182114
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
Fürtös #172855 Romain évi 2 millió eurót kér. A Haas lehetőségeihez mérten ár/érték arányban még mindig ő a lehető legjobb választás. A Haas túl kicsi ahhoz,hogy bevállaljon egy újoncot. Kell a 2 öreg a szponzorok és a tapasztalat miatt.! Nem annyira vonzóak, hogy leszerződjön velük egy olyan újoncot aki már bizonyított, mert őket elviszik a nagyok. Fittivel meg Deletrazzal próbálkoznka, de nagy lutri az egész. Az extra szívás meg az, hogy ha valamelyik tehetségesnek is tűnik arra majd azonnal lecspanak a nagyok. -
Fürtös #172854 Az a baj vele, hogy senki nem tudja megmondani előre mit fog művelni.Totál kiszámíthatatlan... Lehet ,hogy a boxutca kijárartában összetöri de az is lehet ,hogy olyat megy, hogy mindenki csak kamillázik. Lásd 2018. A 10. versenyig majd minden versenyen törte. (volt,hogy egy versenyen 3x, hogy nőjön köröm a pöcsére). Aztán a nyári szünet után minden versenyen hozta az 5-6-7 helyeket végig verve Magnussent. Mondjuk ha ott nem talált volna magára akkorr év végén ki is teszik.
Megvan benne az ami egy bajnokhoz kell de ha nem áll be az állandó teljesítményre hamarosan akkor ki fog futni az időből. -
Fürtös #172853 - Idén nem is lesz futam - Biztos,hogy lesz. ha más nem akkor Abu Dhabi mert kizárólagos joguk van a szezon utolsó versenyére.
- Ha lesz Ric és Ocon legalább egyszer ütköznek. - Ebben biztos vagyok, szerintem nagyon jó páros lesznek, feltéve ha a renault competitiv lesz.
- Év végén ( vagy köv év elején ) legalább 1 Renault pilota harmadik vagy annál jobb helyen lesz. - Ha nem is év elején de biztos lesz ilyen.
- Albon megszerzi első győzelmét - háááááát... Nekem nagy kedvencem a kissrác de attól félekj ehhez kell még legalább 2 év. Lepattanó összejöhet, de tudásból odaérni még minimum 2 év.
- Mátol számítva 5 éven belül megérkezik egy női pilóta az F1-be. Szerintem 2 év az amerikaiak nagyon erőltetik a PC-t.
- Sofia lesz a neve. - Reméljük ,hogy inkább Vivien Egy jóbarátom dolgozik a W seriesben, tavaly csinált pár versenyt a Viviennel, azt mondja tehetséges Nagy reményeket fűzök a kiscsajhoz, helyén az esze, szívből csinálja és megvan benne az alázat.
- Idén (vagyis szezon végén) nem Hamilton lesz a bajnok. - Hamilton lesz. Errre már most komolyabb összeget mernék tenni.
- Alonso nem tér vissza köv 3 évben. - Az Ő F1 karrierének vége. Bármilyen jó pilóta, senki nem fogja alkalmazni a hondát gyalázó beszólásai miatt. Egyébként a Mclaren szenvedése nem a honda miatt volt. Illetve részben igen, mert egyáltalán nem voltak partnerek a honda javaslatainak megfontolásában. De ez egy másik történet, ha érdekel valakit leírom.(3 hét szabi van, úgyhogy ráérek )
- Hulkenberg megszerzi élete első f1 dobogóját (egy esport versenyen) xd - Ezt passzolom. Szerintem nem rossz a srác csakhát pénz beszél, ha nem is F1-ben de lesz még dobogón.
Utoljára szerkesztette: Fürtös, 2020.03.30. 03:58:12 -
pr3cious #172852 Nincs kristálygömb se tarot kártya.Lássuk ebből mennyi jön be:
- Idén nem is lesz futam
- Ha lesz Ric és Ocon legalább egyszer ütköznek
- Év végén ( vagy köv év elején ) legalább 1 Renault pilota harmadik vagy annál jobb helyen lesz
- Albon megszerzi első győzelmét
- Mátol számítva 5 éven belül megérkezik egy női pilóta az F1-be
- Sofia lesz a neve
- Idén (vagyis szezon végén) nem Hamilton lesz a bajnok
- Alonso nem tér vissza köv 3 évben (utána se)
- Hulkenberg megszerzi élete első f1 dobogóját (egy esport versenyen) xd
-
pr3cious #172851 2004 spa, 2005 kanada.
Renault fanként ezek a futamok ütöttek a legjobban szíven, valahogy az a kettős győzelem nem igazán jött össze mindig kettős kiesés lett belőle, mintha el lettek volna átkozva. -
IXEMGabeo #172850 2008 Kanada, Montreal azt is megneztem:DDD szakadtam azon a versenyen igaz taktikailag nagyon erdekes volt a BMW, Coulthard , Alonso (amig ki nem esett) taktikai es Massa feljovetele zsenialis volt.... -
#172849 Köszi -
#172848 :) -
#172847 cseréltem -
pr3cious #172846 98-99es ferrari is valami veszett jól néz ki. Én a 99-es ausztrál nagydijat néztem ahol Irvine nyert. -
IXEMGabeo #172845 igen ez anno vicces volt:DD
Elkezdtem nezni regi F1-es versenyeket pl.
2000 USA, Indianapolis
2000 Olasz, Monza
2000 GB, Silverstone
2002 Monaco, Monte Carlo
2006 Monaco, Monte Carlo
1998 GB, Silverstone
az utobbi idoben ezekbe botlottam bele:) mind mind klasszik es nagyszeru versenyek voltak -
pr3cious #172844 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#172843 Pls a bannert offoljátok :( -
Stockbauer33 #172842 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
kjhun #172841 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jobb minőségben (16 perctől):
https://indavideo.hu/video/Galvolgyi_Show_-_1999_osz_-_Hianyos_TVRIP_
Ulozon is fellelhetitek. :) -
IXEMGabeo #172840 valaki leforditani, aki beszel hollandul?:)))
-
ToxiMaxi #172839 -
pr3cious #172838 F1: Az lenne a legjobb, ha Max még most elkapná a vírust – Marko
Utoljára szerkesztette: pr3cious, 2020.03.27. 09:53:48 -
pr3cious #172837 Igen mert a mobilos oldalt linkeltem telefonról.
Ma már rémálom számomra a Forma-1 -
#172836 Második évad a virágboltból.
-
#172835 Igazából semmi nem derül ki :)
Az ilyen cikkek mindig jók, de nyilván nem perdöntő semmilyen formában, el lehet fogadni az egész véleményét, hogy ő találta fel az autó és a gumi melegítését, a véleményét Mansell feleségéről, vagy Senna-ról, Rosberg és Hamilton tempókülönbségét...
De az ember bajba kerül mert nem csak ő tesz nyiltakozatokat, hanem több régi nagy név.
Nagy dumák mind, ..ami egyébként azért érdekes.
Azért arra nem válaszolt hogy Alonso tudott-e arról hogy Piquet szándékosan balesetbe keverik az érdekében.
..amit kimondani nem is lehet bizonyíték nélkül, nem kellett hogy tudja, semmi nem indokolja hogy tudja mivel a futam képe adja meg hogy mikor érdemes egy ilyen, a verseny végeredményét manipuláló baleseti helyzetet előidézni.
Ugyanakkor azt sem lehet mondni hogy biztosan nem tudott róla, mert valamiért megcsinálták...vagy egy szponzori, vagy valamiféle esemény el kellett hogy indítsa a folyamatot, mert azért nem kis dolog ezt bevállalni...ráadásul ezt egy nagy F1-s versenyző fiával meglépni...sejthető volt hogy van esély arra hogy kipattan a botrány.
Az biztos hogy Britaore-nak soha nem szabad hogy döntési szabadsága legyen hasonló szituban, mert ez egy nagyon mocskos húzás volt.
szerk: na kitörölted a hozszólást közben?
Utoljára szerkesztette: b-type, 2020.03.27. 07:53:35 -
pr3cious #172833 Megint rossz embert kérdezel mert én azt zseniális, ugyanakkor teljesen felesleges húzásnak tartom. Kár hogy kiderült.
Azért volt felesleges mert utána önerőből is sikerült a győzelem. Amúgy azt mondják maga Piquet volt az ötletgazda, ami számomra is furcsa mindegy másra úgysem volt jó.
A legjobban bátyám járt a 16x szorzóval szóval én speciel kicsit sem bánom -
IXEMGabeo #172832 igen es ebbol az elso utkozes mai napig nem tisztazott, hogy az elol halado volt a vetkes
Hogy van az, hogy Alonso soha semmirol nem tudott semmit sem, a kembotranynal nem lett beavatva, ezenkivul Piquet-s fele SC-os esetrol se avagy Briatore ultimatumarol?...
Par evvel ezelott Archangel linkelte be De La Rosa es Alonso mesterkedeseit a Mclarennel....kerdezd meg tole -
pr3cious #172831 no1, no2, no3 És mégis úgy van elkönyvelve mint az ultimate no1 sportember :) -
pr3cious #172830 Günther Steiner :D Hatalmas az a pali a kedvenc figurám az egész sorozatból. Ha a Haas-ról van szó már készítem a popcorn-t. -
IXEMGabeo #172829 es az is erdekes, hogy a multban botranyok oveztek es erdekes mod azokban a csapatokban ahol o is versenyzett (Renault, Mclaren) persze, hogy ezek utan es a csapatbomlaszto moralja miatt nem kell senkinek...semmi baja a kepessegeinek es sztem a kora se lenne indok hisz Kimi is ott van 41 evesen a legjobbak kozt -
ToxiMaxi #172828 De a Mclaren is jobb lett a Honda nélkül. Szóval az igazság még mindig odaát van és nem fekete vagy fehér. -
ShaiHulud #172827 en megsajnaltam romain-t a netflixes sorozat utan :( persze ettol en is siman kiraktam volna mar 2 eve. -
ShaiHulud #172826 nem tudom, nem pont az derult ki a tortenesekbol hogy nem a honda volt szar hanem a MCLAREN-HONDA? ahogy atkerultek a torro rossoba maris fenyevekkel jobb lett a honda! tehat egyaltalan nem biztos hogy a honda volt a ludas, lehet sokkal inkabb a mclaren. -
Stockbauer33 #172825 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#172824 Ilyenkor mindenki mond mindent...még amit nem mondott azt is. Nincs semmi, se motor, se rally, nincs F1.
Egy interjúból gyártanak hármat, majd két hét múlva még hozzányúlnak..
Alonso állítólag még visszatérhet, és a Kvyat, meg Kubica csavar után akár még bármi lehet. De valójában ő már elvileg a küszöbön túl van, Hamilton még nem, de már neki sem kell sok. Verstappen meg az aranyifjak időszaka jön. -
pr3cious #172823 Megvan a megoldás: egy Nando junior, kevesebb arroganciával versenyre programozva pont mint Verstappen. Szívás ha lány lesz. Egyébként is a két vb cím nem egy szégyenteljes teljesítmény, ezért sem értem hogy olyan nyeretlen fickó mint Letho mint dumál.
Utoljára szerkesztette: pr3cious, 2020.03.26. 15:03:25 -
#172822 A Red Bull nem akarja, eddig sem akarta most már a Honda miatt sem akarja, a Ferrari nem akarja volt ott eleget, a Mercedes nem akarja, nem egyszer lett volna lehetőségük leszerződtetni...talán a Renault, de már tök mindegy mert mennek az évek.
Talán már az sem igaz hogy jó versenyző lenne, hogy az volt az kétségtelen.
Grosjean meg nem a Renault-nál fogalal egy helyet, hanem a Haas-nál a nagy Francia lobby-val..
Utoljára szerkesztette: b-type, 2020.03.26. 14:32:43 -
pr3cious #172821 Egy fenét, milliószor Alonso a megmondásaival együtt mint Grosjean csak olyan francia lobby van mögötte hogy az hihetetlen (hogy ezek ellenére még itt lehet). Az a helyzet hogy minden ülés stabilan be van töltve Ricciardo se fog tudni elmozdulni, a maradék helyre pedig van utánpótlás, van kiből válogatni Alonso helyett ezt még én is elismerem. Nem fog vissza jönni.
Ja és Kevin Magnussent én nem tartom rossznak belőle is a másik pilóta hozza ki ezt, nem tesz jót a megítélésének. Haas helybe egyértelműen Romain-t tenném lapátra, azonnal. -
pr3cious #172820 Megelőzés volt hol látsz gondolatolvasást? Akad még hasonlóan nagyszájú aki ha többet lett volna itt ugyanúgy tett volna lapátra ez az egyre szenzitívebb világ. -
#172819 Alonso-val és a MecLaren-nel valszeg tényleg évekig elbíbelődhettek volna. Egyedül ennek a felvetésnek van logikus alapja.
Az hogy mi történt a Toro, majd a Red Bull évek alatt, annak szerintem semmi köze Alonsohoz, de ezektől teljesen függetlenül. nem a versenyző dolga hogy pofonokat osztogasson egy gyártónak.
A Haas-t nem keverném ide, mert az egy összeszerelőcsapat, teljes káosz. Mindkét versenyző azért van ott mert máshova nem mehetne, és valamiért mégis meg vannak tartva.
Alonso simán elférne még a mezőnyben, de nem akarja senki, leglaábbis gyártó nem. -
#172818 Nem vagy gondolatolvasó, szóval ne erőltesd.
Kismillió cikk volt az elmúlt 15 évben a témáról, köztudott, hogy Alonso akkor is tolta a kis politikai csatáit, ha jól ment a szekér, bomlasztott.
Sose volt a kedvencem, de bárcsak visszajönne! -
pr3cious #172817 Állítom Alonso nélkül a japánok még évekig elbíbelődtek volna azzal az atom megbízatlan és lassú motorral, muszáj az az ébresztő kritika verseny van nem lehet felkészületlenül jönni. Helyette most nézegethetsz egy olyan antitalentumot aki azt nem tudja megmondani hogy mitől ment a falnak! Ennyire még Takuma Sato se volt szerencsétlen, vérciki, megint más ugyanebben a mezőnyben azt megmondja ha a fékbetét másféle anyagú karbonból készült mint amit előtte használt (segítek piros autót vezet).
És eljön az a pont amikor el kell határolódnod a hülyéktől különben te is hülyének fogsz tűnni. ... -
#172816 sosem volt divat beszólni a gyártónak, Prost-Ferrari az egyik leghíresebb példa, de a Motogp-ben is volt már nyilvános elnézést kérés mert a versenyző belerugott a motorjába miután az leállt a versenyen.
Alonso évi 40millió dollárért írt alá, és kitöltötte az opciós évét is (2+1évet írt alá, mert remélte hogy átugorhat a Mercedes-be), Nagy reményekkel indult az egész projekt, aztán nagyon komoly pofont lett mindenkinek, igen.
Ez kétségtelen, de az ahogy Alonso legyalázta a Honda-t, az vállalhatatlan..ilyet nem lehet. Nem véletlenül nem is történik gyakran.
Nem ez a módja, szerződést kell bontani, ki kell fizetni a lelépést, vagy nem lemondani az opciót, vagy kitölteni és elszerződni.
-
pr3cious #172815
Megmondó ember amikor jól megy a szekér: "Temperamentumos fejlesztő ember, egy géniusz".
Megmondó ember amikor nem megy a szekér: "Mindenkinek beszólogató, eltávolítani való kókler".
És ezt még a saját bőrömön is megtapasztalhattam, egyazon cégnél.