FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#nyes>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

desigo
Aki nagyobb összeggel fogadott Barichellora az itt megõrül ...
© Harry Seldon
ma 16:03 | privát | válasz erre | #68224

Igen, ez tök fair dolog, csak ugye a versenyszelemet öli ki a sportból. Kit érdekel, hogy Hamika a esélyes? Küzdjön meg érte, még csapaton belül is! Ez ugyanis egy verseny, nem pedig udvariassági, önszopatós rendezvény. Persze úgyis megelõzi. De elõzze meg élesben. Azért autóverseny ez.

Pl kiteszi azokat, aki nem bólogatnak vigyorogva a beírásaitokon, mi? <#mf1>

Hát evvan, el kell viselned.

www.gamedroid.hu

Ez hogy jön ide? Én Kimi Raikonnennek drukkolok...

És ha már vélemény kell, hát szerintem gusztustalan volt az a eset. Igen, és?

www.gamedroid.hu

desigo
Kár,hogy Punker már nem tesz rendet...
Erre írjál észérveket jóbarát...

Szerintem ezt megdumáltuk...

Megint ezek az önsúlyuktól is megsemmisiítõ erejû ellenérvek... Látom, ebben master vagy... <#nyes>

www.gamedroid.hu

Istencsászár
Kérlek😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Nagyon szivesen, máskor is! <#bee1>

www.gamedroid.hu

lac coo
Köszi, ezt akartam hallani tõled !<#taps><#taps><#taps>

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Ez is egy vélemény, még ha az értelmesebb létformák számára felettébb idióta kategóriába sorolandó, akkor is.

www.gamedroid.hu

Neked ez általános? 😄 És hol vannak a kis fûszerek ebbõl? Tudod, kilyukadó Raikonnen kocsi, egyéb Kimi pechek, csapat bénázása... Most összeszámoljam, mennyi saját hibája van Massának, és kábé egy sem Kiminek? 😄

www.gamedroid.hu

lac coo
A vélemény szabad !
Kimi egy kiskocsog, nagyképû, nem tud autót beállítani stb .... 😛

Istencsászár
"általános adatokkal eredményekkel"

2 Felipe Massa Brazilian Ferrari 54
3 Kimi Räikkönen Finnish Ferrari 51

ez elég általános és adat, eredmény?

/ viccel, de gyorsan elfut /

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Gondolomm, ezt mindenképpen alá fogod támasztani mindenféle, általános adatokkal eredményekkel, statisztikákkal...

www.gamedroid.hu

kerestem neked azt a befutót, mikor a célvonal elõtt Barrichello félreáll MS nek...

Sajnos letiltották yuotuberól...

tanulmányozhatnád.. <#kuss>

Istencsászár
<#idiota>

Nézd, ha nem viseled el a véleményemet, akkor adott a lehetõség neked és le is út, fel is út. Továbbra is ki fogom fejteni a véleményemet, ha tetszik, ha nem. Trágárkodást csak akkor látsz tõlem, ha erre más is okot ad trágárkodással, minõsítgetésekkel a személyemet illetõen, és a kancsó az pl. nem trágár szó, és hát neked nem tetszik, hát perelj be....

Nekem ez a meggyõzõdésem, nem tehetek róla, ha te nem vagyok képes toleranciával viseltetni más véleményekkel kapcsolatban. Szóval vagy elviseled, vagy tovatünsz. Ugyanis a vélemény szabad. <#mf1>

www.gamedroid.hu

lac coo
Nem hát !
Én pl simán azt mondom, hogy Kimi egy kis kezdõ Massa melett 😄DDDDDD
Aztán had menjen a flém 😊)))

bordy
behúzott, csak folyamatosan kellene nem pedig csak alkalmanként.

Istencsászár
Massa simén leelõzhette volna hogya nemfigyel, valamint nemcsúszott ki, nem téblábolt a pálya szélén, ügyes volt ma!

Istencsászár
Ez a stílus és arrogancia nemide való... ez egy F1 topik mindenki számára, és én mint Hamilton szimpatizáns és Alonso, Rönó drukker nemvagyok kíváncsi az elõadásaidra amibõl tökéeltesen leszûrhetõ minden... van Ferrari topik ahol ezeket elõ tudod adni és még talán igazolást is kapsz a feltételezéseidre egyesektõl, bár remélem hogy a Ferrari és F1 drukkerek többsége nemigy vélekedik a dolgokról😞

desigo
hát behúzott párat...
még ha mákosan is
Istencsászár
Alonso a futam elõtt

A Renault kétszeres világbajnok versenyzõje, Fernando Alonso szerint csapattársának, Nelsinho Piquet el kellene kezdenie következetesen pontokat gyûjteni, hiszen ez létfontosságú lenne ahhoz, hogy a francia gárda a konstruktõrök versenyét a negyedik helyen zárja az év végén.

<#idiota>

Mertkülönben...

Ugyan már, user, inkább észérveket... Jahh, nincs? Akkor csá.

www.gamedroid.hu

desigo
ebbõl a stílusból vegyél vissza...

Jaja, érdemi viszontválasz hiányában csak ennyire futja igaz? Hülyegyerek alert...

www.gamedroid.hu

Istencsászár
Vérben forgó szemû fanboy alert<#zavart2>

Márpedig szét kéne nézni, mert az szerintem picit sem normális, hogy az adattolvaj mekláren a 2. kör után 4 mp-vel vezessen egy Ferrari elött. Mondjuk egy százalékkal érthetõbbé válik ha tudjuk, hogy éppen Massa ült ebben a Ferrariban.

Én az egész istállót szétkapnám és kész, hátha találok valami szabálytalanságot.

És ez a "jaj, hát akkor összetörik magukat" dolog: Ezzel az erõvel ne s rendezzenek versenyeket, mert minden elõzésben benne van az, hogy jaj, hát összetörik egymást.

És nekem az a sunyi, aljas mocsok leszorítósdi, amit ma is lemûvelt, minden, csak nem szimpatikus. Egy sunyi, mocsok eszközökkel törekvõ kis kancsó ez a gyerek, nem több.

www.gamedroid.hu

desigo
mi az,hogy szét kellene nézni?
Gondolod,hogy nem ellenõriznek minden egyes autót minden egyes futamon?

Attól még,hogy nekem sem szimpatikus el kell ismerni,hogy jó pilóta:
megbízható,agresszív,gyors
Az,hogy a versenyen kívül,hogy viselkedik meg had legyen már az õ saját dolga...
"Le kellett volna állni csatázniuk,hogy hátha összetörik egymást?"

Én speciel ebben reménykedtem. Hamika nem érdemel VB címet az én meglátásom szerint, ennyikész. Egy mákos kis képmutató kancsó az egész ember. És még mindig azt mondom, hogy körül kéne nézni a mekláren háza táján, hátha megint szétcsalják magukat a háttérben...

www.gamedroid.hu

MaSzKa
Nick Heidfeld leggyorsabb kör?????

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

desigo
ugyanmár
Egyértelmû volt,hogy Hamilton gyorsabb
Le kellett volna állni csatázniuk,hogy hátha összetörik egymást?
Nem Toyota szintû csapat (ahol jópárszor láttuk kiejteni egymást )

Kovában fel sem merült,hogy leáll csatázni.
Korrektül segíti a VB gyõzelemre esélyesebb társát...
Rövidebb is lehettél volna. Segítek: Csõdöt jelentesz a témában, oszt kész.

www.gamedroid.hu

Szét kéne büntetni õket. Két futamról teljes eltiltás mindkét pilótának pl azt hiszem kielégítõ lenne.

www.gamedroid.hu

Istencsászár
Hogy te mi alapján gondolkozol nemrám tartozik... tartsd meg magadnak vagy ird le, de ne nekem próbáld bemagyarázni azt amit nemírtam, mert én a hétvégérõl írtam semmi másról<#fejvakaras> keress mást akivel kötekedni tudsz.

további szép napot

MaSzKa
azért döbbenetes volt, hogy Dennis úgy nyomkodja a gombokat, hogy egyszercsak hopp Kovát megelõzi Lewis.

😄

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Neked miért gáz, ha ÁLTALÁNOSAN ítélem meg a pilótákat, nem pedig aktuális hétvégék szerint? Ja, mert akkor tarthatatlanná válik a gyerekesen ostoba és minden alapot nélkülözõ álláspontod... Értem. 😄

És mint leírtam, mindkettõ szar volt, de ezen belül Kimi többet melózott, jobban ment, többet elõzött, jobban hajtott. Tehát õ volt a jobb.

Én nem aktuális hétvége alapján ítélkezek, ezért is mondom azt, hogy ha õ is olyan kedvében van és a csapat illetve a balszerencséje is úgy akarja, akkor Raikonnen a mezõny vitathatatlanul legjobb pilótája.

Talán neked is összességében kéne nézni a dolgokat, és nem kiabálnál extra hülyeségeket a részletekben elveszve...

www.gamedroid.hu

Istencsászár
Jajj istenem hogylehetsz ennyire értetlen... a hétvégérõl volt szó, nem pedig az éves teljesítményrõl amit te mindenáron beleakarsz keverni kavarni, forgatni... Kminek szorítok a Ferrarinál nem pedig Massának...

Szóval aktuális hétvége alapján döntöd el, ki a jobb. Te jó ég!!!! 😄 😄 😄

Massának ma mennyi elõzése volt? És Kiminek? Afelõl sincs kétségem, hogy kettõjük közül kié volt a gyorsabb versenykör. Na, ennyit errõl.

www.gamedroid.hu

desigo
Jobb is,hogy nem mutatkozott
Viszont az öccse megint korrektül gratulált és kész.
Nem feltünõsködik.Jó gyerek...
Bepánikolnak vagy nem tudom, de sikerül mindig meghozni a rosszabb döntést

Ferkánál egyszerûen nem tudják kezelni a váratlan eseményeket

Istencsászár
A mai hétvégérõl van szó... jobb volt Massa? igen, nemtudom hova ragozod vagy mire gyursz, de ok legyen igazad😊

Count Adyn
A hétvégén Massa volt jobb, a versenyen Kimi szerintem, ennyi😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Egyébként meg mindkettõ szar volt ezen a hétvégén. És Kimi a 2. kiállásnál extrán rábaszott. Ebbõl milyen végkövetkeztetést szeretnél halál szubjektívan levonni?

www.gamedroid.hu

Mr Manson
értem ez alatt azt hogy õ legalább hajtott ... most Massa elég OFF volt

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Mr Manson
<#vigyor2>

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Ja te mindig jelen hétvégébõl indulsz ki? Okos gyerek vagy te srác... Nézd már meg az eredményeket, leggyorsabb köröket, a hibázások számát. Kimi ezerszer kiegyensúlyozottabb versenyzõ, és sajnos mindenkinél nagyobb peche van. Érted, szerinted Silverstoneról ki tehet? Õ? 😄 Meg amikor Massácska olyan elegánsan megelõzte, miközben Kimi kocsijának egyik oldala hiányzott. És csak úgy tudta megelõzni az a szerencsétlen...

Igen, még valami?

www.gamedroid.hu