FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JGTC
Valaki azt magyarázza már el nekem, hgy Heidfeld hogy tudta megelõzni Alonsot és Webbert mikor az elsõkiállásoknál Webbertõl volt kb. 3-4mp hátránya Alonsotól meg kb. 8mp. Az elsõ kiállások után meg simán bejött eléjük. ?? Õk meg nem hibázhattak mert a távolság kicsivel lett kevesebb köztük... <#kerdes><#fejvakaras>

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

desigo
hehe xD
a.carkey
Mondjuk ha nem lenne ott Massa neje még lett volna egy tippem ... 😄

A medve nem játék.

a.carkey
<#nyes>

A medve nem játék.

bardocz
lool😄
MaSzKa
olümpfos 😄

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

volt hirekben, hogy a Ferrari fotosa (az Olympus embere) atigazolt a McLarenhez, tehat valakinek ezt is megkell csinalnia...

http://gaborszantai.co.uk/

bardocz
Tsizat privi.hu,májvip,iwiw,nem ismerik az idõzítõt😄
bardocz
😄
Kimi fotozott.

ott van Kimi díja is, meg Domenicali

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

ez csak Massa csapata szerintem...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

bardocz
Nehogy Alonso szindróma legyen...
kimi elment piálni!
persze fel lehet tartani gyorsabb kocsit!
kovi sem tudott az utolsó helyekrõl oly egyszerûen elõrejönni!
a torro rosso vagy a spyker megelõzte aztán visszaelõzött!
ladarevolution
Elment egy kocsmába azt' berúgott mert nem lett meg a 2. hely 😄

a.carkey
Motto:

Kimi Raikkonen:
"It was a difficult weekend for me, but six points are definitely better than nothing. At the start, I was almost alongside Heikki but then he slowed and I had to brake too to avoid a heavy crash. We touched just enough to damage the end-plate of the front wing on my car – it was not a very serious problem, but it definitely didn't help my race
."

Pár dolora reagálva amit itt leírtatok:
-Miért ne tudná valaki feltartani széles pályán is a mögötte lévõ gyorsabb autót? (ls. anno Verstappen Hakkinent Malajziában)
-Ma már Monaco kivételével nincs olyan pálya, hogy "keskeny" (bár Massa talán ott is elengedte volna Hamiltont ...).
-Palikot (pláne Zollnert) ne idézzetek soha többé, milyen okosságokat mond, amikor az a pasi olyan hülye, hogy a rózsafüzért is kulcsnak nézi ...
-Elsõ helyen lévõ pilóta miért ne lehetne tekintettel a csapattársára is? (ls. Barichello ill. Irvine mûködését, de nyugodtan idevehetjük a Berger-Alesi párost is)
-A versenyen, a pályán, igazából csak Hamilton és Kimi elõzött az éllovasok közül és ez elszomorító, mert megint valahogy nem volt igazi a nagydíj ...
-Az is bizti, hogy Kimi versenye az elején ment el, a 2. helye meg Massán.
-Tuti volt valami balhé a Ferrarin belül, mert Kimi tényleg hiányzik a csapatképrõl, ellentétben a Massa családdal.
-Monte Carloba szerintem az egész Raikkonen család kilátogat majd ... 😄
-Massa amúgy 3 pályát tud jól. Kiváncsi leszek hol talál még elsõ helyeket.

Monacoban viszont bármi megtörténhet. Semmi következtetést nem kell mjd utána levonni. Úgyis minden az idõmérõn múlik majd (meg ugye a starton). Remélem nem lesz feltartásos balhé, benzinszabotázs meg ilyenek, és nem torpedózza meg senki a másikat "versenybalesetnek" álcázva.

A medve nem játék.

BaliBoy
Ki fog derülni. Az ilyeneket mindig hamar megírják a lapok. Volt már egyébként olyan, hogy Kimi nem maradt ott a fotózáson vmi miatt. Remélem nem kezdik azt el játszani mint tavaj a meklárenesek, mert irgum burgum lesz és akkor mehet mind a kettõ a levesbe.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

tommyg
😞

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Kit--Kat

Durva, Kimi ott sem maradt fotózásra, valami olyan történt biztos ami nem tetszik neki, Massa akkor is ott marad, ha még pontot sem szerez. Lehet összeveszett Massával, verseny után sem gratulált neki.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

monacoban hami lesz az elsõ idõmérõn ultrakönnynû kocsival és rajt cél gyõzelmet arat mert nehezebben lehet elõzni!
Nekem ugy tunik, hogy MS peldajat koveti Kimi: pontokat szerez, boxban eloz, szamolgat...

Count Adyn
Kiváncsi vagyok mire lesz elég az F2008 Monacoba<#vigyor4>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Schumit nem lehet összehasonlítani senkivel!
kimiben nincs meg a tûz ha nem sikerûl megelõzni valakit elsõre, végigautóz mögötte!
massa meg .. õ sem
hamiról tavaly azthittem talán õ lesz schumi 2 hogy hozza dobogosra az összes futamot!
Kit--Kat
jahh mitn az elmúlt években tette, Monacoban kezdi ahol múltkor is nyert, mikor is kétezerrrr.... Aztán kanadában ahol nyert kétezerrr....
Massa elõtte a pukaporát a 2 favorit pályájával. Spanyolban sem nyert ahol tavaly is.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

bardocz
Te ténylg azt hiszed Schumi nem oldotta volna meg?😊
Nem véletlenül volt hátvéd Barichello,erre volt jó csak Schumacherrel szemben.
b-type
A vezetõ helyrõl volt szó,..nincs taktika, egy SC és feldughatja a taktikát.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

ladarevolution
ja nem lessz szoros, Massa úgy elhúz h unalmas lesz a VB 😄 😄

Kit--Kat
Te hiszel ebben, hogy végig nyeri míg Kimi 2. lesz végig? Most nem Massának fekvõ pályák lesznek mind1.

Egyet nem értek, mostanában miért Massa kapja mindig a könnyebb kocsikat?

djfuge
Te ezt honnan tudod,mikor Shumi amit mondott az volt mindig!!!
Mindig is 1 számu pilota volt a csapatban.Tehát soha sem tudjuk meg igazábol mennyire is lett volna jo baricsello.Amugy meg ha elolvasnád mégegyszer,mit irtam,én nem mondtam hogy nem jo shumi,csak azt hogy neki mindig volt hátvédje,és nem kellett arra koncentrálnia hogy hogy a csapattársam elöttem megy hogy elõzzem meg,mert ugy is megoldották a boxban.pfff

jolvan ez van ettõl nem dõlt még össze a világ! uristen kimi 3. lett 7 pont elõnye van massával szemben 4 futam kell massának ha kimi mindig 2. lesz hogy megelõzze!

BaliBoy
De még mindig nincs elsõ helyen a topik. 😊

Kit--Kat
De most technikás pályák jönnek mint Monaco és társai, ezenfelül Massa letudta a 2 favorit pályáját már idén, sztem nem lesz ennyire szoros a VB a 2 Ferrari pilóta között.

Istencsászár
Ez logikus, és mindig igy szokott lenni...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Count Adyn
Srácok, micsoda dráma😄
Nem olyan szép az 1-3 mint a kettõs gyõzelem, de tessék emlékezni tavaly mekkor szopóágon voltunk ebben az idõszakban, ezen a hétvégén nem jött össze jól Kiminek a lépés, ahhoz képest teljesen jó a helyezése, Massa meg hozta a kötelezõt, legalábbis magához képest😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

BaliBoy
Visszafogom magam mert rögtön jönne, hogy személykedem. Szóval csak egyszerüen fogalmazom meg: Schumi nem egy kategória sem Kimivel sem Barichellóval. Klasszisz különbség van közöttük. Barichelló soha nem is tudott a nyomába érni Schuminak. Nem úgy mint Massa meg Kimi.

bardocz
Elsõ vagy,és nem fogsz kiállni többet,a mögötted lévõnek meg van 6 köre a kiállásig,szerintem nem sokan kockáztatnának fölöslegesen.
Kit--Kat
Kemény gumin... Amúgy sztem nem Massán ment el, mert nem érdekel Massa, Heiki akcióján ment el.

hát ha kimi kiesik az elkövetkezõ futamokon és massa nyer akkor nehezen hiszem
djfuge
Lehet,elaludt. De könyörgöm,ha már 1 vagyok ne adjam már könnyen át a helyet egy MClarennek,hamár Kimire nem is gondolt Massa.

bardocz
Barichello,meg szerintem ebben a mezõnyben meglehetõsen sokan,a közelében sincsenek Schumachernek
bardocz
És nagy elkeseedettségében elengedte Hamiltont,hogy így Kimi csak 3. legyen,és megmutassa milyen faszagyerek!OH YEAAAAHHH
Istencsászár
Massa sem számított rá hogy Hami beesik mellé, mivel ráhúzta a kocsit, amikor látta h ottvan mellette visszarántotta... ha ennyire Massára akarod kellni akkor inkább elaludt szó rá a megfelelõ.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

djfuge
Mért? A Király Shumaretek hogyan lett 7-szer világbajnok? Nagyon jo pilotának tartom,de Baricsello is sokat hátvédeskedett neki.Nincs ebben semmi rossz.De majd meglátjátok még 4-5 verseny és Massa is hátvéd lesz Kiminek.

Kit--Kat
Én csak azt tudom, hogy Massa nem tudja elviselni, hogy Kimi gyorsabb nála (offkorz nem minden pálány, de az esteke 70%-ban meg úgy összességében) és ezért bármire képes, hogy igyekezzen megcáfolni, akár szétszakadna érte. Legjobb példa a Sepangi pálya meg a "technikai hibák".

BaliBoy
<#eljen>

mindenki massáról beszél! kiminek volt 13-om köre hogy megszerezze a 2 helyet!
BaliBoy
Persze, hogy nincs. Én is ezt mondom. De vannak itt olyanok akik szerint pl. Massanak úgy kellene versenyeznie, hogy az Kiminek jó legyen...

MaSzKa
<#nemtudom>én a franciákat utálom

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

bardocz
Gyûlölöm a meklárent,egy genny csapatnak tartom,személy szerintem én kizártam volna õket tavaly után örökre,de még szerintem is nevetséges amit írsz,rajtnál elég gyakran vannak ilyen ívlezárások,szimplán Kova nem gondolta,hogy jobb oldalt majd anyian jönnek,és csak Kimire koncentrált,amit meg is oldott,csak nem sikerült ezzel jó ívre kerülnie,így elment mellettük a fél mezõny.
djfuge
De lagalább láttuk volna hogy megprobálja.Hát pont errõl beszélek itt 2 orája😊 Végre vannak emberek akik értik mire gondoltam.😊