FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

>Massa meg bement kimivel együtt kereket cserélni 😄😄

Ezt a Ferrarinal igy szokatak.. Most viszont valamit elcsesztek, mert nem tankoltak neki.. Mehetett vissza, mikozben a tobbiek elol kijott a biztonsagi kocsi.. Kapasbol 36 sec hatrany, utolso hely.. Es innet vissza az 5. helyre... Massa a kiraly..😊)
Ettol fuggetlenul a Ferrarinal ideje lenne elgondolkodni.. Multkor a teletankolos, vizes gumis hiba, a szarado palyan, most meg ez... Ezzekkel a mellefogasokkal elveszthetik az egyeni VB-t...

Kit--Kat
Ja tegnap is bebizonyított, a safety car bejöveteléig mennyire jó.

Az idegesít, hogy ismerem a felfogását és msot hogy mákkal megelõzte, azt fogja hinni õ az elsõ számu, meg, hogy jobb Kiminél.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

MaSzKa
ki tudja ezt

Mika H. a 7éves házasságát dobta el 1 kis sztiptízes lotyóért

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Jeff Gordon
azt nem hiszem Maszka,DC nõje sokkal jobb ezektõl 😛

The only speedometer is in your head.

MaSzKa
Kimi Räikkönen dühös volt a Kanada Nagydíj után, ahol Lewis Hamilton kiütötte a versenybõl. "Mindenki hibázhat, én is kilöktem Sutilt múltkor, de nem mindegy, hogy a pályán vagy a pirosnál rohansz a másikba."

Mivel a futamot megelõzõen Adrian Sutil és Lewis Hamilton együtt nyaralt, a kiesse után arról kérdezték a Force India versenyzõjét, hogy Hamilton baráti szívességet tett-e.

"Nekem ehhez semmi közöm." – mondta Sutil egy mosollyal az arcán.

"Sajnálom Kimit, de Monacóban én jártam így. A versenyzés már csak ilyen."

MaSzKa
A labdarúgó EB szombaton kezdõdött, a Formula-1-es mezõny résztvevõi már kiválasztották a legesélyesebb csapatokat.

Sebastien Bourdais: "Remélem Franciaország nyer."

Jenson Button: "Mivel Anglia nem játszik, nem tudom. Bocsánat!"

David Coulthard: "Nem érdekel a foci."

Giancarlo Fisichella: "Remélem Olaszország nyer."

Timo Glock: "Úgy gondolom, hogy a németek döntõsök lesznek, de Spanyolország is esélyes.

Lewis Hamilton: "Németország Olaszország ellen 1:0-ra. Ez jó ómen lenne."

Nick Heidfeld: "Németország sokáig eljut."

Heikki Kovalainen: "Nincsen kedvencem, de azt hiszem Portugália nyer."

Robert Kubica: "Õszintén? Nekem teljesen mindegy hogy ki lesz a bajnok."

Kimi Räikkönen: "Fogalmam sincs. Lesznek meccsek Zürichben, talán kimegyek."

Nico Rosberg: "A szakértõk szerint a németek."

Adrian Sutil: "A németeknek szurkolok."

Jarno Trulli: "Természetesen Olaszország."

Sebastian Vettel: "Németország a döntõben 2:0-ra nyer Ausztria ellen. Mégsem inkább fordítva. Még a végén megemelik az árat a sípályán."

:XDXD

MaSzKa
😄 ott tutti gyorsabb volt

régebben mindig monacoba intézte el õket a jackján 😄

én ezt arra céloztam h mit beszélnek a csajok xD csak lemeradt a szmájli<#vigyor3>

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

MaSzKa
biztos lehetett volna jobb is
de akkor hami is

azért kimi még mindig gyorsabb/jobb pilóta massa meg ugysem fog minden versenyen így villanatani

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

ott nem volt olyan gyors...

MaSzKa
jó volt Massa szerintem is
elég stabil mostanába

régen mikor a Saubernél volt akkor béna volt

BaliBoy
Szerintem pontosan tudod te. Az, hogy már megint megy a Massa fikázás (részedrõl). Közben csak az piszkálj a csõröd, hogy Massa mégsem olyan pancser mint ahogy az szeretnéd/szeretnétek.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

MaSzKa

DC biztos elintézte õket az esti mulatságon 😄

MaSzKa
Circuit de Nevers Magny-Cours
Legtöbb gyõzelem - pilóta: Michael Schumacher (8)
Legtöbb gyõzelem - csapat: Ferrari (7)
Legtöbb pole pozíció - pilóta: Michael Schumacher (4)
Legtöbb pole pozíció - csapat: Williams (8)
Versenyen futott leggyorsabb kör: 1:15.045 (David Coulthard, McLaren, 2002)
Idõmérõn futott leggyorsabb kör: 1:11.985 (Juan-Pablo Montoya, Williams, 2002)

oneal1
na azt ne😄

!Forza Ferrari!

MaSzKa
Alonsonak 😄

oneal1
én is.

Jól rémlik hogy ferrariknak fekszik a francia pálya?
vagy csak Schumachernek?😄

!Forza Ferrari!

MaSzKa

várom már nagyon a következõ versenyt

a.carkey
Amúgy a videón is látszik, hogy ha Hamilton el akart volna fordulni, el tud ...

A medve nem játék.

a.carkey
Csodálom, hogy Kimit nem büntették meg, mert a boxutcában "megelõzte" Kubicát és piros lámpánál "hajtott ki" a boxból ... <#idiota>

A medve nem játék.

Punker
10 rajthelyes büntetés a McLaren meg Kimire mutogat hát bazze.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

GregSB
Elkezdték törölni a youtuberól a videókat hami szereplésérõl (szerzõi jogok miatt), feltöltöttem olyan névvel és taggel hogy lehetõleg ne találjanak rá.

Ja és kipróbáltam rajta a YT új feliratozó képességét 😄

Count Adyn
Lajos, lajos, ez a boxutca ez nem megy... se ki... se be...

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Kit--Kat
Mi bajod?

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Kit--Kat
Majd megoldja, mint Bachreinben...

bardocz
Felvezetõkör után meg sem áll,mert azt hiszi repülõrajt😄
Most kellene nagyon megverni a kvalifikáción. Azzal az autóval nem nagy büntetés, hátrábról indulni. Ha mondjuk a 10. helyrõl rajtol csak két helyet kell elõre jönni és pontszerzõ.

Solten
Csak nehogy beleszálljon nakadzsimába hátulról a rajtnál... <#vigyor>

Olyan hátul lesz hogy nem veszi észre: még piros a lámpa <#hehe>

Saor Alba

bardocz
Lehet most beelõzte,de ha ugyan ilyen lesz a következõ verseny is,Hamilton jó ha pontot szerez,mert elnyomják majd a kicsik😄
bardocz
Végre egy jó döntés:-)
Minstrel
két jó barát majd elautózgathat ott hátul <#hehe>

http://topgearhungary.blogspot.com/

BaliBoy
<#ejnye1><#levele><#levele><#levele><#levele>

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Minstrel
és itt szinte minden évben jó verseny van, szerintem amiatt is, mert szûk pálya és közel van a fal, jó pálya ez, amúgy is sok a steril pálya már

http://topgearhungary.blogspot.com/

Solten
<#taps> Hurrá.

Saor Alba

oneal1
Mondjuk én inkább Massás vagyok de lényeg hogy ferrari.
Úgyhogy nagyon sajnálom Kimit!

!Forza Ferrari!

osho
Na jó8, holnap meló, apa nem ad a seggem alá egy péniszpótlékot. Jó volt veletek.

De sok önkéntes van, lépj te is közéjük !

Kit--Kat
De ettõl még megelõzte mindenki Kimit... Szal sokat érünk vele, gondolom Maszat is elélvezett magától, hogy beelõzte.

Count Adyn
Nagyon helyes, legalább valami...

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

oneal1
na jólvan, helyes!!

Majd legközelebb kinyitják a szemüket!

!Forza Ferrari!

osho
A szocializmus személyi kultuszára gondolhattál( ? ), de ott semmi valós nem volt mögötte. Nem volt jó az se, ettõl sem kéne térdre esni a gyönyörtöl.

Kit--Kat
Hamilton és Rosberg is büntetést kap a boxbaleset miatt

Sajnos ez nem adja vissza Kiminek az esetleges gyõzelmet és a pontokat...

Solten
Asszem Baricsellót. Azért elõzte meg õket mert annyira sz@r ott az aszfalt pálya hogy nem volt tapadásuk. Massa meg a rázókövön talált. Mindenesetre zseniális volt.

Saor Alba

bardocz
És ez miért probléma?Ma se volt belõle baleset,ami annak tudható be,egyedül Fisichella használta egy kicsit.

Amúgy Alonso tényleg korrekt módon lejött a pályáról.Amúgy ahogy a BMW-sek egymás ellen takikáztak csapaton belül,az vicces volt😄
bardocz
Remélem jövõre megcsinálják rendesen az aszfaltcsíkot,mert most Mondaval együtt szerintem egyik legjobb pálya.Massa milyen szépeket elõzgetett,amikor egyszerre kovát meg nememlékszekmárkit megelõzte,azt hittem beszarok😄 Az gyönyörü volt.
Solten
Vonalvezetés qrvajó, 1ébként egy rakás sz@r. 2 cm-re van a legtöbb helyen a betonfal.

Saor Alba

osho
sznalom szánalom szlalom szélmalom... vagy mi : a Jobb komunisták öltözve igaz?

HunnernesKonge
<#zavart1><#hehe>