182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Amugy én a lotus-ra nagyon kiváncsi vagyok, h milyen autot tudnak összerakni jövöre :)
Gondolom arról, h kik vezetnek majd még semmit nem tudni. -
Button mindig is megbízhatóan látványos hibák nélkül vezetett akár erős akár gyenge autó volt alatt.
Kovát meg nem említeném a top pilóták közé :) -
"Idén ehhez képest csak esett-kelt.Akkor ment jól amikor jobb volt az autója az összes többinél."
Amint Button alatt a Brawn nem volt kiemelkedően jó ő sem tudott nyerni. A Meki év elején sehol nem volt, az utolsó helyekért mentek, aztán elkezdtek fejlődni és Hamilton egyből kiautózta a maxiumot, ekőzben Kova mit csinált? semmit sem tudott... Hamilton megtette, nyert vele, pedig nem a legjobb autó a Meki, mert egész évben a padlóról szedték össze magukat, de valahogy sikerült eljutni a dobogó tetejéig, és ez nagyban Hamiltonnak köszönhető és látszott is hogy mennyire él a csapattal, mert ha ő hibázik akkor a csapattól kér elnézést, ha pedig a csapat akkor ők tőle, persze másoknál is megvan ez, de nála látni ezt a legerősebben hogy mennyire együtt él a csapatával és a csapat vele, ennek kszönhetik az idei kisebb nagyobb sikereket a 0 év eleji teljesítmény után. -
G_ArchAngel #88909 Alonso palyafutasanak sem lett vege, pedig egy kezdot sem tudott megverni... -
Kimi magasan jobb pilóta mint Hamilton.
Lewis az aki itt leszerepelt.Az első évében hibátlanul,gyorsan autózott.Monacoban kb a falat érintve vette a kanyart.
Idén ehhez képest csak esett-kelt.Akkor ment jól amikor jobb volt az autója az összes többinél. -
Kimi örüljön, hogy van egy ilyen lehetősége.. Rosberget már rég megvettem volna a Meki helyében, Kimi meg mehet oda ahova akar... Hamilton mellett ne nagyon követeljen szerintem Rallyzást, meg több fizetést, inkább mutassa meg végre, hogy mire képes egy olyan pilóta mellet, aki vele kb. egy szinten van. Iszonyatosan nehéz dolga lesz, és ha jövőre leszerepel akkor tényleg vége a pályafutásának. -
meg vodka -
Ércsétekmá, hogy benne nem tűz, hanem jég van!! :) -
Raikönen a McLaren-szerződést tanulmányozza
A hírek szerint a finn pilóta azt szeretné kiharcolni, hogy ralizhasson. "Minden autó vezetése a tapasztalatszerzéssel egyenlő. Idén is bejött, és amíg nem tereli el a figyelmemet addig szerintem rendben van."
Ezek szerint mind a kettőt akarja, most mondják hogy nincs benne tűz. :D -
Alonso: A Ferrari a legbiztonságosabb választás a F1-ben
A spanyol bízik benne, hogy ő és Felipe Massa jövőre erős csapatot fognak alkotni.
„A csapattól úgy hallottam, hogy (Massa) teljesen felépült, és hogy ő lesz a csapattársam. Úgy vélem, együtt nagyon erős csapatot alkothatunk."
„Massa bebizonyította, hogy nagyon gyors versenyző, rengeteget fejlődött az utóbbi két-három évben, és úgy hiszem, kihívhatjuk a legerősebb csapatokat, mint a McLarent és a Red Bullt."
Hát kíváncsi vagyok meddig tart ez a nagy összetartás, a két büszke latin valahogy az az érzésem hogy lesz itt hirig. :) -
paj01 #88902 Latom csak a jo arcokon van napszemcsi:D
Tudtam h alonso egoista de h ennyire szeresse magat vki:D:P -
gyepesjoint #88901 öcsém,ez baszott nagy ték lett volna...kreálni kellett volna valami fasza ték pikcsört :) -
Ne mond, hogy a szakértőnk nem mondott megint oltári baromságot.
-
Kár lenne ha nem lenne helye :/ -
Másik Campos a harmadik meg USF1. Az utóbbi még nem biztos, hogy fog indulni.
Aztán még Peter Sauber bácsi is visszatérhet ha pl a Toyota nem fog jövőre indulni. -
viszont hogy most már vége a szezonnak
engem jobban érdekelne kik lesznek az új csapatok és, hogy ott a pilóták kik lehetnek :)
ha jól tudom az egyik új a Lotus -
Yokohama a WTCCnek csinál gumikat szóval az is lehet még :) -
Már csak 132 nap:D -
Sztem valahogy nagy nehezen visszaédesgeti a Michelint vagy a Goodyeart. Dunlop esetleg még? Nemtom Continental meg a Hankook mennyire csinál versenygumikat. -
Kép Ték! hmm -
jól van szürke gandalf, elég lesz. én meg remélem hogy reggelre nő egy hereZSacskó a homlokodra. -
Ezért itt meg fognak lincselni. -
Trulli elhelyezése a képen a régi Füles újságok képrejtvényeit juttatta eszembe..:)
-
F1 vagy a papa sushi étterme? :D -
-
Persze. A NASA új Holdprogramjában is aktív szerepet szánnak neki. Ő lesz az első finn a Holdon. Onnan fog nagyokat rászarni a világra és minden más versenyzőre aki nincs a Holdon. -
nagyon remélem hoyg Raikonnen megy rallizni
nemide való,az F1 már nem élteti -
gyepesjoint #88885 lehet,mondom nem biztos forrásból mondtam :) háááát,azért egy Hami-Kimi páros...:)) az biztos,hogy ha ez így lenne jövőre,akkor nagyon állat szezon lenne! a Brawn-ba a címvédő+egy nagyon tehetséges rosberg,ferrariba alo+massa...mclaren hami-kimi..:D:D és akkor még a red bullról,és a renault-ról nem beszéltünk :DD -
Rosberg a Brawnba megy, vele cserél helyet Bari. Mekiba csak Kimi mehet vissza:) -
gyepesjoint #88883 végre Rubinho elsőszámú pilóta lesz :) a kis Hülkenberget pedig érdemes lesz figyelni a teszteken,mert jónak tűnik a srác,én több potenciált látok benne,mint Jr.Piquet-ben,vagy Grosjean-ban!
Renault: Kubica-Glock
McLaren: Hamilton-Rosberg (forrás nincs,németben élő rokon mondta skypeon,ott valamelyik autós újság írta meg) -
itt is -
Williams csapatfelállás:
Rubens Barichello
Nico Hülkenberg
(HírTV-n mondták) -
Nem sokat tud 1-2 fokot ha jól tudom. A boxban akár többet is főleg ha szárazról esőre változik a körülmény...de pontosan nem tudom. -
Nem a drukker érdeke az igaz, de ne is vonja ki magát a felelősség alól..
Nulla szakmai értékű híroldalakon kismillió kattintást generál egy megfelelően megfogalmazott főcím. Itthon pl. emberek egy ilyen oldalon vérre mennek azon, hogy melyik versenyző milyen ember. röhej.
Ijesztő az az indulat ami körvonalazódik.
Más rajongók animált giffeket hoznak létre, vagy képregényt, vagy gyalázkodó oldalakat.
Nagyon alacsony színvonalú a nézők részvétele a sportban sajnos, messze elmarad a versenyzők által képviselttől. -
SzocsA #88878 miért a 2010 es nem a következő szezont is elölről kell kezdeni mert nem tankolhatnak!
építeni kell egy olyan kocsit ami jó lesz tele tankkal és a végén is mikor elfogy a muníció!
egyébként az első hátsó szarnyakon menet közben mennyit lehet állítani? -
De.
Sok minden volt már mélyponton, és ha nem tartanak ki mellette akkor az az igazi veszély.
...és itt most mélypont sincs, ahogy írtam..talán kicsit összevissza, mert sietve írok, szal a közönségben is van ám hiba.
Mit gondolsz melyik versenysorozat tudná huzamosabb ideig eltartani ezt a tömeget?
Nézzünk egy BTCC-t...remek pályákon, remek versenyzők remek csatákat vívnak. ...szabadíts rájuk 100milliós nézettséget, és két éven belül elkurvul. :(
A pénz, a piaci érdekek...meg a sok szutyok kinyírja.
Szal a nézőkben is van hiba...és itt nem arról van szó hogy nem szabad szidni, dehogynem..aki cselekszik az felvállalja hogy kifogásolható amit csinál.
De az én felfogásom szerint, ha valami gurul akkor sok minden megengedhető, ha viszont elmerül a sárban akkor ott kell maradni és segíteni...különben mitől mászna ki?
Hidd el gondolkodnak eleget,..nem feltétlen csinálják jól, de egyenlőre még nincs akkora gáz.
Sajnos nem maradhat minden úgy ahogy régen volt, ez [email protected] talán nem is volt más út. -
Angyalifény #88876 Például sokan fordulnakteljesen mássport felé pl labda játékok. Vagy más technikai sporthoz. Szóval értem én amit mondasz de nem a drukker érdeke a fennmaradás hanem a sporté.
(jó tudom hogy nem tét a fennmaradása az F1-nek csak példa volt ) -
Angyalifény #88875 Jó ezt értem de ha 1szer kezd unalmas lenni és az ember talál jobbat akkor azt hiszem nem a drukkernek kell ezen elgondolkodni . Nem ?
-
Alo és Hami is valami mást néz :)
Trulli meg nem mosott fogat :D -
Trullinak mindenki hagy távolságot :D (Jobbra Balra)