182274
  • Kit--Kat
    Nekem ez sokk, és szállj már le erről a pézes baromságról ugyanabból a sajtóból ahonnan vetted a 30 akárhány millás Kimi igényt, vagy nem tudom mennyire gondolsz éppen, már hete óta az folyik, hogy 4-8 milliós pénzről van szó és arról megegyeztek, és máson megy a vita.

Én úgy gondolom erről a helyzetről nagyban tehet a Ferrari, a Santander a Vodafone és persze maga Kimi is, mert nyilván voltak olyan követelései PR, Rally ami nem tetszett.

De ettől még amit írtam tartom, vagy szerinted nem így lesz?!

AMúgy meg ne játszd meg amgad, te is drámáznál, ha Hamiltonnak, vagy Alonsonak kéne így megalázva visszavonulnia, nem tudom épp ki a kedvenced, bocs.
  • Totti5
    Nem kell drámázni... azt hogy nem tudtak megegyezni az a tökfej Kimin és a menedszerén is múlott, mert ha a munkáltató nem kívánja finanszírozni azt amit ők akarnak és nem hajlandóak egyességet kötni, akkor ez van cumi, mert elsősorban NEKIK kell alkalmazkodni, és nekik van szükségük az ülésre, nem pedig a Mekinek rájuk, hisz ott van Hamilton, aki mellé elég egy stabil 2. számú pilóta. Amúgy nem is értem miért a pénz lebeg a szemük előtt elsősorban ( vagy az ilyen olyan kikötések ), amikor a Meki egy nyerő autó. Nagyon jobbat nem talált volna.

Azért nem kell a kardokba dőlni.

• Kit--Kat
    Hát ez no comment...

Szépek lesznek az üres lelátók, de főleg a Hungaroringi kongó stadion rész lesz siralmas.

Köszönjük szponzorok, megnyugtató, hogy a sporté a főszerep...
  • McCartman
    hát ez?
    [URL=http://www.f1-live.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=14763&Itemid=82]"Hivatalos: Kimi Räikkönen nem tudott megállapodni a McLaren-nel! Egy év szünet!"[/URL]
  • SzocsA
    Ez volt már?
  • Kit--Kat

Neem had higgye az, hogy valaki osztja a véleményét;)
  • Magic Boy
    A smillie lemaradt.
  • WNW
    Igy van, hallgassss Kit-re, O tudja...
  • Kit--Kat
    Rosszul látod, Schumacher után Massa Kimit is tönkreverve megalázva visszavonulásra kényszerítette.

Mindem látod be, hogy ő uralja a Forma-1et?
  • a.carkey
    Egyelőre Massa gokartban és régiferrariban faszagyerek. Ha majd végig bír majd egy versenytávot egy - jópár - koponyaműtéttel a háta mögött, na akkor örülhetsz! Ennyit a "biztos állásról" (ami ugye 2010 után már nem is olyan biztos ...).

Megjegyzem, már az is szép, hogy Kimi munka nélkül IS kap fizut. Eddig erre csak Hakkinen volt képes az elmúlt 20 évben (1993) ...

"De egy biztos, elimeresre melto az az iv, ahogy egy kis senkibol, aztan tesztpilotabol felkuzdotte magat egy Ferrari bajnok eselyes versenyzojeve"

Miért? Talán Kimi topcsapatban kezdte?! Ugyanabban amiben Massa. Kimi se puff beleült a Ferrariba (és nyert bajnokságot), hanem szépen szopott a McLarennel, kapott második helyet a sorstól, majd elment a Ferrarihoz, a helyére meg beleült a 3. extra klasszis és kikapott a tök újonc Hamiltontól. Ennyit arról, hogy egy klasszis is simán kikaphat bárkitől.

Aztán azért megjegyezném azt is, hogy ha nem Massa, hanem Kimi fejébe áll bele a csavar, akkor Massa repült volna, ugyanis ugyanúgy nem küldhette volna el Kimit a Ferrari (mert bár érzéketlen bunkó, így méginkább annak látszódott volna), mint ahogy nem küldhette el Massát, pedig egy Alonso-Raikkonen páros ezerszer piacképesebb lett volna - ha már szponzorok irányítják ezt a szart -, mint most egy Alonso-Massa kettős.

Egyébként a jelenlegi helyzet keményen hasonlít a Prost-Mansell párosra. 1991-ben Prost - egy elveszítet VB után - maradt a VB 2. Ferrarinál, míg Mansell váltott - elküldték - és jött a helyére a szupertehetségesnek mondott Alesi. A végén Mansell járt jobban, mert az elkövetkezendő évek topcsapatához szerződött, ahol végre tényleg bajnok lett. Aztán abbahagyta és idővel - és egy Cartgyőzelemmel a háta mögött - visszajött levezetni a F1be egy-két verseny erejéig.

Ha Kimi - teszem azt - a Brawnhoz (Mercedes) szerződne, akkor talán élete legjobb döntését hozná. Bár nagyon ütős lett idén augusztusra a McLaren, de hogy abból a szerződésből jól jönne-e ki, nos nem tudom.

Szóval bárhogy is alakul, ha marad, ha nem, itt volt. Rányomta a bélyegét a F1re, VBt nyert (amit Massa nem), és ha a rallinál marad, akkor odamegy és kész. Tök mindegy.
  • WNW
    Glock Mano lett...
  • G_ArchAngel #89261
    Ezzel az a legnagyobb baj, hogy Wales Rallyre meg kimegyek, de e tobbi kozvetitese nagyot otvar...:(
  • a.carkey
    El ne hidd már, hogy Massa azért maradt, mert parkolópályára küldte Kimit? Muhahaha!
  • WNW
    A finn MTV3 megbízható forrásból megtudta, Kimi Räikkönen tárgyalásban áll a Citroën rali-csapatával (WRC).
  • WNW
    Ami kep van, az nem a gyari Merci, csak egy fantazia kep, photoshoppal valaki atigazitott egy idei Brawnt Ezust Nyilla...
  • G_ArchAngel #89257
    "es Kimit parkolopalyara kuldte a jobb teljesitmenyevel"

milyen sportagban?
    sporthorgaszat?
  • paj01
    Ohh zsirul nez ki ez a gyari merci. Nah oda vigyek kimit...rakjanak ala egy jo autot es remelem leszopatja az egesz mezonyt ferraristol mclarenestol:D Brawn bajnokot csinalna belole meg1x:)

Ha tenyleg a szponzorok iranyitanak akkor viszont nem ertem h egy raikkonen reklamertekkel miert nem kezdenek semmit.
  • WNW
    Massanak van allasa, jo fizetese, a Ferrarinak meg jo agyturkaszai.. Ezen kivul motivalt, es fejlodokepes.. Csak ellesz valahogy.. Minden esetre azt mar elmondhatja magarol, a nagy Schumit az utolso egyutt toltott evukben mar tizedekre megkozelitette, volt VB cimert harcolo pilota, es Kimit parkolopalyara kuldte a jobb teljesitmenyevel.. Most uj cel, uj motivacios kihivas all elotte, megkapta a 3. nagyon jo, extra klasszis pilotat tarsnak par ev leforgasa alatt.. Eddig mindig tudott rarakni egy lapattal, jovore meglatjuk mi lesz.. De egy biztos, elimeresre melto az az iv, ahogy egy kis senkibol, aztan tesztpilotabol felkuzdotte magat egy Ferrari bajnok eselyes versenyzojeve..
  • WNW
    Most eppen a legujabb, Schumi a Mercedesbe...
  • Kit--Kat
  • Bandee1987
    HIVATALOS-nak tűnő híreink szerint...
  • icemankimi
    össze vissza írnak minden cikket az újságok és az oldalak is akkor hiszem el amikor elé lesz írva HIVATALOS.
  • a.carkey
    Sajnos, drágák a genfi és párizsi gyógykezelési költségek, és mivel a honvédnak nincs Balaton-parti, jóhírű agyturkász intézete, így oda nem mehet, így szerintem te is kezdj el gyűjteni Massa gyógykezelésére, mert van rá esély, hogy esetleg összeroppan majd a nyomás alatt amikor Alonso versenyről versenyre elékerül edzésen és versenyen, s picit többet fog biggyeszteni, pityeregni, mint szokott ill. tette azt Kimi mellett. :D (Sőt, mivel Alonso már azt is elintézte, hogy Schumacher ne legyen ott, így a "kibic-faktor" is megszűnt. :) Ezután saját erőből kell versenyeznie. Már nem lesz elég a Lucával és Stefanoval való jopofizás.)
  • Akey
    2 hét múlva Granja Viana 500! Nagy Massa - Barichello összecsapás várható.
  • Kit--Kat
    Kiminek már rég nem a pénzen múlik a szerződése.
  • senna75
    Mért érzem azt hogy Kimi megy a Mercedes team-hez? :) Egyre töbször beszéli a mercedes csapat hogy nem kell nekik 2 német pilota! Ez szerintem egyértelmű hogy Kimi-t várják oda. Nem?
  • WNW
    Gyujtsunk neki repulojegyre...:) Apropo gyujtes... A sok Kimista igazan osszedobhatna a penzt a McLarennek Kimi szerzodtetesere.. A Mercinek meg azok gyujtsenek, akik szerint Button nem tud vezetni, igy jovore Rosberg mellett eldolne, hogy tud, vagy nem.. Ocso am, megeri a biztoas tudas..
  • a.carkey
    A Terminator Irakban van. Haza kéne érnie! :D
  • Freedom88
    szerződtetése olcsó, anyagi kárt amit majd okozna, az még Rai fizetésénél is több lenne.
  • allock #89243
    ha annyira keveset akarnak fizetésre áldozni jöjjön Sato :D
  • b-type
    Button viszi az 1-s rajtszámot, meg sztem ő aláír kevesebbért is ha nagyon muszáj.
  • allock #89241
    lenne itt dráma ha se Button se Kimi nem versenyezne jövőre :d
  • WNW
    Minden masodpercben mas hir lat napvilagot... Kene valaki aki rendet vag... Egy Terminator, hatalmas pneumatikus csavarkulccsal...
  • a.carkey
    ”Biztosíthatok mindenkit, a feltételezés helytelen, a Mercedes nemzetközi vállalat. Egy német pilóta jó lenne, kétségtelen, de nincs szükség kettőre, nem ez a célunk” – mondta Nick Fry igazgató.
  • b-type
    Nem a kedvenc témám :D ..pláne hogy sztem Kimi a McLaren-nél lesz jövőre.

De az F1 világa régóta kemény világ, sem egy menedzser, sem pedig Kimi nem lehet naiv hiszen elég régóta részese már a cirkusznak.

Sztem meglehetősen sok lehetősége volt Kimi-nek, Sztem simán kikönyökölte volna Rubinho-t a Williams-nél, a Toyota is ajánlatot tett neki, ami azt jelenti hogy jövőre ők is és Kimi is a mezőnyben lennének. De vannak más csapatok is.
    Viszont a 'győztes autó' és a 'sok pénz' rendesen leszűkítette a kört, és bizonyos ajtók már be is zárultak Kimi előtt.
    Jelenleg egy elég kiszolgáltatott helyzetbe kényszerítette magát, egyedül a McLaren-nel tárgyal ahogy olvasgattam.
    A McLaren viszont nem csak Kimi-vel tárgyal...ők egyáltalán nincsenek sebezhető helyzetben, nem hozták magukat abba.
    Könnyen előfordulhat hogy nem Kimi-t fogják választani, vagy ha igen, akkor nem annyiért.
    ...és ha nem annyiért, akkor vzz ezt az egészet meg lehetett volna spórolni ha mindjárt az elején ő mondja meg hogy mi lesz:
    -...jó autó kell vazz, a fizetés másodlagos, megvan a pénzem.
    Így most mindenkiben ez marad meg, hogy Kimi könnyen kikerülhet az F1-ből ha a McLaren nem ad neki egy ülést.

A gonosz szponzorok...hát vzz ki az aki ha lehet mellőzi a szponzor rendezvényeket??
  • WNW
    A szappanopera uj hire... Button McLaren 99%..?!
  • Dietrich
    Michael Schumacher will reportedly no longer be a direct advisor to Ferrari's Formula 1 team.

gondolom megy Brawn mellé ;)
  • WNW
    Na elobb volt a nemet RTL-en hirek... Rosberg biztos szerintuk, es nagyon Heidfeldet mondjak a masik helyre egyreszt ugye O is nemet, masreszt gyors, megbizhato, siman vezet, es olcso... Haug is dumalt, minden masodik szava a koltsegcsokkentes, koltseghatekonysag temakorben jott ki a szajan.. A McLaren ha jol ertettem jovore meg ingyen kapja a motorokat, aztan allnak at fizetos modozatra..
  • WNW
    Ne adjatok az ovodast.. Eddig is iszonyu penzek mozogtak a hatterben minden atigazolaskor.. Minden versenyzonek megvannak kik a tamogatoi, ki vonul honnet hova at mint hirdeto egy-egy versenyzo cserenel, melyik fo tamogato kit akar versenyzonek stb.. Ez regen is igy volt, csak kevesbe tudtunk rolunk, most mar a media mindent kivesez, foleg itt az uborkaszezon, mindenbol hirt generalnak.. A csapatok oldalarol viszont most annyival nehezebb a helyzet, hogy valsag van, keves a tokeeros es megbizhato tamogato, minden ilyen ceget meg kell becsulni, illetve szoros koltsegvetesek vannak.. Konkretan.. A Merci eddig adta a motort, meg X osszeget a MacLarennek, mostantol viszont egy teljes sajat csapatot kell fenntartaniuk, vagyis megnezik mire adnak ki penzt.. A McLaren a Merci kivonulasaval elvesztett egy penzes, biztos tamogatot, illetve vissza kell vasarolniuk a Mercedes tulajdonreszet, ok is megnezik mire koltenek.. Ebben a helyzetben vagy lejebb kell adni az igenyeket, vagy kiszorul a pilota a piacrol, foleg ha el kocsiba akar csak beulni, de nagy penzert...
  • Kit--Kat
    Vicc ez az egész.
    A mezőny leggyorsabb pilótája meg majd folytatja a Rallyban.

Ide süllyedt a Forma1, hogy mindenről már szponzorok döntenek...