182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
1986-os protugál F1-es futam időmérője, ahol rallyautóval 6. helyről rajtolhattak volna. -
Ez milyen lista?
-
Igazi faszagyerekké vált, mint az összes rallys.
1. 12 Ayrton Senna BRA Lotus-Renault G 1.16,673
2. 5 Nigel Mansell GBR Williams-Honda G 1.17,489 + 0,816
3. 1 Alain Prost FRA McLaren-Porsche G 1.17,710 + 1,037
4. 20 Gerhard Berger AUT Benetton-BMW P 1.17,742 + 1,069
5. 19 Teo Fabi ITA Benetton-BMW P 1.18,071 + 1,398
6. (X) Henri Toivonen Lancia Delta S4 Group B Rally car 1.18,080 + 1,407
7. 6 Nelson Piquet BRA Williams-Honda G 1.18,180 + 1,507
Bár olyan gyors ma már nem lehet, mint Toivonen, de egyszer hátha lesz egy bajnoki címe. -
Miért közösítenék ki? -
Találni fognak majd úgyis vmi mondvacsinált indokot, hogy ne engedjék vissza őt. Vagy max visszatér, de kiközösítik, és egy idő után megunja és lelécel. -
már meg sem lepődöm igazán... -
Nagyon jo cikk! Arra azert kivancsi vagyok, hogy hol mondja azt hogy kedvtelesbol rajthoz all Monaco-ban? Az egyik hazai F1 portalon ugyanis ezt irjak.:D -
Várható volt. Remélem nem bolondok napja ez a franciáknál, vagy Bangladesben esetleg Burkina Fasoban ... -
-
fújjcsíííterrrrrrrrr -
G_ArchAngel #90341 Biatore pert nyert, visszaterhet az F1-be... -
G_ArchAngel #90340 Itt a teljes RedBulletin interju (angol).
Itt is emliti, hogy nem fog tudni menni az elmenokkel. Ez termeszetes is. Rettentoen informativ interju, ilyet meg nem is olvastam tole. Igazan tiszteli es ismeri a multbeli es jelenkori rally versenyzoket. -
Ahogy említették már alant, az első 8ba való bekerülés lesz cél, hisz ezt fogják a tévében mutatni, a többiek mondhatni érdektelenek, ami nem lesz könnyű. Aki motoron, autón nő fel az bármilyen versenyzsériában tud jól menni, de a kérdés az hogy tud e kimagaslóan az elittel menni, mert az a nehéz. -
G_ArchAngel #90338 K.rvara remelem, hogy jol fog menni, mintahogy eddig is kimagasloan teljesitett barmilyen motorsportban indult. Remelem marad a rallyban es VB lesz az elkovetkezendo evek valamelyikeben.
Azert kezdokent 3.-nak lenni osszetettben az elso WRC futamon sajat kategoriajaban, nem gyenge teljesitmeny. Tetore meg ott tette az autot, ahol joval tapasztaltabb WRC pilotak is megtettek mar... -
G_ArchAngel #90337 Nem Alonsoval ellentetben, hanem a Santanderrel.
Jelenleg a spanyol bank barhova kepes Alonsot benyomni, barki helyere, kiveve talan a McLaren-t, de ugye soha ne mondjuk, hogy soha...
Alonso nagyon jo pilota, de ennyi penzzel a hata mogott mar a "legjobb"...
-
Tök jó nagy visszatérések vannak pont ezen filóztam tegnap Justin Henin meccsét nézve, Michael Schumacher, Justin Henin, Janne Ahonen, Hannu Manninen...a maguk területén mind óriási név.
De pl. a Mansell trió LMP1-s rajtja sem lesz semmi. :) -
Ezeknek a srácoknak akkor még szerződésük van, Kimi szponzorainak hasonlóan mint a Santander Alonso esetében ki kellene vásárolniuk valamelyiket.
A Red Bull minek tenné meg, hisz van saját csapata, a többi meg nem volt képes bent tartani Kimi-t Alonso-val szemben.
Massa valóban felszabadul, de egyáltalán nem hiszem hogy Kimi-Ferrari bármelyik oldal gondolkodna a másikban. -
A mostani "Dakar" baleset óta csak azt kívánom neki, hogy ne üssön el senkit! Mindegy, hogy miként szerepel. Úgysem fog jól menni, csodák nincsenek. Ha nagyon szar, talán hamarabb kilép és visszatér. Ha jól megy, ennyi volt. -
G_ArchAngel #90333 Barki helye felszabadulhat, lattuk semmi sem biztos - penz (Alonso), baleset (Massa), nezetelteres (Alonso vs. Hamilton), visszateres (Schumacher) es minden megvaltozhat.
A rallyrol meg nem mondok semmit, elobb megnezzuk mit csinal januar 28.tol... -
Szép, bár nem tudom hogy ez a lazább médiarészvétel nem fog-e visszafele elsülni a számára.
A rally tényleg más, eleinte biztos teli lesz Kimi-vel a közvetítés, de szvsz kb. a 4. helyszíntől már saját erejéből kell képernyőre kerülnie, bent kell lennie az első 8-ban legalább.
Az F1 tökre más az igaz, a rally-ban nincsenek többen egy képen a pályán.
Kimi-nek muszáj jól mennie, mert a neve nem fog kitartani az év végéig, és ki tudja mi lesz az F1-ben jövőre.
Az az igazság hogy én becsülöm azért amit csinált, mint mindenkit akinek van mersze azt választani amit igazán szeretne..akkor sincs semmi baj term. ha a rally versenyekből fog visszavonulni.
De egyenlőre ez a nyilatkozat hogy kedvtelésből rajthoz áll Monaco-ban nekem kicsit gáz...kedvtelésből rallizott is.
Egyenlőre valóban úgy áll hogy kapna ülést, de ez jövőre úgy módosul hogy a nagy csapatok kilőve, kivéve a Red Bull-t (meg Massa helye is felszabadul, de úgye az nehezen elképzelhető). -
G_ArchAngel #90331 en is igy oltozok 33 evesen a hetkonapokban - teljesen praktikus es eltakarja az osz hajam:))) -
komolyan he hogy nez ki ez az ember? :DDDDDD mint egy drogos kozepiskolas -
G_ArchAngel #90329 -
G_ArchAngel #90328 Räikkönen: A WRC-cím többet jelentene az F1-es bajnoki címnél
A cim kicsit bulvaros, de az interju eleg korrekt lett... -
:D -
Mint egy gnóm törpe. :)
-
G_ArchAngel #90325 -
-
Alig lát ki a verdából
-
érdekes felállás lenne. hajrá Kobayashi, ő azért nem semmi volt tavaly. De LaRosa se rossz, kíváncsi vagyok, ha így lesz. -
jól nyomja a srác
-
barmi #90320 De La Rosa lesz Kobayashi csapattársa a Saubernél ??
Nem lenne rossz ! :P -
-
jaaaaa... jóvan, sry :P. 98 akkor. régen volt, nem emlékszek már rá. -
Mondom 97es?...hát nem tom hogy akkor volt e akkora mint 98ban de...ok. -
nemtom, de a 97es belga futam kellene :D. -
furdokadat mar profin csinalnak:) -
ez alapján szimpatikus kis csapat lesz, kicsit olyan Discovery-s feelingje van:D -
-
Egyáltalán a csapat tagjairól van már kép? Nem pilótákra gondolok, meg ilyenek, hanem mondjuk a takarító, vagy a buszsofőr, vagy aki majd a vizet adja a pilótáknak :DD