FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MaSzKa
A kaotikus szezonnyitó kivételével, amelyen a németet másodikként intették le, és a lengyel versenyzõ nem fejezte be a futamot, Kubica eddig minden versenyen jobbnak bizonyult Heidfeldnél. Múlt hétvégén Törökországban is ez volt a helyzet, akkor Kubica a negyedik, német márkatársa pedig az ötödik lett. Utóbbi pilóta azonban azt mondta, bármikor fordulhat a kocka.

"Csak négy ponttal áll elõttem. A szezon pedig hosszú, utolérem õt"- mondta magabiztosan Heidfeld a német SID hírügynökségnek. "Javítani fogok a vezetésemen, és igyekszem gyorsabban felmelegíteni az autóm abroncsait. A munkaadóm egyébként még nem kritizált."

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

MaSzKa
2008 az ausztrál nagydíjon ott marhasok minden történt akkor nem írtatok ennyit

most épp Massaról van szó, nem a Meki vs. Ferrariról...
Amúgymeg kirõl beszéljenek, Toro Rossoról? Vagy Heidfeldrõl, aki gyakorlatilag láthatatlan volt, annyi minden történt körülötte 😄

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

MaSzKa
az kész itt az sg-n csak a Ferrari meg a MexlarenMercedes ügyeirõl vitatkoztok állandóan

MaSzKa
A Le Mans-i versenyszéria belgiumi állomásán vasárnap a Jacques Villeneuve/ Marc Gené/ Nicolas Minassian trió nyerte az 1000 kilométeres versenyt, egy Peugeot 908-ast vezetve. Az 1997-es F1-es világbajnok több szériában is próbálkozott már, de ekkora sikert F1-es évei óta még egyszer sem ért el.

jó helyen van Villeneuve 😄

amúgy az apjáról most tudtam meg valamit csak arra nem emléxek hogy mit

Mert Kimi elcseszte az idomerot.. Ha figyelted mit mondott a verseny utan, akkor egyertelmuen elrontotta a benzinfogyasztast a Q3-ban.. Valami olyasmit mondott, hogy tobb benzine maradt, mint ahogy terveztek.. Vagyis a 2 kocsi durvan egyforman volt megtankolva, de Kimi valoszinuleg a Q3 elejen nem futott megfeleloen gyors, azaz benzinzabalo koroket, igy tobb maradt bent neki.. Mondjuk ez a versenyen jobb is volt neki, mert Hami-hoz kepest csokkent a tankolasuk kozotti korkulonbseg..

Figyelj.. Abban a helyzetben, Massanak nem volt kockaztatnivaloja.. Belemehetett volna egy adok kapokba, de ha nezted az elozest, Hami igy is majdnem raeresztette a kocsit, Massa ugy kapta ki gyorsan elolle az orrat.. Elso helyen, egy ongyilkos taktikan levo versenyzo elott szlalomozni, nem lett volna erdemes.. Viszont ha mar, akkor Alonso miert allt felre Kimi elol az elejen..? Lerajtolta, aztan siman eleresztette, meg a gazt is elvette.. Ha ott belemegy egy csataba, lehet hogy Kimi meg a dobogon sincs.. Valoszinuleg Alonso is ugy kalkulalt, nem erdemes osszetorni a kocsit, ugyse birja hosszutavon megfogni, mente a sajat taktikajat...

MaSzKa
<#eljen><#eljen>

Punker
épp itt volt az ideje mindig 1 sz@r volt

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

a.carkey
a.carkey

A medve nem játék.

MaSzKa

MaSzKa
nem azért de a kocsi eleje már 1 halhoz hasonlít

bardocz
A legszebb pillanat akkor is,az egyszerre cserélünk kereket,meg szárnyat,egyidõben,a kocsi meg magától lebeg<#nyes>.F1 így egésznapos program,megnézed a versenyt,majd jösz sg-re olvasni a faszságokat,az én így csináltam volna hozzászólásokat,és ez megy egészen estig
<#eplus2>
gordon 24
Komolyan mondom.... Ti nem vagytok kompletek😄 Wazz ekkora faszságon vitatkozni...

Downhill!!

lac coo
Egyenes ember nincs az élsportban ! 😄

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Istencsászár
"õ mondhatja azt hogy amiatt nem tudott jobban menni, igy megvan a kibúvó, akarva akaratlanul"

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

djfuge
egyenes

djfuge
😊))) A lényeg akkor is az hogy nem szokott kamuzni,mutogatni,megsértõdni stb. Kimi mindig is egyen ember volt!

Count Adyn
#64294 😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

djfuge
Már nagyon várom 2008 végét hogy a sok Kimi kétkedõ ember ujra koppanjon mikor ismét õ lesz a világbajnok!!!

djfuge
Mielött még valaki azt hinné hogy kimi megsértõdött és azért nincs rajta a képen,annak ajánlom olvassa ezt el hogy Kimi mit nyilatkozott.

Kimi: "De nem aggódom a pontveszteség miatt. A célunk az, hogy minden versenyen a lehetõ legtöbb pontot vihessük magunkkal. Most be kell érnünk ennyivel. Ez a hétvége nem egészen úgy sikerült, ahogy terveztem. De a hat pont rendben van."

Kit--Kat
Ha Kimi azt mondta eltört, akkor eltört, akár mennyire próbáltok belekötni õ sosem szokott hantázni, legalábbis eddig nem, és panaszkodni sem...

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

N o N a m e
nem is arról ütköztek 😛
a.carkey
A kocsi elsõ szárnya, bal oldalt?

A medve nem játék.

bardocz
Ha nem ragad be a rajtnál kva miatt,akit szintén nem lehet hibáztatni,mert védte a helyét,de gyerünk,mindenki menyjen Kimi helyére a Ferrarihoz,és tanítsa meg neki,hogyan kell vezetni,sõt Kova helyére is menyjetek,esetleg Massának is mutassátok meg,hogy kell kipörgésgátló nélkül menni
passatgt

Istencsászár
Persze ettõl még hozzáérhetett, hiszen magától nem kap valamiféle lassú defektet, de az se volt egyértelmû, csak h nem stimmel valami a kerékkel...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
Szerintem meg ott sincs semmi, láthatóan legalábbis nem történt ott ütközés, vagyis nem törött le elem...

Kit--Kat
Dr. Formula1, maga egy 2d-s képrõl megállíptaj, hogy a szembõl látszó szárny jobb ill. bal oldala teljesen tökéletes??? Én egyszerûségemmel pl. a baloldalából semmit nem látok a szárnynak.
Másrészrõl meg csak azt mondta biztos nem segtíette az sem. Ennyi.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Istencsászár
Akkor nem, ez a szárny láthatóan rongálódott😄 Milyen két oldalát?😊 szerintem az egész szárny látszódik...

Count Adyn
"It was a difficult weekend for me but six points are definitely better than nothing. At the start, I was almost alongside Heikki but then he slowed and I had to brake too to avoid a heavy crash. We touched just enough to damage the end plate of the front wing on my car: it was not a very serious problem, but it definitely didn't help my race."

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Kit--Kat
Nem is látod min2-t oldalát, te mirõl beszélsz???

Istencsászár
Kitudja, ha összeértek akkor õ mondhatja azt hogy amiatt nem tudott jobban menni, igy megvan a kibúvó, akarva akaratlanul, de ettõl még a szárnya lehet hibátlan... és felszíni sérülés nincs rajta.

lac coo
<#kuss>

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Kit--Kat
Pont õ az aki nem szokott a levegõbe beszélni és kifgásokat keresni...

Count Adyn
Tuti kamuzott! istenem... 😄DD

Istencsászár
Igy szemre hibátlan...

BaliBoy
Ennyit az összeesküvés elméletrõl. 😊)

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

N o N a m e
Nem tûnik töröttnek Kimi elsõ szárnya ami a rajtnál megsérült és nem tudott nyerni..

Grat Barichello!

Freedom88
ha nem b@ssza el a rajtot....

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

desigo
bardocz
Csak az idõmérõt ne kúrta volna el
ez valami Heidfeld-BMW combo, észrevehetetlenül eredményesen versenyezni 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

JGTC
ahha, úgy meglehet, + a boxban is kevesebbet volt jóval

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Itt alul a táblázat

Alonso 15. körben állt ki, Webber 18.-ban, Heidfeld a 21.-ben. +6 kört volt kinn Alonsohoz képest, sztem +1,2mp-et simán adhatott körönként üres tankkal

JGTC
Sztem csak kerékcsere volt nála, és fullra tankolva indult, de még így is "túl" gyors volt a kiállása! Végén kijött mégegyszer akkor meg lágyon ment kevés nyállal.

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

attól függ, Heidfel ha mittudomén 4-5 körrel tovább maradt kinn, mint Alonso, simán megelõzhette

MaSzKa
<#zavart1>

sztem sok tortát evett 😄