182274
  • kifli
    humoros aranyosból vannak nem saját szerzemények :)
  • desigo
  • Bandee1987
    tessék:

• kifli
    :D

• greg benz
    Hali!

Nincs még videó valahol Kovalainen- Raikkonen box incidensről?
  • desigo
    van egy feje xD
  • Ulvar
    Túl sok krimi filmet nézel, mit vársz egy kezdő pilótától? Teljesíteni akart, beakarta bizonyítani a csapatnak hogy ér valamit, és el is érte ezt szerintem mert első futamát idén nem csak ő hanem Algu aki már jó pár futam óta itt van, valamint Grozsán aki szintén pár futam óta itt van és mindd 2t megverte...és ne mondd hogy a Toyota jobb mint a Renault...

Nem cikázott, ráhúzott... a cikázás az lényegében blokkolás hogy egyik ívről a másikra ugrál, hogy védje pozícióját, itt szimplán ráhúzott amire nem azt mondom hogy szabályos meg így kell, de azért mint előbb írtam Webber több éves tapasztalattal csinálta ugyanezt meg most...
  • Bmx01
    nem vettel a világbajnok :(:(:(
  • Botond #88344
    Cikkcakkolt. Az sima gyilkossági kísérlet. Egy folyamatos jobb vagy balra tartással zárni az ívet az tudás. Jobbra balra rángatni az autót arra játszva, hogy letöröm a másiknak az első vezetőszárnyát a hátsó kerékkel az meg minden csak nem tudás.
  • Kit--Kat
    Tényleg szánalamas egy ember.
  • Ulvar
    Mindig ő pofázik hogy ez nem biztonságos az nem biztonságos, rinyál ha eső van és ő csinált egy akkora bakit több éves F1es tapasztalattal mint az első futamát teljesítő Kobayashi...a tempó volt más. Ennyit erről az emberről.
  • Kit--Kat
    Webber ISMÉT féreg volt.
    De erről Barrichelo, Alonso és Massa is tudnak mesélni.
  • spect16
    Tarolna a kamikaze páros, és meglenne a régóta várt VB:)
  • bodajoci
    Megérdemelte ez a Button kölök.Sztem ő előzött a legtöbbet az egész évben
  • oneal1
    gratula Gombnak!
    bár azért nyerhetett volna úgyis hogy nem esik ki előle mindenki:)
  • Banano
    Sunáznád?
  • kifli
    hát a verseny elején eléggé küzdött, csak kibökték a hátsó kerekét meg letörték az első szárnyát, mindezekután felgyujtották, és így sem lett utolsó :/
  • Ulvar
    Akkor Senna egy gyilkos :))))
  • DopeBob
    Osszeállna a Toyotálnál egy Sato, Kobayashi páros :D :D :D
  • PrisonMan
    Szép volt Button!
  • Banano
  • Totti5
    Szerintem zseniálisan csinálta. Nakajima azt hitte hogy buci gázon átlép rajta mert ő a pályáról jön és nem a boxból, hát nem így lett, ez nem kikerülöm a másikat hanem verseny, Nakajimának érezni kellett volna hogy Kobayashi zárja az ívet, gyors átrántani a másik felére és talán ott körbeautózza. Lehet hogy veszélyes volt, de jól csinálta, ez az autóverseny. Button betámadása az első kanyarban is minden volt csak nem veszélytelen, de azt is így kell csinálni.
  • Bandee1987
    Szerintem is. Más, ha valaki bevállalós meg fasza gyerek és más ha veszélybe sodorja a másikat a vezetésével. Ettől függetlenül nem semmi teljesítmény volt ma a japótól, grat neki.
  • barmi
    Szép munka Button!

Kobayashi pedig az év felfedezettje egyetlen verseny alapján
    szeréntem
    Remélem látjuk még jövőre a Japót ^.^

• Botond #88328
    Nakadzsimát azért majdnem sikerült megölni ezzel a stílussal. Ez a keresztbe cikkcakkolunk nem csak hogy szabálytalan, de pont a Naka kiütésénél látható volt, hogy életveszélyes is. Ha egy olyan helyen kaszálja el, ahol nincs ekkora bukótér akkor azért lehettek volna gondok.
  • Bandee1987
    Glocknak van érvényes szerződése jövőre? Mert ha nincs, kezdhet aggódni :)
  • Ulvar
  • Bandee1987
    Hát baszki, ez a bbc közvetités mennyire mérföldekkel jobb, mint a magyar, de még a németet is veri szvsz.
  • nonicks
  • Totti5
    Ott lesz a Toyotába.
  • bardocz
    Jó lenne, ha már jövőre versenyezne valahol. Hogy ment már el Fisichella mellett.
  • Bandee1987
    lol, Button környékén a fotósok meg riporterek majd szétszedik egymást:DDDD
  • Ulvar
    dehogy őrült csak ő versenyző nem egy beszari kölök! Nagyon tetszik a stílusa, remélem többre viszi mint Sato.
  • SL
    EZAZZZZZ BUTTON VILÁGBAJNOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Bandee1987
    BBC-n épp nyilatkozik Button: "Kobayashi is absolutely crazy" :DDDDDDDDDDDDDDdd
  • Ulvar
    Enyhén deformálódott a felfüggesztése csórikámnak, csoda hogy pontszerző lett.
  • Punker
    miután összetörték és felgyújtották, mit csináljon?
  • paj01
    Hat eleg gatya volt az unneplesi ceremonia:D azer tok szar igy 5. helyen vb nek lenni(tiszta hamilton:P)... a brazil kozonseg lathatoan leszarta a dobogot is meg buttont is..:D Button most kitett magaert, Kobayasi jo arc:) mondjuk teny h ott volt az az irany valtoztatas csak ugy mint annak a kotsog Webber nek is.Na de mind1 az ilyenert soha nem jart semmi buntetes.Eso hianyzott a vegerol nagyon. Megint latszodik h csak jolenne a forditott rajt... most volt csomo elozes mondjuk felet nem is mutattak.
    Meg azert maradt izgalom abu dhabi ra.. mclaren-hamilton, ferrari-raikkonen csata a vb 3. 4, helyekert. Hamilton jot jott elore csak ugy mint kimi aki lathatolag mar leszarja mitortenik csak versenyzik. Nem tom jovore hova megy.. majd meglatjuk h melyik istallo tart jegkremet a paddockban..:D:D:D
  • Ulvar
    Ez nem volt egy jó idény. Ez egy nagyon szar idény volt. Ez volt az egyetlen jó futam...
  • Legend Killer
    grat mindenkinek, jó idény volt és mindenki megérdemli a gratulációt, Button különösen és Barichello, meg az egész csapat. a sírból támadtak fel. úgy tűnt mindenki hazamehet, nincs munka, erre tessék.
    grat nekik.
    de még egyszer hangsúlyozom, hogy mindenkinek, az összes versenyzőnek, mert ez jó idény volt és mindenki szépet alakított.