FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BaliBoy
Ezt te sem gondolhatod komolyan.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Istencsászár
Mert nem õ harcol a Vb címért, ha ott lenne akkor minden szava kilenne forgatva, beképzelt lenne stb... amig nincs ott a kutya sem foglalkozik vele.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Rájött, hogy rajta kívül van még pár tehetséges pilóta, már nem is annyira utálom Fernando-t, mint eddig 😄

Az örök és egyetlen bajnok viszont továbbra is Schumi marad. Kenterbe verné a mezõnyt így kipörgésgátló nélkül.

Vettel elég peches volt hétvégén, szabadedzésen elõttünk állt meg a Toro Rosso. Nekem õ az igazi F1 pilóta, leszarja a külvilágot és a sajtót és csak a versenyekre koncentrál. Ezt kellene csinálni Haminak meg a többinek is, mert a névjegyükön ez áll...

Istencsászár
Amugy érdekes, Hekki eddig milyen jófej, sõt õ volt a kis törpe a csapatnál akinek elkellett engednie Hamiltont, mindenki sajnálta, meg drukkolt neki, most hogy megszerezte elsõ gyõzelmét már jönnek dumák hogy mitképzel magáról, beképzelt, hogymeri azt mondani hogy Massát nyomás alatt tartotta stb... csak nehogy elkapja a gépszíjat és összeszedjen még 1-2 gyõzelmet😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

bardocz
Rönónál a nyilatkozatai a második vb címénél,meg valamennyire a meklárenes 1 év,de most már semmi baj vele,teljesen normális.
Taranov
Elszállt volna? Én ezt nem vettem észre, bár nem vagyok nagy Forma1-figyelõ.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Count Adyn
Jut eszembe balszerencse nélkül Hami fix második lett volna 3 pontot vesztett, Massa meg 10 et:/ Azon meg, hogy Kova szerint õ nyomás alá helyezte Massát, és ezis közrejátszott a motorhibában az év faszsága😄 Massa Hami defektje után másfél másodpercel lassabb köröket kezdett menni, mit ad isten, et pont annyira lett volna elég hogy begurul Kova elõtt pár seccel a végén. Baszki látótávolságon kivülrõl is nyomás alá helyez ez a Kova gyerek a következõ urigeller akkor😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Istencsászár
Miért lenne arcoskodás az önbizalom és a magabiztosság? minden nap ugy kel fel hogy idén IS!! Vébé lehet, minden tesztnek, hétvégének ugy indul neki hogy a maximumot kell hoznia és akkor õvé a gyõzelem, hiszen az egyik legjobb csapatban, a legjobb szakemberekkel dolgozik, ahova mindig is vágyott. Õ hozzá tudja adni a kocsijához azt a pluszt amit a bajnokok tudnak, és õ debutálása után már pár futammal hozta, nem véletlen volt hogy tavaly nemis tudom hányszor állt a dobgón, aztán elkezdett nyerni, idén meg semmivel sem gyengébb, sõt...

Alexease
😊
bardocz
Pont ezért utálták meg Alonsot is sokan,mert elszállt...De már csendes,vígan hajtja a rönyót,nincsen vele semmi baj<#vigyor3>
BaliBoy
A helyzet az, hogy az apja annyira a nyakán lóg, hogy kialakult az, hogy ha történik vele valami akkor is rámennek az apjára is. Ez nem feltétlenül a kettõs mérce miatt van így. Ha az elején nem pózol annyit a fiával akkor a média nem figyel fel rá annyira. De mivel neki állandóan ott kellett állni a fia mellett már a kezdetekkor, a média rákapott.

Punker
az emberek sose tanulják meg hogy a média geciskedés az õ átbaszásukra van, mutatták Massa családját is x+1 -szer (gyerekekkel a nyakában stb) de mikor kiesett mégse az volt az elsõ hogy jaj mit csinálnak a gyerekek, Lewis-szal történik valami rögtön az apját is veszik, kettõsmércés befolyásolás ez rögtön.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Azert szerintem van mire arcoskodnia...
Tavaly ugy volt versenyben Alonsoval, hogy O nem kapott telefonos segitseget Pedrotol:-)

En mar futamok ota rajottem, hogy semmi baj Lewis-szal, annal tobb gond van az idiota, megjatszott csaladi idillel es a kicsit reflektorfeny-fuggo apukaval...

http://gaborszantai.co.uk/

de te nem hallottál arról otthon, hogy nem illik nagypofájúnak lenni, mégha eredményed van akkor sem? hát még elõre inni a medve bõrére?

Most függetlenül attól Hamilton most mit nyilatkozott, nem arra reagálok. Ha valakinek nem tetszik, hogy valaki nagyképû, te mindig jössz azzal, hogy van mire... Sztem meg ilyen nincs, és más szerint is úgy látszik

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

tavaly, idén ritka sz*r volt 😊, elõzés alig

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

? Hockeinheimi jó kis verseny volt, volt több is idén

bardocz
Miért olvasom ezt minden verseny után?Lehet nem is a pályákkal van a baj? :-)
chalezlopez
Te pl mirõl beszélsz? Jobbnál jobb versenyek vannak itt a Hungaroringen...

Vamos Argentina!

Vagy windoz helyett hasznaljon operacios rendszert...

http://gaborszantai.co.uk/

itt a gyerek iwiwje, normálisnak tûnik 😊 de mégse az 😄

bardocz
Akkor neked a hülyegyerek vagyok topik való,nem a FORMA1.Nyiss egy olyat tudományos eszmecserébe.
nem nincs semmi hack az oldalon, meg ilyenek, de az alap ebben a világban hogy mindenkinek legyen tûzfala!

Intel i7 950@3,07 , Foxconn Flaming Blade GTI , ATI HD5870 , 1665GB HDD, Logitech G15 billentyűzet, Icon7 Z500,Samsung 920NW monitor, Logitech Z-5500 5.1 hangszóró

bardocz
Ez ilyen 11 éves hülyegyerekeknek játék szerintem,mint a vérkiszívós faszság...
MaSzKa
ezért fizetnek neked?

M?ft-ot

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Firerock
te szarházi majom

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

NE NYISSA MEG SENKI, NEM TUDOM MI AZ DE BENNEVAN A CÍMBE A HACK

c a r b o n
anyád

Intel Core i7-4960X, 32GB DDR3, R9 295X2

bardocz
Annyi ojrót meg is érnek😊
JGTC
Kubicával, Webberrel mi lett? Hirtelen eltûntek.... Jó ok h nem feküdt az autóiknak ez a pálya de ez nem minden sztem!!!

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

passatgt
dónt vörri

BaliBoy
Jah. Kb. 😄

"Á vont du det edi." 😄

passatgt
lol ahogy kova mintha szobor lenne😄

gercse
az ilyenekrõl mindig ez jut eszembe 😄D

BaliBoy
Az ilyen pilótákat sztem, akiken látszik, hogy élnek és nem savanyú ábrázattal ülnek unottan. <#eljen>

Istencsászár
Ez lényegtelen a végeredmény szempontjából... volt amikor Kimi nyert, Massa nyert, Kubica nyert egy kis szerencsével, ilyen ez a sport bennevan a hiba, ott kell lenni mögötte és megpróbálni megverni ha nem megy akkor remélni hogy hibázik vagy a vas elromlik.

kifli
ÉS ha jól rémlik akkor mikor massa leállt bõven kova elõtt volt akinek ez az egy szerencséje volt amúgy esélytelen lett volna...
Hiába nyertek nem voltak jobbak a pályán.
kifli
én fõként hamiltonra gondoltam
Istencsászár
Benne van a pakliba.

LaszloLedzenyi
de az ölükbe hullot és ennyi és megint lehet nagy pofájuk a semmire.

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

Bandee1987
Ha jól rémlik, a kezükbe pottyant a gyõzelem.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Istencsászár
Ha jólrémlik megnyerték a futamot, és õk szerezték a legtöbb pontot.

kifli
ja igen ezt akkor csinálta amikor hami azt mondta hogy elrontotta a gyorskörét...

nemkicsit volt nagy az arcuk futam elött
passatgt
LaszloLedzenyi
hát mákos futam volt. hamiltonnak köze nem lett volna massához a végén. ez a technika ördöge. egészen nagy királynak tarotta magát a mclaren a rajt elött. utána citromba haraptak mer a ferka elment õk álva maradtak. igaz nem massa a kedvencem de sajnálom..
Alonso 4.! fejlõdünk!

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

kifli
Valaki a rajtot meg Massa elõzését fel tudja nekem rakni a yutuberára? Nagyon megköszönném!!! Csak 1x láttam a kivetítõn és kurva szép volt
Bazz má csak 3 kör volt hátra
MaSzKa
nekem inkább a telefonszáma helyett a csaj kell 😄

Bandee1987
és a telefonszámát? 😊))

MaSzKa
lehet poppe lánya az 😄 csak nem árulja el 😄

Bandee1987
De valamit furcsállok...grid girl papucsban??? Sztem ez valami rajongó inkább 😊

MaSzKa
lehet Alonso választotta 😄