182274
  • WNW
    Mindenki takargatja, mint szuz leany az "ekessegeit"... Jelenleg egy-egy diffuzor kinezete nagyobb titok, mint amekkorak a hideghaboruban az atomraketak inditokodjai voltak...
    Igen, a kulso kerekfedok iden mar tiltottak....
  • passatgt
    idén nem lesz diffúzor? vagy csak le van takarva ne látszódjon
  • Peppus
    Bukósisakban szimpibb ez a Kobayashi gyerek :D
  • barmi
    BMW Sauber C29

Pedro de la Rosa és Kamui Kobayashi

• paj01
    lassan csak megszokja a szemunk ezt az ujfajta kinezetet.
    szepek ezek a vasak. vajon melyik lesz a befuto?:)
    erdekes hogy a difuzorjat nem nagyon mutogatja senki..vajon miert?:)
  • Minstrel
    Amúgy betiltották ezeket a "felni-légterelőket" vagy csak most a bemutatókra nem teszik fel?
  • nearo
    Nekem nagyon tetszik ez a festés. Ez az egyik kedvencem, a másik a 2000-es Arrows fekete-narancs színe :)
    De most az új Sauber is marha jól néz ki.
    Meg anno ha a felemás BAR-ból a kéket tartják meg az is tetszett volna.
  • Minstrel
    nekem is tetszenek, még a nagyon régi Saubereken is ilyenek voltak, 97' 98'-ig
  • pzoli00
    csakúgy mint a Red Bull, Toro Rosso és Renault autóin, a Meki az Enkei-re esküszik, a Ferrari BBS, a többieket nem tudom :)
  • MaSzKa
    eddig is az volt
    asszem a Renaulton is meg mintha régebben a BBS-t is láttam
  • SrAta
    lol o.z felni van a tütün:D
  • MaSzKa
    marha jóé néznek ki ezek a Felnik a Sauber-en nem?
  • Totti5
    Év végére már erős volt a Meki. Az biztos hogy a sem a Ferrari, sem a McLaren nem fogja engedni hogy a riválisok elhúzzanak év elején hiszen most nem kell a Kersel vacakolniuk, így egálban indulnak nem pedig egy lépés hátrányban, mint tavaly.
  • MaSzKa
    A BMW-Sauber F1 Team Valenciában mutatta be 2010-es Formula-1-es versenygépét

akkor én idén a Mercedes-nek meg a BMW-nek szurkolok

király
  • pzoli00
    A Mclaren idén belenyúlt a tutiba, érzem
  • Black Ghost
    Aha, akkor miért nem Kimi mellett lobbizott, ő még akart is menni.
    Én még emlékszem hogy viselkedett egy "jó" pilóta mellett (tudom Alonso se szent). Neki nem a legjobb pilóta kell hanem egy jó hátvéd, mert hát Kovalainen minden volt csak jó nem.
    Button is jó de nem a legjobb, én örülök hogy vb lett meg is érdemelte, de 2009-ben a körülmények is neki kedveztek, majd ha idén is villant és pariba lesz Hamilton-l akkor tudom nyugodt szívvel mondani hogy top pilóta, mondom mindezt ex-"honda fan"-ként.
  • Norbi1990
    Az előfordulhat :D
    2 hete nem olvastam F1 híreket és a topikot se.
  • N o N a m e
    Renault R30 nagyfelbontású képek
  • Máté94
    Te súlyosan le vagy maradva.........
  • N o N a m e
    az orosz :) Vitaly vagy mi :D
  • Black Ghost
    Hasonlítsd össze ezzel. :D

• Totti5
    Igen ő az aktuális világbajnok. Azért nem lehet kellemes úgy végigvinni egy szezont hogy szinte egy pilótás a csapat, miközben a többiek ketten vannak, de még így is sikerült Vbt nyernie, így nem csoda hogy örül egy erős társnak és az nem gond ha tiszteli. Ahogy mondta ha ő nyer akkor Buttonnak 2.nak kell lennie és ha Button nyer akkor neki kell 2.nak befutania.
  • Peppus
    Végre megint jól néz ki a Renault. Csak ne ez a rinyagép Kubica ülne benne :(
  • pzoli00
    nem bonyolult (nagyon)

• Black Ghost
    Räikkönent megtapsolták

A szurkolók elismerték, a finn média pedig a tenyerén hordozza Kimi Räikkönent, és úgy tűnik, hogy a mogorva Formula–1-es pilótából, vidám raliversenyző lett.

Hatalmas tapsot kapott Räikkönen az Arctic Rali céljában, ahol a mezőny legjobb autójával az 58. helyet szerezte meg. A szurkolók azonban nem csak az eredményt, hanem az odavezető utat is értékelik, és mindenki elismerte az egykori Formula–1-es versenyző erőfeszítéseit, hogy egy teljesen új közegben feleljen meg.

A finn média is pozitívan értékelte Räikkönent. Volt, aki az Iceman (jégember) becenevet Nicemanre (kedves ember) cserélte, mások azt domborították ki, hogy még soha nem látták Kimit ennyit mosolyogni, de akadt olyan médiás is, aki attól ájult el, hogy Räikkönen tíz percen keresztül adott interjút, amiben nem csak az „igen, nem” válaszokat ismételgette.

:DDD
  • barmi
    Vitaly Petrov, Eric Boullier és Robert Kubica

• Norbi1990
    Rönó másik pilótája ki??
  • Black Ghost
    Hamilton kérte Buttont csapattársnak

"És miért Jenson? Mert ő a legjobb pilóta és a csapat a lehető legjobb pilótát szerette volna."

Persze, persze csak is ezért,.... jaj de nem szeretem az ilyen álszent szöveget.
  • barmi
    Ahogy megláttam ez jutott eszembe :

Benson & Hedges
  • Black Ghost
    Az a "Total" piros rohadtul nem kéne rá, mert amúgy tényleg jól néz ki.
  • Máté94
    Olyan mint a tavalyi
  • barmi
    Renault R30

• Totti5
    R30

• WNW
    Erdekes, a Ferrari, a Renault, es a Sauber is szolid vonalvezetesu, a tavalyi kocsibol atemelt reszekkel, semmi tul extrem... A McLaren meg amolyan az orult tervezo szabad kezet kapott tipusu.. Vagy a McLaren markolt tul sokat, vagy a tobbiek voltak tul batortalanok.. Kivancsi leszek a Mercire, meg majd a Red Bullra... A Mercit holnap meglatjuk... Par jellemzes a helyzetre.. A Sauberre Bahrein elott jon uj aero csomag, Kubica meg azt mondta sok munka lesz meg a kocsival.. Szoval ahogy sejtheto, mindenki meg dolgozik ezerrel a hatterben..
  • Legend Killer
    ja, frankó, meg szép.
  • Legend Killer
    hasonlít a régi Jordanre. de jól néz ki amúgy.
  • N o N a m e
    Sauber C29 nagy felbontású képek
  • Solten
  • bardocz
    Na ez tényleg jó.
  • Totti5
    Sauber C29

Nagyon szép!!