FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a.carkey
a.carkey
check out: www.verdavilag.hu
bardocz
Lada vfts felbecsülhetetlen😊 Na persze az eredeti.Az igazi Vilnius Fabrik Tuning Sport Lada,az isten.
MaSzKa kitiltva
ja de azt is átépítették párszor a biztonság miatt

egyéként volt róla 1 cikk asszem az automotorba 2005-be, mik alapján készítették és 1 korebeli video is volt asszem a retekklubon

bemutatón lada vfts-ekkel versenyeztek 😄

bardocz
Nem csak utána,a hungaroring volt az elsõ olyan pálya,ahol ténylegesen figyeltek a biztonságra is.Úgy tudom picit korábban volt.
Solten
"utána lett az F1-be az 1. szempont a biztonság"

Elég szomorú. Elõttük is rengeteg áldozata volt a sportnak. De mind1, qtrvára mind1 kinek az érdeme, lényeg hogy most már idáig eljutott a sport <#eljen>

Saor Alba

MaSzKa kitiltva
A BMW Motorsport elfogadja az FIA közgyûlés döntését

MaSzKa kitiltva
nézd meg az F1 Heroes filmet

olvass Senna és Roland Ratzenberger esetérõl
utána lett az F1-be az 1. szempont a biztonság
azóta Mosley nagyon sok követ megmozgatott az F1 biztonsággossá tétele miatt

Kit--Kat
Mind1 én nem fogom védeni mert egsrészt nekem nincs okom rá, és nem is nektek kell elmagyarázni mit tett, mit nem.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Solten
Az versenygépre gondoltam... <#rolleyes> Kipróbálható személyautóval hogy a betonfal hogy fékez le 200-ról 0-ra (kubica esete..).

Saor Alba

Kit--Kat
A technika fejlõdése? Úgy tudom már 1950ben lehetett volna aszfaltozott bukótér, a technológiai feltétle megvolt...

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Solten
Ne õ tette biztonságosabbá hanem a technika fejlõdése.

Saor Alba

MaSzKa kitiltva
õt a tv elött biztos nem érdekli a biztonság

de ha õ lenne pilóta és az életét kellene kockáztatni akkor másképp vélekedne biztosan

MaSzKa kitiltva
Valenciai pálya sztem nagyon jó lesz

amúgy a másik pályájuk is nagyon jó amin a WTCC megy

Kit--Kat
Jó de azért ne menjünk már el a jó dolgok mellett amit csinált.

Könnyû legyinteni.

MaSzKa kitiltva
da az õ irányítása alatt jött be az F1-be is

bardocz
Nem para 😄
gordon 24
Hát mondjuk a Hans az pont nem az õ érdeme.. Mivel nem is az f1-be volt elöször..

Downhill!!

Punker
többet ártott az F1-nek mint használt, a HANS-tól nem lesz több elõzés nem lesz élvezetesebb a sport.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

MaSzKa kitiltva
az 1 'mellékhatása'

amúgy ott a Hans nyakvédõ és még sok apró dolog ami a pilóták életét védi

biztonságossá tette a F1-et lásd Kubica tavalyi balesete

Punker
kamu duma minimálisan lassultak az autók, viszont 0 lett az elõzés mert a motorok / abroncsok butítása miatt a szárnyak a fõ fejlesztés.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

MaSzKa kitiltva
a verseny biztonságosságáért tett sokat
lehet neked ez nem jó, de a pilótáknak igen

Punker
mit is tett az élvezetesebb versenyekért az elmúlt 10 évben?

MaSzKa kitiltva
hogy további rombolást végezzen.... ???????

õ rengetegett tett a forma1-ért
csakhát a sexbotránya ne lett volna

DjDano
Mindegy 2009-ben úgyis elköszön, addig meg remélhetõleg nem engedik, hogy további rombolást végezzen....

Solten
3.14csába. Marad a vén farok? 😄 Az F1-et aggastyánok irányítják... <#shakehead>

Saor Alba

és ez miért jó?

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

MaSzKa kitiltva
Mosley megnyerte a bizalmi szavazást!
<#taps><#worship>

MaSzKa kitiltva
nah megkezdték 😄 kiváncsi leszek a fejleményekre

Solten
YES!!! "Az FIA 10 órakor megkezdi az ülést" Az FIA rendkívüli ülésére 130 nemzet 222 tagszövetségét várják, ahol megvonhatják a bizalmat Max Mosleytól.

Van isten..

Saor Alba

gordon 24
Engem nem zavart! Sõt még te sem... Ugyhogy felõlem nincs akadája..
Meglátjuk a modik mit szolnak ehhez.

Downhill!!

egyébként nem nagyon örültek az Opel és a BMW-s híreknek páran

Hát ha így orrba-szájba lököd... Inkább húznád meg magad 18 büntiponttal

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

MaSzKa kitiltva
tök hülyeségnek találom ezt a bannolást, mert ha valaki akar akkor úgy is visszajön

egyébként nem nagyon örültek az Opel és a BMW-s híreknek páran<#boxer>

egyébként nem bannoltak hanem kaptam 2 büntipontot így összejött a lehetséges 20 maximáslis<#rinya>

most meg szegény Mosley is <#shakehead>

http://www.formula.hu/f1/az-fia-10-orakor-megkezdi-az-ulest-c20470.html

desigo
Maszka se nagyon mutatkozik még...
Punker
csendben visszafogottabban, de ennyi erõvel bant kérek névvel is reggelhetne.

desigo
Sokan visszajöttek már másik reggel...
Walaki,Coldfire stb...
a.carkey
Oj, oj, oj ...<#szomoru2>

A medve nem játék.

gordon 24
Az auto mánia topikba adta elõ magát..
BMw vita😄DD

Ma nyitott egy topik Arca Simracing néven. Igaz jó játék, de ha látni szeretnétek ott van😄

Downhill!!

bardocz
Szerintem nem volt utolsó,hanem közkivánatra banolták,mert sok helyrõl érkezett rá panasz.
Punker
amint meglátják kivágják újra.

tudom hogy máshol is ezt csinálta de melyik topic volt az uccsó? 😄

bardocz
Azt a reget is láttam már bannolva😊
gordon 24
Itt van a forumon Alreggel! Maszka kitiltva néven😄

Downhill!!

Istencsászár
Lehet betévedt egy Francia topikba😄

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

bardocz
Elég sok helyen ámokfutott😊 24h-s versenyek,sok-sok hardware topik,játékok topikja,szeritnem nehéz lenne felsorolni hány topikban volt hülye öszesen😄
Punker
itt unták meg vagy máshol az ámokfutását?

a.carkey
Nem tudom mi volt itt, de Maszka, hogy lett "rest in peace"?

A medve nem játék.

Solten
<#eljen>

Saor Alba

desigo
M@TriX
szerintem meg nem baj, ha nem egy gépet hallgatunk, akinek nem tetszik, az olvassa a Live Timming-ot. Futamnézés közben.

igazad van, hogy Sutilt magasztalta Kimi-t lehordta, de szerintem nem olyna nagy baj ez, szerintem kappot érte a studioban érte és tanult belõle.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.