FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sztem ezt csak azért mondja, mert Alonsot most olcsón meg lehet kapni
és a Hondának erre van pénze és venné is meg
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
(legalábbis én így emlékszem, 1. kiállásnál ott lihegett a nyakában a boxban is, de egyszerre jöttek ki a pályára)
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
-Te Kimi, ha tudsz, elõzz, ha kevés erre az esély, maradj Alonso mögött, majd megelõzzük a boxban.
(1. kiállás, akár sansz is volna rá, erre rámegy a fûre, és megcsúszik, nem sikerül elõznie.)
2. kiállás:
-Kimi, maradj kint még egy körig, és megelõzzük! De ha meg is elõzzük, sajna ezen kívül mást nem tudunk tenni, de próbáld tartani a tempót.
Megelõzik. A két kommentátornak még hallani, hogy koppan az álla az asztalon.
Hamilton defekt.
-Kimi! Nyomd meg, talán utóléred a Toyotát. Ha utólérted, kockáztass, elõzd meg!
Már utol is érte. Ledolgozza a másodperceket. Erre Massa elfüstöl.
-Kimi! Lassíts le. Felipe elfüstölt és nem tudjuk mitõl. Vegyél vissza.
Kb. ez zajlott le.
A medve nem játék.
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
(tejóég...)
www.gamedroid.hu
Kíváncsi lennék , hogy Kimi-nek elszokták mondani-e, hogy a verseny nem a végén kezdödik?
Mit ér az élet, ha nem te uralod? Az élet olyan játék ahol ha meghalsz, nem kezdheted újra:(
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
http://gaborszantai.co.uk/
Nem arrol van szo, hogy nem lehet eszmecserelni, de kicsit ellehet gondolkodni azon, az SG-s suttyoknak mennyi alapjuk van egy Hamiltont vagy Raikkonent leszolni akkor, amikor az F1-hez szorosan kapcsolodo, hozzaerto(!) emberek tovabbra is a VB 2 fo eselyesenek tartjak oket...
Rendben, hogy itt paran PC-gamer tapasztalataikra tamaszkodva szakertove avattak magukat, de nekem sincs pofam SAS kommandosokat merlegelni, csak azert, mert a BF'1942 Top10 snipere koze tartoztam a hoskorban...
http://gaborszantai.co.uk/
Downhill!!
Ki lett jelentve. Ide mostmár csak olyanok postolhatnak akik a homokozó óta ültek 4 kerekû jármûben.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
amúgy amit az olasz újság írt az nem ér semmit se. hamit is lehúzták a brit lapok mikor nem akart összejönni neki egy ideig a dolog.
majd ha lesz egy jó futama akkor már meg éltetni fogják. ennyi. szaros media meg újságok. utálom én is az egész bulvár szarságot akár csak kimi.
Már a kisegítõben is van internet ???
koppanj pubi
te olyan hülye vagy mint a segg!neked füledet farkadat be kéne húznod és nem ekkora arccal itt keménykedni. ja és sirasd a kedvencedet.
Szevasz
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
német rtl en reggeltõl mennek az elemzések, interjúk, a futam után szintén..
Neked meg bekúrják a jana ásványvizet két elõzés közt...
Ráadásul a magyar "riporterek" többsége annyira fogalmatlan (Gyulai) hogy öröm hallgatni.. már aki hanggal nézi az rtlen a közvetítést..
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Ezen a helyen jelen pillanatban csak és kizárólag neked van annyi eszed amennyivel még segget sem lehet törölni.
kritikán aluli <#levele>#levele>
Ne gizdázz, hülye vagy mint a segg ! Nem szoktam ilyeneket írkálni, meglett családapa létemre, de rohadt egy patkány stílusod van !!!! Ilyenek miatt nem nagyopn szoktam ide járni ....
hogy azt ne mondjam: állj le bobby..
A sok szemét közben beleuntam az olvasásba, odáig már nem jutottam 😊))
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Tuttosport: „Massa szuper, de a Ferrari lerobbant. Massát nem lehetett megfékezni a rajtnál, aztán mesésen védte az elõnyét. De a sors ellene dolgozott. Räikkönen csalódott, de egy kis életjelet mutatott a végén. Csak gyenge másolata már annak a ragyogó pilótának, aki az elmúlt hónapokban volt. Ez a Räikkönen nem az a pilóta, akire a Ferrarinak szüksége van. Végre el kellene mondania saját magának és a Ferrarinak, hogy tényleg van-e még kedve versenyezni."
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
ennyi vagy..
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
figyeled te hogy miket írkálsz?!
te jó ég...mirõl beszélsz ember?!
Senna-ról meg:
Sztem úgy jár, mint Piquet. Nem tudom miért várnak el szegény Nelsinho-tól is csodákat, tök újonc, egy rönóval, ami nem versenyképes idén, és mindenki elvárja, hogy verje a kétszeres világbajnok Alonso-t? Ugyanmár...Másrészt nem biztos, hogy ha az apja tehetséges, a gyerek is az lesz, a név nem elég. Épp ezért tartok ettõl a Senna-ügytõl is..