FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A medve nem játék.
A medve nem játék.
egyéként volt róla 1 cikk asszem az automotorba 2005-be, mik alapján készítették és 1 korebeli video is volt asszem a retekklubon
bemutatón lada vfts-ekkel versenyeztek 😄
Elég szomorú. Elõttük is rengeteg áldozata volt a sportnak. De mind1, qtrvára mind1 kinek az érdeme, lényeg hogy most már idáig eljutott a sport <#eljen>#eljen>
Saor Alba
olvass Senna és Roland Ratzenberger esetérõl
utána lett az F1-be az 1. szempont a biztonság
azóta Mosley nagyon sok követ megmozgatott az F1 biztonsággossá tétele miatt
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Saor Alba
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
de ha õ lenne pilóta és az életét kellene kockáztatni akkor másképp vélekedne biztosan
Könnyû legyinteni.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
amúgy ott a Hans nyakvédõ és még sok apró dolog ami a pilóták életét védi
biztonságossá tette a F1-et lásd Kubica tavalyi balesete
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
õ rengetegett tett a forma1-ért
csakhát a sexbotránya ne lett volna
Saor Alba
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Van isten..
Saor Alba
Meglátjuk a modik mit szolnak ehhez.
Downhill!!
Hát ha így orrba-szájba lököd... Inkább húznád meg magad 18 büntiponttal
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
egyébként nem nagyon örültek az Opel és a BMW-s híreknek páran<#boxer>#boxer>
egyébként nem bannoltak hanem kaptam 2 büntipontot így összejött a lehetséges 20 maximáslis<#rinya>#rinya>
most meg szegény Mosley is <#shakehead>#shakehead>
http://www.formula.hu/f1/az-fia-10-orakor-megkezdi-az-ulest-c20470.html
BMw vita😄DD
Ma nyitott egy topik Arca Simracing néven. Igaz jó játék, de ha látni szeretnétek ott van😄
Downhill!!
tudom hogy máshol is ezt csinálta de melyik topic volt az uccsó? 😄
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
igazad van, hogy Sutilt magasztalta Kimi-t lehordta, de szerintem nem olyna nagy baj ez, szerintem kappot érte a studioban érte és tanult belõle.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.