FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Erre azért nem vennék mérget.

Mit ér az élet, ha nem te uralod? Az élet olyan játék ahol ha meghalsz, nem kezdheted újra:(

Kit--Kat
Jójó, most ezt ne fejtsd ki megint, ez az F1es topic😄

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

desigo
és akkor már örökre az is marad ? <#idiota>
MaSzKa
franciásan szar

a francia mindig is szar volt

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

bardocz
Jól néz ki...ha nem nyitja a hozzá tartozó "kulcs" akkor baszhatod,hogy jól néz ki😄
Norbi1990
Pedig télleg jól néz ki!Hátulja DB9-re hasonlít.
bardocz
Ez is franciásan szar?Mondjuk erre azt mondták,hogy ez már nem az a rönyó,ami eddig volt,meg húdefasza,de én nem hiszek nekik.
az érintettek olyan nagy érdeklödést nem mutatnak iránta<#idiota>
Igazi diszkrimináció a ferrarisokhoz képest<#vigyor3>

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Istencsászár
Nagyon pöpec lett ez az új Laguna kupé<#eljen>

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

ladarevolution
😊

Ezt meg csodára várásnak nevezném 😊

Monacoban esõben? az a csoda ha nincs SC 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

ladarevolution
Amúgy szerintem lehet h Kimi kocsija szárazra Massáé meg vizesre volt belõve😊 És sajna egyiknek se jött be a verseny teljes távja alatt.

Kiminek túl késõn kezdett száradni, meg hibázott is többször kellett kiálnia, Massának meg korán felszáradt, meg hibázott is (bár az kb csak 10s veszteség volt) + a száraz gumi miatt többször kellett kiállnia.

Egyszerûen nem jött össze a ferrárinak tökéletesre a hétvége 😊

Kit--Kat
Akkor magyarázzátok meg mitõl volt jobb ennyivell??? Mitõl jobb Kiminél Massa, amikor Kimi esõben tavaly is agyba-fõbe verte Massát???
Tényleg kiváncsi vagyok kétlem, hogy félév alatt hopp csak megtanult vizen járni.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

ladarevolution
Kimirõl annyit h most lassú volt azt' kész. Hogy miért azt nem tudom, nem tetszett neki a pálya vagy szárazra volt belõve az autója vagy nem tudom, de h nem azért ment lassan mert Õ akart lassan menni az biztos. Ilyet egy versenyzõ nem csinál a mezõnyben, max ha 5 kör van a végéig és se elötte se mögötte sehol senki😊

ladarevolution
"Az meg hogy nem nyomta annyira neki versenyben,teljesen érett gondolkozás volt a részérõl,hisz tudta ugy is SC"

Ha egy autóversenyben nem nyomja neki valaki azt Én lassúnak nevezem nem érett gondolkozásúnak 😊
Ezt az SC-s tagmondatodat pedig nem értem. Kimi honnan is tudta h SC lesz? Talán látnoki képességei is vannak? Vagy az éredt gondolkozás h megyek lassan majd ha lesz SC akkor úgy is elfogy az elöttemlevõk elõnye? Ezt meg csodára várásnak nevezném 😊

(De most nem Kimibe akarok belekötni vagy beléd csak Én ezt így gondolom, ha ezt most Kubicáról írtad volna akkor is ezt reagáltam vona.)

Norbi1990
Sutil is.Átjött az egész mezõnyön!
Istencsászár
Akkor kvalin mit csinált Kimi?

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

desigo
Massa a vizes pályán rommá alázta...
Kit--Kat
Tegnap Hamilton vitathatatlanul a legjobb volt.

Onnan gondolom, hogy szárazra volt belõve Kimi kocsija, hogy csiga tempónál is megcsúszott a célegyenes után. Lehet a körülményekhez képest határon autózott végig.

bardocz
Hát én annál a résznél lefagytam,mint amikor Heidfeldnek is cserélték,mire felfogtam mi történik addigra már kijött a boxból.
Istencsászár
Onboard versenyt nézegetem.

Hamilton brutálisan állvahagyta Kimit :/

Kimi orrkúpcseréjénél nem emelték fel elõrõl... egybõl cserélték a kerékkel együtt... szerintem az autót alulról egy emelõ emelete meg.

bardocz
Jaja,most már csak megy,és hiába gyors,de nem is látványos:S Amúgy annak a meklárennek nem vlt nehéz kinyomni a szemét,az volt a csoda ha beért vele xD
Norbi1990
Én is régi Kimit szerettem.Mostanába nem nagyon mutat semmit se a pályán csak a boxba vannak elõzések.Senkise vállalja be az elõzést pedig egy autóversenybe az a lényeg.
Istencsászár
Kimit mindenki azért kedvelte mert ugy ment mint egy állat a McLarenekkel. Csapatta, kinyomta a szemét, nagyokat elõzött, durván és gátlástalanul. Hol van ez a Kimi? 2 éve nemlátom:I ( persze voltak villanások, de csak villanások... )

b-type
elég lett volna ennyit leírni:"Sutil roszkor volt rosz helyen!!!"

Ebbõl simán le lehet venni mindent. 😊
Mindenki maga problémája, hogy mennyire hagyja lekorlátozni a saját véleményalkotói mozgását.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

djfuge
Lehet.De hogy már megfontoltabban vezet mint régebben az biztos.Már egy párszor volt ebben az évben hogy Massa mellé bemehetett volna a rajt után,de inkább engedett!Régen ilyet nem csinált hanem berakta a kocsit!

bardocz
Kiminek szimplán szárazra volt állítva a kocsija,enyire nem taktikázik valaki,hogy így lenyomják.Sc ide vagy oda.
djfuge
Kimi fan vagyok,igy leirom az én véleményemet mert sokan lehuzzák az aktuális világbajnokot!!!
Elõszõr is: Eleve Kiminek már ott elborulhatott az agya,mikor közölték vele,hogy ki kell állnia a boxba mert a csapat kurvára elbaszta,3 percen belül nyultak a kocsihoz!!! Na innentõl nem hiszem hogy huuuu de nyugodt lett volna,biztos hogy tudat alatt azért basztatta az agyát. Az meg hogy nem nyomta annyira neki versenyben,teljesen érett gondolkozás volt a részérõl,hisz tudta ugy is SC,és akkor ismét összerázodik a mezõny. Szerintem tudott volna õ is olyan gyors lenni,mint Massa vagy Hami,de ugy látom most már ésszel vezet inkább Kimi,és ezért is lesz ismét világbajnok! A balesetrõl meg annyit hogy ugyan ugy mint Davidnek a kocsija,a pup után megindult a kocsi feneke,vagy megcsuszott a kerék mindenki döntse el,ded ne mondjuk már azt rá hogy késõn fékezett meg mért nem figyelt jobban sutilra. Ez egy sima versenybaleset volt,ennyi.Sutil roszkor volt rosz helyen!!!

bordy
visszatérve picit az incidensre. én lemerném fogadni hogy a redbull darabokra esett volna a ferrári helyében, nem hogy még fastest lapot futni vele utána <#eplus2>

M@TriX
összefoglaló a bannerben...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
akkor meg látnok vagy "baszod"

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
régen volt már... 😉))))

bardocz
XD
MaSzKa
ez mai hír

http://gaborszantai.co.uk/

Norbi1990
LOL.Nem látták még eleget?Mellettük van a boxuk <#nyes>
MaSzKa
Az Auto Motor und Sport nemrég arról számolt be, hogy a Ferrari azzal bízta meg a Rai televíziós csatornát, hogy filmezze le a BMW-Sauber boxkiállásait. Míg a BMW nem tulajdonított nagy jelentõséget az ügynek, a televíziós állomás cáfol.

bardocz
😄
Istencsászár
piranha.excom.us
racing-underground.com

Norbi1990
<#taps>
Sziasztok!
nem láttam a futamot sajna, le lehet tölteni valahonnan?

Westyl
de ha fékezik akkor is jön...

A maranellóiak csapatfõnöke a Räikkönen-Sutil incidenssel kapcsolatban elmondta: „Még nem elemeztük ki az adatokat. Szinte biztos, hogy a nedves pálya volt a probléma fékezés közben, de nem tudjuk pontosan még. Kár érte, mert versenyképes autónk volt Monacóban. Valamint természetesen sajnáljuk a Force Indiát is. Belerongyolni a saját motorunkba, nem túl jó dolog..."'

<#eplus2>

http://gaborszantai.co.uk/

M@TriX
pontosan 😉

tagek: "ez meg az is"

azóta egyszer nem volt törölve és meg is vannak fennt a userem alatt az összes bannervideó...

passatgt
semmi f1-re utalás leírásban, tagekben, címben?😊

M@TriX
ez szerintem nem is kérdés, tisztán látszik a lassításban, hogy ugyan úgy mint Coulthard egy picit elemelkedett a verda és már mennt is a palánk felé...

M@TriX
ezért szoktam "álcába" feltenni a videót 😊

ezért jó azóta mindig a bannerbe lévõ videó 😉

Istencsászár
"Elvesztettem az uralmat az autóm felett fékezés közben, amikor kijöttünk az alagútból és semmit sem tehettem annak érdekében, hogy elkerüljem"

Westyl
én is úgyláttam hogy a kimi gyerek nem elõzni akart, hanem amikor kezdõdött a jeltõ akkor megcsúszott...

passatgt
pár óra és letörlik a kedves fia miatt a videót, általában így szokott lenni...