FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BaliBoy
Kivéve Hamiltont <#eplus2>

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

szerintem egy jó kocsival szarrávverne mindenkit 😊

MaSzKa
Brawn: Alonso az egyetlen, aki olyan jó, mint Schumacher

sztem ezt csak azért mondja, mert Alonsot most olcsón meg lehet kapni
és a Hondának erre van pénze és venné is meg

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

talán igaza van

poppe

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

gercse
És a 2. kiállás elõtt csúszott meg a füvön, és szakadt le Alonsóról, aki emiatt be is jött, de Kimi ennek ellenére egy körrel késõbb elékerült
(legalábbis én így emlékszem, 1. kiállásnál ott lihegett a nyakában a boxban is, de egyszerre jöttek ki a pályára)

a.carkey
Akkor + pláne.

A medve nem játék.

poppe
defekt hamarabb volt mint a 2. kiállás 😊

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

a.carkey
A start utáni körökben.
-Te Kimi, ha tudsz, elõzz, ha kevés erre az esély, maradj Alonso mögött, majd megelõzzük a boxban.
(1. kiállás, akár sansz is volna rá, erre rámegy a fûre, és megcsúszik, nem sikerül elõznie.)
2. kiállás:
-Kimi, maradj kint még egy körig, és megelõzzük! De ha meg is elõzzük, sajna ezen kívül mást nem tudunk tenni, de próbáld tartani a tempót.
Megelõzik. A két kommentátornak még hallani, hogy koppan az álla az asztalon.
Hamilton defekt.
-Kimi! Nyomd meg, talán utóléred a Toyotát. Ha utólérted, kockáztass, elõzd meg!
Már utol is érte. Ledolgozza a másodperceket. Erre Massa elfüstöl.
-Kimi! Lassíts le. Felipe elfüstölt és nem tudjuk mitõl. Vegyél vissza.

Kb. ez zajlott le.

A medve nem játék.

MaSzKa
én elvakult BMW szurkoló vagyok 😄

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Ja bocs, akkor a Ferrari, McLaren, BMW fejesei vagy vakok, vagy sznobok, de te mindenképpen jobban látod ezeket a dolgokat, mint õk, ugye? 😄

(tejóég...)

www.gamedroid.hu

Úgy látszik Kimi-t is lekellene ba..nia Montezemolo-nak mint Massát az idei VB cím kérdése ügyén.
Kíváncsi lennék , hogy Kimi-nek elszokták mondani-e, hogy a verseny nem a végén kezdödik?

Mit ér az élet, ha nem te uralod? Az élet olyan játék ahol ha meghalsz, nem kezdheted újra:(

lac coo
Kimi esélyes nem vitatom, van is benne adottság.. .Csak most valahogy semmit nem mutat ebbõl 😊Semmi ésszerû indokot nem látok erre, mint hogy szarik az egészre... Hacsak nem a B gumi tréfálta meg, de azon már igencsak ideje lenne továbblépni, többeknek sikerült már ....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

csak neha jobb lenne, ha magaban tartana az ember, akkor nem egetne magat a hulyesegeivel...

http://gaborszantai.co.uk/

bardocz
Viszont véleménye lehet mindenkinek,hogy ki tûnik jobb,ki rosszabb pilótának.
latom nem vilagos...

Nem arrol van szo, hogy nem lehet eszmecserelni, de kicsit ellehet gondolkodni azon, az SG-s suttyoknak mennyi alapjuk van egy Hamiltont vagy Raikkonent leszolni akkor, amikor az F1-hez szorosan kapcsolodo, hozzaerto(!) emberek tovabbra is a VB 2 fo eselyesenek tartjak oket...
Rendben, hogy itt paran PC-gamer tapasztalataikra tamaszkodva szakertove avattak magukat, de nekem sincs pofam SAS kommandosokat merlegelni, csak azert, mert a BF'1942 Top10 snipere koze tartoztam a hoskorban...

http://gaborszantai.co.uk/

BaliBoy
Jah, ez bordy-nak ment.

gordon 24
<#wow2><#ravasz1><#szomoru1><#wow3><#rinya><#kuss><#bdead>

Downhill!!

Firerock
Emese
te hülye vagy...

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

BaliBoy

Ki lett jelentve. Ide mostmár csak olyanok postolhatnak akik a homokozó óta ültek 4 kerekû jármûben.

ÁjjLe BoBBi
kell hogy legyen másként hogyan is lehetnél köztünk.

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

bordy
nem tudok rájönni hogy most min megy a vita annyira értelmetlen.

amúgy amit az olasz újság írt az nem ér semmit se. hamit is lehúzták a brit lapok mikor nem akart összejönni neki egy ideig a dolog.
majd ha lesz egy jó futama akkor már meg éltetni fogják. ennyi. szaros media meg újságok. utálom én is az egész bulvár szarságot akár csak kimi.

lac coo
Uramatyám ...!!!

Már a kisegítõben is van internet ???

ÁjjLe BoBBi
te pudvás gyökér mit nyitogatod itt a csipád mi?
koppanj pubi

Firerock
jajj bocsi félrement...
te olyan hülye vagy mint a segg!neked füledet farkadat be kéne húznod és nem ekkora arccal itt keménykedni. ja és sirasd a kedvencedet.
Szevasz

lac coo
Pénz, pénz, pénz.... Ha volna rogyásig mi is láthatnánk öt óra elemzést meg riportot .....Ami van az viszont az ásványvízbõl (is) van, szal anélkül nem megy .

engem pl a körítás is érdekel(ne)

német rtl en reggeltõl mennek az elemzések, interjúk, a futam után szintén..

Neked meg bekúrják a jana ásványvizet két elõzés közt...

Ráadásul a magyar "riporterek" többsége annyira fogalmatlan (Gyulai) hogy öröm hallgatni.. már aki hanggal nézi az rtlen a közvetítést..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

ÁjjLe BoBBi
<#taps>moslék<#worship>

lac coo
<#taps><#eljen>... grat ....

ÁjjLe BoBBi
Ki a faszt érdekli miért látja az ember ritkán azt elvakult nagy gyökér arcodat?!
Ezen a helyen jelen pillanatban csak és kizárólag neked van annyi eszed amennyivel még segget sem lehet törölni.

bardocz
Miért,mi a baj vele?Azon kívül,hogy kb itt vannak olyan kommentátorok,akiknek a hangján nem azt hallod,hogy a halálos ágyukból közvetítenek,hanem élvezik is.
de rendezhetnénk gyûjtést, valamelyik /bármelyik/ csatornának, hogy a közvetítés jogait megvehesse a retekklubtól..

kritikán aluli <#levele>

lac coo
Elgurult a kissebbségi komplexusod elleni gyogyszered ??? 😊)))

Ne gizdázz, hülye vagy mint a segg ! Nem szoktam ilyeneket írkálni, meglett családapa létemre, de rohadt egy patkány stílusod van !!!! Ilyenek miatt nem nagyopn szoktam ide járni ....

nyugi..

hogy azt ne mondjam: állj le bobby..

bardocz
De õ közvetíti majd<#nezze> Úgy,mint ahogy a Gyuszi is fogja közvetíteni.
lac coo
Pali kis ült 😄DDD

ÁjjLe BoBBi
bizonyára nem nekem címezted ezt a szart te porbafingó.

bardocz
Szerintem az ertéelnek is szóljunk,hogy ne közvetítse,max a Baumgatnernek,mert õ ült már F1-es kocsiban,de a többi paraszt az minek nézze,ha nem ért hozzá?
ÁjjLe BoBBi
mikor az ilyen nyomott agyúaknak írhatok, mindig örömmel teszem

lac coo
Ja ..😊))

A sok szemét közben beleuntam az olvasásba, odáig már nem jutottam 😊))

Istencsászár
#69042<#nezze>

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

lac coo
Az olasz sajtó megeszi Kimi-t , márpedig akit nem szívlelnek az olaszok annak mennie kell a Ferraritól !Ez náluk nemzeti kérdés 😊))

Tuttosport: „Massa szuper, de a Ferrari lerobbant. Massát nem lehetett megfékezni a rajtnál, aztán mesésen védte az elõnyét. De a sors ellene dolgozott. Räikkönen csalódott, de egy kis életjelet mutatott a végén. Csak gyenge másolata már annak a ragyogó pilótának, aki az elmúlt hónapokban volt. Ez a Räikkönen nem az a pilóta, akire a Ferrarinak szüksége van. Végre el kellene mondania saját magának és a Ferrarinak, hogy tényleg van-e még kedve versenyezni."

Istencsászár
Nemkell beszélgetni semmirõl hiszen itt senki sem ért a F1hez, F1 autóba sem ült, s nem is fog, nem rendelkezik senki több éves F1 mérnöki tapasztalatta stb... lehet zárni a témát.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Firerock
inkább te vagy beteg....elvakult Raikönen szurkoló
ennyi vagy..

Istencsászár
leglább arra válaszolj amire értelme is lenne

ÁjjLe BoBBi
te beteg vagy.

bardocz
Vagy nyissunk egy forma1 hülyéknek topikot,ahova mehetnek azok,akik még csak tv-ben láttak belülrõl versenyautót,itt meg maradhatnak a profi versenyzõk,hisz itt biztos sok van.
ÁjjLe BoBBi
ott kellett lennie. nyomást kellett gyakorolnia az egész mezõnyre...!
figyeled te hogy miket írkálsz?!
te jó ég...mirõl beszélsz ember?!

Hát, az biztos, hogy nem valami moderált hely már ez az SG fórum...

Senna-ról meg:
Sztem úgy jár, mint Piquet. Nem tudom miért várnak el szegény Nelsinho-tól is csodákat, tök újonc, egy rönóval, ami nem versenyképes idén, és mindenki elvárja, hogy verje a kétszeres világbajnok Alonso-t? Ugyanmár...Másrészt nem biztos, hogy ha az apja tehetséges, a gyerek is az lesz, a név nem elég. Épp ezért tartok ettõl a Senna-ügytõl is..

Istencsászár
Akkor be is lehet zárni a fórumot. Egy élmény volt.