FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mit ér az élet, ha nem te uralod? Az élet olyan játék ahol ha meghalsz, nem kezdheted újra:(
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
a francia mindig is szar volt
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Igazi diszkrimináció a ferrarisokhoz képest<#vigyor3>#vigyor3>
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Monacoban esõben? az a csoda ha nincs SC 😊
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Kiminek túl késõn kezdett száradni, meg hibázott is többször kellett kiálnia, Massának meg korán felszáradt, meg hibázott is (bár az kb csak 10s veszteség volt) + a száraz gumi miatt többször kellett kiállnia.
Egyszerûen nem jött össze a ferrárinak tökéletesre a hétvége 😊
Tényleg kiváncsi vagyok kétlem, hogy félév alatt hopp csak megtanult vizen járni.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Ha egy autóversenyben nem nyomja neki valaki azt Én lassúnak nevezem nem érett gondolkozásúnak 😊
Ezt az SC-s tagmondatodat pedig nem értem. Kimi honnan is tudta h SC lesz? Talán látnoki képességei is vannak? Vagy az éredt gondolkozás h megyek lassan majd ha lesz SC akkor úgy is elfogy az elöttemlevõk elõnye? Ezt meg csodára várásnak nevezném 😊
(De most nem Kimibe akarok belekötni vagy beléd csak Én ezt így gondolom, ha ezt most Kubicáról írtad volna akkor is ezt reagáltam vona.)
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Onnan gondolom, hogy szárazra volt belõve Kimi kocsija, hogy csiga tempónál is megcsúszott a célegyenes után. Lehet a körülményekhez képest határon autózott végig.
Hamilton brutálisan állvahagyta Kimit :/
Kimi orrkúpcseréjénél nem emelték fel elõrõl... egybõl cserélték a kerékkel együtt... szerintem az autót alulról egy emelõ emelete meg.
Ebbõl simán le lehet venni mindent. 😊
Mindenki maga problémája, hogy mennyire hagyja lekorlátozni a saját véleményalkotói mozgását.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Elõszõr is: Eleve Kiminek már ott elborulhatott az agya,mikor közölték vele,hogy ki kell állnia a boxba mert a csapat kurvára elbaszta,3 percen belül nyultak a kocsihoz!!! Na innentõl nem hiszem hogy huuuu de nyugodt lett volna,biztos hogy tudat alatt azért basztatta az agyát. Az meg hogy nem nyomta annyira neki versenyben,teljesen érett gondolkozás volt a részérõl,hisz tudta ugy is SC,és akkor ismét összerázodik a mezõny. Szerintem tudott volna õ is olyan gyors lenni,mint Massa vagy Hami,de ugy látom most már ésszel vezet inkább Kimi,és ezért is lesz ismét világbajnok! A balesetrõl meg annyit hogy ugyan ugy mint Davidnek a kocsija,a pup után megindult a kocsi feneke,vagy megcsuszott a kerék mindenki döntse el,ded ne mondjuk már azt rá hogy késõn fékezett meg mért nem figyelt jobban sutilra. Ez egy sima versenybaleset volt,ennyi.Sutil roszkor volt rosz helyen!!!
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
http://gaborszantai.co.uk/
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
racing-underground.com
nem láttam a futamot sajna, le lehet tölteni valahonnan?
<#eplus2>#eplus2>
http://gaborszantai.co.uk/
tagek: "ez meg az is"
azóta egyszer nem volt törölve és meg is vannak fennt a userem alatt az összes bannervideó...
ezért jó azóta mindig a bannerbe lévõ videó 😉