FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindegy,hogy a végén vagy a közepén tolja le valaki a másikat,ha nem hagy helyet,rátart mehet a bünti.
Nem lennék most ítélethozó....
Ennyi erővel írjunk be shuminak plusz egy vb...
Per Aspera Ad Inferi.
Meg kurva jó első győzelem lesz ez így.
Utoljára szerkesztette: SzocsA, 2019.06.30. 17:12:12
bazmeg.
racingarena.hu | gokartsopron.hu
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
WTF. <#idiota>#idiota>
nem mutatták a közvetítésben se, a hivatalos oldalon sem elérhető. valakik megpiszkálták a szavazást. <#taps>#taps>
Per Aspera Ad Inferi.
Bár meglepő lenne, ha nem Max kapná most is .
Vannak akik csak ismétlik 'csak azért is úgy csinálom', és vannak, akik tanulnak az életben.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Utoljára szerkesztette: adam46, 2019.06.30. 16:56:27
Csak Leclercet sajnálom, hogy elrontották az első győzelmi pódium élményét.
Per Aspera Ad Inferi.
Ha nem lesz büntetés, nincs meg élete első F1-es nyert futama.
Azért ez nem kicsit szívás... Ki melyiket választaná? <#ravasz1>#ravasz1>
Vannak akik csak ismétlik 'csak azért is úgy csinálom', és vannak, akik tanulnak az életben.
De szép volt......végre verseny...
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Ő a legjobb!!!
Hajrá Max!
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Hogy alázza a Mercedest Verstappen.
Hamilton < Verstappen<#pias>#pias>
Utoljára szerkesztette: pr3cious, 2019.06.30. 16:20:06
Mercedes gumielőny - ja, azért ment ki Bottas Leclerc előtt, meghozzá a keményebb gumival ...
Na reméljük Vettelt a Ferrari előre tolja megint :-(
Verstappent meg nyilván lefizette Toto Wolff, hogy Ham. még előrébb kerüljön !
:
"Tudod már többen utálják hamiltont, mint ahányan szimpatizálnak vele. "
Vagyis, totál idióták vagytok. Még azt sem látjátok, hogy én Leclerc-nek szurkolok. Mi kell még - Ferrari kép minden írásomba ?
Attól hogy nem vagyok Hamilton fanboy még felszólalhatok amikor valakik totál baromságokkal jönnek. És itten a baromságok legalább 60%-a Hamilton gyűlölet/utálat alapú.
Furcsa mód a FIA rendszerében évek óta minden alkalommal úgy jön ki a lépés, hogy abból hamilton és a mercedes jön ki jól.
B+, ha valaki három rajthelyes büntetést kap, az legyen három rajthely.....nem pedig egy alternatív matek alapján kettő.
Érted?
Szerintem te vagy kicsit elszállva a példaképedtől és képtelen vagy objektíven megítélni eseményeket.
Mellesleg, nem direkt válasz volt amit írtam.
Relax fotelpolitikus, senki sem kérdezett.
Inkább szeretném elfelejteni azt az elhamarkodott dilettáns, versenyzéshez nem értő döntést ha lehet. Nem is értem hogy kevered ide: attól ha a jövőben benézek valamit még nem üti ki az igazam semmiről.
A gumik is beleszólhatnak - a Mercedesek közepesen indulnak, Leclerc lágyon - de inkább ne, mert megint jön majd a süket szöveg a Pirelli-Mercedes összejátszásról.
Hagyjuk már ezt a beteg ellenszurkolást. Remélem lesz egy eseménydús verseny.
Akkor ezek szerint szinte minden sportágban szóvá tetted ezt? (Most hirtelen nem is tudok kivételt mondai, ahol nem ez lenne a helyzet). Ha az ellenfelet büntetik, akkor a saját büntetésed "enyhül" vagy előnybe kerülsz.
Pl tornászoknál, pl lólengés: a hibáid pontokba kerülnek, tehát "büntetések" miatt kikaphatsz, de az ellenfeled is hibázik, Ő is kap "büntetést" így az ellenfeled hibái csökkenti a Te hibáid, büntetéseid mértékét/értékét
Tenisz, ellened ítél a bíró egy büntetőpontot (mivel beszóltál neki😊, hátrányba kerültél, elvesztheted miatta a gamet. Majd az ellenfeledet is megbünteti. Eltűnik a büntetés miatti hátrányod-->más büntetése enyhíti a büntetésedet.
Foci: csapatodból piros lappal kiállítottak valakit, hátrányba kerülsz. Majd az ellenfél csapatából is kiállítanak valakit, tehát eltűnik a hátrányod(ha időközben nem kaptál gólt), más büntetése enyhíti a tiédet............
Utoljára szerkesztette: determinator, 2019.06.30. 13:50:19
Ez számomra teljesen nyilvánvaló lett 😊
Utoljára szerkesztette: pr3cious, 2019.06.30. 13:15:40