FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
http://gaborszantai.co.uk/
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
persze fel lehet tartani gyorsabb kocsit!
kovi sem tudott az utolsó helyekrõl oly egyszerûen elõrejönni!
a torro rosso vagy a spyker megelõzte aztán visszaelõzött!
Kimi Raikkonen:
"It was a difficult weekend for me, but six points are definitely better than nothing. At the start, I was almost alongside Heikki but then he slowed and I had to brake too to avoid a heavy crash. We touched just enough to damage the end-plate of the front wing on my car – it was not a very serious problem, but it definitely didn't help my race
."
Pár dolora reagálva amit itt leírtatok:
-Miért ne tudná valaki feltartani széles pályán is a mögötte lévõ gyorsabb autót? (ls. anno Verstappen Hakkinent Malajziában)
-Ma már Monaco kivételével nincs olyan pálya, hogy "keskeny" (bár Massa talán ott is elengedte volna Hamiltont ...).
-Palikot (pláne Zollnert) ne idézzetek soha többé, milyen okosságokat mond, amikor az a pasi olyan hülye, hogy a rózsafüzért is kulcsnak nézi ...
-Elsõ helyen lévõ pilóta miért ne lehetne tekintettel a csapattársára is? (ls. Barichello ill. Irvine mûködését, de nyugodtan idevehetjük a Berger-Alesi párost is)
-A versenyen, a pályán, igazából csak Hamilton és Kimi elõzött az éllovasok közül és ez elszomorító, mert megint valahogy nem volt igazi a nagydíj ...
-Az is bizti, hogy Kimi versenye az elején ment el, a 2. helye meg Massán.
-Tuti volt valami balhé a Ferrarin belül, mert Kimi tényleg hiányzik a csapatképrõl, ellentétben a Massa családdal.
-Monte Carloba szerintem az egész Raikkonen család kilátogat majd ... 😄
-Massa amúgy 3 pályát tud jól. Kiváncsi leszek hol talál még elsõ helyeket.
Monacoban viszont bármi megtörténhet. Semmi következtetést nem kell mjd utána levonni. Úgyis minden az idõmérõn múlik majd (meg ugye a starton). Remélem nem lesz feltartásos balhé, benzinszabotázs meg ilyenek, és nem torpedózza meg senki a másikat "versenybalesetnek" álcázva.
A medve nem játék.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Durva, Kimi ott sem maradt fotózásra, valami olyan történt biztos ami nem tetszik neki, Massa akkor is ott marad, ha még pontot sem szerez. Lehet összeveszett Massával, verseny után sem gratulált neki.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
kimiben nincs meg a tûz ha nem sikerûl megelõzni valakit elsõre, végigautóz mögötte!
massa meg .. õ sem
hamiról tavaly azthittem talán õ lesz schumi 2 hogy hozza dobogosra az összes futamot!
Massa elõtte a pukaporát a 2 favorit pályájával. Spanyolban sem nyert ahol tavaly is.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Nem véletlenül volt hátvéd Barichello,erre volt jó csak Schumacherrel szemben.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Egyet nem értek, mostanában miért Massa kapja mindig a könnyebb kocsikat?
Mindig is 1 számu pilota volt a csapatban.Tehát soha sem tudjuk meg igazábol mennyire is lett volna jo baricsello.Amugy meg ha elolvasnád mégegyszer,mit irtam,én nem mondtam hogy nem jo shumi,csak azt hogy neki mindig volt hátvédje,és nem kellett arra koncentrálnia hogy hogy a csapattársam elöttem megy hogy elõzzem meg,mert ugy is megoldották a boxban.pfff
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Nem olyan szép az 1-3 mint a kettõs gyõzelem, de tessék emlékezni tavaly mekkor szopóágon voltunk ebben az idõszakban, ezen a hétvégén nem jött össze jól Kiminek a lépés, ahhoz képest teljesen jó a helyezése, Massa meg hozta a kötelezõt, legalábbis magához képest😊
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______