FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

desigo
Nagyon jó verseny volt.A büntetés szerintem jogos lenne még úgy is,hogy Maxnak szurkolok.
Mindegy,hogy a végén vagy a közepén tolja le valaki a másikat,ha nem hagy helyet,rátart mehet a bünti.
Nem lennék most ítélethozó....
adam46
Már a dobogón el kellett volna ezt dönteni és átadni az ünneplést Leclerc-nek, de nem balfaszkodjunk megint, igyunk meg 2 kávét, 6 sört, egy kis szieszta és 3 óra múlva tadám, Leclerc győzött.
adam46
Az a baj, hogy ezeket a kocsikat nem dodgem-re tervezték, simán eltörhetett volna Lec felfüggesztése, aztán mehet a levesbe 2 körrel a vége előtt. Ez verseny volt egészen az ütközésig, utána meg Maxiból megint eljött az a köcsög, aki az elmúlt években volt, pedig már kezdtem megkedvelni amiatt, mert érett ebben az évben.
Én örülök annak, hogy időről időre felbukkannak ilyen keménytökű versenyzők, ami után picsoghattok kicsit. 😄

__Jacek__
Sajnos max nem tud tisztán versenyezni, kB ennyi
Ennyi erővel írjunk be shuminak plusz egy vb...
RatBaG
igen, végre versenyzés volt. kár, hogy verstappen olyan "hibát" vétett, amivel lenullázta az addigi tiszta küzdelmet. kapjon felmentést a szabályok alól, csak mert látványos volt, hangosan ünnepelt a csapat, és tomboltak a holland szurkolók?

Per Aspera Ad Inferi.

Ha nem büntetik meg akkor a Ferrarit szívatja az FIA.

Meg kurva jó első győzelem lesz ez így.
Utoljára szerkesztette: SzocsA, 2019.06.30. 17:12:12
Akkor meg mi volt ez az Canada?

bazmeg.

racingarena.hu | gokartsopron.hu

Először láttunk a VERSENYT ebben az évben. Ráadásul az egyik legizgalmasabbat. Nyúljanak bele ebbe is, mi? Én Leclercnek és Verstappennek szurkolok, de ez a verseny egyértelműen Verstappené. Ha ebbe is belenyúlnak, akkor a VERSENYZÉST BÜNTETIK bazmeg. Amiből már elegem van.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

RatBaG
Driver of the Day: Robert Kubica

WTF. <#idiota>
nem mutatták a közvetítésben se, a hivatalos oldalon sem elérhető. valakik megpiszkálták a szavazást. <#taps>

Per Aspera Ad Inferi.

Mintha nem működne a Driver of the day oldal ...
Bár meglepő lenne, ha nem Max kapná most is .

Vannak akik csak ismétlik 'csak azért is úgy csinálom', és vannak, akik tanulnak az életben.

Igen maradjon így, ezzel el is ismerte a FIA hogy részrehajló, köszönjük ezt vártuk. PONT.

mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Verstappen és a Red Bull lemészárolta a mezőnyzt. Verstappen a győztes. PONT.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

adam46
Én is sajnálom a srácot, de annyira intelligensen kezeli ezeket a helyzeteket, hogy totális respekt. Ez napnál is világosabban büntetést érdemel.
Utoljára szerkesztette: adam46, 2019.06.30. 16:56:27
RatBaG
Én bízom benne, hogy nem fossák telibe a szabálykönyvet, és jön az utólagos bünti.
Csak Leclercet sajnálom, hogy elrontották az első győzelmi pódium élményét.

Per Aspera Ad Inferi.

Azt hogy ne így legyen meg és a FIA köpje szembe magát.

Ha lesz büntetés, Leclerc úgy nyeri első F1-es futamát, hogy nem ünnepelhetette meg méltóan.
Ha nem lesz büntetés, nincs meg élete első F1-es nyert futama.
Azért ez nem kicsit szívás... Ki melyiket választaná? <#ravasz1>
Nem lesz büntetés, nem Hamiltonnak hívják a leszorított versenyzőt 😊

Komor egy pódium. Maxnak tán Bottas sem gratulált.

Vannak akik csak ismétlik 'csak azért is úgy csinálom', és vannak, akik tanulnak az életben.

Mekkora hiszti lesz mindjárt😊
De szép volt......végre verseny...

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

lac coo
Bármit is ítélnek ( szerintem büntit érdemel, kár volt, megcsinálta volna a két kör alatt ..) azért ez szép volt a Redbulltól !!!

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Hálás vagyok Verstappennek, hogy miatta még néha érdemes belenézni a közvetítésekbe.

Ő a legjobb!!!

Hajrá Max!

Szépvolt Max <#eljen>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Count Adyn
Fogadjunk vizsgálni se fogják😊 Igy megy ez, én már elengedtem az f1 et😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Ez leszorítás volt.

adam46
Azt mondja a kis köcsög, hogy "rámfordult", mivaaaaaaan?
Tévedtem, Vettel egy pöcs. Max meg jobb ha nem győz, mert a hollandok szétrobbantják a hegyoldalt.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Majdnem.SC nemvolt

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Előbb éri utol Vettel Hamiltont, mint Max Leclerc-et - de nem Michelisznek, Wébernek .

Ezt az 5dik helyet George Russell is hozná a mezőny legjobb autójával. Na kb ennyit ér a Hammertime. Még egy majom is világbajnok lenne azzal a kocsival.

Hogy alázza a Mercedest Verstappen.
Hamilton < Verstappen<#pias>
Utoljára szerkesztette: pr3cious, 2019.06.30. 16:20:06

Látod? Ilyen amikor a verseny van a pályán zajlik .....

Yess ! Vettel leelőzve szépen - most először szurkoltam Max-nak.

Na mi van hamilton hol a hammer time? 😄<#eplus2> Ha már nem elől van már nem is megy neki, 4× ráment a sárga csíkra. 2× fékezte el magát. Hogy nyugtatgatták, hogy a futam végére mindenki összerázódik előtte....
Mi a lófasz ? Már megint a feka van az élen ? Nem nézem tovább !

Ez idáig a szokásos vonatozás, főleg az élen.
Mercedes gumielőny - ja, azért ment ki Bottas Leclerc előtt, meghozzá a keményebb gumival ...
Na reméljük Vettelt a Ferrari előre tolja megint :-(

Qrva Vettel, majdnem lenyomta Norrist a pályáról.
Verstappent meg nyilván lefizette Toto Wolff, hogy Ham. még előrébb kerüljön !

rosszul látod a helyzetet, én speciel nem utálom Hamiltont sokkal inkább azokat akik tolják. de ez el lett már mondva.

Nézzél egy kicsit lejjebb mielőtt írod: "Öreg, fogd már fel, hogy itt senki nem gyűlöl senkit."
:
"Tudod már többen utálják hamiltont, mint ahányan szimpatizálnak vele. "

Vagyis, totál idióták vagytok. Még azt sem látjátok, hogy én Leclerc-nek szurkolok. Mi kell még - Ferrari kép minden írásomba ?
Attól hogy nem vagyok Hamilton fanboy még felszólalhatok amikor valakik totál baromságokkal jönnek. És itten a baromságok legalább 60%-a Hamilton gyűlölet/utálat alapú.

Öreg, fogd már fel, hogy itt senki nem gyűlöl senkit.
Furcsa mód a FIA rendszerében évek óta minden alkalommal úgy jön ki a lépés, hogy abból hamilton és a mercedes jön ki jól.
B+, ha valaki három rajthelyes büntetést kap, az legyen három rajthely.....nem pedig egy alternatív matek alapján kettő.
Érted?
Szerintem te vagy kicsit elszállva a példaképedtől és képtelen vagy objektíven megítélni eseményeket.

Kiegészítettem az aláírásom.

Akkora beképzelt hatökör vagy, hogy nem igaz. Nem körülötted forog a világ, és nem reagálunk minden mondatodra. De még mindig többször mint kéne, mellesleg. Ellenszurkolás majd minden posztod, és amiatt az általános volt, amit írtam az üzenetem alján. Mert állandóan a Hamilton gyűlölet büfög belőled. Menjél kezelésre ahelyett hogy itt idiótát csinálsz magadból.
Mellesleg, nem direkt válasz volt amit írtam.

Szóval ha leírom hogy talán úgysem kapja el = ellenszurkolás.

Relax fotelpolitikus, senki sem kérdezett.

"De ha ezt félretesszük, és előhozzuk 2 versennyel ezelőtti Vettel büntetésénél leírt véleményeteket, hogy a szabályok rosszak, unfairek......"

Inkább szeretném elfelejteni azt az elhamarkodott dilettáns, versenyzéshez nem értő döntést ha lehet. Nem is értem hogy kevered ide: attól ha a jövőben benézek valamit még nem üti ki az igazam semmiről.

Szerintem Ham. nem fogja elkapni Leclercet - a Ferrari van olyan gyors. Kivéve ha mázlija lesz a SC-kel - várható hogy lesz belőle e pályán.
A gumik is beleszólhatnak - a Mercedesek közepesen indulnak, Leclerc lágyon - de inkább ne, mert megint jön majd a süket szöveg a Pirelli-Mercedes összejátszásról.

Hagyjuk már ezt a beteg ellenszurkolást. Remélem lesz egy eseménydús verseny.

Jolvan nem érdekel hogy a három rajthelyes büntetés igazából csak 2, talán még úgysem kapja el Leclerc-t.

"Mások büntetése enyhíti a te büntetésed 😄 Nekem elsőre is világos volt csak hülyeségnek tartom."
Akkor ezek szerint szinte minden sportágban szóvá tetted ezt? (Most hirtelen nem is tudok kivételt mondai, ahol nem ez lenne a helyzet). Ha az ellenfelet büntetik, akkor a saját büntetésed "enyhül" vagy előnybe kerülsz.
Pl tornászoknál, pl lólengés: a hibáid pontokba kerülnek, tehát "büntetések" miatt kikaphatsz, de az ellenfeled is hibázik, Ő is kap "büntetést" így az ellenfeled hibái csökkenti a Te hibáid, büntetéseid mértékét/értékét
Tenisz, ellened ítél a bíró egy büntetőpontot (mivel beszóltál neki😊, hátrányba kerültél, elvesztheted miatta a gamet. Majd az ellenfeledet is megbünteti. Eltűnik a büntetés miatti hátrányod-->más büntetése enyhíti a büntetésedet.
Foci: csapatodból piros lappal kiállítottak valakit, hátrányba kerülsz. Majd az ellenfél csapatából is kiállítanak valakit, tehát eltűnik a hátrányod(ha időközben nem kaptál gólt), más büntetése enyhíti a tiédet............

Utoljára szerkesztette: determinator, 2019.06.30. 13:50:19

Magnum PI

Inkább az volt nyilvánvaló hogy több korábban milliószor durvább nem büntetett eset után a fia támogatja Hamilton-t és még véletlenül se szeretnének versenyt látni.
Ez számomra teljesen nyilvánvaló lett 😊

Annyira volt nyilvánvaló hogy volt/aktív világbajnokok nem értettek egyet a büntetéssel csak te önjelölt fotelbohóc kampányolsz mellette még mindig D
Utoljára szerkesztette: pr3cious, 2019.06.30. 13:15:40