182278
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Angyalifény #88836 Azt senki nem akarja hogy megsérüljön a pilóta ez természetes! De valahol már a pilóták is vállalják hogy ez benne van hogy ütköznek.
A NASCAR-ba pl felállva ujjong ilyenkor a közönség.
Nem mondom hogy törjék halomra 1 mást de hogy vonatoznak másfél órát.....
No meg sztem kevés a verseny is.
mennyí van ? 17 ? -
paj01 #88835 helyzet fuggo...
vegyuk azt h menetkozben autoban felhivnak h elmondjak neked mit kell hozni a boltbol:D
ferfikent lehet h mindent megjegyzel de kozben tomegkarambolt csinalsz:D, nokent meg maximum kifelejted a vasarlolistarol a tejet.
Sarkalatos pelda de igy lehet erzekeltetni a kulonbseget:D
-
paj01 #88834 Jo hat te akkor azt szereted ha frocskol a ver meg repkednek az alkatreszek:D Forma 1 nezesebe is benne van.. persze h jo nezni amikor vmi karambol van..nah persze csak akkor ha nem azzal tortenik akinek szurkolsz:) es akkor meg jobb ha az elol esnek ki akinek szurkolsz:D:D
Es ezek a dolgok ugy mukodnek h altalba nem lesz komolyabb baja a pilotaknak szal tok jo.
De azert nem csak errol kell h szoljon: en pl birom a belso kamos felveteleket, az autok hangjat stb.
Ha izgalomra vagyok akkor megnezek vmi Szegal Istvan filmet es annyi:D -
neoG #88833 Bocs, nem voltam elég érthető.Azt akartam mondani, hogy iszonyat milyen orgánuma van. A hideg kiráz tőle.Mondjuk az "ööö"-zéssel is bajom volt. De ha tényleg ilyen nehéz a szinkrontolmácsolás ahogy írod, akkor ezt nem tekintem ezután hibának. -
G_ArchAngel #88832 mert a ferfiak egyszerre egy dolgot tudnak jol csinalni, a nok pedig sokat kozepszeruen...
melyik a jobb? -
paj01 #88831 azer a szinkrontolmacskodas eleg kemeny dolog. Nekem mar az is nehezemre eski ha telefonalok es kozbe masik emberrel is kell beszelnem:) es akkor meg csak egy (anya)nyelvnel tartok plusz a kulonbozo akcetusok sem kavarnak be. A szinnkrontolmacsok kb fel orat dolgozhatnak egyhuzamba mer aztan agyilag gatyak. Egyszer probaljatok leforditani vmit live ba es elmondani vki masnak:)
Sztem a noknek egyebkent jobban menne az ilyesmi, ok tobb dologra is tudnak figyelni:)erdekes h altalaba ferfi szinkrontolmacsok vannak
-
G_ArchAngel #88830 teny, de soha nem ment volna el mellette, ha nincs fekhiba...
Fettike meg kicsit keves ide, persze nagyszeru pilota lesz, amint elozni is megtanul, egyelore Massa szintjen tart, ami nem rossz:) -
Angyalifény #88829 A foci értelmét se értem :)
Nos lehet semlegesen is nézni én PL a NASCAR-ba se szurkolok senkinek de magáért a Sprint-ért megőrülök :)
1-2 rázósabb jelenet meg más autósportba meg minden furamon van és nem csak hébe hóba kuriózumként.
Amúgy köszi :) -
A másik, amit én nem értek, hogy már oda odaküldték a Szujót riporternek (aki mellesleg szerintem jó munkát végez), akkor miért nem tudják őt összekapcsolni az itthoni stúdióval...néha bejelentkezne élőben és mondaná a friss infókat, amiket megszerzett. Amikor az itthoni verseny ment, erre láttunk azért példát... Nem azt várom el, hogy bbc szintű vagy német rtl szintű legyen a közvetítés, mert arra az rtl klub képtelen lenne, de igenis bizonyos elemekkel lehetne a színvonalat emelni.
-
neoG #88827 "A végén pedig a dobogós helezettekkel készített interjú narrátora
pedig mindegyiküknél rettenetesebb...."
Ez számomra annyira érthetetlen.Ki az az ember?Kinek a kije?El nem hiszem, hogy nincs egy normális szinkrontolmács kis hazánkban.
-
Mondj ötleteket, te kire gondolsz. Az a baj, hogy a nagyobb nemzeteknél (angolok, németek) sokkal régebb óta van f1 közvetítés, évtizedek óta bejáratott csapat, volt f1-es pilótákkal, akik szakértenek. Nekünk csak egy Baumgartner Zsófink van, de azt f1-es közvetítés közelébe sem szabad engedni...
Esetleg talán a Várhegyi Ferencet meg az ifj. Knézy-t be lehetne rakni, Várhegyit hallottam már a hungaroring hangosbeszélőjén közvetíteni. -
paj01 #88825 nem tom... mer a focit miert nezi a fel vilag? mikor az esetek 90% ban nem tortenik semmi erdekes... Mert ott is mindenki azt a 10% ot varja, hogy lasson vmi csodat. Es azert szokott lenni minden evben egy ket erdekesseg. szep elozesek, hajmereszto balesetek, dramai tortenesek. igazabol nem sajnalom azt a 2 ora hosszat h megnezzem. Ha kozbe van idod elaludni akkor valoszinuleg amugy sem csinalnal semmi produktiv dolgot. Szal miert ne alapon is megnezheti akarki..erdekesebb dolgot ritkan talalni ilyenkor a tv musorok kozott. Egyebkent meg mint minden sportnak, sztem akkor van ertelme ha szurkolsz vkinek. embernek, csapatnak, nemzetnek, egyebkent tenyleg kurva unalmas tud lenni:) -
barmi #88824 Gyulánál mondjuk sokkal felkészültebb de kommentátornak mindkettő siralmasan borzalmas szeréntem. Fogalmazókészségük nulla,
artikulációjuk rettenetes, a hangjukat pedig egy idő után rossz hallgatni.
A végén pedig a dobogós helezettekkel készített interjú narrátora
pedig mindegyiküknél rettenetesebb....
Jövőre összeszedhetne a retekkub egy rátermettebb kommentátor csapatot
a nagy sportcsatornák dolgozói közül mert ezek már nem hiányoznának
jövőre senkinek sem szeréntem!
-
paj01 #88823 nah ez is egy hulladek volt. leszerepeltek ezek az uj feljelsztesu autok is. Vissza a V10 et! tobb kakao kell ide mert elalszanak a pilotak.
1,2 km nem eleg arra h jelentos tempo kulonbseget szedjen ossze vki. regebben mintha jobban mukodtek volna azok a franya szelarnyekok.
Gyulamek meg 1 evad alatt nem tudtak rajonni h az egy kiallasos tankolas az nem olyan egyszeru buli. Bennem fel sem merult h kobayasi megtankolt autoval 1 masodpercnel kevesebbet fog kapni koronkent egy ilyen hosszu kanyargos palyan.
ez az ev visszaeses volt az elozokhoz kepest...nah de majd jovore. -
Angyalifény #88822 Hali.
Normális hangnemben kérdezek tehát ilyen választ is kérek.
Valaki leírná hogy mi olyan áldott jó a F1-be ? Csak azért kérdem mert állítólag a fél világ ezt imádja.
Akció kevés van, baleset vagy kicsúszás szintén (nem mintha csak ezért nézné az emberde pl 1 NASCAR futamot is izgalmasabbá tesz 1-2 röppen tyű. ) Javarészt 1más után vonatoznak a kocsik. 1-re több embernél hallom hogy csak úgy mint én bealszanak a versenyeken.
Szóval komolyan érdekel írja már meg valaki mitől ez a varázs főleg EU-ba ahol szinte más autósportot nem is hajlandó nézni a többség. -
Már mögötte volt, nem esett ki előle senki. -
Szép volt Vettel gratulálok!
Hamit nagyon sajnálom mert önhibáján kívül esett ki.
Kobayashi itt a helyed jövőre!
Találkozunk jövőre! -
Na most fél évig nem akarok hallani az efegyről :D -
szokott ilyen lenni, csak nem a retekklubbon... -
áhá, kösz!
-
Nyilvan nincs evvel semmi gond, csak megjegyeztem. Buttont kedvelik, Lajostol extazisba esnek. Hiaba lett elobbi a cirkusz gyoztese. -
G_ArchAngel #88815 Buttont es Lewist ugyanugy kedvelik - angol pilotak, angol csapatoknal lettek vilagbajnokok, szerintem rendben van, ha kiallnak mellettuk... -
ÚÚÚÚÚ AKKOR MEGÖLIK BÖRNIT!!! EZ AZ VAN ISTEN!!! ÉLJEN ALLAH!! -
”A szeretet nyilvános kimutatása felnőttek között tilos, a kézen fogás és a csók nem megengedett, sértőnek foghatják föl a helyiek, pénzbírsággal vagy börtönnel büntethető”
Lesmarolod a nodet es lelonek a helyszinen ezek a kozepkorban ragadt tevedugok. Fantastic. -
SzocsA #88812 mindjárt ték lesz! el kell mennem! -
En meg a bibiszis csokaktol, mert Lajostol rendre orgazmusuk van. Na jo, azert szinvonalban messze a magyar kollegaik felett allnak. -
Gyerekpezsgorol nem hallottak ezek a buckalakok?? :)) -
Wéber Gabit ne szidd mert a töködre lépek. -
Én kurvára untam, jó lenne az a 2 hosszú egyenes, csak az autó szar, lásd Button...de a kanyarokat elbaszták.. AUTOCAD 4EVER TILKE! REMÉLEM TARKÓLÖVÉST KAPSZ! Ilyet én is összeszarok. Eskü csinálok egy pálya terv rajzot és megcsináltatom rFactor alá haverral, aztán mondjatok véleményt... -
barmi #88807 A hazai kommentároktól (AgyláGyulától és VerébGábortól)
majdnem agyvérzést kaptam. -
1 fokkal jobb mint a valenciai shit. 2 fokkal a szingapuri gokartpalyanal.
#88802:
Mar reg megkoveztek oket.
Btw: Vettel
-
SzocsA #88805 de azt lenyomta a boxban erre megsértődött azt kiállt! -
Szerintem, nem rossz pálya. A többihez képest tutira. Csak ugye az a dupla diffúzoros ökörség ne lett volna, talán bejön a szárnyváltoztatás meg a többi is ... -
barmi #88803 jajj, jajj, jajj...
Jó volt a Red Bull, megérdemli a győzelmet Vettel!

Kobayashi 6. lett!

Egyébként az év talán legunalmasabb versenye vlot,
sötétedés ide, Abu-Dhabi oda ...

-
Buzi arabok a nőket bezzeg nem mutatják. :) Tegnap, amikor a két csaj ott ragadt a hajón, két pasas odarohant hozzájuk, és talán még meg is verték őket. (De 114 nővel csinálnak partykat. Képmutató faszok!) -
madmanic #88801 köszönjük meg abroszfejű tevehajcsároknak hogy sok-sok milliárd ért megépítették a világ legunalmasabb pályáját...
de legalább a pofavizitnek megfelel a helyszín.. -
Hamilton -
SzocsA #88799 ki esett ki előle nem volt előtte senki! -
Jó év, meg változatos versenyek ... Gyula mit nézett idén? Nascart? Ökör! -
G_ArchAngel #88797 Vettel megint nyert - azaz kiestek elole...