182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Jós e vagy? -
de lenéző vagy....
miért nem lehet úgy tekinteni minden pilótára hogy van "jó" és van "kevésbé jó" pilóta? nem hiába vannak ott. ennyi erővel, TE miért nem vagy ott? Jah igen. most jön a "kevés a pénz" meg a "Magyarországon élek".
na nem keltem a flameet... csak idegesítő a sok burkolt ellenszenv...meg nem burkolt. -
Nem ertem mindig irjatok itt hogy Kimi mennyire tulertekelt, na akkor Massa mi? Massa tavaly volt a legkozelebb a VB cimhez, na ennyire mar soha nem lesz, holt kozepszeru....... -
Gabor_(HSF) #89469 "amit raikkonen azzal a szar ferrarival csinált a szezon végéig sz csodálatos dobogók és rendszeres pontszerzés."
Látom lassan te is betöltöd a 14-et
-
Lehet, hogy Massa szimulátorral végigment az összes versenyen, és mindenhol kétszer lekörözte az egész mezőnyt.
Egyébként meg: az én szememben végleg leírta volna magát a Ferrari, ha ilyen helyzetben elküldik Massát. Képzeld csak el:
-Bocsi Felipe, de meg kell válnunk tőled. Félre ne értsd, nincs köze a dolognak a balesetedhez, simán csak lassabb vagy Kimnél.
-Biztos, hogy ez az ok?
-Őőő igen.
-Tuti?
-Tuti.
-Ok, akkor thxbye.
-Bye.
-
Pedig egyszerű. Massa olcsóbb. Massa is van olyan jó mint Kimi, ha nem akkor pedig képes fejlődni hogy jobb és jobb legyen. Massa és a csapat szimbiózisba élnek. Massa tudja a csapatát a vállán hordozni, szeretik őt ott. Massa egy gyors pilóta, aki VBt is nyerhet. És Massa a Ferrari neveltje.
Kimi pedig nem jött ki úgy a csapattal és voltak konfliktusok, csak ezt az egyik fél sem nagyon mondta ki, csak utaltak rá, hogy nem teljes az összhang, ami akár a munka rovására mehet vagy Kimi hozzáállása nem volt kielégítő a Ferraris számára. Biztos volt valami a háttérben amiért elküldték, nem csak úgy heccből és Alonso szerelemből...
Kimi Massa nélkül ment, így nem volt nehéz villogni, főleg hogy a két pótpilóta az autóval nem sokat tudott kezdeni, azt pedig nem tudhatja senki hogy Massa hogy ment volna... valszeg ugyan így, hisz nem egy béna versenyző, ha még nem esett volna le az elmúlt 1-2 évben. -
icemankimi #89466 csak azt nem értem, hogy miért massát tartották meg...
amit raikkonen azzal a szar ferrarival csinált a szezon végéig sz csodálatos dobogók és rendszeres pontszerzés.
De nem baj nagyon bízom benne, hogy alonso jövőre nagyon elveri massácskát. -
Azért "Massa árnyékában vergődve" első évében vb lett, és a második évben is elég sokáig harcban volt a címért. A harmadik évről pedig nem tudunk mit mondani a Hungaroringen történt események miatt. -
és a vergődésből jött egy vb cím. jogos :) -
Gabor_(HSF) #89463 Semmi jelentősége,csak reagáltam ismét,mivel pár éve ugyan ilyen kommentek ezrei íródtak ezen nemes fórumon,mikor is Kimi a Ferkához igazólt..
Aztán a nagy agyonverésből születtet az,hogy Massa árnyékában vergödött.. -
Ha az agyonverést így értelmezzük, akkor ez hogyan függ össze azzal, hogy jó autót biztosít e a merci? :) -
Gabor_(HSF) #89461 Ja az agyonveri! Mivel baltával?
Komolyan mondom,benneteket karanténba kellene zárni,kaphatnátok egy Kimi-s arcképet,amit aztán könnyes szemekkel simogathatnátok életfogytig.. -
WNW #89460 Na nincsen ujabb media flikk-flakk..?!?! -
hát igen...az egy perces némán álldogálás is megvolt...de hányszor már...
:CCCC -
Ugyan nem vagyok egy Kimi fan de sajnálom hogyha tényleg kiszáll a forma1-ből.. Tényleg úgy van, hogy nagyon rossz irányba megy el az egész F1... -
G_ArchAngel #89457 Nem jo ez igy, mert a(z ex)Kimisek agyat falb*szta a bizonytalansag, amire az anti-Kimisek meg ra is tesznek egy lapattal, egyszoval egymason vezetjuk le a feszultseget.... -
#89424 -

Kimi!! -
Pff... Te kis gyerkőc. :)) Nézd már meg mit írt Angel abban a posztban amire válaszoltam. És az a baj, hogy neked tényleg csak ennyi eszed van és csak ennyire tudod értelmezni a dolgokat. Bármiről is legyen szó. Ezért nem is lehet adni semmit sem a mondandódra. Ezért nem látod a fától az erdőt.
Egyébként csak annyit tudok mondani, hogy a Toyota meg minden idők legtöbb pénzét költötte az autójukra. Jelentett ez valamit? Hát nem! Ennyi. A felsorolt dolgok meg semmit sem jelentenek. Kivéve a VB címet. A többi csak állapot és nem teljesítmény. -
WNW #89453 Zarojelben, Haug nem jelentkezett Kimiert.. Egy ujsagiroi kerdesre, ami arrol szolt, hogy felvettek-e vele a kapcsolatot, valaszolt, hogy Kimi ismeri a szamat, ha akar valamit, majd hivja.. Akivel mar ideny kozben felvettek a kapcsolatot, es ugytunik le is szerzodtettek, az Rosberg.. Szerintem Button se veletlenul lepett le a nemetesedo csapatbol.. A Mercedes minden jel arra mutat, Rosbergnek szanja a vezerbika szerepet... -
Ezek közül Loeb fizetésének duplája tuti kacsa.
Egyfelől a rally nem tart ott, hogy bevezessék az F1-ben éppen lecsengő irreális fizetési liciteket.
Másfelől a Citroen és Red Bull is betojna, ha Loeb berág. Loeb 6×-os ralibajnok, mindenki másnál eredményesebb,már legenda...nincs ok amiért érdemes lenne berágatni. -
Igazad van... -
G_ArchAngel #89450 Hagyd, meg nagyon fiatal, szorakozzon egy kicsit... -
Te neked továbbra is lövésed sincs, csak néha napján be bóófizel valami eget rengető baromságot, ami a jó benned, hogy az esetek nagyrészében nem keveredsz ide az ordító hülyeségeiddel.
Mióta nézel F1-et úgy komolyan kérdem, mert a hozzászólásaid az óvodás szintű gyűlölet hajtja.
Még egy értelmes hozzászólást nem láttam tőled, de gondolom felesleges tőled ilyenre számítani.
Ha azt mondom 2004 SPA, 2005 Japán, 1998 Hungaroring, gondolom csak pislogsz.
Az a baj még csak összehasonlítási alapod sincs, hogy ki mennyire jó a másikhoz képest. -
Hol is tart?
VB címert nyert, rekordokat tart a Forma1-ben, egészen idáig ő volt a világ második legjobban fizetett pilótája, megjárta a két legjobb F1-es csapatot, hol is tart? Mesélj róla!
Most pedig, hogy a Mekivel nem jött össze, a WRC-ből, Peugeot-tól(Le Mans) kapja a jobbnál jobb ajánlatokat.
Ja és zárójeleben Norbert Haug jelentkezett, hogy lenne náluk hely, gondolja meg.
Na magyarázd el hol tart:) -
G_ArchAngel #89447 jah, szerintem is jobb Hamilton noje - aztan itt el is fogytak az elonyei, majd 6 ev mulva nezzuk meg mit hozott ossze Lewis...
(mondom ugy, hogy Kimi visszavonulasa utan neki es Rosbergnek, illetve Kobayashi-nak fogok drukkolni...) -
én rohadtul utálo hamilton a nagy arca miatt,de azért ezt a kis csinifiút ne hasonlítsuk már hozzá
közel sincsenek egymáshoz...
természetesen Hamilton javára -
énis remélem,bár rózbergért kár lenne
de egyefene feláldozzuk Raikonnenért
és végül egy kép arról az autóról amivel versenyezni fognak:
ez lesz az
ha elfárad akkor max lesz egy pótpilóta aki beül mellé ha véletlenül elaludna akkor felébreszti -
G_ArchAngel #89444 Rendben, de Kimi - meg ha csak amator szinten is - elobb rallyzott, mint gokartozott vagy formula autozott. Tudom, hogy amator versenyen egy Ladaval csapatni nem ugyanaz, mint a WRC, de eddig akarmilyen jarmuvet vezetett (homobil, motorcsonak, crossmotor), az elmezonyben vegzett. Nem mondtam, hogy elso evben WRC vilagbajnok lesz, de Hamilton a legjobb pelda, hogy a legjobb csapattal, nagyon eros hatterrel a melyvizbe dobott ujszulott is nagyon hamar megtanul uszni. Marmint ha van erzeke hozza.
Szoval van az amit Solberg-ek nyilatkoztak rola es van amit az SG forumozoi. Szerintem nem fogok gondolkodni, hogy melyik nyom tobbet a latban... -
icemankimi #89443 remélem bejelenit a raikkonen-rosberget 2010-re már 
Ha a merci jó autót biztosít akkor kimi gond nélkül agyonveri a mezőnyt. -
Jah, azért tart itt.
A sok légy nem tévedhet.... -
Bár nem tudom ép hol tartasz, de a WRCről volt szó. F1 előtt ő gokartozott és indult formula autós sorozatokban amiket meg is nyert, igaz sosem ment egy GP2 szintű sorozatban, hanem egyből az F1be, de a rally akkor is más és azt is az alapoknál kell kezdeni egy OBn mondjuk, de biztosan jól menne Kimi, hisze professzionális versneyző, csak ahhoz hogy a WRC élmezőnnyel lépést tudjon tartani sokat kellene tanulnia, ami lehet 1 év vagy több is, és nem biztos hogy eljut olyan szintre. -
G_ArchAngel #89440 Nem tudom, hogy sirjak vagy nevessek...
Egyszeruen a tenyeket nem lehet felfogni?
Ezert tart Magyarorszag ott ahol... ha egyszer a fu zold, az eg kek es a ho feher, akkor miert kell azt mondani, hogy nem az?
A finn gyerek szerintem es milliok szerint bizonyitott, a statisztikak, szamok, eredmenyek ezt igazoljak. Miert kell mindennek ellent mondani ami teny?
Hulye film a 2012, de raferne a reset erre a bolygora... -
Mad0x #89439 
-
Hála az égnek, hogy a felsorolt szakemberek tévedhetetlenek veled együtt. Mi is lenne a világgal, ha Ti nem mondanátok meg a frankót. -
G_ArchAngel #89438 igen, en a szerencsetlen szurkolo es az osszes F1 szakerto, csapatvezeto, mernok, akik csodagyereknek tartottak - mind-mind hozzanemerto elfogult emberke, de TE! Majd TE megmondod a frankot! Mert hozzad kepest ki az a Peter Sauber vagy Ron Dennis...
leborulok nagysagod elott es unokaimnak is meselni fogom, hogy ugyanabba a topicba irhattam, mint a NAGY F1 SZAGERTO

-
WNW #89437 Kiminek szerintem is kene legalabb 1 ev tanuloido.. Nem olyan egyszeru valtogatni csak ugy.. Talan a DTM-es Ekstrom ilyen csodabogar, de ahhoz hogy valaki elen menjen specialiastak kozott, ahhoz bele kell szokni mindenkinek az ujba.. Es igen DTM-ben ez latszik az F1 versenyzokon... -
te nem változol,
még mindig elvakult vagy -
Lehet hogy Kimi univerzális pilóta, de attól még nagyon sokat kellene azon dolgoznia hogy a WRC elit szintjén tudjon menni mondjuk Loeb, Hirvonan, Solberg szinten. DTMbe is mentek Forma 1esek, ami sokkal közelebb áll az F1hez mint a WRC de még Mika sem tudta komolyabban felvenni a versenyt az ászokkal. -
lehet hüle feltételezés, de mi van, ha Button döntésében az is szerepet játszott, hogy szeretné megmutatni Hami mellett, hogy nem csak egy sima pilóta, aki alá jó kocsit toltak idén, hanem méltó ellenfele a sokak által sokra tartott pilótáknak is