FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BaliBoy
Az eszedbe sem jut, hogy nem akarta tartani, mert minek?

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Istencsászár
Csak ez a pálya olyan széles hogy nincs olyan autó ami teljes szélességben tudna védeni minden ívet... egy szûk San Marinoba lehet mert keskeny, gyors tempós, de itt nemigazán...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

djfuge
Köszönöm😊))

BaliBoy
Igen személyeskedtem. De ha visszaolvasol észreveheted, hogy nemcsak én akadtam fel az értetlenségén. Szerinted igaza van? Massa direkt azért engedte el Hamit mert tudta, hogy így Raikönen csak a 3. lesz és, hogy ez milyen jó neki?

ladarevolution
Igazad van, Egyet is értek. Ha massa nem engedi el Hamit, És csatázik vele mondjuk még egy kört valahogy feltarogatja, akkor mág elég lehetett volna Kiminek a 2. helyhez.
De egy versenyzõnek nem az a dolga h egy másikat segítsen, hanem ha tudja h vigyáz az autójára elenged egy embert aki tuti 1el többször fog kiállni mint Õ, akkor elengedi a biztos 10 pont reményében és nem számolgat fejben h ennek a manõvernek milyen következményei lesznek másokra nézve. Szerintem azt cselekedte ami az Õ szemszögébõl a legjobb volt. És ezt csinálta volna 10-bõl 9 higgadt versenyzõ.

Istencsászár
Õ ráhúzta volna, mást nemtudok elképzelni, max hogy bemegy massa belülre de akkormeg kívülrõl elõzi meg vagy célegyenesbe...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Eleg sok futamot lattam, amikor 2mp-cel lassabb autoval egy pilota korokig tudta tartani a gyorsabbat - ez nem leanyiskola, hanem a Forma-1...

http://gaborszantai.co.uk/

bardocz
Mondj már egy olyan versenyzõt is,akit elsõ helyen érdekel a csapattársa?Nincs egy ilyen ember sem,az hogy az interjúnál mit mondanak egy dolog,senkit sem érdekel az,hogy a csapattársa csak 3.,amikor õ nyeri meg a versenyt
djfuge
Kezelte!!! Nem ütötte ki magát meg hekkit.

bardocz
Nem érted,hogy nem tudott ott erõsködni,mert anyival gyorsabb volt Hamilton?Vagy te mit csináltál volna a helyében?Ráhúzod,hogy öszeérjen a két autó?Okos vagy,ha tényleg így gondolod,nem hogy 10 pont,hanem örülhetett volna,hogy célbaér
Nem azzal van baj, hogy leszolod, hanem az, hogy masokkal szemelyeskedsz.
Ennyi, reszemrol tobb karektert nem er.

djfuge
Erre még váalszolok azt megyek aludni😊
Tényleg csak azt probálom megértetni,hogy Hami azzal lett második hogy Massa nagyon könnyen engedte el,mert Hami utána autozta ki az elõnyt kimivel szemben.Vissza fogom nézni azt a pillanatot mikor Hami kezdett ráesni Massára,parázott rendesen Massa ha jol emlékszem,elizgulta,és talán a kanyarjárati ivet is elrontotta és nem volt jo a kigyorsitása és talán ezért is volt ennyivel gyorsabb Hami. Ha ott nem megy el ilyen könnyen mellett,akkor kimi lehet nem 3-ik lesz. Én csak ezt akartam "feltételezni". Jo éjt

bezzeg schumi! megelõzte volna még massát is utolérte volna
ti néztétek a versenyt vagy csak így pofáztok ösze vissza!
hami amikor elmetn massa mellett 2 körbön belûl hozott rajta 1.5 másodpercet . egy ultra könnyû kocsit nehéz feltartani!

de ha visszahuzott volna jobbra külsõ ívre szorítja nem elõzte volna meg ott aztán megpróbálta volna máshol addig míg massa hibázik és kiesik.

palik az elején amikor alonso elment kimi mellett, mit mondott!
hú de lerajtolta!

és kiminek volt 13 köre hogy megelõzze hamit de nemtudta na most mivan??? ott volt elõtte 30 meren belûl majd egészen közel de nem elõzte meg !
b-type
Dehogy elõzte volna meg mindenképpen. Sok mindent lehet csinálni egy olyan szituban, nem kell ezt Massa-nak elmagyarázni.
Hamilton éppen csak megfüstölte a kereket, a poros fékrõl beesve...többen megmutatták már hogy abban a kanyarkombinációban, akkor sincs nagy gond, ha beesik belsõ ívre a támadó autó...remek pályaszakasz az a rész.
Massa nem kûzdött elég keményen azért a pozícióért, ezzel nincs nagy baj egyébként, csak többen erõsebben védekeztek..Glock, Rosberg, Piquet.
Kova' a rajt után ugyan nem jól csinálta amit csinált, de szvsz kár azt feltételezni, hogy bármi szándékosság lett volna abban hogy szûkre ment és honfitársa így beleorrolt a hátsó gumijába. A helyzetet Kimi-nek kellett volna kezelnie.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

BaliBoy
Te is magadba szállhatnál egy kicsit. Nem veszed észre, hogy neked mindenkivel bajod van aki nem isteníti Raikönent. Sokszor leírtam már, hogy különösebb bajom nincs vele. Csak sztem nem az akinek Te meg drukkerei beállítjátok és látni akarjátok. Ha ezt nem tudod elfogadni akkor az a Te bajod.

ladarevolution
most ezt nem miattad írom csak te idézted Haug-ot, igazából ezt haugnak sz kéne írnom:
Ez a nyilatkozat pl. pont olyan ferdítés amire utaltam már délután, h valamit kell nyilatkozni. Nem kell mindent elhinni.
A "Lewis meglepte Massát" mondatot még Haug se gondolta komolyan.
A BMW is tudta h 3 kerékcserével nyomja a Meki.
Arról nem beszélve hogy ha tudom h a mögöttem levõbe fele annyi a benzin és látom h nem kevéssel gyorsabb köröket megy mint Én akkor valószínûleg elöbb-utóbb el fog menni mellettem 😊

Kit--Kat
Felelevenítem: felpaszírozta a falra majdnem, persze idézõjelben. Letolta a fûre és besatuzott elõtte. Persze muszáj volt olyan hülyén csinálta, ha nem fékez ele csúszott volna a kanyarodókba. Persze nem rajta múlott, hogy nem szálltak bele a mezõnybe duettben Kimivel...
Vagy valami hibája volt, vagy nagy nagyon csúnyán oldotta meg a Merci Hami 2. helyét.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

djfuge
Jo éjszakát Massa és Hami fanok.

Engem egy dolog bosszant igazan: a szelsosegesen elvakult velemenynyilvanitas.
Lehet azert idegesit, mert anno en is ilyen voltam Alonso-val szemben, de ott sem maga a pilota bosszantott, hanem a korlatolt szutkoloi...

Istencsászár
<#bdead><#wilting> még a gondolat hogy ilyenre vetemedik valaki is bántó Kova felé... amugymeg igen sokszor van olyan hogy a csapattárs zárja az ívet és "feltartja" az ellenfelet, de mivel még nem néztem vissza az esetet és megmondom neked õszintén semmire sem emléxek belõle majd ha megnéztem ujra vagy mutattok videót akkor tudok errõl nyilatkozni...

Kit--Kat
Látom néha te is harcolsz a formula.hu-n lévõ Massa világmegváltó fanokkal😄

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Gondolkozz el azon, hogy masokkal miert nincs baj - tobben is irnak negativ velemenyt, csak a stilus nem mindegy, mert aki ennyit emlegeti az orvost, annak bizonyara szuksege is van ra.

BaliBoy
"nemhiszem hogy egy percig is izgatta mivan Kimivel."

Pont ez a baja, hogy miért nem mindenki Raikönennek dolgozik. Vagy legalábbis Massa miért nem. <#pardon1>

Istencsászár
Rálegyezett, aztán elrántotta mert látta hogy semmi esélye... egy sima klasszikus elõzésbõl miért kell vitát nyitni? nemértem... Massának meg nem Kimivel hanem magával kellett törõdnie, õt nemhiszem hogy egy percig is izgatta mivan Kimivel.

BaliBoy
Nem is tudom miért tetszik neked annyira a hozzászólásai....

Kit--Kat
Tehát akkor a McLarennél van 1-2 számu pilóta és így Heikivel lehet torpedóst játszani.

Annyira azért nem vicces, hogy a mekinek kikell ütnie Kimit, hogy esélyei legyenek a dobogóra... És ezt meg is csinálja érte, nem Kovan múlótt, hogy nem lett tömegbaleset.

Megis klasszisokkal ertelmesebbek a kommentjei, mint a Tieid.

djfuge
Tényleg lezárnám😊 Csak azt mondom hogy tul könnyen engedte el Hamit,még csak a jelét sem láttam hogy ráhuzna vagy belül tartotta volna Hamit.

BaliBoy
Reménytelen vagy... <#szomoru2>

BaliBoy
Ez jó kérdés. Az biztos, hogy jól kiszurt a honfitársával. (meg magával)

BaliBoy
Nagyra tartom Brawn bácsit de azért kétlem. 😊)
(legfeljebb ha megkapja JT megoldó lapját) <#idiota><#vigyor>

djfuge
Nem tudom mi ebben olyan tudományos,hogy az ellenfelet nem engedem el olyan könnyen???
Nem kell ehhez matematikusnak lenni mikor a másik autonk az ellenfél mögött jön a 3-ik helyen! Amugy meg ott nem hülyék ülnek a boxban a ferrarinál hanem mindig összevetnek mindent hogy mi történhet,mikor állhat ki és mennyiszer.Ezért kapja az a valaki a fizetését hogy gondoljon mindenre.Nem volt nehéz kitalálni hogy Hami mitõl volt gyorsabb a Ferkánál!

Istencsászár
Egy elõzés van a versenyen ami az elsõ helyért megy abba is bele kell kötni😄 Mutassak olyan videót ahol Kimi Alonsot engedi mert más taktikán vannak és nem áll le vele erõlködni mivel sokkal gyorsabb volt a Spanyol? de fordítva is volt ilyen biztos, lehet õket szidni...

bardocz
Te nem érted,hogy nem tidott ot tmit csinálni!Mit nem lehet ezen felfogni?TÖK MINDEGY MERRE MENT VOLNA,HAMILTON MINDENKÉPP MEGELÕZI UGYAN OTT,MERT SOKKAL GYORSABB VOLT NÁLA!!!
Istencsászár
Természtesen direkt csinálta, ez nem kérdés hiszen a meklárenbe ül.

djfuge
Elfáradtam, nincs kedvem vitázni már mert látom páran nem értik mire gondolok,TUL KÖNNYEN ADTA MAGÁT MASSA. Ez verseny nem pedig jotékonysági est!
Honnan tudod mivel tudnék én elindulni?
Nem mondom azt se hogy eltudnék indulni vele mert még nem ültem F1-ben,és szerintem nem is fogok soha,sajnos.😞
De szivesen kimegyek veled a ringre mikor az autosok napja van és nyomhatunk a 20 perc alatt egy versenyt ha a kocsid nem sajnálod.

Kit--Kat
Én arra lennék kiváncsi Kova véletlenül volt ilyen béna, vagy tényleg azon ügyködött, hogy Kimi kiessen, vagy visszaessen úgy ahogy ez meg is történt.

bardocz
Az a durva,hogy szerinte meg is tenné😄
Istencsászár
Elõkapja a valószínüségszámítási egyenleteket és levezeti😄

Istencsászár
Brawn kiszámolta volna😄

Istencsászár
Ezzel a Mekivel hacsak nem fejlesztenek valami drasztikusat, akkor erõbõl nem is fog nyerni Kova, talán Monaco, bár idén nem lesz mosópor a Ferrarikba😄, kiváncsi leszek.

BaliBoy
Neked tényleg vmi egészségügyi problémáid lehetnek a fejedben, ha nem bírod azt felfogni, hogy elõre honnan a nyavajából tudták volna, hogy mi lesz a verseny további részében? Utólag qrva könnyû okosnak lenni.

bardocz
Nos,így bárki nyerhet😄
Amúgy szerintem így,hogy láttam a versenyt Kova 4. lett volna,ha Kimi az elején meg tudja õt elõzni,ami majdnem sikerült is rajtnál,de nemsikerült😊 Ha kova tudja tartani a rajtnál,úgy,hogy nem basza el az egészet lett volna egy kis esélye,de Massát tuti nem éri utol.
djfuge
Hekkit nem szeretném bántani,mert szimpatikus egy gyerek,de azért ne felejtsük már el hogy lement 5 verseny és még nem nyert egyet sem.Ugy hogy ez a feltételezés hogy Hekki nyert volna,hát nemtudom. Azért ez elég merész kijelentés volt a Mekitõl😊
Majd ha már nyert Hekki legalább 1 versenyt akkor már lehet feltételezni hogy õ nyert volna.

bardocz
Te biztos nem enegdnéd el,de gyakorlatilag az életben elindulni nem tudnál egy ilyen autóval.
Istencsászár
Persze csak akkor hogy HA

-gyors
-nem hibázik
-nem ragad be
-nem kap mûszaki hibát
-nem kap defektet
-nem szakad le az esõ
-nem jön be az sc
-nem tartja fel egy lekörözött
-nem.....

😊

bardocz
Ott esélytelen volt védeni,ha Hamilton nem belülrõl,akkor kivülrõl elõzte volna meg,te láttad menyivel ment gyorsabban?
djfuge
Én biztos nem engedtem volna el csak igy Hamit,pláne hogy poros részen jött Hami😊)))
Én csak azt mondom hogy Kimi ezen bukta el a 2-ik helyet.

Kit--Kat
Igazad a tavalyi vb címe után és mostani + 7 pontos elõnnyel a markában tényleg van oka félni Mr. 4 pályás Felipétõl<#fogmosas>

Azt hiszem lipótmezõn szoktak így beszélgetni az uralkodó világbajnokról aki vezeti a bajnokságot, grat<#taps>