FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
”Nem tudom, hogy mi történt pontosan. Versenybaleset volt. Minden olyan gyorsan történt. Mire megláttam a piros jelzést, már késõ volt. Nagyon sajnálom, és bocsánatot kérek. Nem volt szándékos, így nem számítok büntetésre." – jelentette ki Hamilton.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Tény, hogy hibázott de az ilyen hülyeségeket, hogy direkt csinálta, meg hogy nem is akkora tehetség (tán eddig megjátszotta magát?)igazán nem kéne benyögdécselni. Azt meg ugye nyilván õ döntötte el, hogy szinesbõrü lesz...
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
A medve nem játék.
btw:
Fastest Lap : Kimi Raikkonen 1.17.387
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
De sok önkéntes van, lépj te is közéjük !
Let the good times roll.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
köszi
GOGOGO (Kimi) vagyis most már Massa!!!
Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
A medve nem játék.
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Amúgy aki Hami védelmében elõhúzza a kalapból Rosberget, az abba is bele gondolhatna, hogy Rosbergnek egy hirtelen megálló (másik autóba rongyoló) autó után kellett megálnia, és egy picit (friss gumi, csúszós, poros aszfalt) neki koccant...
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Szerintem Heidfeld fog nyerni.
A medve nem játék.
Ismerve a FIA-t kihozza majd - mivel Lewis is benne volt - bünti Kiminek (meg Robertnek), mert nem egymás után álltak meg a boxutcában ... 😄
A medve nem játék.