182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
130 nap és kiderül ki a legjobb :) -
Emlékszem, mi ment itt is, aztán hatalmas csend telepedett a tájra. :) -
Ja, csak már a téli teszteken azzal jöttek, hogy így Massa, meg úgy Massa. Így veri el Kimit, meg úgy. Kimi síru kussban. Aztán az első versenyen pole, rajt-cél győzelem. A másik oldal hangjait utána hetekig (Sepangig) nem is hallottam. :) -
Igen ez kettő XD
Ezeknél szinte csak jobbakat linkeltem.
Gondolom van egy kosárnyi ilyened még:) -
nem Kimifóbia, csak nem egy hűha élmény.
csak ezt sokkal jobbank tartom:
HunRing 3. helyről külső ívről Hamilton-t.(ööö asszem akkor a Hamilton előzés sem kizáró ok nálam :D )
vagy
vagy a duplaelőzés is látványosabb
:)
Na megyek horpasztani, jó éjt.
-
mondtak, gyorsabb volt nem is kevessel -
Hát igen.
Kérédés.
Ferrarival előzni a spai egyneseben kizáró ok?:D
Vagy a Ferraris része a probléma?
Esetleg a Spa-i egyenes?XD
Esetleg, hogy Hamilton előzte meg ott.
Esetleg, hogy az egyiken a 2. helyért (dobogóért!) a másik kettőn meg az első helyért előzött?
Elég vicces, szerintem egy első helyért előzni még a kanyarban is szép, nem, hogy az Eou Ruge után, de láthatóan a Kimifóbiád miatt ez kizáró ok.
-
Igen Priaulx nagyot ment, szemre is szép volt és időben is...sajnos Pastrana idejét nem tudtuk meg, de talán még nála is gyorsabb volt. -
mondjuk megneztem volna a Prialux vs, Shumi-t wrc-ben:) -
Kellett a nyomás, amikor nyernie kellett akkor nagyon odatette magát.
Jó volt...Vettel-nél láttam egyedül hogy problémái vannak a WRC-vel, ami meglepő volt kicsit, de jó páros voltak eddig is, és most is.
..bár az amcsiktól kikaptak volna
-
szerintem emrges lett amikor kikapott:) utanna alazott... -
Ma szép nagyot autózott Vettel mellett. Nem elfeledve hogy az amcsik kiejtették volna őket.
De MS nagyon jó köröket ment...Button is, csak MS még jobb volt. :) -
aham, ebben 3 felvétel volt ami Ferrari-s, mindhárom Spa-i egyenes..ugye most nem azt várod hogy hasraessek..:) -
Schumachernek egyébként nagy szerencséje,hogy nem ült vissza a Ferrariba idén.
Jó lett volna látni megint de nem egy hulla gyenge autóban. -
nem kell:) Kiminek nem lehet szamolni:) -
2007 lett a bezzeg év, amikor még Todt kiállt Kimi mellett, és az álnok Domenicali nem kezdte el lerontani Kimi teljesítményét. :)
Na amit én felhoztam az pont az, hogy 2007 sem volt bezzeg év, csöppet sem lehet lehengerlőnek nevezni Kimi teljesítményét Massa-val szemben.
Hol egyik hol a másik volt előrébb a tabella-n.
-
Schumacher is pont ezért érdemelte meg a pénzét, mert valahogy mindig több volt az ennyi, mint az annyi. Ok, szopóágon ő is volt, de neki is kifizetődött. Mondjuk, nem is volt egyenrangú csapattársa. Irvine példája mutatja, hogy amint mellé állt a csapat, ő is tudott. Persze Irvine sosem volt Schumacheri magasságokban, sem tudásban, sem akarásban, de ha hagyták, ő is tudott. Ki tudja, hogy 2008 után nem volt-e egy ilyen megegyezés csapaton belül, hogy: "Kimi, szép volt a VB cím, de most Felipére is koncentrálnunk kell, mert megérdemli." Aztán rákoncentráltak. Ahogy Massa kiesett, AZONNAL jöttek Kiminél az eredmények. Talán, nem is véletlenül. Ahogy megint megjelentek a srácok a csapat körül, kiderült Alonso szerződtetése, ismét kezdték el qurni a taktikáit. Ez van. -
Segítek Jaceknek
Csak így hasraütés szerűen
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
Az utolsó videóben 2005-ben Kimi egyszerre előzi le Fisichellát és Alonsot. -
En most megmondom a frankot, teljesen targyilagosan!!!
Kimi az uber es csokolom!
na kb ennyi ertelme van vitatkozni:) -
2009 (A Hungaroringig):
Massa pontjai: 3 5 3 5 6 /22
Kimi pontjai: 3 6 1 /10
A VB végeredménye:
Massa 11.
Kimi 6.
2008 (A Hungaroringig)
Massa pontjai: 10 8 10 6 4 10 6 /54
Kimi pontjai: 1 10 8 10 6 8 5 3 /51
A VB végeredménye:
Massa 2.
Kimi 3.
2007 (A Hungaroringig)
Massa pontjai: 3 4 10 10 6 6 8 4 8 /59
Kimi pontjai: 10 6 6 1 4 5 10 10 /52
A VB végeredménye:
Massa 4.
Kimi 1.
És? Sose azt nézd, hogy egy adott versenyig ki mennyi, hanem, hogy mi a vége! Fociban sem azt nézik, hogy mennyi az állás az első félidőben, hanem, hogy mennyi végén.
Ezért az ötszörös pénz. 1x ez a qurva Ferrari is nyert idén. Erre rajta kívül még 3 csapat volt képes. Pedig tavaly nyert a Renault Alonsoval. Idén Alonso úgy szerződött a Ferrarihoz, hogy 2003 óta most idén nem tudott nyerni. -
Nem mindenki...itt most kb. 4-n beszélgetünk.
De ha gondolod kérdezzük meg Farkas Pétert hogy szerinte is elnyomták Kimi-t Massa javára? :))
Egyenlőre még nincsenek ilyen Domenicali cikkek..ezért én valóban úgy is gondolkodom mint ha nem lennének. :) -
Igen, sokat számít, dobogós helyekről zúgott ki Kimi mind 2x.
Ja és igen 2x annyi futamot nyert.
Meggyőzően jobb volt.
Ne félj kamatostul visszakapta azt a pénzt Kimi reklámértékéből a Ferrari, különben nem ennyit fizettek volna.
Massa meg ennyit ér és kész.
Szerintem ez a baj, hogy te másként gondolkodsz, b type free-sen, ha megjelenne Domenicalitól egy "igen Massát toltuk Kimi hátrányára" c. cikk te arra is kitudnál találni valamit, hogy nem ez nem úgy van.
Itt van egy cikk, amikor túl sokat mondott Schumacher, a mindig cáfoló Ferrari "nem állunk tárgyalásban Alonsoval" "Nem igazoltuk le Kimit" egy szót nem szólt erre.
Lrdekes..-presze kivéve neked:)
De igen itt mindenki rosszul látja kivéve te;) -
megevett egy fagyit:) -
Volt egy bitang kifékezése asszem HunRing.
Most te jösz Kimi-től. :) -
Mondjuk élből:
Montreal egy McLaren és egy (asszem Bímer) megelőzése egy kanyarban.
..nem vagyok Massa fan :) -
Aham kb itt veget is ert az elonye.... tiszta korulmenyek kozott jopar pilota van aki csunyan bedaralna:) -
Tiszteletben tartom mindenki velemenyet + mindeki azt favorizal akit akar:)
De egy nagy Massa fan levezethetne mitol olyan uber es hihetetlen tehetseg? mert komolyan nem ertem:)
Multkor megkerdeztem valakit mondjon mar egy emlekezetes dolgot Massatol, volt vagy 10 perc mire elokerult amikor Kubicat letolta kemenyen:) de ennyi futam alatt nekem is bejott volna egyszer:D
Ez 1, 2 rohejesen megelozte Alfonso amikor jott egy kis esso(na ez emlekezetes:) ja bocsi harom jol fejbe baszta eg rugo:( na nalam kb ennyi.... -
Ha te elböfögheted a mondandódat állandóan minden témában ( ne vedd zokon én is ezt teszem ) akkor ő miért ne tehetné? kicsit több köze van a dolgokhoz mint nekünk. -
..mint megtudtuk ötödannyi pénzért. -
Nem ez a kitaláció, hanem amit ráépítesz.
Ja hogy Kimi-nek 1-l több motorhibája volt amikor Massa előtte volt??!
Ez lenne a -hát persze hogy-. Ettől lenne meggyőző Kimi? Ettől lenne elverve Massa??!
Itt kéne látnom az ordító különbséget??!
Ez egyre rosszabb.
Ahogy ez a cikk is amibe bele lett kapaszkodva, olvasd el párszor ezt a címet, és kicsit próbálj meg másként gondolkodni.
A HungRing-i futamig Massa-nak több mint kétszer annyi pontja volt mint Kimi-nek...ő volt a Ferrari első embere, ő vitte a vállán a Ferrari-t.
EZ volt a helyzet, EZ volt a mondat eredete.
-
de tud vonatot vezetni:) -
Jajj szegénykém ez nem megy:/
-
"A TOP 4 közül csak Kiminek volt 2 motorhibája, ez volt az oka, hogy Massa előtte volt akkor még.
Hamilton és Alonso is könnyen vezette a ponttáblát Kimi alatt úgy, hogy technikai hiba nem hátráltatta őket. egyáltalán."
Ez hol kitaláció???
A másikról pedig:
Schumacher Massát tartja a Ferrari egyes számú pilótájának
De ez neked úgy sem lesz hiteles, emrt te nem úgy gondo9lod és akkor nem úgy van... XD
Ez remélem nem túl trágár. -
Mikor lett Anthony nagy szakember? Még egy utcai autót se képes elvezetni.
Kicsit sokat szerepel Hamilton bnőjével együtt.
Van a McLarennek tulajdonosa,igazgatósága.Majd ők eldöntik,hogy kit szerződtetnek. -
WNW #88958 Haminak mindegy, hogy Kova, vagy Kimi, mindkettot megveri... Esetleg Kimi tobb pontot vesz el a tobbiektol, ezert lehet elonyos Haminak.. Ugylatom az apja mar rajott...
-
Pedig ezért vitték oda. -
G_ArchAngel #88956 Anthony Hamilton: Räikkönen kell!
Írta: Hujber Dávid
2009. november 03. Kedd 17:07
A pletykákkal ellentétben Lewis Hamilton édesapja Kimi Räikkönen érkezését favorizálná a McLaren-nél.
A sajtóban állandó vitatéma az, hogy Lewis Hamilton és édesapja, Anthony beleszól, vagy sem a McLaren ügyeibe, ami a versenyzők érkezését illeti.
Hamilton 2012 év végéig érvényes szerződéssel rendelkezik, míg Heikki Kovalainen kontraktusa 2010. január 1-jén érvényét veszíti.
Kovalainen-nek valószínűleg mennie kell, akinek a helyére a Ferrarit idő előtt elhagyó Kimi Räikkönen a legnagyobb esélyes.
Räikkönen 2006 év végén hagyta ott a maranello-iak kedvéért a woking-iakat.
Anthony Hamilton
Először is szeretném elmondani, hogy sem Lewis (Hamilton), sem én nem befolyásolom a McLaren-t a vezetők eldöntésében.
Ha kemény bajnokságra van szükség, azt hiszem majd szükség lesz Kimire a csapatban. Kimi a legjobb vezető, aki rendelkezésre áll.
Ha választhatnék, hogy Kimi van Heikki, akkor Kimit szeretném megvenni.
-
Ez már az mellett hogy kitaláció (van valaki újságíró akit ez miatt szoktál szidni), még trágár is.
Több szót nem is érdemel. -
A RB marad a Renaultnál. Érdekes döntés. :( -
amikor kötötték a szerződést??! Korántsem.