182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Igen, elég merész és szép előzés volt, olyan mint Japánban 2005-ben, csak egy esélye volt, hogy megnyerje a futamot és ő azzal az egyel élni is tudott bármiféle hiba nélkül, gyilkos ösztönnel.
A másik kiemelkedő előzés az Hamiltoné volt Weberrel szemben a Hungaroringen.
-
Kimi előzáse nagyon durva, ahogy egyszercsak rácuppan Fisichella kocsijára. -
WNW #89669 Magyar szakirok szavazosdija, es kommentjei.. -
Leginkább azért mert nem kell a Ferrari-nak vetélytárs.
Lásd McLaren vs. Brawn idén...
A Ferrari nem véletlenül hozta Alonso-t, jövőre bajnokok akarnak lenni, és ez elég nehéz lesz már most is, amennyiben a Red Bull Cosworth-l kénytelen menni úgy az nekik jó...sokkal jobb mint nyomott áron motorokat adni nekik.
Ezt jóval könnyebb meglépni ha erőfölényed van a mezőnyben, ha nincs...sőt mint az idei év mutatta még hátrányból kell felállni, akkor ez más megvilágításba kerül. -
-
WNW #89666 Sauber papa tisztaba rakja a helyzetet..?! -
Angyalifény #89665 Miért ?
(nem akadékoskodok de 2010-ben úgy néz ki jó lesz az F1 és most kezdek nyitni felé ezért kérdezgetek. ) -
Mehetne, de ere rá kell bólintson a Ferrari, ami nem hiszem hogy előfordul. -
Angyalifény #89663 A VW beszállhat a Forma-1-be -
Angyalifény #89662 ui.
köszi -
Angyalifény #89661 Még az sem bíztos hogy 1 általán bármien módon is kiszáll a Renault. Reméljük a Forma 1 érdekében ez nem történik meg.
Redbull nem mehetne ferrárival ? -
Ez több mindentől függ.
A Reanult maradhat mint motorszállító, ha teljesen kiszáll akkor valszeg Cosworth-l...a Mercedes-t biztos hogy vétózza a McLaren (én azt tenném).
A Torro sztem marad a Ferrari-nál, legalábbis nem olvastam mást. -
Angyalifény #89659 Ha netán a Renault kiszáll a Redbull Racing milyen motorral indul ?
És a Toro Rosso milyennel megy jövőre nem tudjátok ? -
WNW #89658 Prost velemeny kicsit bovebben.. -
Kimi egyedül szerepel idén a Forma-1-ből a Forbes listáján.
Csak érdekességként linkelem. -
Az olyan korszakos zseniket mint Te, sosem értették meg a kortársaik, na ezért vannak ellened ilyen sokan.
Egyszerű a képlet;)
Amúgy ha érdekel ez a sport minden rosszindulat nélkül mondom, kérj egy F1-es almanachot karira. Nagyon sok jó dolgot megtudhatsz belőle az f1 történéseiről évről-évre, meg az elmúlt évek sikeres de már kissé elfeledett pilótáiról, meg a mostaniakat is betudod helyezni, kb, hogy mennyit érnek.
És nyilván kevesebb hülyeséget is írnál. -
WNW #89655 Na ez igy egymas utan kerult fel az F1-liv-re.. 

Schumi I....
Schumi II.... -
öö
mert pont olyan vagy mint a többi? -
segíts már pls, f*szér utállak én téged mint a sz*rt? O.o -
A kettő közt a különbség, hogy ez Kimi aláírásával szentesült.
A Ferrari-nak szüksége volt arra hogy Kimi hajlandó legyen átadnia a helyét Alonso-nak, ...nincsenek abban a helyzetben hogy kikényszerítsenek bármit is Kimi-től.
Azaz Kimi nem kényszer hatására írjta alá...legalábbis nem tudok elképzelni ilyen kényszert hogy:
-írd alá, vagy különben jövőre is Ferrari-ban fogsz ülni 25 milláért.
Tehát tudta, azt is tudta..hisz ő vezette, hogy kik végeznek a Ferrari előtt. -
Ez szerintem hülyeség, ráadásul a Mercedes csapat az idei szezonban még nem is létezett, itt a kiskapu. A McLaren szerződés volt kamu, hogy Button elhúzzom, hogy azt gondolja: "Úristen, ha Kiminek csak a McLaren, és az a VB esélyes csapat, és ragaszkodik hozzá, akkor mit keresek én a Brawnban?" :D Button elment, azonnal tárgyalni kezdtek az ÚJ Mercedes csapattal.
Amúgy ki nem végzett idén a Ferrari előtt?

-
Ponnt azért kapna fizut, hogy ne üljön autóba.
Igazából nem lenne erről most szó, ha a Ferrari nem rúgja ki a szponzor kedvéért Domenicali hathatós közbenjárásval, de mind1.
A szurkolói had legyenek már felháborodva ezen. -
Mintahogy már írta WNW:
"Ha igaz a szerzodes tartalmat illeto hir, akkor azert a zaradekert Kimi szep kis plusz milliokat kaphatott, a normal penze felett.. Ugyanis az ilyen tipusu kikotesek milliokat szoktak erni ezen a szinten..."
Szóval innentől mindenkinek lakat a szájára. Hogy finom legyek. Ráadásul úgy kapna fizut, hogy autóba sem kell ülnie... -
92 -
Ha ezt most leírnám, és hasonlítanám valamihez, akkor átmennék a politikába, amit itt nem teszek ... -
Prost is hasonlóan járt 1993-ben.
A Ferrarival szerződése volt 1993-ra, de nem engedték versenyezni más csapatban így ki kellett hagynia a szezont.
Mind kettő etikus dolog.
Amúgy persze, hogy üzlet, egy potenciális ellenfél kilőve a Ferrarinak jövőre... -
Higgadj le öcsi, először gondolkodj aztán írj. -
Szvsz. ez nem szemétség. Üzlet. Senki nem kényszerítette sztem őt, hogy aláírjon egy ilyen szerződést. -
Amúgy én is szeretlek
-
Már rég felszínre tört te nagy szakértő.
Ezt nem veled fogom megtágyalni, hogy Kimi tehetséges-e.
Én kicsit azt hiszem jobban képben vagyok mint te, már több mint 10 éve nézem a Forma 1et, nem fél éve nézem 4-5 futamonként.
És ha engem megkérdezel valamiben és meg tudokm indokolni a véleményem, miért gondolom így.
Te csak eddig itteni teljesítméyned alapján hülyeségeket tudsz böfizni.
Mirt nem fejted ki a véleményed?
Az túl magasröptű lenne neked?!
Esetleg meghaladná a képességeid?!
Vagy lövésed sincsa témában csak vagdalkzol.?! -
G_ArchAngel #89642 

-
te vagy a másik aki a seggét nyalod
kb 1 szinten vagytok,szóval amit neki mondtam azt vedd magadra -
G_ArchAngel #89640 ez a kemeny, 14-18 eves nyeretlen kiscsiko leocsiz valakit:)
segitek: Kit-Kat (akinek a stilusatol mar hullik a hajam es kivanom, barcsak ne egy oldalon allnank) egy cikket linkelt, nem O talalta ki, hogy a Ferrari szemet, ha ezt nehez felfognod es feldolgoznod, akkor menj, zuhanyozz le hideg vizzel es ujra gondold at, hatha...
Kimi valoszinuleg azert ment bele ilyen szerzodesbe, mert akkor meg a McLaren konstuktori 4. helyen volt... -
öcsi!
neked mi az értelmes hozzászólásod ebben a topikban
amióta itt vagy nyalod Kimi seggét
hogy ő mekkora király és vele járna legjobban az összes csapat,de itt a szemét Ferrari aki megakadályozza hogy a tehetsége a felszínretörjön.... -
WNW #89638 Ha igaz a szerzodes tartalmat illeto hir, akkor azert a zaradekert Kimi szep kis plusz milliokat kaphatott, a normal penze felett.. Ugyanis az ilyen tipusu kikotesek milliokat szoktak erni ezen a szinten... -
#89635 -
WNW #89636 Nincs bent szo Kimirol, de Massa es Schumi is szoba kerul.. Kell nekem az, hogy a Kimistak megszokasbol csak ugy megint szapuljak oket..?! Ja meg, hogy pocskondiazzak szegeny Badoert...?! Nem.. Szoval minek kellett ezt most beidezni...?! 
-
Őőőő...
#89631 - Ez nem provokálás a Kimi drukkerek felé?!
Vagy a szó jelentésével nem vagy tisztában esetleg?!
+ Te egy folytába teszed a primitív megjegyzéseid Kimire alaptalanul, de egyszer sem indoklod meg, csak írod a hülyeségeket.
Ha valamihez lövésed sincs, ahhoz hasraütés szerűen "merrt idegesít a feje" alapján miért írsz baromságokt?!
Vagy, ha nem így van, bocs, akkor végre egyszer írj egy normális hozzászólást és fejtsd ki miért is van úgy, ahogy gondolod.
Tessék itt az esély, fejtsd ki a 89598-ast.
-
WNW #89634 Es..?! Jo sok tapasztalata van a temaban...
-
miért kell provokálni?