182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
-
LOL. -
Gascoyne kerdezz felelekbol:D:D:D:D
Ki nyeri a konstruktőri bajnokságot?
Ha Adrian [Newey] nem b... el valamit nagyon, akkor a Red Bull fog győzni. -
Ez azért elég ......,hogy a Petronas logót nézed.És Sumi sosem volt Mclarenes.
Van: sima Mercedes és McLaren-Mercedes
-
Csak mikor Sumi nyilatkozott akkor Mclaren-Mercedes logo volt rajta, de úgy látszik nem ugyanott van a csapat és Sumi:)
Eddig a Petronas a Saubernél volt, viszont Sumi a Mercinél van, Mclaren és Petronas logo is van a ruháján.Ezért könnyű volt összetéveszteni. -
12 évesen nem is fog az ember többet elvárni tőled.:)
-
Na jó, leégtem ennyi xD -
Nem. Hivatalosan BMW Sauber F1 Team. És Ferrai motor hajtja. -
Tök 8 xD -
mivan?:) milyen merci?a BMW Sauber Ferrari Team-ra gondolsz?:) -
Az is Merci(legalábbis nekem xD Mclaren Sauber=Mercedes)
Am nem to hanem in, elírtam:P -
de -
Laceee #91618 Nem a Sauberen volt ? -
Láttátok a fókuszban a Mercit?
See you to Bahrein March14-15:P
Nem is tudtam hogy most lesz azt hittem Áprilisban:D
Beújjítok egy new logot:P -
neoG #91616 :D
Üzemszerűen igen, de ahogy látom, most még csak aszfalton sincs:) -
Szabi1991 #91615 grat.. >.< -
ezek így körbe-körbe szoktak menni aszfalton -
neoG #91613 Tényleg durva.De nem kéne ilyenkor valami iszonyat ventit elé tenni? -
DIESEL DOG #91612 Te jó ég hogy izzik már a leömlő... 
-
A Red Bull új kipuffja miatt linkeltem egy videót, de beteszem ide is, állat:
-
jóestétjószurkolást. -
-
WNW #91608 A capauszony mar egy ideje van az F1-ben, felrakjak, leveszik, ujragondoljak, ossze-vissza probalkoznak vele... Total felesleges ennyi idovel a kitalalasa utan azzal jonni, hogy iden ki lopja le kirol.. Ez mindig igy megy.. Van egy uj otlet, ha hasznalhato, mindenki megcsinalja a sajat verziojat.. Pl. a magasitott F16-os szeru orr, a Tyrell otlete volt, aztan mar mindenkinek magasitott orra volt, es mas kategoriak is atvettek... -
szerintem ezt a kémkedős témát hagyjuk, és a maki örüljön hogy indulhat... -
Ajánlom hogy évadnyitóra vagy más Ringi eseményre menj el mielőtt F1re elmész és teszteld le az ülőhelyeket...én 2008ban volta 12 órás futamon kint de bejártam az egész pályát. A Supergold egyértelműen a legjobb de legdrágább...amúgy...hááát....sikán környékén érdemes vagy Mansell kanyar előtt valahol lenni ott érdekes a story...kivetítő gondolom sok helyen van. -
Valaki megy aug 1en a hungaroringre? Én faterommal szeretnék kimenni, de még sose voltam, hova érdemes jegyet venni, lehetőleg olcsóbbat, állóhelyek mijenek? Van kivetítőt? Lehet látni rendesen a pályát?
Köszi előre is ha vki segít. -
várom már
cska azabaj nincs rájkönen akit imádtam szidni:) mostmár marad a nigga' -
Mint mindig! :D -
neoG #91602 Itt a fórumon is kezdődnek az edzések a szezonális fotelharcra
-
Hát álmaiban tuti!
-
Ez az menjen a flém! Én meg elintézem azzal hogy mindegyik szar! :D. Várjátok meg az első futamot mentalisták! Köszi :). -
+ nézték hogy mennyire hasonlít a cápauszony az övékéhez (természetesen szinte ugyan az és a mekinek volt előbb) szóval kémkedik a halál inkább csak kinevetik őket. -
Neztek a hatuljat, szokni akartak a latvanyt mert sokszor fogja Lajos is latni...
-
Hát az ellopott cápauszonyt nézték szerintem!:DDD -
Nézték hogy a ferka mennyire el lett baszva. -
Szegeny mekisek csak gyonyorkodtek a voros gepcsodaban.. Megertem.. :))) -
paj01 #91594 Lotus, virgin, torro rosso, renault, ezekre nem kell majd fogadni:D
podium kozelebe nem nagyon lesznek..ennyi tisztan latszik:)
Force India meglepetes!
Ugy latszik az öreg MSC majd beleszolhat az elejebe:)
Kar hogy RAI mar nem fog:( -
Kubica nem ment kvali köröket ma ha jól láttam. Hami, Webber, Massa igen, az ott kb üres taknos idők ott az elején. Merci van egy picit leszakadva tőlük. Jó kis csata lesz a Meki, Ferka, RBR, Merci közt a VBért. -
szerencsétlen Kubicának idén sem lesz versenyképes autója
sajnálom :/ -
Elso 8 5 tizeden bellul. Nem semmi.:)