FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MaSzKa
Italy 09/09/2007 Fernando Alonso
McLaren-Mercedes 53 1:18:37.806

Italy 11/09/1983 Nelson Piquet
Brabham-BMW 52 1:23'10.880

és ez versenyidõ ilyenkor csak 900-1000 Lóerõvel mentek a BMW-k

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Kit--Kat
Talán pont a monzait nem építették át.
Ill. átépítették 2 lassítót belevágtak, de az szerintem a 80as években már bõven megvolt.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

MaSzKa
entered Formula One atthe South African Grand Prix in 1983 in a Brabham BT50 chassis reached a top level of nearly 1.500 bhp in its qualifying version

akkor 1983-as adatokat nézek 😄

bardocz
Szerintem ilyen pálya nincsen,fõleg nem F1-es.
MaSzKa
ez modell autó

amúgy még nem találtam infókat hogy melyik lenne a gyorsabb

melyik az a pálya amit nem építettek át 23 év alatt van mégy ilyen?

Monzába a teljesítmény számít ott lehet az F1 1500 Turbo lenne a jobb

Kit--Kat
Látom megint "MaSzKa-bál" van<#gonosz1>

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

bardocz
Azért a kép erejéig beálíthatták volna a futõmûvet,hogy ne poz. irányba dõljön a kerék...és hiába nagy,azért kelett ekkora,mert kisebbe nem tudtak normális tapadásút csinálni,és aztért ne felejtsd el,hogy akkoriban minden kocsin ilyen volt,ami csak 700 lovas volt azon is.Abban az idõben erre a kosira nem lehetett akkora gumit rakni,ami elegendõ tapadást nyújtott volna.
MaSzKa

azért szép nagy gumik vannak ezen hátul

bardocz
<#worship>
bardocz
De nem mind1,hogy milyen felület.Akkoriban,amikor boxkiállás nélkül mentek 70 kört 1 gumin,sejtheted milyen kõkemények voltak,ma meg 30-40 kör van egy gumian úgy,hogy még lehet vele menni.Sokkal nagyobb a tapadás.
MaSzKa

MaSzKa
tapadás: igazából a talajra jutó felület és a 2 réteg közötti tapadás határozza meg nagy részt ami függ az idõjárástõl

kb

MaSzKa
váltót is rakják már akkor 😄

bardocz
Igen.
bardocz
Persze ma már minden jobb,de szerintem ha egy mai kasztniba raknánk azt a motort egy körön gyorsabb lenne,mint a mostani motorso kocsik.Persze meg kéne oldani a váltót is rendesen,mert ilyen tempónál nincsen idõ már h-váltóval baszkódni.

Amúgy meg maszka,hiába voltak azok a gumik nagyok,a maiak szerintem jobban tapadnak,hiszen a gumi is fejlõdik.
MaSzKa
1983 Win F1 😄

Valahol olvastam, hogy vissza fogják hozni az F1-be a Slick gumikat. Ez igaz???

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Count Adyn

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

MaSzKa
akkoriba slick gumikkal mentek és nagyobbakkal

az aero tutti nem volt olyan nagyon jó akkoriba

Istencsászár
Elektronia az aero a mechankia tapadás a gumik, a felfüggesztések a váltó és 100%ban minden jobb mint azokban a vasakban... nemhiába gyorsabbak Tc nélkül mert maga a szerkezet fejlõdik, kifinomultabb és jobb lesz.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

bardocz
Lófaszt nem érnek az 1400 lóval,mert a kasztni a maiakhoz képest szar volt.Mai kocsiba belerakva viszont biztos jól menne.
MaSzKa
Hungaroring (4,014 km)
Fastest lap: N. Piquet (Williams-Honda Turbo)
1:31.001 minutes

átépítve Hungaroring (4,381 km) 2006
Fastest lap: K. Räikkönen (McLaren Mercedes)
1:21.219 minutes

hiába lett hoszabb mert elötte +3 kanyar lassította az autót 1986-ba
és idõjárásfûggõ is

attól, hogy 1400 lóerösek nem kell gyorsabbak is legyenek, nem hiszem hogy megfutották volna velük a 373km\h-t. A mostani f1-eseknek a leszorítoereje, légellenállása is kedvezöbb lehet

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Minstrel
szerintem egyenesben se, nézd meg pl. még a régi Hockenheim-en az átlagsebességeket.

http://topgearhungary.blogspot.com/

MaSzKa
én arra lennék kiváncsi melyik lenne a jobb ha egymásnak eresztenék a 2-õt

egyenesekbe tutti a 1400Le domunálna

ezekbe a maiakba olyan 7-800Le lehet

Minstrel
ezt igy nehéz, mert szinte minden pálya változott, talán Kanada nem annyira, de abban is át tettel pár nyújtott ívet egyenesre http://www.statsf1.com/

MaSzKa
tényleg mennyivel gyorsultak az autok 25év alatt

érdekelne a BrabhamBMW és a mai BMW-bel

pályarekord
gyors kör idõmérõn, mert ott akár 1400LE-vel is mentek régen

bardocz
Lehet elavultnak néz ki,de hogy végsebességben ugyan azzal a motorral veri a mai kcoskat,arra azért mernék fogadni.Kicsi a leszoríerõ,nem tartja anyira visza a kocsit,mint a mostaniakat.
Kit--Kat
4 éves

Minstrel
és az elõzõek? lehet még jobban le voltak maradva. amúgy tuti benne van minden mai ami a szabályokba belefér, biztos nem engedélyezettek a kis szutyok szárnyak meg iylesmik

MaSzKa
ja 7év szép idõ

Minstrel
ez jóez, olyan, mint a 2001-es F1-es Ferrari

MaSzKa
pont ezt akartam benyomat ni

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Istencsászár
Ez a Formula autó, szép.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

MaSzKa
csinál az A1GP-re autót
Ferrarik lesznek majd

milyen elavultnak néz így ki

http://www.formula.hu/f1/ferrari-lesz-az-a1gp-autoja-c20382.html

Norbi1990
Verstappen is ott megy.Legalábbis tavaly ott ment.
Istencsászár
Pár futamot láttam még a tavalyi szezonból tetszett, küzdenek a gépkkel látványos volt, sok autó bevállalós neves/névtelen fiatal/öregebb pilótákkal.

Norbi1990
Ha majd indulnak Magyarok akkor egybõl mindenhol lehetne hallani róla.
Majd egyszer.
Istencsászár
Ez jó dolog, egy kicsit nõ a sorozat értéke, csak jó lenne hoggyha felkapotabb lenne itthon is, mert sehol sem lehet látni.

Istencsászár
Lényegtelen, az a kérdés hogy ki megy el onnan hogyha igaz... remélem Kimi nem.

Az A1GP elsõ három évében a Lola által gyártott modellen, Zytek motorokkal szerelve versenyeztek a nemzetek pilótái. A következõ évadban azonban új idõszámítás kezdõdik a sorozatban, hiszen a Ferrari mind kasztnival, mint pedig motorral el fogja látni a csapatokat.

Az új járgány elsõ tesztjén már túl is vannak, s az elsõ benyomások alapján mindenki nagyon elégedett. A tesztcsapat az elkövetkezendõ hetekben Fioranóban és Imolában dolgozik tovább.

Az új évad szeptember 29-én indul Mugellóban.

http://gaborszantai.co.uk/

Monacóban felreppent a hír, miszerint Fernando Alonso elõszerzõdést kötött a Ferrari istállóval. A csapat szóvivõje, Luca Colajanni cáfolta a híresztelést. "Ez badarság."

Flavio Briatore ugyanakkor elmondta, hogy védence 2010-ben – Kimi Räikkönen visszavonulása esetén - csatlakozhat az olaszokhoz. "Tisztában vagyunk azzal, hogy ha nem tudunk versenyképes autót Fernando rendelkezésére bocsátani 2010-ben elhagyja a csapatunkat."

Ahogyan a híreket, a cáfolatokat is óvatosan kell kezelni. A McLaren-Mercedes Fernando Alonso, míg a Ferrari Kimi Räikkönen szerzõdését is az utolsó pillanatig tagadta.

Akkor alairtak...

http://gaborszantai.co.uk/

MaSzKa

MaSzKa
már BMW asztal is van mik vannak 😄

egy lepukkant 325-ösbõl bármikor lehet csinálni 😄

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Istencsászár

bardocz
Ilyen kell!😄
a.carkey
Dehogynem. Rakat Kiszel Tündés cikket találhatsz a neten. 😄

A medve nem játék.

Count Adyn
Maszka-nak a humoros topikból😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"