FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ennyi szuklatokoru, dilettanst meg az index forumokon sem latni...
Miert nem mentek mar el Maranelloba/Wokingba elmagyarazni a kutyautoknek, hogyan kell versenyezni???
SG-s magasan kepzett forumozok magyarazzak mar meg nekik, hogy milyen bena Kimi/Alonso/Hamilton/Kovalainen!
Schumachert a Ferrariba, Monty-t (gyk: II.Vh-s parancsnok) meg az iraki csapatok elere!
Eljen a tortenelem!
http://gaborszantai.co.uk/
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Kiváncsi lennék Vettel,Glock,Sutil mit tudna kezdeni egy igazán jó autóval.
Az igazság,akár mennyire is fáj!még nem változik
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
/nem tõlem/
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Nem elõszõr fordul elõ,hogy valaki véltlenül vb-t nyer..
Persze Kimi nem égett ki,csak éppen nem élpilota..
Ebben a mezõnyben kb 10-en vannak hasonló,ill jobb kavalitással,ezt csak a sznobok és a vakok,nem látják igy...
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Tény, hogy kellett Raikkonennek a szerencse ahhoz, hogy világbajnok legyen, ez letagadhatatlan. A szerencse nagy mértékes is egyértelmû. Ahogyan az is, hogy elötte az összes világbajnoknak pontosan annyi és még több szerencse és társpilóták jóindulata kellett ahhoz, hogy elérjék a csúcsot.
Szóval ezen csámcsogni igen nagy butaság, ez ugyanis egy hosszabb távon védhetetlen, önmagát is agyonlövõ érvelés.
www.gamedroid.hu
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
és rádión kanyar elõtt értesítették ogy kezdhet ébredezni...katasztrófa volt..
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Hamilton a végét elsz*rta, ennyi, Kimi jól hajrázott
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
egyébként a közelében sem volt Hamillton teljesítményének ... Mi ez, ha nem szerencse???
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Sokat nem ivott Glock...
http://videa.hu/videok/sport/massa-zsenialis-rajtja-f1-felipe-ferrari-UWISxlWyyg1PdhPV
Nekem valahogy sokkal szimpatikusabb a brazil, bár õ minden hibáját ráfogja a csapatra, viszont Raikkönen egyszerûen mint ember egyszerûen szokatlan és talán ezért is nem csípem. Ferrarinál kéne egy Vettel-Massa felállás és akkor álomcsapat lenne nálam ^^
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Hamilton jóval gyorsabb mint Kova, ezt mindenki láthatja, nemkell hozzá nagy szakértelem, nagyon levan maradva pontversenybe, és eddig egy futamon sem tudta hozni Hami tempóját, multkor meg õ engedte el a csapattársát aki több mint fél mpvel gyorsabb volt nála egész futam alatt...
minden csapatnál megvannak a taktikák és a bakik
http://topgearhungary.blogspot.com/
Én amúgy nem fedeztem fel pilótasorrendet a Ferrarinál Schumacher távozása óta, ellenben idén a McLarennél igen.
Ja, és legközelebb szólj nekik, hogy ha Massa az utolsó nagydíjon, amikor már mindenképpen marad ott ahol van - Heidfeld mögött a vébépontversenyben - akármit is csinál, a Ferrari is bajnok és bár az egyik pilótájuk - Kimi - is az lehet, amihez neki csak ugyanannyi vagy egyel több pont kell, mint a másodiknak, akkor ne engedje el a csapattársát ...
Tudod, tavaly az bármelyik McLarenes kedvencedet nem engedte el a csapata, és mindkét pilótájuk lemaradt a bajnokságról, pedig ha nem tökölnek, akkor övék a cím, de tényleg, biztos Kimi volt szerencsés.
A medve nem játék.
Én inkább az "ezen a versenyen kevésbé szopatta meg a csapata vagy az autó" összetettre gondolok mindig az esetében.
Szerencse. Neki ilyen nincs.<#bohoc>#bohoc>
A medve nem játék.
Tavaly eléggé esélytelenként vágott neki az utolsó futamnak, mégis világbajnok lett.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A medve nem játék.
Kiváncsi lennék mennyire magasztalnák az egekbe Massát, ha õ vezetné a VBt. Atom hülyeség az egész a kiégésrõl.
Tavaly is ugyanezeket írták, csak más tollnokok, aztán Kimi 17 pontot ledolgozva nyert. 😄
Az az igazság, hogy kb. úgy érezhetnek most ezek a tuttosportosok, mint ahogy a két kommentátorunk érzett, mikor nem értette, hogy Kimi, a kiégett Kimi, hogy a fenébe tudott egy kör után úgy elõzni a boxban, hogy a végén a dobogóért is tudott hajtani. Röhögni kezdtem amikor a két riporter nem értette, hogy ez bizony Kimi. Pedig jól neki tolták volna Piquet-t is ("Miért nem volt erõszakos a kijövetelnél?" - a legporosabb részen). 😊
Azért kiváncsi lettem volna, hogy ha Massa, az isteni és szupertehetséges Massa nem füstöl el, akkor Kimi megelõzi-e a Toyotát, mert szemmel láthatólag visszavett ...
A medve nem játék.
"Természetesen nagyon boldog vagyok. Voltunk olyan pozícióban, ahonnan harcolhattunk a gyõzelemért, de valami mindig volt, ami elromlott, és nem mûködött jól. Ma Lewis és Felipe voltak a leggyorsabbak a versenyen. Megpróbáltam nyomást gyakorolni Massára, és abban reménykedtem, hogy valamilyen technikai problémája lesz. Így lett."
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Tuttosport: „Massa szuper, de a Ferrari lerobbant. Massát nem lehetett megfékezni a rajtnál, aztán mesésen védte az elõnyét. De a sors ellene dolgozott. Räikkönen csalódott, de egy kis életjelet mutatott a végén. Csak gyenge másolata már annak a ragyogó pilótának, aki az elmúlt hónapokban volt. Ez a Räikkönen nem az a pilóta, akire a Ferrarinak szüksége van. Végre el kellene mondania saját magának és a Ferrarinak, hogy tényleg van-e még kedve versenyezni."