FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MaSzKa
😄

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

gordon 24
Mintha én irtam volna!!! És milyen igaz!! Gratula!

Downhill!!

Szerintem ebben a topicban gyulekezik a magyar internetrol az osszes ember, aki utoljara a homokozoban iranyitott negykereku jarmuvet...
Ennyi szuklatokoru, dilettanst meg az index forumokon sem latni...
Miert nem mentek mar el Maranelloba/Wokingba elmagyarazni a kutyautoknek, hogyan kell versenyezni???
SG-s magasan kepzett forumozok magyarazzak mar meg nekik, hogy milyen bena Kimi/Alonso/Hamilton/Kovalainen!
Schumachert a Ferrariba, Monty-t (gyk: II.Vh-s parancsnok) meg az iraki csapatok elere!
Eljen a tortenelem!

http://gaborszantai.co.uk/

Máté94
Istencsászár
Abban a szerencsés helyzetben vagyunk hogy az élcsapatoknál illetve a jobb csapatoknál kiváló tehetségek versenyeznek, fiatalok és pokoli gyorsak... csak a technika az ami gátat vet a gyorsaságuknak. Miközbe Kimi csúcsformában hajtotta a McLaren a kocsi nem állt össze, aztán kicserélõdött az egész élvonal. Alonso és Kimi öreg rókák már most is, Hami, Vettel, Piké, Glock, Rosberg stb.. és még Massát is ide venném mert õ sem jutott fel a csúcsra de idén minden esélye megvan neki is.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

bardocz
Sajnos Kimi már tényleg nem úgy nyomja,mint régen,akkoriban a pulzusa talán elérte a 28-at is<#miaz>
Kiváncsi lennék Vettel,Glock,Sutil mit tudna kezdeni egy igazán jó autóval.
Már remegek is<#eplus2>
Az igazság,akár mennyire is fáj!még nem változik

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

úúúbazz ezért mit kapsz <#ravasz1>

/nem tõlem/

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Viszont nem megalapozatlan...
Nem elõszõr fordul elõ,hogy valaki véltlenül vb-t nyer..
Persze Kimi nem égett ki,csak éppen nem élpilota..
Ebben a mezõnyben kb 10-en vannak hasonló,ill jobb kavalitással,ezt csak a sznobok és a vakok,nem látják igy...

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

A csõlátásod már-már tragikomikus...

Tény, hogy kellett Raikkonennek a szerencse ahhoz, hogy világbajnok legyen, ez letagadhatatlan. A szerencse nagy mértékes is egyértelmû. Ahogyan az is, hogy elötte az összes világbajnoknak pontosan annyi és még több szerencse és társpilóták jóindulata kellett ahhoz, hogy elérjék a csúcsot.

Szóval ezen csámcsogni igen nagy butaság, ez ugyanis egy hosszabb távon védhetetlen, önmagát is agyonlövõ érvelés.

www.gamedroid.hu

Taranov
Intravénásan 😄DD Remélem ezt viccbõl írtad.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

poppe
sztem kiminek elég volt 1 vb cím, alig várja már a telet h mehessen extrém-kutyaszánhúzni 😊

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

Firerock
Kiminek az segített hogy az uccso boxkiállásnál kapott intravénásan kávét
és rádión kanyar elõtt értesítették ogy kezdhet ébredezni...katasztrófa volt..

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

amúgy ki mondta, hogy kis szerencse nem kell hozzá? Pl. jó autó is kell a VB-hez.
Hamilton a végét elsz*rta, ennyi, Kimi jól hajrázott

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

magányos vagy ezzel a látásmóddal...

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

lac coo
Kimi ajándékba kapta a vb címét, so mindenki botlása kellet hozzá, és egy kis udvariasság Massától 😊)))
egyébként a közelében sem volt Hamillton teljesítményének ... Mi ez, ha nem szerencse???

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

bardocz
Sõt,lehet nem lett volna sehol,ha van vize,de így nagyon sietett😄
bardocz
Este bepótolta😉
bardocz
Azt nem õ dobta el...Semmi köze annak a csapathoz,meg hozzá.
http://www.f1-live.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=3020&Itemid=1

Sokat nem ivott Glock...
BaliBoy
Szívembõl szólsz. 😄

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Azért Massa is tud, ha akar, csak szerintem még mindig nem szokott hozzá a kipörgésgátló hiányához. Silverstone-ba ugyebár mit mûvelt, és itt:
http://videa.hu/videok/sport/massa-zsenialis-rajtja-f1-felipe-ferrari-UWISxlWyyg1PdhPV

Nekem valahogy sokkal szimpatikusabb a brazil, bár õ minden hibáját ráfogja a csapatra, viszont Raikkönen egyszerûen mint ember egyszerûen szokatlan és talán ezért is nem csípem. Ferrarinál kéne egy Vettel-Massa felállás és akkor álomcsapat lenne nálam ^^

Istencsászár
Ne legyél agresszív... Hamilton gyorsabb volt most is ( gyorsabb mint Kova és gyorsabb mint Glock ), Glockot utolérte volna hogyha mögé került volna valami módon, azt hogy elõznie sikerült volna már más kérdés.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
Kimi hátrányba volt, Hamilton és a csapat elrontotta, Hami kipotyogott Kimi elöl mögül, és az elõny a semmibe lett. Ha Massa nem engedi el akkor Kimi nem Vébé, ha a Meki nem bénázik akkor Hami Vb... Kimi ott volt, és szerencse neki játszott meg a csapattárs is tett neki egy nagy szivességet.

Hamilton jóval gyorsabb mint Kova, ezt mindenki láthatja, nemkell hozzá nagy szakértelem, nagyon levan maradva pontversenybe, és eddig egy futamon sem tudta hozni Hami tempóját, multkor meg õ engedte el a csapattársát aki több mint fél mpvel gyorsabb volt nála egész futam alatt...

minden csapatnál megvannak a taktikák és a bakik

Kár hogy kimi nem maradt a mclaren-nél, megnéznék egy kimi vs massa csatát 😄

bezzeg ha hamilton lett volna mögötte és kova füstöl el, akkor azt mondanád hogy hamilton megelõzte volna glockot...

Istencsászár
Elõtte? jólment Glock, de nem azon a pár másodpercen múlott amit a boxban eldobott...

Minstrel
A gépszíjat nem szokták elkapni, az szokta elkapni az embert, de Kova-nál ettõl nem félek, akkor gyõz ha ilyenje lesz még egyszer, hogy Hami is meg Massa is lemorzsolódik, plusz ha most a Toyota ügyesebb, akkor Glock is elõtte lett volna.

http://topgearhungary.blogspot.com/

a.carkey
Évekig lemarad róla, aztán a Schumacher utód Massa elõtt bajnok lesz? Persze, csakis szerencse.

Én amúgy nem fedeztem fel pilótasorrendet a Ferrarinál Schumacher távozása óta, ellenben idén a McLarennél igen.

Ja, és legközelebb szólj nekik, hogy ha Massa az utolsó nagydíjon, amikor már mindenképpen marad ott ahol van - Heidfeld mögött a vébépontversenyben - akármit is csinál, a Ferrari is bajnok és bár az egyik pilótájuk - Kimi - is az lehet, amihez neki csak ugyanannyi vagy egyel több pont kell, mint a másodiknak, akkor ne engedje el a csapattársát ...

Tudod, tavaly az bármelyik McLarenes kedvencedet nem engedte el a csapata, és mindkét pilótájuk lemaradt a bajnokságról, pedig ha nem tökölnek, akkor övék a cím, de tényleg, biztos Kimi volt szerencsés.

A medve nem játék.

bardocz
Kimi meg a szerencse.Átmegy a Ferrarihoz,erre a mekláren életre kel,érdekes módon a motorok sem füstölnek már el tucatszámra.A felfüggesztés sem szakad le.Kiminél balszerencsésebb ember max Vettel :-)
Istencsászár
Pedig volt, egybõl Vb lett😊

a.carkey
Neki szerencséje? Ez a szó ismeretlen a számára. 😄
Én inkább az "ezen a versenyen kevésbé szopatta meg a csapata vagy az autó" összetettre gondolok mindig az esetében.

Szerencse. Neki ilyen nincs.<#bohoc>

A medve nem játék.

bardocz
De te kemény csapatfõnök lettél volna,és azt mondtad volna neki,hogy ha megelõzi lehet vb,ha nem,akkor nem.
bardocz
Azért õk ketten csak tudják,hogy a ringen hol lehet gyorsan menni,meg hol poros😉
Istencsászár
( meg Massa elengedte )

Istencsászár
Szerencséje volt.

Taranov
Szerintem addig nem lehet kiégésrõl beszélni, amíg Kimi a 2. a táblázaton.
Tavaly eléggé esélytelenként vágott neki az utolsó futamnak, mégis világbajnok lett.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

a.carkey
Sajna nehéz elõzni a ringen. Nem azt mondom, hogy kéne egy új egyenes, de valamit kéne kezdeni a jövõben, mert dögunalom lett a futam. Évek óta az, nem is értem mire várnak az illetékesek.

A medve nem játék.

Istencsászár
szvsz nem elõzte volna meg, szépen feljött rá, aztán megtorpant olyan 0.8-1 mpnél, nemvolt támadási pozícióban egy pillanatig sem, csak mögötte mentm aztán vissza kellett vennie

a.carkey
Még jó, hogy Kimi Massa elõtt van. 😄
Kiváncsi lennék mennyire magasztalnák az egekbe Massát, ha õ vezetné a VBt. Atom hülyeség az egész a kiégésrõl.
Tavaly is ugyanezeket írták, csak más tollnokok, aztán Kimi 17 pontot ledolgozva nyert. 😄

Az az igazság, hogy kb. úgy érezhetnek most ezek a tuttosportosok, mint ahogy a két kommentátorunk érzett, mikor nem értette, hogy Kimi, a kiégett Kimi, hogy a fenébe tudott egy kör után úgy elõzni a boxban, hogy a végén a dobogóért is tudott hajtani. Röhögni kezdtem amikor a két riporter nem értette, hogy ez bizony Kimi. Pedig jól neki tolták volna Piquet-t is ("Miért nem volt erõszakos a kijövetelnél?" - a legporosabb részen). 😊

Azért kiváncsi lettem volna, hogy ha Massa, az isteni és szupertehetséges Massa nem füstöl el, akkor Kimi megelõzi-e a Toyotát, mert szemmel láthatólag visszavett ...

A medve nem játék.

ott van hogy megpróbálta, nem pedig az hogy nyomást gyakorolt rá...

Istencsászár
nem.

"Természetesen nagyon boldog vagyok. Voltunk olyan pozícióban, ahonnan harcolhattunk a gyõzelemért, de valami mindig volt, ami elromlott, és nem mûködött jól. Ma Lewis és Felipe voltak a leggyorsabbak a versenyen. Megpróbáltam nyomást gyakorolni Massára, és abban reménykedtem, hogy valamilyen technikai problémája lesz. Így lett."

szvsz aki fordította az interjút, hibázhatott, vagy lemaradt és kitalált valamit 😄

bardocz
Kimi harcol a vb címért,és hol vannak kiforgatva a szavai?Attól meg max szimpatikusabb,hogy éjjelente részegen énekel egy kocsmában😄
Istencsászár
Lehet hogy hülyeséget mondott az elsõ nyilatkozatában ( ha Massa azért füstölt el mert nagyon hajtotta a vasat, akkor van benne valami, bár ezt telemetrián látni kellett volna ) amugy Hekki késõbb már nem mondta ezt... ne várjuk el a pilótáktól hogy amint kiszállnak a kocsiból mindent tudjanak amit te a tévé elõtt láttál 5ször ismételve, összes pilótáról eseményrõl.

amit istencsászár mond az mindig úgy van, megtanulhattátok volna már az évek alatt <#wilting>

Count Adyn
Már megbocsáss de ez hülyeség😄 Ha nem esik ki elõle Massa, és lenyilatkoza hogy nyomás alá helyeztem azért ugyanigy kiröhögi mindenki, mert marhaság, semmi köze a dolognak a gyõzelemnek vagy a vereségnek, a nettó hülyeség az az ami.

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Istencsászár
Olaszok😊

Tuttosport: „Massa szuper, de a Ferrari lerobbant. Massát nem lehetett megfékezni a rajtnál, aztán mesésen védte az elõnyét. De a sors ellene dolgozott. Räikkönen csalódott, de egy kis életjelet mutatott a végén. Csak gyenge másolata már annak a ragyogó pilótának, aki az elmúlt hónapokban volt. Ez a Räikkönen nem az a pilóta, akire a Ferrarinak szüksége van. Végre el kellene mondania saját magának és a Ferrarinak, hogy tényleg van-e még kedve versenyezni."

BaliBoy
Mert szted Kova megszorította Massat?

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Istencsászár
Pedig igyvan, olvasgatom a fórumokat és sajnos sokat szidják, bár ez felfogható a szokásás ellendrukkerségnek.