egyfelõl mert nem uazon a gumikon futottak, így eleve erõltetett azt mondani hogy verte.
Másfelõl Hamilton megnyerte volna a tavalyi vb-t,...ha megnyerte volna.
Mindenesetre az összes sansza megvolt rá..
Szal nem az volt hogy Hamilton-t végigtolták a mezõnyön...végigtolta õ magát rendesen, Alonso dobott perecet saját hibájából,..ha az nincs akkor talán,..talán még meg is nyerhette volna.
De ez az egész tök felesleges, mert Kimi nyerte a vb-t 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Kit--Kat
MA.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

BaliBoy
Érdekes, ezt miért nem emelted ki: "Az autómra nem lehet panasz..."

Tehát ma jobb volt Massa és ennyi.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

lac coo
Ha hibázott akkor szarabb volt mint Massa aki tökéletes volt ! Ennyi ...😄DDDD

De tény , hopgy Massa nagyon vágja ezt a pályát .

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

a.carkey
LOL!

Mert Kimi hibázott és szar volt ma az autója.
Massa pontvesztései saját hibájából történtek. És mindig megpróbálta megmagyarázni és a csapatra fogni.
Ez a nagy szõrös helyzet ...

A medve nem játék.

a.carkey
Ez az õ pályája. Ennek ellenére Kimi végig gyorsabb volt a hétvégén, õ is nyert már itt, és a Q3ban kb. annyit másodpercet láttam Kimibõl a pályán, mint ahányszor Massa gyõzött életében. Úgyhogy franc se tudja mitõl volt lassabb, bármit is produkál Gyula.

Amúgy Kova már edzésen is veri Hamiltont ...

És egyre inkább érik az, hogy tavaly bizony Alonsonak kellett volna nyernie a vébét, ha nem sztárolják halálra Hamiltont.

A futamot amúgy Kubica nyeri majd. Szerintem ...

A medve nem játék.

Kimi Räikkönen: "Jobban örültem volna, ha jobb pozícióból indulhatok, de ez a helyezés sem világvége. A verseny az ami számít, ott osztanak pontokat. Jó helyzetben vagyunk, de ez nem meglepõ. Nagy kérdés, a benzin-mennyiség is, de erre csak az elsõ tankolások után kapunk választ. Egy kicsit csalódott vagyok, mert az utolsó kanyarban hibáztam, így nem volt megfelelõ a tempóm a célegyenesben. Az autómra nem lehet panasz, és megpróbáljuk kihozni a maximumot, hogy a lehetõ legtöbb pontot vihessük magunkkal. Soha nem könnyû nyerni, de megpróbálom."

Hibazott, elismerte, de en mosdatom: azert nem lehetett jo erzes a szetbontott, valtohibas autot nezegetni, mikor a csapattars elso helyen zarja a szabadedzest...

http://gaborszantai.co.uk/

Ha Kova lerajtolja, nemigen...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

bardocz
Szerintem mosz kimi örülhet a dobogónak,Massa meg simán fogja nyerni a versenyt,a lényeg az,hogy Ferrari nyerjen 😉
BaliBoy
#64005 <#nezze>

ladarevolution
Érdekes azért h sok ember, amikor Kimi jobb mint Massa akkor milyen király gyerek ez a Kimi, mikor meg fordítva akkor meg egybõl, Kimi biztos hibázott vagy szar az autója stb. Az fel sem merül senkiben h Massa egyszerûen jobb volt most mint Kimi 😊

Na mind1 majd holnap bizonyíthat a jégember h egyáltalán a merdzsókkal elbír-e.
Hajrá Massa! 😊

UI.: ez csak egy szimpla megállapítás volt, még mielött jönnének a reakciók...😊

Minstrel
ma egészvégig a gumikon volt meghökkenve, nem igaz, hogy nem érezte már a harmadik mondat után, hogy abbakéne hagyni, mert õ úgyse tudja, hogy melyik gumi melyik csapatnak megfelelõbb.

http://topgearhungary.blogspot.com/

<#eplus2>

Count Adyn
Hát Kimi aztmondta hibázott az utolsó kanyarban, de sztem +1 kör van benne. Õ legalább azt mondja hogy elba@sztam srácok ez van, nemugy mint valaki más ugye😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

a.carkey
?

A medve nem játék.

BaliBoy
Látom megy nagyban a mosdatás. <#vigyor1>

a.carkey
Nyert õ már itt.

Amúgy Gyulát nem kéne odaengedni egyedül a liftbe (ha még ott nyomják), mert borzasztó amit csinál.

Amikor Kimi nem futott olyan jó idõt, mint Massa, azt hittem menten kiveri a farkát nagynyilvánosság elõtt. Aztán ugye bevágtak valamit, és kurvára meg volt lepõdve egy pillanatra. Nem is értem, hogy õ kinek a rokona/szeretõje az RTL Klubnál?

A medve nem játék.

Kit--Kat
Kizártnak tartom.

Punker
tegnap a váltóval volt god

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

😊 Vagy ezen a palyan ennyit tud, van ilyen, ez valtozo, kinek melyik felel meg jobban... Uzemanyag.. Multkor Massa ment elobb a boxba 1 korrel, mivel ezt a Ferrarinal altalaban felvaltva csinaljak, most Kimin a sor elviekben...

Kit--Kat
Tuti nehezebb az autója, vagy hibázott, vagy a 2.

Mint Kiminek...
Semmi baja nem volt Kimi kocsijanak, a nala gyorsabbak elol probalt kihelyezkedni, ma ennyit tudott...

desigo
Massának lesz bõven ideje elõnyt gyûjteni...
Count Adyn
Meg, de ahhoz le kell rajtolnia a 2 mekit😊 Ha Hamilton elõtt jön be az már jó neki.

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Kit--Kat
Versenyben mindig gyorsabb Massanal Kimi. Meg is verheti simán.

desigo
a mákos Massának milyen tiszta köre volt a végén
sehol egy autó...
Count Adyn
Remélem egy második helyet összehoz Massa mögött azért Kimi😊

Remelem Kimi pontot fog szerezni a hetvegen, valami nagyon nincs rendben az autojaval, allandoan javitanak rajta valamit, Q2-ben a levezeto koron is valami miatt belassult (valto?)...

http://gaborszantai.co.uk/

mi a pélónak raktak Hamiltonnak kemeny papucsot az uccsó körre....

nem hiszem el...

Kit--Kat
Versenyben mindig gyorsabb nála Kimi. Meg is verheti simán.

Istencsászár

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

desigo
Coulthardnak villantani kell valami jó idõt a csajok miatt xD
Istencsászár
"utóbbi évek legnagyobb versenybalesete" miért kell hazudni?

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

desigo
jah kevesebbet kell kerülgetnie
Istencsászár
Kim a Super Aguriról:

Leszarom, de persze sajnálom mint mindenki😄

desigo
Mekkora paraszt volt Eccleston:
-egy csapat hiányzik a boxból
-Legalább több a hely <#levele>