FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
De egy versenyzõnek nem az a dolga h egy másikat segítsen, hanem ha tudja h vigyáz az autójára elenged egy embert aki tuti 1el többször fog kiállni mint Õ, akkor elengedi a biztos 10 pont reményében és nem számolgat fejben h ennek a manõvernek milyen következményei lesznek másokra nézve. Szerintem azt cselekedte ami az Õ szemszögébõl a legjobb volt. És ezt csinálta volna 10-bõl 9 higgadt versenyzõ.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
http://gaborszantai.co.uk/
Ennyi, reszemrol tobb karektert nem er.
Tényleg csak azt probálom megértetni,hogy Hami azzal lett második hogy Massa nagyon könnyen engedte el,mert Hami utána autozta ki az elõnyt kimivel szemben.Vissza fogom nézni azt a pillanatot mikor Hami kezdett ráesni Massára,parázott rendesen Massa ha jol emlékszem,elizgulta,és talán a kanyarjárati ivet is elrontotta és nem volt jo a kigyorsitása és talán ezért is volt ennyivel gyorsabb Hami. Ha ott nem megy el ilyen könnyen mellett,akkor kimi lehet nem 3-ik lesz. Én csak ezt akartam "feltételezni". Jo éjt
hami amikor elmetn massa mellett 2 körbön belûl hozott rajta 1.5 másodpercet . egy ultra könnyû kocsit nehéz feltartani!
de ha visszahuzott volna jobbra külsõ ívre szorítja nem elõzte volna meg ott aztán megpróbálta volna máshol addig míg massa hibázik és kiesik.
palik az elején amikor alonso elment kimi mellett, mit mondott!
hú de lerajtolta!
és kiminek volt 13 köre hogy megelõzze hamit de nemtudta na most mivan??? ott volt elõtte 30 meren belûl majd egészen közel de nem elõzte meg !
Hamilton éppen csak megfüstölte a kereket, a poros fékrõl beesve...többen megmutatták már hogy abban a kanyarkombinációban, akkor sincs nagy gond, ha beesik belsõ ívre a támadó autó...remek pályaszakasz az a rész.
Massa nem kûzdött elég keményen azért a pozícióért, ezzel nincs nagy baj egyébként, csak többen erõsebben védekeztek..Glock, Rosberg, Piquet.
Kova' a rajt után ugyan nem jól csinálta amit csinált, de szvsz kár azt feltételezni, hogy bármi szándékosság lett volna abban hogy szûkre ment és honfitársa így beleorrolt a hátsó gumijába. A helyzetet Kimi-nek kellett volna kezelnie.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Ez a nyilatkozat pl. pont olyan ferdítés amire utaltam már délután, h valamit kell nyilatkozni. Nem kell mindent elhinni.
A "Lewis meglepte Massát" mondatot még Haug se gondolta komolyan.
A BMW is tudta h 3 kerékcserével nyomja a Meki.
Arról nem beszélve hogy ha tudom h a mögöttem levõbe fele annyi a benzin és látom h nem kevéssel gyorsabb köröket megy mint Én akkor valószínûleg elöbb-utóbb el fog menni mellettem 😊
Vagy valami hibája volt, vagy nagy nagyon csúnyán oldotta meg a Merci Hami 2. helyét.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Lehet azert idegesit, mert anno en is ilyen voltam Alonso-val szemben, de ott sem maga a pilota bosszantott, hanem a korlatolt szutkoloi...
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Pont ez a baja, hogy miért nem mindenki Raikönennek dolgozik. Vagy legalábbis Massa miért nem. <#pardon1>#pardon1>
Annyira azért nem vicces, hogy a mekinek kikell ütnie Kimit, hogy esélyei legyenek a dobogóra... És ezt meg is csinálja érte, nem Kovan múlótt, hogy nem lett tömegbaleset.
(legfeljebb ha megkapja JT megoldó lapját) <#idiota>#idiota><#vigyor>#vigyor>
Nem kell ehhez matematikusnak lenni mikor a másik autonk az ellenfél mögött jön a 3-ik helyen! Amugy meg ott nem hülyék ülnek a boxban a ferrarinál hanem mindig összevetnek mindent hogy mi történhet,mikor állhat ki és mennyiszer.Ezért kapja az a valaki a fizetését hogy gondoljon mindenre.Nem volt nehéz kitalálni hogy Hami mitõl volt gyorsabb a Ferkánál!
Honnan tudod mivel tudnék én elindulni?
Nem mondom azt se hogy eltudnék indulni vele mert még nem ültem F1-ben,és szerintem nem is fogok soha,sajnos.😞
De szivesen kimegyek veled a ringre mikor az autosok napja van és nyomhatunk a 20 perc alatt egy versenyt ha a kocsid nem sajnálod.
Amúgy szerintem így,hogy láttam a versenyt Kova 4. lett volna,ha Kimi az elején meg tudja õt elõzni,ami majdnem sikerült is rajtnál,de nemsikerült😊 Ha kova tudja tartani a rajtnál,úgy,hogy nem basza el az egészet lett volna egy kis esélye,de Massát tuti nem éri utol.
Majd ha már nyert Hekki legalább 1 versenyt akkor már lehet feltételezni hogy õ nyert volna.
-gyors
-nem hibázik
-nem ragad be
-nem kap mûszaki hibát
-nem kap defektet
-nem szakad le az esõ
-nem jön be az sc
-nem tartja fel egy lekörözött
-nem.....
😊
Én csak azt mondom hogy Kimi ezen bukta el a 2-ik helyet.
Azt hiszem lipótmezõn szoktak így beszélgetni az uralkodó világbajnokról aki vezeti a bajnokságot, grat<#taps>#taps>