FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#rinya><#rinya><#rinya><#sir><#shakehead>

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

whiskeyman
mirõl beszélsz jóember??? saját magadnak köszönheted a büntetésed <#lama>

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

desigo
romokban a pálya...
5w0rdf15h
nah a boxutca másik vége is leamortizálva 😄D japán powaaa

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Prézli
Gondoljunk bele, 70 kört kell menniük, tartva a tempót mindig a legjobbat adva, ráadásul egy szük, csúszós pályán. A pályán mindenhol figyelniük kell mindenkire mindenre, nyilván a boxban próbálnak pihenni. Hamilton épp egy másodpercre nem figyelt oda, és kész volt a baj. Tény: az ö hibája volt, de Rosberg is ugyanúgy beleszállt

A tehetséget pedig nem azon mérik, hogy ki áll meg jobban ha fékeznek elõtte, ez nem a Bivalybaznádi reflex-kupa. Nem véletlen alázta Hamilton a mezõnyt, de egy másodperc kiesett és kész.

MaSzKa
ja

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

MaSzKa
nagyon jo 😄DDDDDDD BMW

Kit--Kat
Hamilton hova gyorsít a boxutcában amikor az 5. helyen van a boxa és a boxutcai limiter be van kapcsolva?

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

5w0rdf15h
ennyit a rönyóról 😄 francia technique

desigo
mert rendes XDDDDDD
a.carkey
Elvileg ugyanannyival kellett volna menniük a boxban. Szerintem Kubica és Kimi tartotta, Lewis és Nico nem.

A medve nem játék.

Firerock
ez téllleg sportszerû volt Alonsótol

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Willi Betz
Végre Kubica nyer egy versenyt. Többet ugyse fog mert a két faszparaszt fogja nyerni.

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

desigo
a francia technika 😞((((((
kifli
Moste ezért? úristen mi van itt pfff ha k**va anyáztam volna megértenén. Büszke lehetsz magadra gratulálok. Remélem jobban alszol majd. Meg amúgy is leszarom.
Firerock
jól csinálta Obivan

poppe
ejj paszmekk, dobogórta állhatott volna...

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

a.carkey
Akkor ez vagy Kubica vagy Heidfeld. Szép lenne egy kettõs gyõzelem mi, Maszka? 😄

A medve nem játék.

most elõször sajnálom alonsot, de már egész normális egy ideje 😊

The Garrett
es honnan tudod hogy ezt mondta neki?
lehet azert veregette meg a vállát mert õ megérti a helyzetet.

En ugy láttam hogy elõször kimi és kubica is elkezdett gyorsitani, aztán egyszerre léptek a fékre.
Velük párhuzamosan Hamilton is gyorsítani kezdett, mert látta hogy mennek elõtte, aztán a fékezésnél nem jött ki a féktáv ezért rántott balra.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

MaSzKa
jó hogy nem lökte ki Hei-t

a.carkey
Nekem is ez jött volna akkor ki, bár ezért szoktak azért büntetni (ls. MS és JV 1997).

A medve nem játék.

SitatiS
Ez szép volt Alonsotól.. 😊<#worship>

Let the good times roll.

Firerock
Alonsó ;(

Punker
Alonso baze, tényleg 1 fos a kocsija......

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

a.carkey
Safety Car

A medve nem játék.

a.carkey
Hidd el, azt mérlegelte csak, hogy egyenesen szálljon bele Robertbe, vagy ferdén Kimibe. Ennyit tudott csak tenni, és neki az jött ki, hogy akkor inkább Kimi.

A medve nem játék.

Kit--Kat
Ezért azért járhatna büntetés (bár úgy sem fog), mert ez egy elkerülhetõ dolog lett volna, a boxutcai baleseteket mindig komolyan veszik.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

a.carkey
Kb. az, amit Sutil mûvelt a multkor: "geciKimitönkretetteazéletemversenyétavilágbajnokságomatsikereimnetovábbjátstb".

Illetve:
Kimi a gyilkos
Kimi, már megint?
Katasztrófa ez a Kimi
Jaj, szegény Lewis
Kimi a bulldózer

A medve nem játék.

osho
A poén az hogy Hamilton saját magával b*szott ki a legjobban.
Akár nyerhetett is volna, így meg kihagyhat egy-két versenyt, remélem.

De sok önkéntes van, lépj te is közéjük !

DJKonya
jolvan, tudom tahó voltam boccs meg is érdemlem, de akkor is ezt mindenkinek be kell látnia, nekem is ,mindenkinek be kell látni hogy ezt a balesetet senki sem tudta volna elkerülni, és nem hiszem hogy hamilton direkt rombolt bele kimibe hissz 95%-os esélye volt a futamgyõzelemre, muszály voltbalra elhúznia a kocsit de úgyse kerülhette el, de hitt abban hogy ki tudja kerülni Kimit de mégsem, ha meg jobbra húzza el akkor vagy a palánk vagy Kubica, szerintem mi hétköznapi emberek csak akkor döntöttük volna el mit csináljunk mikor már Heifeld is belénk jött😄 ..........sorry all

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

5w0rdf15h
inkább Kimi ment oda hozzá és megveregette a vállát hogy: "ügyes vagy pubikám, legközelebb elõre is nézhetnél kisgyerek, mert ott a piros lámpa b+"

a.carkey
Fordítva. Kimi mutatta neki, hogy milyen jelzõberendezések vannak a F1ben. Aztán Hamilton odament hozzá és mormolt valamit a sisakjában.

A medve nem játék.

Kit--Kat
Kimi ment Hamiltonhoz hogy nézd ember, ott a lámpa-> reakció semmi...
2. Megint oda utatnaki Kimi, hogy ott a lámpa erre legyint....

a.carkey
Na igen, én is a "qurvárauraltammaapályátmerthatalmaskirályvagyok" tegnapi beszólása után azért a sajtó helyében helyretenném egy kb hasonlóval.

Szerintem ki van zárva, hogy Heidfeld kibírjon ennyit.

A medve nem játék.

5w0rdf15h
apuci lezúzott egy PORSCHE CARRERA GT-t, legalább tudni honnan örökölte a tehetségét a kis bantu 😄D

végülis csak 100 millás kocsiról van szó...

The Garrett
hamilton is rogton odament kimihez most...

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

kiserik
Én csak arra lennék kíváncsi, hogy fordított esetben mi történt volna. Talán: Hami: sírógörcs, toporzékolás, Kimi "anyázása", sírás a vezetõségnek. Kimi: azonnali elnézés kérés. "Szagkommentátorok": Kimi össze-vissza szapulása, lámázása, stb, fórum: ...

danikarate
Mint régen Fisichella még egy régebbi Ausztrál futamon tömegkarambolba😄 került és azt nyilatkozta, hogy tõle mindenki kérjen bocsánatot! 😄😄

a.carkey
Tök mindegy mostmár. Az bizti, hogy ha nem is egy futam eltiltás, de egy +10 helyes bünti nem ártana. Minimum.

A medve nem játék.

Kit--Kat
Ezt nevárd Hamiltontól, túl nayg az egója.
Már látom elõre: "Nem az én hibám vol, egy gyõzelmet vettek el tõlem."...

SitatiS

Let the good times roll.

<#levele>

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

danikarate
Úgy tudom Kimi bocsánatot is kért az incidens után!

Firerock
ez jó😊

osho
Ha ezt egy Japán csinálja, örökre kivan dobva.
Hamilton apucija meg vesz a kicsi fiának még egy liszenszet, szupert, hogy meglegyen a családi béke.

De sok önkéntes van, lépj te is közéjük !

a.carkey
Miután megkapta a maga kis 10 seces büntijét a végén ...

A medve nem játék.

Magnumrolcsi

danikarate
Etiópia hazavár!

Firerock
mi volt ez az apuciösszetörteaporsét történet?