FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

banok
a mai futam (19.00) jónak ígérkezik mert a montreali futamok mindig jók szoktak lenni.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

gordon 24
Ja és még annyit! Hogy ez után az orvosi szakvélemény után a NASCAr vezetõsége kötelezõvé tette a Hans Hasnálatát. Azóta Zárt "állvédõs" bukósisakban és Hansel mennek..

Ja és kicsit sok a biztonsági cucc azóta:

Downhill!!

gordon 24
Jaja! És semmi baja nem lett! Igaz ekkor már a Hans is kötelezõ volt! Mondjuk nem igazán tudta hol van😄

Downhill!!

gordon 24
Pedig hihetsz nekem! Ez az elfogadott állás pont. Hiszen orvosk boncolták és õk adták ki ezt a dolgot.

Downhill!!

bardocz
Lol😄
Kit--Kat
Nem baj, majd lenyugszik megint idõvel😊

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

oneal1
köszi😊

!Forza Ferrari!

a kanadaiakról eddig azt gondoltam, hogy precízebb emberek, de ebbõl a versenyszervezésbõl vhogy nem ezt látom😄

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

*KIMI

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Fernando "félmásodperc" Alonsot azért nehéz überelni sztem.. <#hehe>

Nekem nem tûnt nagyképûnek. Elmondta amit gondol.

Kii is elmondta, --> épp újítják a pályát <#awink>

SitatiS

Let the good times roll.

oneal1
figyelj, nem arról beszélünk hogy alkalmazkodott e vagy nem, mert õ csinálta a legjobban tegnap.

De nem feltétlenül kell szerintem ilyeneket nyilatkozni.

Tök csíptem az elején a gyereket, de már annyira nem...

!Forza Ferrari!

több mint 6 tizedet vert az egész mezõnyre, úgy, hogy midenki küzködött az ezredekért...

mi az alkalmazkodás ha nem ez..?

Esõben "vászonig" kopott gumival bevenni egy erõs balost a boxutcánál... hát nem tudom hogy a mezõnybõl hányan vették volna be...

SrAta
Vettel kocsiját összeszedték már merthát õõ amit tegnap mutattak belõle az nem volt bíztató a hátsõ elem volt csak ott a kocsi meg nem😄
Remélem azé valahogy összeregesztják mára...
Nembaj a múltkor is a 19. helyrõl indult és 5. lett😄😄😄
Uccsó helyrõl is tud valamit😄

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

oneal1
nincs most közvetítés valahol?

megnézném hogy újítják fel a hajtûkanyart😄😄

!Forza Ferrari!

oneal1
nah jah😄

!Forza Ferrari!

ugye megkérdezhetnénk, az ominózus kicsúszása a box utcában tavaly, baromi jól alkalmazkodott mondhatom 😄

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

,,Bármilyen körülményekhez képes vagyok alkalmazkodni"

Mi az arcoskoás ha ez nem az? 2x összejött egymás után a körülményekhez alkalmazkodás, erre egybõl ilyet mond, ne mond már hogy nem furs

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Punker
este 7-tõl

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

desigo
7 óra 15 perc múlva...
mikor lessz a futam?

ha nem érzed annak az a te dolgod, de nekem is ez jött le belõle, és sok korábbi nyilatkozatából is...

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

oneal1
ebben azért nem ültem volna......

!Forza Ferrari!

bardocz
Sok minden csak aszerencsén múlik,és soszor jobb frontálisan eltalálnia falat,mint oldalról kapni egy ütést.
oneal1
nem azt mondtam hogy lassú!

HAnem hogy orbitális nagy az arca!😊

!Forza Ferrari!

MaSzKa
a fenéket

nézd ár meg régebben is mekkora esések voltak és sokan sértetlenül szálltak ki az autóból

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

bardocz
Watkins Glen fasza kis pálya,szimulátorban is mindig az elsõ kanyart baszom el...Durva hogy kiszált belõle.
bardocz
Nem használta hans-t,elég bõven elég volt.TV-ben is volt errõl mûsor,és megemlítették,hogy pont õ mondta rá,hogy hóhérkötél és nem jött be neki.
bardocz
Hátsótengely😮O Hogy kirepült már.
MaSzKa
az is érdekes belsõkamerás felvétel nincs az esetrõl

valamit eltussolnak lehet

volt olyan hogy 10et fordult a nascar autó és simán kiszált a vezetõ

Istencsászár
Komolyan had kérdezzem, ebbe mi a nagy arcokskodás?

Kvalit láttad? simán nyerte ûber idõvel és elõnnyel, egész hátvágán durván gyors, senki sincs a közelében, az utolsó szektorba szénné alázzta a komplett mezõnyt... mindenki csak sír meg fikázza a pályát, Hami meg örül mivel megtalálta a jó beállítást és nem érzett semmi extra dolgot... tényleg nagy az arca...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

MaSzKa
mit vársz Dennis-tõl tanul 😄

amugy tényleg jól nyomja

MaSzKa
én ezt másképp tudom

sok a kamu az ügybe
azt derítettem ki régebben, hogy a biztosángi öv valahogy kioldodott vagy elszakadt

amugy az ötközés sebessége elég kicsi volt ha megnézed

oneal1
HAmi azért csak tanult valamit Alonso tól....😄

a nagy arcát😄

ez nem gyenge😄

Hamilton nem szerénykedett a pole-körével kapcsolatban: „Mit mondhatok? Összehoztam egy tiszta kört. Míg mindenki más csak szenvedett a pálya állapotával én megoldást találtam rá. Végeredményben ha probléma merül fel az én dolgom, hogy megoldást találjak és olyan gyorsan túl legyek rajta amilyen gyorsan csak lehet. Úgyhogy nem lep meg, hogy ilyen nagy az elõnyöm, mert látom, hogy mások valószínûleg nem találták volna meg ezt a megoldást. Ezért vagyok én a pole-ban. Ez az egyik erõsségem. Bármilyen körülményekhez képes vagyok alkalmazkodni, valószínûleg ezért vagyok olyan erõs esõben is. Otthon érzem magam, kényelmesen érzem magam. És õszintén szólva nem volt nehéz."

!Forza Ferrari!

Solten
Ahha... naja, Nascar gépben nem, de az F1 gépben még hans nélkül is kisebb az esély a fej oldalirányú elhajlására.

Saor Alba

Solten
Hát biztos nem az ütközés miatt. Max. infarktust kapott.

Saor Alba

mflex
innen kell kiszedni...

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/l32L_B-4G98&hl=en"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/l32L_B-4G98&hl=en" type="application/x-shockwave-flash" width="425" height="344"></embed></object>

What about the forests?

oneal1
jézusom😄

feljavítják.......😊

!Forza Ferrari!

oneal1
feljívítság a hajtûkanyart!

Az most akkor igazi faszán fog tapadni......😄

!Forza Ferrari!

gordon 24
Köszi! És ezt az embed résznél találod?? Vagy hol van a link?

Downhill!!

mflex

What about the forests?

mflex
http://www.youtube.com/v/l32L_B-4G98

ezt linket kell flash közé tenni

What about the forests?

gordon 24
Igen! De 2001-ben nem volt még HAns! Ebben a balesetben nem sulyos olyan sérülés miatt halt meg, hane azért mert koponya alapi törést szenvedett.
Sajnos szarul jött ki a dolog. Amikor 36-os gép neki ment oldalról elindült a feje jobbra, majd találkozott a fallal akkor elöre.. Ezt nem birja ki az ember nyaka. És mivel 2001 ben nem volt kötelezõ a hans ezért a feje tudod "lobogni"

Ezért halt meg. Ráadásul õ azt mondta többször is, hogy a hans fogja megölni az embereket, mert hogy egy "hóhér kötél" Sajnos nem lett igaza. Fel vehette volna még ma is élne.

Egyébként Nascarban nagyon csunya balesetek vannak vannak durvábbak is mint Kubicáé és 2001 óta nem halt meg senki versenyen.

Pl:

Hogy müködik ez?? Nekem nem megy😄

itt van..

Downhill!!

hát nem volt szerencséje

MaSzKa
pedig a nascar autókba van fedett kabin és bukócsõ is

MaSzKa
Dale Earnhardt ennyitõl meghalt 2001 Daytona-ba Nascar

Kubica meg ezt túlélte

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

Solten
Dehogy, csak vicceltem. <#hehe>

Saor Alba

ez komoly? 😄