182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
bodajoci #87713 Palik übermarhasága megint megvolt, mikor 685 liter benzinről regélt
-
A versenyzok, ellentetben a szurkoloikkal, nem anyazzak egymast folyamatosan. 
Igaz gyerekkoromban en is abban a hitben voltam, hogy pl a Beatles es a Rolling Stones tagjai rendszeresen verekszenen.
-
Valszeg Glock-ot kellett volna szallitania.:D -
1:29-nél a kis japó egyedül az autóban, hogy csápol :D -
Nem hiszem hogy egymást gyilkolná bármelyik pilóta, ez csak a média meg a drukkerek erőlködése hogy ellentéteket állítsanak fel a kedvencek, vagy az utálandók közt. -
Ezek mióta vannak ilyen jóban? :) -
ja, és emlékszem az első futamon Palikék majdnem elélveztek, hogy hú meg ha, mennyi előzés van, mennyire faszák az új szabályok...nesze neked
-
Gyakorlatilag zérót. :)
Azért az, hogy Suzuka unalmas legyen, na ahhoz már nagyon ügyesnek kellett lenni szabályalkotáskor, de sajna így történt.
Mondjuk, ez az egész év egy kalap kaki. Talán, ha nem lehetett volna dupla diffúzort használni és ezzel értelmet nyertek volna a béna szárnyak, na akkor esetleg lett volna valami ebből a szezonból, de ennél unalmasabb trutyi évek óta nem volt. -
legjobb barátok 
mellesleg ez a megoldás sokkal jobban tetszik, mint a kamionos körbehurcolás... -
Masik forumon linkelte valaki. Jo kis jelenet! :) -
Erre csak annyit tudok mondani, hogy: Rájnl ... -
a futam felénél kapcsolódtam be, de nem sokat vesztettem
-
...nem érdemli meg mer köcsög debil hangja van a rádióban...
;)) -
Az év elején erőből letolt mindenkit hibátlanul
ezért megérdemli... -
Akkor mit szóltatok volnaPiquet 87-es szezonjához ... :D -
miért nem érdemli meg? folyamatosan hozza a kötelezőt, ennyi van az autóban nem véletlen hogy Bari sincs előbbre rendszeresen egymás mellett végeznek. a többi csapat feljavult ők stagnálnak. -
"Rájnl"
-
És jövőre bevezeti...fix...hidd el.. -
Én totál kikészülök Paliktól. Bejön Kubica, azt mondja.."Barichello"...mondom azt a kurva anyád azt...BMW DÍSZELEG BAZDMEG AZ ÖSSZES SZERELŐ FEJÉN BEMONDJA HOGY BARICHELLO...Komolyan úgy feltud cseszni...tutira felkeltem. Nagyobbat ütött mint a kávé...
Futamról ne is beszéljünk....SC után se csinál senki semmit... De én amatőr vagyok ugye, és nem értek ehhez a szarhoz lószart se és nem jó amit pofázok ugyebár hogy hogyan lehetne jobbá tenni neeeem....Faszom kivan...áhhh -
madmanic #87694 jaja.. VB lesz sajnos pedig kurvára nem érdemli meg...
Elmebeteg Börni érmes agymenésében meg már nyert volna.. -
Vettel mekkora arc
simán ottmaradt egyedül pezsgőt locsolgatni
Button bemákolta az 1 pontot amikor a 10-ik helyen autózva ketten megforogtak előtt
kár,hogy év elején annyi előnyre tett szert :/ -
az időmérő mennyivel izgibb volt. -
madmanic #87691 ebben nem látok semmi kivetnivalót
-
Az hogy legalább dobogón volt..................sajnos -
madmanic #87689 abban mi a mák, hogy megfexik a kers pont mikor kéne..? -
madmanic #87688 ezen a ponton vettem le a hangot...
-
gratula Vettel 
raklap csajon a piciruhák
-
Ezt a fos futamot!:/ -
A hölgysorfal volt szép :]
-
HUmanHunter #87684 szár, unalmas futam :( -
Szép volt Vettel! -
újabb gyökér futam -
-
"Az vesse rá az első követ aki kővető"
-
eső nagyon kellett volna. -
sKeezo #87678 halmiton mákos, megint... -
de szép volt az aprítás... -
SC? :D
Még a kerék is visszatámolygott XDXDXD -
ejj,hogy az időmérő izgalmasabb volt... -
legyen, nem érdekel...attól még Buttonnak szurkolok, Te meg akadj fent mindenen. Dőlj vissza aludni...reggel van még, morci vagy...