FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
ma 16:03 | privát | válasz erre | #68224
Igen, ez tök fair dolog, csak ugye a versenyszelemet öli ki a sportból. Kit érdekel, hogy Hamika a esélyes? Küzdjön meg érte, még csapaton belül is! Ez ugyanis egy verseny, nem pedig udvariassági, önszopatós rendezvény. Persze úgyis megelõzi. De elõzze meg élesben. Azért autóverseny ez.
Hát evvan, el kell viselned.
www.gamedroid.hu
És ha már vélemény kell, hát szerintem gusztustalan volt az a eset. Igen, és?
www.gamedroid.hu
www.gamedroid.hu
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
www.gamedroid.hu
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
www.gamedroid.hu
www.gamedroid.hu
Kimi egy kiskocsog, nagyképû, nem tud autót beállítani stb .... 😛
2 Felipe Massa Brazilian Ferrari 54
3 Kimi Räikkönen Finnish Ferrari 51
ez elég általános és adat, eredmény?
/ viccel, de gyorsan elfut /
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
www.gamedroid.hu
Sajnos letiltották yuotuberól...
tanulmányozhatnád.. <#kuss>#kuss>
Nekem ez a meggyõzõdésem, nem tehetek róla, ha te nem vagyok képes toleranciával viseltetni más véleményekkel kapcsolatban. Szóval vagy elviseled, vagy tovatünsz. Ugyanis a vélemény szabad. <#mf1>#mf1>
www.gamedroid.hu
Én pl simán azt mondom, hogy Kimi egy kis kezdõ Massa melett 😄DDDDDD
Aztán had menjen a flém 😊)))
A Renault kétszeres világbajnok versenyzõje, Fernando Alonso szerint csapattársának, Nelsinho Piquet el kellene kezdenie következetesen pontokat gyûjteni, hiszen ez létfontosságú lenne ahhoz, hogy a francia gárda a konstruktõrök versenyét a negyedik helyen zárja az év végén.
<#idiota>#idiota>
Ugyan már, user, inkább észérveket... Jahh, nincs? Akkor csá.
www.gamedroid.hu
www.gamedroid.hu
Én az egész istállót szétkapnám és kész, hátha találok valami szabálytalanságot.
És ez a "jaj, hát akkor összetörik magukat" dolog: Ezzel az erõvel ne s rendezzenek versenyeket, mert minden elõzésben benne van az, hogy jaj, hát összetörik egymást.
És nekem az a sunyi, aljas mocsok leszorítósdi, amit ma is lemûvelt, minden, csak nem szimpatikus. Egy sunyi, mocsok eszközökkel törekvõ kis kancsó ez a gyerek, nem több.
www.gamedroid.hu
Gondolod,hogy nem ellenõriznek minden egyes autót minden egyes futamon?
Attól még,hogy nekem sem szimpatikus el kell ismerni,hogy jó pilóta:
megbízható,agresszív,gyors
Az,hogy a versenyen kívül,hogy viselkedik meg had legyen már az õ saját dolga...
Én speciel ebben reménykedtem. Hamika nem érdemel VB címet az én meglátásom szerint, ennyikész. Egy mákos kis képmutató kancsó az egész ember. És még mindig azt mondom, hogy körül kéne nézni a mekláren háza táján, hátha megint szétcsalják magukat a háttérben...
www.gamedroid.hu
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Egyértelmû volt,hogy Hamilton gyorsabb
Le kellett volna állni csatázniuk,hogy hátha összetörik egymást?
Nem Toyota szintû csapat (ahol jópárszor láttuk kiejteni egymást )
Kovában fel sem merült,hogy leáll csatázni.
Korrektül segíti a VB gyõzelemre esélyesebb társát...
www.gamedroid.hu
www.gamedroid.hu
további szép napot
😄
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
És mint leírtam, mindkettõ szar volt, de ezen belül Kimi többet melózott, jobban ment, többet elõzött, jobban hajtott. Tehát õ volt a jobb.
Én nem aktuális hétvége alapján ítélkezek, ezért is mondom azt, hogy ha õ is olyan kedvében van és a csapat illetve a balszerencséje is úgy akarja, akkor Raikonnen a mezõny vitathatatlanul legjobb pilótája.
Talán neked is összességében kéne nézni a dolgokat, és nem kiabálnál extra hülyeségeket a részletekben elveszve...
www.gamedroid.hu
Massának ma mennyi elõzése volt? És Kiminek? Afelõl sincs kétségem, hogy kettõjük közül kié volt a gyorsabb versenykör. Na, ennyit errõl.
www.gamedroid.hu
Viszont az öccse megint korrektül gratulált és kész.
Nem feltünõsködik.Jó gyerek...
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
www.gamedroid.hu
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Igen, még valami?
www.gamedroid.hu