182274
  • Black Ghost
    Hát 3-dik pilótának még betehetik de hogy pontszerzőként nem fogják jelölni az biztos.

Egyébként sem értem ezt a dupla gázsit, Loeb az utóbbi években mindenkit tiplire vert, mi kell ennél több. Kimi ismertsége max 1 évre elegendő, aztán már kellenek az eredmények is, arról nem is beszélve hogy skandináv ralisokból annyi van mint égen a csillag.
  • bardocz
    Jójó, egy wrc-hez képest csak, én is elfogadnám:D
  • Black Ghost
    Azért pár évet odaadnék azért a "pöcs S2000-esért". :D
  • Kit--Kat
    Durva....
    Mekkoraa lenne, hogy ha az utolsó pillanatban beülne a Mercihez Kimi.

Szerintem Button hülye, hogy ott hagyta őket, de remélem kimi kihasználja ezt a nagy lehetőséget, hogy Brawnal dolgozhatna együtt.
  • G_ArchAngel #89429
    amikor az F1-be jott, akkor is minden hihetetlen volt, amit csinalt szinte nulla tapasztalattal...
  • bardocz
    Pont annyira lenne esélytelen, mintha egy rallys jönne F1-ezni, mindegy milyen technika lenne alatta. És eddig még csak pöcs S2000-es autókat vezetett, egy WRC teljesen más, nem mindegy, hogy 300Nm van a motorban, vagy 800.
  • Totti5
    No igen, nem is értem ezt... kizárt hogy Sordo helyére beültessék, ahhoz előtte Kiminek kell minimum egy év gyakorlás egy privát csapatnál és bizonyítás hogy megy neki a Rally olyan szinten mint az elitnek. Azért ott sem akármilyen sztárok és versenyzők vannak akik sok sok éve üzik az ipart.
  • a.carkey
    #89364 :D
  • G_ArchAngel #89425
    Nem, de marketing erteke lenyegesen a legmagasabb az autoversenyzok kozott, talan csak Rossi erne tobbet.
    A Red Bull pedig ha masban nem is, de marketing teruleten kivalo.
  • a.carkey
    Egy Norber Haug böffenet
  • bardocz
    "a Red Bull kifizeti Loeb fizetese duplajat, ha a Citroen WRC-hez igazol"

Azért nem ekkora sztár még a rallyban.
  • G_ArchAngel #89422
    Ma delutan/este ujabb hirek jelentek meg - osszefoglalom:

Haug azt nyilatkozta, hogy Kimi tudja a telefonszamat, ha akarja, felhivhatja (civilben baratok). Meglepetes versenyzoje lesz a Brawn-nak (Sutil/Heidfeld). Raikkonennek a Red Bull kifizeti Loeb fizetese duplajat, ha a Citroen WRC-hez igazol. LeMans-ban Peugeot 9008-at fog vezetni. A finn menedzserei targyalnak a Mercedesszel, de Kimi nem targyalt a Mercedesszel, azt nyilatkozta, hogy a penz nem, a versenyzes erdekli, de szamara csak a McLaren az opcio 2011-re is, mig a menedzserei a Red Bull-lal is felvettek a kapcsolatot. Mondjuk senki nem tudja hol lesz hely az elcsapatok kozul.

Remelem ertitek...

(konkluzio: vagy alair a Mercihez vagy ennyi volt az F1)
  • Black Ghost
    Vagánynak vagány de cseppet sem ésszerű. Szinte kizárt hogy ott No1 ként kezeljék, legalább is én nem tudom elképzelni. A Mercinél is meg kellet volna küzdeni érte, de ott nagyobb sansza lenne.
  • Black Ghost
    Ez a vegytiszta englis tím nem biztos hogy nyerő lesz, és most már a merci sem lesz olyan elszánt partner sőt...
    Szerintem egy több nemzetből álló csapat sokkal egységesebb tud lenni, mert itt tisztán szakmai szempontoknak kell megfelelni, mint pl Sumi és a Ferrari, vagy Alonso és a renault.

Button és Hamilton illetve maga a Mclaren nagyot akar villantani a hazai közönségnek biztos ott van hogy "na majd megmutatjuk...." csak ne hogy elgörcsöljék.
  • b-type
    Sztem nem sz@rt be senkitől...talán tarthat attól hogy a Mercedes német sikert szeretne, de nem hinném hogy félne bárkitől is. Amúgy is úgy gondolom, hogy egy versenyző szétesik ha egyenlő technikai feltételek mellett el tudja magát képzelni vert helyzetben.
    Hajlok rá hogy vagány dolog volt Button-tól.
  • desigo
    tiszta szégyen amit ezek művelnek...
  • Totti5
    De az is hozzá tarotzik hogy egy Angol csapatban a McLarennél versenyezhet, ami ugyan olyan nagy lehetőség mint amilyen Hamiltonnak vagy DCnek volt ( igaz ő skót ), vagy mint most Buttonnak, de a Meki nagyon nagyon jól járt vele, erős páros lesznek.
  • Totti5
    Én már azt olvastam hogy a Rosbergtől beszart és az alázás miatt inkább Hamilton ellen szeretne kikapni, ami nem akkor égés neki, persze csak a cikk alatti fórmumon, de elképesztő mik mennek és miket képesek az emberek belemagyarázni...
  • allock #89415
    a válasz egyszerű
    kell neki egy merci kocsi ajándékba :D
    utánna év végén elmegy máshová :DD
  • b-type
    [URL=http://www.a5.hu/cikkek/2/37161.shtml]Nem lehet csak a fizetésre visszavezetni a történteket, mert úgy érezzük, a mi ajánlatunk meghaladta azt, amit végül a McLarentől elfogadott. Jenson ráadásul személyesen jelezte is nekem, hogy ez a helyzet" - erősítette meg Fry az Autosport nyilatkozatában.[/URL]

Szimpatikusan tökös húzásnak tűnik nekem Button döntése, úgy néz ki hogy a Brawn igyekezett megtartani Button-t, de ő mégis a McLaren-t választotta.
    Ez pont annyira logikátlan mint amennyire bátor,... ő ajánlatot kapott, a Mercedes támogatásával komoly erő lesz az elkövetkező években.
    Mindezek ellenére Button elmegy és megméretteti magát Hamilton mellett.
    ...egyre inkább kíváncsi leszek az egymásnak feszülésükre.
  • Mad0x
    ámen
  • paj01
    hat ez tok gaz h kimi csak igy eltunik az f1bol...
    remelem a ferrarinak az lesz az utolso vb cime amit ő szerzett 2007-ben es az lesz utolso futamgyozelmuk amit kimi szerzett iden spa ban...
  • WNW
    Parasztnak lenni kemeny munka, de valaki a kisujjabol kirazza.....
  • icemankimi
    szerintem aláírt a mercihez tutira
  • M@TriX
    forrás megjelölés ilyesmi?

a prestige ennek az oldalnak nálam maradt a béka segge alatt, szóval valami hihető forrást is illene prezentálni.

én inkább az Autosport.com-nak inkább hiszek

nem csodálkoznék, hogy az utolsó szó csak jövőre hangozna el, de csak nem húzzák addig...
  • M@TriX
    egyet értek, nem tudom mi vezette Button-t, remélem elég nyomós indoka van, mert a Brawn akarommondani Mercedes GP elég ígéretes csapatnak igérkezik továbbra is.
  • WNW
    Kimi megszolalt....
  • G_ArchAngel #89405
    Räikkönen szívesen versenyezne a Mercedes GP-vel

Lindstrom: Räikkönen navigátora leszek 2010-ben

• Ulvar
    Hol olvastad hogy biztosan? :). Én egy olyan mondatot nem találtam ahol azt mondták hogy BIZTOS JÖVŐRE NÁLUNK LESZ KIMI.

"Norbert Haug, a Mercedes-Benz Motorsport alelnöke szerint meglepetés lesz az egyik versenyzőjüknek kiléte.

Mivel Michael Schumacher biztosan nem lesz a csapat versenyzője, Räikkönen lehet a „bombameglepetés”.

LEHET, MEGLEPI. Mindent ki kell várni, mert a végén jön az anyázás, hogy de miért nem ő... :D.
  • G_ArchAngel #89403
    "A Mercedes GP ügyvezető igazgatója, Nick Fry a brit médiának megerősítette, igencsak vaskos ajánlattal álltak elő, amit Jenson nem fogadott el.

Fry csak mosolygott azokon az összegeken, melyeke az elmúlt pár napban napvilágot láttak a sajtóban.

„Természetesen csalódottak vagyunk, amiért Jenson úgy döntött, elhagy minket, mert a mi ajánlatunk egy nagyon bőkezű ajánlat volt, ami jelentősen meghaladja azokat a hamis adatokat, melyek a sajtóban megjelentek az elmúlt hetekben.” – Nick Fry.

Fry úgy gondolja, hogy a McLaren alacsonyabb ajánlattal állt elő, valamint azt is elárulta, hogy a tárgyalások vasárnap, vagy hétfő este tértek tévútra, miután Button minden erével a McLaren-re koncentrált.

„Nyilvánvaló, hogy a lojalitás szép lenne, de manapság ezt nem várhatod el. Mindig boldog vagyok, ha egy dolgozó kilép a cégtől, ha azt gondolom, hogy a helyes döntést hozta, és jobb munkát végez. Tiszteletben tartom Jenson döntését, ugyanakkor nem értjük. Talán meggondolatlan volt.” - utalt Fry arra, hogy Lewis Hamilton hazai pályán fog vele (Button) szembeszállni."

via F1-live.hu
  • Kit--Kat
    Hát nem tudom elég szkeptikus vagyok...
    Ez a brazil Sport TV túl noname ahhoz hogy teljesen lázba hozzon, de mindenesetre felkeltette az érdeklődésem.

Én már elkönyveltem, hogy ennyi volt az f1-es pályafutása...

De nem bánnám, ha rám cáfolnának.

A Kimi szurkolóknak ez az év eddig elég egészségtelenül telt el.
    Legalább is ez az őszi időszak.
  • icemankimi
    VÉÉÉÉÉGRE
    NEM BÍR Ő SZÁGULDÁS NÉLKÜL ÉLNI
  • Black Ghost
    Jackie Stewart

„Úgy vélem, Jenson hibázott. Ha a helyében lennék, a Brawnnal kötöttem volna szerződést - mivel ismerem a csapat kultúráját, nagyon tisztelem Ross Brawnt, valamint ismerem a szerelőket."

„A McLarennél teljesen más kultúra uralkodik, olyasféle, melyet előtte soha nem tapasztalt. Nagyon rideg kultúrájuk van, melyben olyan szenvedélyes formában nem létezik érzelem vagy energia, mint amilyet a Brawnnál tapasztalhatott volna regnáló világbajnokként."

Szerintem sem döntött jól (már megint), oké hogy ütős csapathoz akart menni, de a Hamilton-Mclaren házasságot nem szabad ennyire félvállról venni.
  • passatgt
    azon nagyot röhögnék ha hamilton menne :D
  • barmi
  • G_ArchAngel #89397
    koszonjuk emese, csak 6 kommenttel lentebb olvashato ugyanez a hir...
  • ScarY MAN
    Zsótika
  • barmi
    SporTV: Räikkönen aláírt a Mercedes GP-hez!
  • SzocsA
    lehet piquet lesz a "bombameglepetés"

kimi miért lenne "bombameglepetés"?
    schumi inkább!
    de lehet LoeB
    és Rossi
    vagy zsolti!!!

ugye senna valamelyik új csapattal fog versenyezni?
  • Totti5
    "azt hiszi button hogy első számú pilóta lesz a mekinél!" két világbajnokról van szó, mind a kettő egyenlő esélyekkel indul, persze mindenki tudja hogy a csapat első számú kedvence Hamilton, ezzel az ég világon semmi gond nincs. Alonso és Hamilton esete azért volt különleges mert egy újonc azonnal ugyan olyan jó vagy jobb volt a 2*es bajnok.