182278
  • MaSzKa
    ja csak akkor sok lenne a kémkedés meg a csalás meg a másolás

viszont a durvaság miatt izgalmasabb lenne

oroszoknál pénzesek is akadnak bőven
  • Máté94
    Sőt a tribűnökön mérnék a leggyorsabb végsebességet!
  • bardocz
    Ők csinálnák a legjobb kocsikat, sóderágyon gyorsabban mennének, mint aszfalton.
  • MaSzKa
    még jó, hogy az oroszok nincsenek benne az F1-ben
  • mflex #90231
    A franciákat mindig is utáltam, épp úgy ahogy ők a Magyarokat, az olaszok meg elmehetnek a halál vérvörös f...ába, amit értük (ferrariért) tett Sumi, egy versenyző sem fogja felülmúlni, inkább csak alul, lehet ez fáj nekik!
  • mflex #90230
    Már csak 78 nap van?
  • Ulvar
    Mindig mondtam hogy engem az érdekel hogy a csapat nyerjen :). Arra szarok hogy ki ül benne, csak nyerjen!
  • Szabi1991
    mostmá' drukkolhatsz alonzónak
  • Dietrich
    off

Sebestyén Péter a MotoGP-ben
  • Ulvar
    ez aztán a nemzetközi...olasz és francia :D.
  • G_ArchAngel #90225
    Schumacher visszatérése: Nemzetközi sajtóvisszhang
  • Legend Killer
    amúgy nem tudtam mi van a Brawn csapattal és ezért voltam összekavarva, de mosmár tom, csak lemaradtam.
  • Laceee
    én tavaly kaptam :), vagyis kértem :)
  • MaSzKa
    köszönöm ezt a hasznos oldalt

rengeteg hasznos írást találta itt
    bele is merültem rendesen
  • Ulvar
    Én ezeket kaptam :)

• Totti5
    Kaptam egy Forma 1 Krónikája könyvet, amit csak ajánlani tudok minden F1 ajongónak, masszív tartalom és egy életre elegendő F1es infó. Az első nagydíjtől a 2008asig minden momentum és fontosabb mérföldkő minden statisztika, minden pilóta, pálya, autó és nagydíjesemény benne van.
  • Angyalifény
    viszont
  • Legend Killer
    najóvan, kevertek felalá. nem figyeltem. amúgymegnemmind1? lényeg, h itt lesz jövőre.
  • atomboy
    Pont a Mercedeshez megy...
  • barmi
    <span class="bb-style-bold">Békés, booldog karácsonyt mindenkinek!</span>
  • Legend Killer
    ja, kösz. csak megkavart a család. mert nem tudtam mi van. úgy hallottam, h brawn, aztán mondják, h merci és összezavarodtam.

egy fokkal jobb :D. nem a Mercedeshez megy, de azért nem semmi lett volna, ha ott köt ki.
  • Gyocsika
    Személy szerint én is Schumacher fan vagyok, mióta eszemet tudom, ebből adódóan Ferrari fan is.

Schumi viszont Brawn miatt ment most a Brawn Gp-be.

NEM Mclaren Mercedeshez, hanem Mercedeshez.
    Ne keverjük a szezont a fazonnal, mert a Mercinek ez gyári csapata lesz.

Konklúzió: ----->>> Hajrá Schumi!
  • Legend Killer
    én amióta nézem a forma1t, Michael Schumacher fan vok és Ferrari fan lettem hamar.
    most pedig ketté szakadok :(.
    egyik felem a Ferrariért él továbbra is, másik meg Michaelt élteti és nem érdekli nagyon, h mercibe ment. de természetesen picit rossz... viszont ekkora marhaságokat valóban hihetetlen látnom, amit az olasz lapok írnak. árulás? francot. nektek van igazatok, h a Ferrari maga alatt vágta el a fát azzal, ahogy elintézte a 2010es üléseket... ha hagytak volna helyet Michaelnek, valszeg oda megy.
    pénz? mit érdekli őt, úgy megszedte magát fénykorában és egész pályafutása során :D, h ő már csak szeretetből versenyzik és neki sztem mind1 a csapat, a márka, ő csak versenyezni akar.
    és egyetértek vele. én is ehhez próbálok igazodni, de tény és való, hogy módfelett nehéz lesz megszoknom, hogy nem pirosban látom a nagy kedvencemet és az is sajnálatos dolog, hogy pont a rivális csapathoz, a McLaren Mercedeshez igazolt... fájó szívvel, de elfogadom és nem titulálom árulónak és riválisnak se kiáltom ki. Az igaz, hogy a mclaren ettől még riválisa a Ferrarinak, de én nem fogok így rátekinteni és hát lehet idővel megszeretem még jobban a csapatot, ha Michael sokáig ott lesz... de én most csak Michaelnek fogok drukkolni a mercinél, gondolom megértitek és barátságban maradunk ettől függetlenül. hiszen tisztelem az ellenfelet, Michaelért pedig rajongok.
    nehéz ügy, ja.
    úgy, h lényeg, örülök, h visszatért... ill fog, hisz még nincs 2010, nem kezdődött el a szezon, de örülök. és próbálok megbarátkozni azzal a gondolattal, h Michael a Mercedesben. furcsa látvány lesz.
    de... újra tömve lesz a Hungaroring és jegy eladási rekord is sztem megfog dőlni, mert a Király, Michael Schumacher, visszatér.

mivel is zárhatnám ezt a hosszú szösszenetet?

HAJRÁ MICHAEL SCHUMACHER!!!!!!!!!!! örülök, h visszajött és újra láthatom, a világ hülyesége, így az olaszok sírása nem érdekel és maradok Ferrari fan is, remélem ismét felkapaszkodnak és ütőképes csapat lesznek. Michael meg remélem képes lesz bírni a tempót, hiszen a nyaka nemtom milyen állapotban van, meg kihagyott pár évet. de az egyik legjobb versenyző. és próbálom elfogadni, h mercedesnél van, de nem fogok teljes oda adással szurkolni a csapatnak rögtön az elején, az biztos :D.
    nahm, szal Michael rulz!
  • Ulvar
    nem csodálom :D.
  • desigo
    Fail

Ralf Schumacher felajánlotta szolgálatait a Renault-nak, ám azok visszautasították.

Német lapértesülések szerint nem csak Michael, hanem az öcs Ralf Schumacher is versenyzőülést szeretett volna magának az F1-ben. Konkrétan a Renault csapatot kereste fel, ám a franciák visszautasították.

Ralf 2007-ben hagyta el az F1-et, azóta a Német Túraautó Bajnokságban versenyez..
  • a.carkey
    Massa?
  • a.carkey
    Megj. Hakkinenék házassága is azért ment tropára, mert Mika abbahagyta a neje unszolására a F1et.
  • a.carkey
    Barrichello is elsőre alapból lebuzizta. Azóta nem tudom mit gondol, de jövőre megbeszélhetik.
  • a.carkey
    :D
  • bardocz

"Egy olasz autót kint felejtettek az esőn"

:ASD:ASD:A
  • Totti5
    ::DDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Bandee1987
    Ezek az olaszok meghülyültek. Nemtom mit kell rinyálni, Schumi versenyezni akar, a Ferrariban meg már nincs hely számára. Ross Brawnt nem akarják szidni? Hisz ő is nagy Ferraris volt....A Ferrari barátságban elvált Michaeltől, ezek a heves vérmérsékletű hülyék meg (újságírók, rajongók,...) el kezdik fikázni azt az embert, aki miatt a 2000-es években a Ferrari ismét a csúcsra jutott.
  • Dietrich
    "míg a Tuttosport a 20 millió eurós fizetésre hivatkozva (Schumacher egyébként hétmilliót fog keresni)"

gondolom kimaradt az hogy 3 év alatt..3x7 milla..biztos elfogyott az asszonynak a pénze ;)
  • Dietrich
  • G_ArchAngel #90201
    Az olaszok...
  • Ulvar
    Valamit írniuk kell...az más kérdés hogy egy oltári nagy baromságot de az ő dolguk...
  • DannyL
    Hülyék ezek a digók teljesen! Hova ment volna ha Alonso-val betömték a lyukat?
  • G_ArchAngel #90198
    Az olasz sajtó csalódással vette tudomásul, hogy a hétszeres bajnok Michael Schumacher elhagyja a Ferrarit, és a Mercedes színeiben tér vissza a Forma-1-es bajnokságba. Míg egyes napilapok úgy fogalmaztak, hogy 'viszlát barátom', voltak akik keményebben bántak a szavakkal és 'csaó áruló' címmel cikkeztek Schumi új szerepéről.

Az olasz rajongók közül sokan úgy érzik, hogy a német pilóta elárulta őket, mivel korábban hűséget ígért a Ferrarinak. A Scuderia elnöke, Luca di Montezmolo kijelentette, hogy "csalódott vagyok, de barátságban válunk el."

A csapat szóvivője, Luca Colajanni hozzátette: "Sok sikert kívánunk neki. Mostantól ő is egy olyan vetélytárs, mint bárki más, és megpróbáljuk megverni őt."

A La Gazzetta dello Sport "felségárulás"-nak nevezte a szerződéskötést, míg a Tuttosport a 20 millió eurós fizetésre hivatkozva (Schumacher egyébként hétmilliót fog keresni) azzal vádolta Schumachert, a pénz miatt távozott a Ferraritól.

"Erősebb volt benne a versenyzési kedv, hogy a fiatalokkal mérettesse meg magát, mint a Ferrari iránti szeretete. Azt azonban el kell ismerni, hogy a Forma-1 számára egy remek hír. Schumacher asszonyának, aki nem tudta őt otthon tartani ez egy szomorú nap. Szomorú, hogy Schumiból nem lett Michael." – írja a Gazzetta dello Sport.

A Tuttosport ujsagiroinak uzennem, hogy eleg lenne a kozelmultig fellapozni a tortenelemkonyvet, hogy talaljanak kapcsolatot az arulas es a penz kozott...
  • G_ArchAngel #90197
    Mondjuk en nem bannam, ha 10x VB lenne, mert kicsit bant, hogy a legjobb motorsport versenyzo egy 'csaj', Valentina Rossi...
  • Banano
    Pontosan.