182274
  • Skynet85
    Egyébként Vodka helyében RC-ben tolnám így a pilota álltal kitakart helyet is telelehetne ragaszatani vodkás logóval, pitből meg nyomni a versenyt, sőőt tovább fejlsztve ezt az ötletet kocsi se kell, úgy oylan qrva gyors nagyon zavaró a felirtaok olvasásában, kocsikat is ki kell venni és az aszfaltcsikot tele szórni vodkás logóval majd 60 percig azt páztázná a kamera... mindenki elégedett...
  • WNW
    A Merci se akar tobbet fizetni Buttonnak, mint amit Brawn igert.. Button erosen tart ezek szerint a McLaren fele.. Ha pedig a Merci korlatozottan akar kolteni versenyzore, akkor Heidfeld lehet a megoldas, Rosberggel full nemet csapat lehetne, a McLaren a kiszallo Mercedes nelkul meg full angol... Hummm........
  • icemankimi
    ebben egyet értek veled teljesen.
  • a.carkey
    Valaki rallizik, valaki fut
  • a.carkey
    Alonso beszólt?
  • a.carkey
    A Vodafone anno nagyarcú volt a MUFCnál is. Aztán hogyhogynem a MUFC azonnal talált magának támogatót, mégpedig ezerszer tőkeerősebbet a Vodafone-nál.

Szerintem, bár Kimi látszólag nincs jó helyzetben, mindenképpen fog magának csapatot találni. De tk. sem a Brawn (Mercedes), sem a McLaren még nem lefutott.
  • ScarY MAN
    ott a pont :/
  • G_ArchAngel #89225
    A Vodafona mar lenyilatkozta, hogy nem kell nekik Raikkonen, szoval se Brawn, se McLaren.
    En azt megertem, hogy Kimit nem szereti mindenki, de lemondani arrol a pilotarol, aki mogott a szurkolok kozel 40%-a all, az utolso 1,5 evtol eltekintve a leggyorsabb a jelenlegi mezonyben es mar vilagbajnok, egyszeruen tobb, mint nonszensz.
    Ha Kimi ules nelkul marad, mert az O tehetsegevel nem talal top csapatot, akkor az F1 innentol nem technikai sport, hanem a szponzorok homokozoja.
  • icemankimi
    jövőre majd massa lesz így
  • a.carkey

Q & A with Mercedes GP chiefs
  • madmanic
    jaja egy Montoya Alonso páros a fiatban..

két hisztis ribi milyen műsort nyomna?
  • allock #89221
    Montoya is elhagyta az F1et pedig még őt is szívesen látnám :)
  • WNW
    Szerintem felesleges leirnom Kimivel mennyi problema van... Ha kimarad, azt csak maganak koszonheti.. Bar, a McLaren meg log a levegoben, de ott allitolag meg a Vodafon berzenkedik tole...
  • icemankimi
    raikkonen nem kell a mercinek
    mclarenbe sincsen sok esélye
    A mezőnyben a hamilton,alonso,raikkonen a legtehetségesebbek és raikkonen nem kell...
    Heidfel egy kiégett srác aki egy vesztes típus, rosberg meg jó, de nem olyan jó amilyennek mondják (apuci).
  • Dietrich
    na ez is megtörtént..

Hivatalos: Mercedes GP lesz a Brawnból
  • b-type
    Igazából az átigazolásokat a Mercedes bonyolította meg, ahogy felröppent a hír, hogy a Mercedes érdeklődik a Brawn csapat iránt, már lehetett építkezni.
    Így a Red Bull persze hogy nem kaphatott Mercedes motort, így a Brawn behúzza a hasát és nem költ/nem változtat.
    Rosberg helyzete abban a pillanatban megvilágosodott, hisz ő a McLaren-hez szeretett volna menni, de azzal hogy a Brawn Mercedes-szé lesz, Rosberg-nek lehetősége van a Mercedes gyári kiemelt versenyzői szerepéért megküzdeni és későbbiekben kiemeltként pályára lépni.

Button sztem marad, sokat ér az 1-s rajtszám, és az hogy egy világbajnok elég olcsóért.

Heidfeld és Kimi versenyezhetnek a McLaren székéért szvsz.
  • desigo
    " német gyártó ezen a rendezvényen jelentette be, hogy 75,1 százalékos részesedést vásárolnak a Brawn csapatból. A Daimler 45,1 százalékot birtokol majd, míg az Abar (a Daimler részvényese) 30 százalékot, míg 24,9 százalék Ross Brawn tulajdonában marad."
  • b-type
    Na megszületett az új ezüst nyíl, és Rosberg az egyik versenyző.
  • desigo
    ez mekkora égés...
  • Totti5
    Fail:D:D:D

• b-type
    Ez meg egy vicc. :))
    Csak nézem és nem értem. a sóderágy azért van hogy süppedjen.
    ...mégis mi a fene fordult meg Montezemolo fejében?
    ..vagy elsüllyedek, vagy kifogásolom a pályát mert nem biztonságosak a bukóterek??
    szép
  • b-type
    Kova' nem maradhat...azzal gyakorlatilag elbuknák a sanszukat a jövő idény gyártók versenyében.
    A Ferrari kettőse egyértelműen nagyon erős lesz, egyéniben ez még keresztbeverést eredményezhet, de a gyártók versenyében szükség lenne Heidfeld-re...vagy Kimi-re term.
    Rosberg nálam már a Brawn versenyzője.
  • G_ArchAngel #89210
    ...es Kovalainen marad:)
  • Kit--Kat
    Montezemolo: Alonso a legjobb versenyző Massa mellett a Formula-1-ben

A vén barom
  • WNW
    Harom Hir az egyik F1-es hir portalon egymas utan..: Brawn elismerte, valoszinuleg nem tudjak megtartani Buttont.. Fordult a kocka, Kimi kozel a McLarenhez.. Haug megerositette, Heidfelddel is targyalnak... Full szappanopera, es masodpercenkent ropkodnek az egymasnak ellentmondo infok..
  • Kit--Kat
    XD

Hát mind1, várjuk a bejelentést, nagy sokk lenne, ha Kimi ott hagyná az F1-et.

Még benne van 1-2 Vb cím.
  • G_ArchAngel #89206
    Komoly cegeknel igy megy. Engem is hivtak mar be allasinterju utan, hogy sorry - pedig telefonon is megtehettek volna. Mindegy kaptam kavet es sutit...
  • Kit--Kat
    Lehet, de akkor miért mennének oda.
    Lekurvaanyázni telefonon is letudnák Whitmarsht.

Vagy a saját fülükkel akarták hallani, hogy szopóka de Buttont már leigazoltuk?!
  • G_ArchAngel #89204
    Azt is, hogy mar nincs szabad hely...

poor Kovalainen, szerintem otthon fekszik bedrogozva...:(
  • Kit--Kat
    Igen és?

Én csak linkeltem neked egy olyan cikket ami egy kis nyugalomra adhat okot, hogy van még sansz, hogy maradni fog.

Ha kétszer járnak 3 napon belül Wokingban, akkor az azért valamit csak jelenthet.
  • G_ArchAngel #89202
    A spanyol AS információ szerint az elmúlt pár órában jelentősen megváltozott a helyzet, mivel Kimi Räikkönen menedzsmentje ismét Woking-ban jártak, ahol véglegesít[szín=red]hették[/szín] a finn bajnok szerződését.
  • a.carkey
    Ki izgul? Eddig is három csapat volt képben:

Toyota - pénz
    Brawn - Brawn és Mercedes
    McLaren - pénz, Mercedes, nem Ferrari
  • G_ArchAngel #89200
    Nem a McLaren volt a csalo, az az 5 ember aki tudott rola - beleertve Alonso-t es De La Rosa-t, akik megusztak buntetes nelkul...
  • Kit--Kat
    Ezt egy ellendrukker nem értheti meg, hogy ha valakinek van egy kedvence és látni szeretné tovább versenyezni.
    Ezt nem lehet elvárni, hogy megértsd.
  • Totti5
    Ez kinek meglepetés?:)
  • Peppus
    Most hogy izgul mindenki, hogy abba a csaló szemét Mekibe beleülhessen Kimi... Most már nem olyan szemetek mi? :D
  • Kit--Kat
    Fordult a kocka, Räikkönen rendkívül közel a McLaren-hez!
  • allock #89195
    azért érdekes ez :D
    ha nem mosolyog t@karodjon mi? xd
    nem azért van ott hogy mosolyogjon a kamerába
  • G_ArchAngel #89194
    iden Hamiltont es Alonsot sem lattam mosolyogni - menjenek Ok is?
  • Firerock
    hát semmi kedvet nemlátok benne,sohasem láttam
    láttad azokat a videókat amikor rallizott?akkor teljesen másvolt,mosolygott meg minden,annyit mosolygott 1 hétvégén mint itt egy egész szezonban
    meghát ha itt nemkapna annyi pénzt már rég nemitt lenne