FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Saor Alba
1. beteszitek az oldal címet könyvjelzõnek.
2. könyvjelzõknél jobbgomb ->tulajdonságok -> betöltés oldalsávba
és kaptok egy ilyet ha megnyitjátok:
link
😄 török - portugal EB -t néztem most így és kurvajó. 😄
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Hamilton tavaly egybõl megnyerte a viadalt - az egy kérdõjeles Meki volt, és szégyen lett volna ha nem tud azzal gyõzni(jóvanna Alonso-nak nem jött össze).
Mit ér az élet, ha nem te uralod? Az élet olyan játék ahol ha meghalsz, nem kezdheted újra:(
http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"
Hami +0.8 tized
Kubica +0.8 tized
Kimi +1.4 tized
Alo + 1.3 tized
Rosberg +1 mp
Massa +1.7 tized
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
alap lett volna a BMW-nél kezdenie
Kimi Räikkönen: ez a pálya borzalmas!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
😊, optimista a srác... Hamilton tavaly egybõl megnyerte a viadalt, érdekes neki nemvoltak gondjai? de nemigaz hogy egy pilóta nemtud abszolválni egy pályát 4 óra edzés után... gyenge, nagyon gyenge...
😛
mondom mi tv2 reteklubom van 😞
jó nézett ki régebben
most meg nagyobb mellek :d
meg az egyik barátja érdekesmód belefulladt a dunába
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
amúgy meg tudtam mivel láttam
http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"
Saor Alba
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!