FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
A munkálatok a jövõ héten befejezõdnek. A futamra 112771 nézõt várnak
ezt hogy számolták ki ilyen pontosan?
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Ecclestone úgy véli, hogy az Orosz Nagydíj remek terjeszkedési lehetõség lenne a Formula-1-nek. (és a dohányreklámok is engedélyezettek) "Szeretnénk, ha mihamarabb bekerülne a versenynaptárba, de ez rajtuk múlik. Attól függ, hogy milyen gyorsan sikerül felépíteniük a pályát."
ez jo lesz
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
"Mondjam azt,hogy erre a forgatásra nem adtam engedélyt?"
Nem kérdezné,ha Balázsék találják ki...
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
mert az hogy jól nézki azt már látjuk
szerintem a papát kikészíti
biztos nem õ fizette a fotózást
amúgy ez a Bernie gyerek nem szeret viccelõdni ahogy elnézem
persze, ezt most nagyon észrevették, de DC-vel a párhuzam nem frankó, csak kézenfekvõ a hely miatt.
DC is korrigált...ha valaki még emlékszik mennyivel csúszott el az elválasztó betonfal mellett akkor tudja hogy még azt a megmaradt elsõ kereket is tudatosan fordította.
Nem lenne szabad alá-fölé helyezést kiéreztetni az összehasonlításból, mert minden helyzet más és más, még ha hasonlónak is tünik...valójában pont a laikus az akinek ez uaz a szitu.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Räikkönen egy közeli barátja a Münchner Tageszeitung-nak elmondta: "Kimi nagyon szeret vezetni, de minden mást ki nem állhat a Formula-1-ben. A nyilvános szerepléseket és a folyamatos megfigyelést is beleértve. Nem akarja már ezt hosszú távon csinálni."
A McLaren csapatorvosa, Aki Hintsa hozzátette: "Kiminél minden lehetséges."
A tz úgy tudja, hogy a Ferrarinak a Magyar Nagydíjig kell döntenie arról, hogy leigazolja-e Alonsot. Arról, hogy mikor ülhet elõször az autóba, eltérõek a hírek. A lap megbízható forrásokra hivatkozva állítja, hogy amennyiben Felipe Massa nem tud bajnoki címet szereznie, elküldik. Luca di Montezemolo ezzel a feltétellel egyezett bele a szerzõdés-hosszabbításba.
A Ferrari elnöke ugyanakkor hónapokkal ezelõtt kijelentette, hogy nem lesz Räikkönen – Alonso páros a Ferrarinál.
http://gaborszantai.co.uk/
Civil ésszel felmérni sem lehet, hogy ez milyen hihetetlen egyensúlyérzéket követel a versenyzõtõl. Röhejesnek tûnik, hogy egy hibát magasztalok? No problem: menjünk el szépen egy vezetési tréningre, mondjuk a Hungaroring tanpályáján, és próbáljuk ki a rántópadot, amely szándékosan megdobja az autónk farát, hogy ellenkormányoznunk kelljen. Mindezt persze circa 30 kilométer/órás tempónál. Megvan? Oké, akkor próbáljuk meg elképzelni ugyanezt 250-nél, úgy, hogy másfél méterrõl egy védõkorlát vár minket vigyorogva, és a közúti autókénál sokkal közvetlenebb áttételezés, no meg a tempó a legapróbb kormánymozdulatot is brutálisan felerõsíti. Elképesztõ, hogy Kimi képes volt korrigálni, miután a Ferrariját az alagút utáni féktáv elején megdobta az a bucka; négyszer ellenkormányzott sikeresen, és ha Sutil nincs elõtte, a sikán levágásával bár, de a megúszta volna ütközés nélkül. David Coulthard egy nappal korábban, a Q2 végén ugyanazzal a buckával kötött kellemetlenül közeli ismeretséget - az eredményre, azt hiszem, mindannyian emlékszünk."
a5.hu
http://gaborszantai.co.uk/
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
bár ha az "elfékezés" alatt úgy értetted, hogy nem fékeztek idõben, akkor nem szóltam semmit 😊
jah amúgy el is felejtettem mondani akkor a megjegyzésem, hogy az elsõ kerék érintette is a Coulthard sisakját ha jól láttam.
akartam is mondani, hogy mi lett volna ha még nem teszik kötelezõvé a rögzítést...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
A legutóbbi vizsgálatok, melyeket a csapat technikai vezetõje, Adrian Newey vezetésével folytattak le kiderítette, hogy a versenyautó teljesen rendben volt, a monacói esés vezetõi hibának minõsíthetõ."
Kocka elfékezte, ahogy Kimi is.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
de így már értem...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
James Hunt aruló
Laudába legalább van becsület
Akkora elõnye volt, hogy 3-4 futammal késõbb amikor visszatért is még James Hunt elõtt vezetett. Az uccsó verseny Fujiban volt és kb olyan állapotok uralkodtak rajta mint tavaly. Nikiben még benne volt a para az égési sérülések után és a versenyzõk is megegyeztek, hogy, ha élteveszélyes körülmények nem változnak akkor kiállnak a boxba. Csak Niki állt ki. James Hunt harmadik helyen befutott és így lett Vb 1 pontal.
De a csapat megnyerte a konstruktõrit.
Ha jobban bele akarod ásni magad:
http://en.wikipedia.org/wiki/1976_Formula_One_season
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
amúgy nekem szimpatikus versenyzõként
Más részrõl Laudát azért sem említettem meg, mert nap mint nap játsza ma is a sajtóban az udvari bolondot, szóval õ szemelõtt van most is.
Jó videó😊
amúgy monacoba durva elõnyre tett volna szert az a kocsi
az idõ mérõn nem derült ki de a versenyen az 1. gázadáskor a startnál már tudták a mi a dörgés kiszívja a levegõt a kocsi alól így jobban tapad
felebezett a többi csapat így nem vettél el az eredményt de a következõ futamon már nem indulhatott
Úgy emlékszem csak 1978-ban használta a Brabham, talán pár versenyt mert az FIA egybõl betiltotta.
sehol nincs leírva pontosan megbízhatóan
a gyári weboldalom meg szinte semmi info sincs csak hogy kinyert az csá
itt is van 1 kis info de ez már verseny itt olyan 900-1000Lóerõvel mentek a BMW-k
olyan 5sec-el gyorsabbak ma mint 24évvel ezelött versenykörülmények között a táblázat szerint
de ki tudja az állapotokat, idõjárás, pályaállapota, saeftycar, stb