FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
A tehetséget pedig nem azon mérik, hogy ki áll meg jobban ha fékeznek elõtte, ez nem a Bivalybaznádi reflex-kupa. Nem véletlen alázta Hamilton a mezõnyt, de egy másodperc kiesett és kész.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
A medve nem játék.
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
A medve nem játék.
lehet azert veregette meg a vállát mert õ megérti a helyzetet.
En ugy láttam hogy elõször kimi és kubica is elkezdett gyorsitani, aztán egyszerre léptek a fékre.
Velük párhuzamosan Hamilton is gyorsítani kezdett, mert látta hogy mennek elõtte, aztán a fékezésnél nem jött ki a féktáv ezért rántott balra.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
A medve nem játék.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A medve nem játék.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Illetve:
Kimi a gyilkos
Kimi, már megint?
Katasztrófa ez a Kimi
Jaj, szegény Lewis
Kimi a bulldózer
A medve nem játék.
Akár nyerhetett is volna, így meg kihagyhat egy-két versenyt, remélem.
De sok önkéntes van, lépj te is közéjük !
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
A medve nem játék.
2. Megint oda utatnaki Kimi, hogy ott a lámpa erre legyint....
Szerintem ki van zárva, hogy Heidfeld kibírjon ennyit.
A medve nem játék.
végülis csak 100 millás kocsiról van szó...
A medve nem játék.
Már látom elõre: "Nem az én hibám vol, egy gyõzelmet vettek el tõlem."...
Let the good times roll.
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Hamilton apucija meg vesz a kicsi fiának még egy liszenszet, szupert, hogy meglegyen a családi béke.
De sok önkéntes van, lépj te is közéjük !