FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MaSzKa

off:

Natascha Kampusch, aki, úgy tûnik, teljesen túltette magát nyolc és fél évig tartó szenvedésén. Olyannyira, hogy a fiatal lány dolgozni is kezdett, mégpedig saját televíziós beszélgetõs mûsorában. Natascha a Plus4 nevû osztrák csatornán havonta egyszer várja ismert vendégét, elsõként Niki Laudát.

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Kit--Kat
Na jó spanyol-olasz-portugál keverés, úgymond újlatin katymasz.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

MaSzKa
massa tud spanyolul?

keresmeg engedm is érdekes

de sztem ezt mondja

te sekfej miért jöttél nekem 😄

Kit--Kat
Nem tudok spanyolul bazz XD
Magyarul, úgy emlékzetem van valami fordítás.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

MaSzKa

MaSzKa
õk se kártyáznak már😄

Kit--Kat

MaSzKa

MaSzKa
az a durva a pályák-nak kell fizetni hogy 1általán elmenjem az F1

ha temész versenyezni a pályára akkor meg te fizetsz

Kit--Kat
Nekem is elegem van, a sok Tilke pályától, annyira mûvies, hogy rosszul vagyok tõle... Törökország, kína stb... Whááá.

Bezzeg a régi tradicionális pályák, hihetetlen, hogy 1 Silverstone-t meg mernek fenyegtni, vagy ahogy Hockenheimet kinyírták.

ha egy versenyen történik biztos elfelejtik. De Hamiltonnal biztos nem lesznek túl nagy haverok😊

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

szerintem ez a dühösen mutogatok a másikra stbstb csak a pályán van így

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

MaSzKa
"Néha kártyázni szoktam Robert Kubicával és

sztem most már nem kártyáznak

valószinüleg a pingpong jobban érdekli<#gonosz3>

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

bardocz
És mire jutottál?
minap pont ezen gondolkoztam alonsot vajon mennyire érdekli az F1 😄

Istencsászár
"Fernando Alonso a futamhétvégéken nem a bulizással foglalkozik, hanem a tökéletes munkára koncentrál. Soha nem aludt el, vagy érkezett késõn a pályára, ami nem csoda, ugyanis bevallotta: "Nem emlékszem olyan futamra, ami elõtt éjszakába nyúlóan buliztam". Egyik kedvenc helyén, Montrealban viszont szívesen megy el a belvárosi éttermekbe. A pilótatársaival is jó kapcsolatban van, és ha idejük engedi, együtt töltik a hétvégéken szabadidejüket. "Néha kártyázni szoktam Robert Kubicával és Giancarlo Fisichellával - ez minden szórakozásom" - mondta.

A kétszeres világbajnok mindent alárendel a Forma-1-nek, a szálláshely kiválasztásánál nemcsak a luxus a lényeg. "Az az ideális, ha a hotel közel van a pályához. A városközpontban sok szebb szálloda van, de ha a pálya közelében lakom, akkor nem kell túl korán felkelnem" - árulta el a pilóta. Mit tesz Fernando, ha rosszul sikerül a verseny, és esetleg kiesik? "Nem megyek el a versenyrõl, szívesen maradok, és szurkolok a csapattal. És persze tudnom kell, mi történik a futamon, ezért megnézem a verseny végét is."

A5, profi hozzáállás ( persze biztos még más pilóta is igytesz )

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

meg szerintem van egy olyan forum etikett hogy ami egyszer volt (votmá)
azt pls ne linkeljük már napi rendszereséggel! sry ezt kihagytam az elözõ postból bocsi az off-ért

manapság tényleg megeröltetõ megnyomni plusz 1 x-et<#confused>

MaSzKa
azt értem

de sokan szertik ha így vannak a youtobe videok mert úgy kevesebbet kell kattintani

én is így szeretem jobban

mert nem linként teszed be és akaratlanul is látnom kell (a demo képet)

szerintem meg ez a tavalyi év legszebb elõzése, itt vált a szememben igazi bajnokká Alonso

MaSzKa
ha te unod akor miért nézed meg

nem unod már ezt a videot?<#wilting><#falbav>

bardocz
Nincs elég hely?😮 Red Bull-t szerintem úgy kb mindenki leszarja.Csak õk nem.Amúgy meg szerinte inkbb bõvítsék ki Dijon-t,vagy Jerezt,mint építeni a sok új pályát,és menni a Föld másik oldalára,ráadásul azok a pályák nem is túl jók.
Minstrel
csak ezeken a pályákon nincs elég garázs meg "párkfermé" hely a redbull 120szobás úszodás motorhome-jának

http://topgearhungary.blogspot.com/

MaSzKa
meg valami téli futam is jól jönne pl swédeknél 😄

jobb lenne mint monaco 😄

bardocz
Jaja,azt is szeretem.Az utcairól még pályarajzot sem láttam,de ha már utcai versenyt aakr mindenképp,menyjen Macau-ba,az fasza pálya.
MaSzKa
Valencia is nagyon jó

de nem az utcai-ra gondoltam

bardocz
Nem a több ponton van a hangsúly,hanem hog pl Dijon meg Jerez is nagyon jó pályák.Anderstorpban is lehetne verseny,az is egy fasza pálya,hoszu egyenessel,aminek a végén lehetne elõzgetni.Meg még van jópár pálya,csak nem jut eszembe.Meg van aminek nem tudom a nevét,de valami eszméletlen jó,hoszu egyenes,sok éles kanyar,minden van.
MaSzKa
sztem az lenne a jó a régi fasza pályákat is bele tenni
azt lenne 30 versenyes az F1

több pontot lehetne gyûjteni

bardocz
És?Azt a csávót is el lehetne küldeni a búsba banánt szedni,hogy spanyoltanárom szavaival éljek :-C
Amúgy Dijon-t,Jerezt és a hasonló jó pályákat miért vették ki?
Kit--Kat
Tudom, korábban meg Brabhamé.

MaSzKa
Brabham

az bernie e. csapata volt

Kit--Kat
Nem tudom mirõl beszéltek ez esetben, amikor a 90es évek elején haltak meg tonnára a kis (és egykoron nagy) csapatok: Osella, AGS, Zakspeed, March, Lotus, Leyton-House, Brabham.... Lehetne folytatni.

Solten
Jah, Mózlit már rég számûzni kellett volna az Antarktiszra... <#hehe>

Saor Alba

Punker
nem csak itt ilyen 😄

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Maszka amúgy az egy dolog, hogy nem érthet mindenki egyet. Sok emberrel nem értek egyet bizonyos dolgokban, mégsincs velük bajom. Az azonban egy teljesen más dolog, hogy valaki folyamatosan a nagy többséggel ellentétes véleményen van, ezt nem egyszer mondják neki, ennek ellenére ugyanúgy folytatja a véleményének töménytelen mennyiségben való kifejezését(BMW dolgok, Mosley, stb)...
Pontosan.
Punker
nascar-t sose néztem, és igen szeretem a baleseteket, miért? már csak az maradt izgalomnak a versenyben, ha nincs esõ vagy 1-2 karambol akkor nem történik semmi, nézz vissza 1-2 régi 90-es évek közepe vége futamot (senki nem halt meg) hogy milyen elõzések és gyõzelmek voltak.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

MaSzKa
te azt néznéd mint régen
mikor veszélyes volt az f1 és szinte versenyenként haltak és sebesültek meg meg pályabírok és versenyzõk és nézõk

mostanába nézegettem sok baleset volt régen és sok halállal végzõdött

nascar is tetszik akkor neked

Punker
és kiírtotta az elõzést a versenybõl + megölte az összes kiscsapatot.

MaSzKa
azt pl hogy tett az F1 biztonságáért nagyon sokat
talán a legtöbbet az ottani vezetõk közül

és persze németpárti is 😄

Punker
már 10 éve nyugdíjazni kellett volna, ha a foci bírók "nem" bírják 40 év felett akkor õ sincs már teljesen beszámítható állapotban.....

Nem tudom mit szeretsz benne, költségcsökkentésre hivatkozva még a Forma 1 nevét is képes lenne megváltoztatni...
norbi56
ez mi a cucc ami rajta van?

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

passatgt
na ilyen kéne egész versenyen, nem unatkoznánk😊

MaSzKa
Mosley nem akar lemondani

szerintem ha akar bizonyítani engedni kéne hogy maradjon
most biztos sok mindent végigvinne, mert bizonyítani akar, hogy õ a legjobb és el szeretné felejtettni a sexbotrányt

én mindenképp engedném hogy maradjon

max. 15-20cm-t enged mozogni

Az kb. 4 csigolya hossza...

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

bardocz
Tudod te milyen kemény az?Az hogy gumi még nem jelent semmit.Ha felülrõl találja el emberünek csigolyatörése lehet simán,szembõl még azt mondom megúszható,oldalról olyan lehet,mint amikor oldallal eltalálják a falat,de felülrõl...halálos.