182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Egyébként Vodka helyében RC-ben tolnám így a pilota álltal kitakart helyet is telelehetne ragaszatani vodkás logóval, pitből meg nyomni a versenyt, sőőt tovább fejlsztve ezt az ötletet kocsi se kell, úgy oylan qrva gyors nagyon zavaró a felirtaok olvasásában, kocsikat is ki kell venni és az aszfaltcsikot tele szórni vodkás logóval majd 60 percig azt páztázná a kamera... mindenki elégedett... -
WNW #89231 A Merci se akar tobbet fizetni Buttonnak, mint amit Brawn igert.. Button erosen tart ezek szerint a McLaren fele.. Ha pedig a Merci korlatozottan akar kolteni versenyzore, akkor Heidfeld lehet a megoldas, Rosberggel full nemet csapat lehetne, a McLaren a kiszallo Mercedes nelkul meg full angol... Hummm........ -
icemankimi #89230 ebben egyet értek veled teljesen. -
Valaki rallizik, valaki fut -
Alonso beszólt? -
A Vodafone anno nagyarcú volt a MUFCnál is. Aztán hogyhogynem a MUFC azonnal talált magának támogatót, mégpedig ezerszer tőkeerősebbet a Vodafone-nál.
Szerintem, bár Kimi látszólag nincs jó helyzetben, mindenképpen fog magának csapatot találni. De tk. sem a Brawn (Mercedes), sem a McLaren még nem lefutott. -
ott a pont :/ -
G_ArchAngel #89225 A Vodafona mar lenyilatkozta, hogy nem kell nekik Raikkonen, szoval se Brawn, se McLaren.
En azt megertem, hogy Kimit nem szereti mindenki, de lemondani arrol a pilotarol, aki mogott a szurkolok kozel 40%-a all, az utolso 1,5 evtol eltekintve a leggyorsabb a jelenlegi mezonyben es mar vilagbajnok, egyszeruen tobb, mint nonszensz.
Ha Kimi ules nelkul marad, mert az O tehetsegevel nem talal top csapatot, akkor az F1 innentol nem technikai sport, hanem a szponzorok homokozoja. -
icemankimi #89224 jövőre majd massa lesz így -
Q & A with Mercedes GP chiefs -
madmanic #89222 jaja egy Montoya Alonso páros a fiatban..
két hisztis ribi milyen műsort nyomna?
-
Montoya is elhagyta az F1et pedig még őt is szívesen látnám :) -
WNW #89220 Szerintem felesleges leirnom Kimivel mennyi problema van... Ha kimarad, azt csak maganak koszonheti.. Bar, a McLaren meg log a levegoben, de ott allitolag meg a Vodafon berzenkedik tole... -
icemankimi #89219 raikkonen nem kell a mercinek 
mclarenbe sincsen sok esélye
A mezőnyben a hamilton,alonso,raikkonen a legtehetségesebbek és raikkonen nem kell...
Heidfel egy kiégett srác aki egy vesztes típus, rosberg meg jó, de nem olyan jó amilyennek mondják (apuci). -
na ez is megtörtént..
Hivatalos: Mercedes GP lesz a Brawnból -
Igazából az átigazolásokat a Mercedes bonyolította meg, ahogy felröppent a hír, hogy a Mercedes érdeklődik a Brawn csapat iránt, már lehetett építkezni.
Így a Red Bull persze hogy nem kaphatott Mercedes motort, így a Brawn behúzza a hasát és nem költ/nem változtat.
Rosberg helyzete abban a pillanatban megvilágosodott, hisz ő a McLaren-hez szeretett volna menni, de azzal hogy a Brawn Mercedes-szé lesz, Rosberg-nek lehetősége van a Mercedes gyári kiemelt versenyzői szerepéért megküzdeni és későbbiekben kiemeltként pályára lépni.
Button sztem marad, sokat ér az 1-s rajtszám, és az hogy egy világbajnok elég olcsóért.
Heidfeld és Kimi versenyezhetnek a McLaren székéért szvsz. -
" német gyártó ezen a rendezvényen jelentette be, hogy 75,1 százalékos részesedést vásárolnak a Brawn csapatból. A Daimler 45,1 százalékot birtokol majd, míg az Abar (a Daimler részvényese) 30 százalékot, míg 24,9 százalék Ross Brawn tulajdonában marad." -
Na megszületett az új ezüst nyíl, és Rosberg az egyik versenyző. -
ez mekkora égés...
-
Fail:D:D:D
-
Ez meg egy vicc. :))
Csak nézem és nem értem. a sóderágy azért van hogy süppedjen.
...mégis mi a fene fordult meg Montezemolo fejében?
..vagy elsüllyedek, vagy kifogásolom a pályát mert nem biztonságosak a bukóterek??
szép
-
Kova' nem maradhat...azzal gyakorlatilag elbuknák a sanszukat a jövő idény gyártók versenyében.
A Ferrari kettőse egyértelműen nagyon erős lesz, egyéniben ez még keresztbeverést eredményezhet, de a gyártók versenyében szükség lenne Heidfeld-re...vagy Kimi-re term.
Rosberg nálam már a Brawn versenyzője. -
G_ArchAngel #89210 ...es Kovalainen marad:) -
Montezemolo: Alonso a legjobb versenyző Massa mellett a Formula-1-ben
A vén barom
-
WNW #89208 Harom Hir az egyik F1-es hir portalon egymas utan..: Brawn elismerte, valoszinuleg nem tudjak megtartani Buttont.. Fordult a kocka, Kimi kozel a McLarenhez.. Haug megerositette, Heidfelddel is targyalnak... Full szappanopera, es masodpercenkent ropkodnek az egymasnak ellentmondo infok..
-
XD
Hát mind1, várjuk a bejelentést, nagy sokk lenne, ha Kimi ott hagyná az F1-et.
Még benne van 1-2 Vb cím. -
G_ArchAngel #89206 Komoly cegeknel igy megy. Engem is hivtak mar be allasinterju utan, hogy sorry - pedig telefonon is megtehettek volna. Mindegy kaptam kavet es sutit... -
Lehet, de akkor miért mennének oda.
Lekurvaanyázni telefonon is letudnák Whitmarsht.
Vagy a saját fülükkel akarták hallani, hogy szopóka de Buttont már leigazoltuk?! -
G_ArchAngel #89204 Azt is, hogy mar nincs szabad hely...
poor Kovalainen, szerintem otthon fekszik bedrogozva...:( -
Igen és?
Én csak linkeltem neked egy olyan cikket ami egy kis nyugalomra adhat okot, hogy van még sansz, hogy maradni fog.
Ha kétszer járnak 3 napon belül Wokingban, akkor az azért valamit csak jelenthet. -
G_ArchAngel #89202 A spanyol AS információ szerint az elmúlt pár órában jelentősen megváltozott a helyzet, mivel Kimi Räikkönen menedzsmentje ismét Woking-ban jártak, ahol véglegesít[szín=red]hették[/szín] a finn bajnok szerződését. -
Ki izgul? Eddig is három csapat volt képben:
Toyota - pénz
Brawn - Brawn és Mercedes
McLaren - pénz, Mercedes, nem Ferrari -
G_ArchAngel #89200 Nem a McLaren volt a csalo, az az 5 ember aki tudott rola - beleertve Alonso-t es De La Rosa-t, akik megusztak buntetes nelkul... -
Ezt egy ellendrukker nem értheti meg, hogy ha valakinek van egy kedvence és látni szeretné tovább versenyezni.
Ezt nem lehet elvárni, hogy megértsd. -
Ez kinek meglepetés?:) -
Most hogy izgul mindenki, hogy abba a csaló szemét Mekibe beleülhessen Kimi... Most már nem olyan szemetek mi? :D -
Fordult a kocka, Räikkönen rendkívül közel a McLaren-hez! -
azért érdekes ez :D
ha nem mosolyog t@karodjon mi? xd
nem azért van ott hogy mosolyogjon a kamerába -
G_ArchAngel #89194 iden Hamiltont es Alonsot sem lattam mosolyogni - menjenek Ok is? -
hát semmi kedvet nemlátok benne,sohasem láttam
láttad azokat a videókat amikor rallizott?akkor teljesen másvolt,mosolygott meg minden,annyit mosolygott 1 hétvégén mint itt egy egész szezonban
meghát ha itt nemkapna annyi pénzt már rég nemitt lenne