FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
A medve nem játék.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Az osztrák teszter, Klien mindössze három installációs kört teljesített, majd amikor visszatért a csapat bokszába, az egyik mérnök az F1.08 megérintésekor a földre zuhant, ugyanis a KERS egysége olyan feszültség alá helyezte a kocsit, melyet az autó áram elvezetésére szolgáló rendszere sem tudott felfogni. A szerelõt azonnal elszállították a pálya orvosi központjába, ahol az elsõ vizsgálatok után nem tapasztaltak komolyabb egészségügyi károsodást.
A BMW egyik szóvivõje elárulta, hogy az érintett szerelõ bal keze enyhén megsérült: „Az orvosi centrumban történt rövid kivizsgálás után visszatért a tesztcsapathoz. Jelenleg az eset felderítésén dolgozunk."
http://www.formula.hu/f1/aramutes-jerezben-c21624.html
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
de azért nem nyugtat meg a dolog...
bünti sztem semmiképp nem jár ki nekik, de nem az volt a cél a kipörgésgátló betiltásával hogy ne legyen??
sztem lehet betiltják a cuccot
!Forza Ferrari!
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
De hogy az anya, mikor elesik a gyereke, még a Kimi után megy...na az már durva.
Lehet hgoy élete pillanata, és 5ezer pénzbe került, hgoy abban a pillanatban Kimi közelébe kerüljön,...de azért a gyerek az elsõ.
A 'manuális kipörgésgátló' sztem egy kolonc, amit lehet rángatni..
Olvastam errõl, hogy Hamilton unfair módon nem hagyott helyet amikor elõzött.
Na ez nekem nem kerek...ez finesz, nem unfair. Egy elõzést meg kell csinálni...nem elhúzni mint egy rágót, megcsinálni-egyértelmûvé tenni, és megvédeni.
Alonso hogy rakta ki Hamilton-t Spa-ban?...ahogy kell, csapattársként.
Alonso hogy tette ki Heidfeld-t Magny Cours-ban...Heidfeld-nek le kellett menekülni a pályáról (azzal egyébként nem értettem egyet).
De Vettel detto megcsinálta Hockenheim-ben...természetes, hogy igyekszik elrontani a másik kigyorsát...Massa-nál látszott, hogy azt az elõzést még vissza lehet támadni.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Mondtam hogy nem fikázásból mondom mert én is szeretek valakit a Ferrariból.....én eggyik csapatot se fikázom.Én azért szeretem a mekit mert van ott egy jó pilóta meg az autó szín választéka is szép nah ennyit errõl XD
emlékeim szerint pont a mclaren próbálgatta a renault féle motorborítást😄
De persze nem akarok sértegetni,de a Ferrari is lop ccsak sunyiba csinálja,én tudom......pl. ez a motor boritás?Nah?Nah?Ezt is lefogják lopni.....hidd el.
Viszont a Mclarennél Kovalainent nem értem :S
Idõmérõn parádésan megy versenyen meg paff szar eredmény....pedig én szerintem õ is jó pilóta :S
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Akkor ezt miért ne lehetne ?😊
Meg nemtûröm amikor fikázik a Mclaren-t mert õk mások,meg mert õk Ferrarisok.Szerintem mindeggyik csapat ugyanolyan jó,ugyanolyan joguk van mindenhez és pro piloták vannak,tehát a cukkolásokat nem értem :S
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Pedig Ferraris vagyok.. De itt nem történt semmi, nem sport szerû és szar hogy igy döl el egy verseny, de ez rájuk van bizva..
Mondom a szabály azt mondja ki hogy nem szolhatnak neki, hogy engedd el!
Downhill!!
Figyelj,ha a Ferrarival lenne valami akkor vérig lennétek sértõdve.Jó mondjuk abban van igazság hogyha a Ferrari csal akkor nem büntetik meg mert õ az isten.........de szerintem nem,õ is csak egy fos csapat az egészben és ugyanúgy kijárna neki is a büntetés mint másoknak.Márhogyha a Mclaren kap ezért büntetés akkor nagyon-nagyon nagy szemétség lesz mivel a szabály elõírja hogy ez megengedett még,tehát ezért semmit sem kaphat az Mclaren.De szóljatok ha nincs igazam 😄
Hogy itt vitáztok, de nem Kimi volt itt a legnagyobb paraszt hanem az annya😄 Pont leszarta hogy elesett😄 Ment tovább waaz aztán amikor nagyon sirt akkor ment vissza...
Én biztos nem mentem volna vissza és tudod miért?? Mert kb 170 darab ujságiró nyüzsög ott. Nem véletlenül rohanak át ezeken a helyeken.
Downhill!!
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
"The currently used standard engine control unit enable to teams
to program a number of predefined engine mappings, optimising
traction or driveability in different conditions or at different
speeds. The new system enables the driver to change gears and
simultaneously change to a different engine mapping by pulling
the paddles at the same time. Most importantly, it looks to be
allowed by current regulations as these only stipulate that
engine mappings can only be changed by the driver. Any automatic
change acting upon a gear shift is forbidden."
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"