FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BaliBoy
Én már ezt meg sem mertem említeni. 😊)

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

M@TriX
azt én is néztem akkor hogy belsõ íven volt, szóval simán játszhatott volna kiszorítósdit, úgy tûnik féltette a festést 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Istencsászár
De elmélázta a rajtot Kimi... ( onboard futam )

Kubica mellé ér, hagy is neki helyet a lengyel, erre Kimi lefékez és besorol mögé azt elkezd csúszkálni és Alonso körbeautózza kívülrõl... -.-

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

tyû helloszia

Firerock
az utolsó képen Kimi úgy örült hogy majdnem sírt

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

a csaj 40 kiló ha van D

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

MaSzKa

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

MaSzKa

szép csésze 😄 gondolom Herendi

BaliBoy
Mostanában szerencsére nem nehéz. Egész visszahúzódó lett. 😄D

MaSzKa
a 3.-ért is adtak

üveg pezsgõt 😄

ugyanazt mint az 1. helyért 😄

Count Adyn
Én már barátkozom a gondolattal😄D

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

zsutyesz
szegény Massa... 😊

Ale Alonso! poppe fan club™

így van..

milyen sírás lesz, mikor beül a ferrariba Massa mellé... <#ravasz1>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Kimi akkor lenne megint vb ha piát adnának az elsõ helyért 😄

poppe
8 pont az rengeteg... szerintem <#wink>

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

M@TriX
azt azért nem mondanám, 8 pont azért igazán nem sok, szerintem.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Nem sok ilyen volt eddig hogy hamiltont lerajtolják, biztos nagyon meglepõdött, ezért nem érte utol massát 😊 amíg defektet kapott addig ezen gondolkozott 😄

poppe
pontosan, massa most bukta el...

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

azért Massa nagyot szívott, kíváncsi leszek mennyire viselte meg

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

BaliBoy
Sztem ez pont nem így van. Ilyen kiélezett közdelemben ami most van minden egyes pont számít. Pont a tavalyi év volt ami ezt bebizonyította. Szóval nem, nem a végén kell lóhalálában gyûjtögetni hanem folyamatosan.

Máté94
Hamiltont ejtették.
Annyira bírnám,hogy a legnagyobb megdöbbenésére nem lenne igaza😄
a.carkey
*10bõl 10x ...

A medve nem játék.

a.carkey
És tegnap tárgyaltuk a szerencsét Kimi esetében. Nos ja, idén 1x már szerencsés volt, amikor kiesett a kipufogó. Ott pl. 100ból 10x egy korábbi McLarennél tuti elfüstölt volna és kiesik. 😄

Viszot motort cseréltek nála, ami a végén SZERINTEM tutira ki fog vele cseszni, mármint, hogy nincs free cserelehetõsége.

A medve nem játék.

poppe
attól még alonso nem fog oda menni 😊

bardocz
De Ralf a fél világ szerint egy balfasz volt,Alonsot meg max utálják,és nem azért mert lassú.
a.carkey
Aki ebben a kiélezett mezõnyben bajnok akar lenni, szerintem hülyeség nagyot kockáztatnia a szezon elején, közepén, különösen, hogy az elsõ és a második között 2 pont a különbség az osztoszkodáskor. Addig serényen kell gyûjtögetnie a pontokat. Ahogy Senna, Prost és Piquet is tette korábban. Csak így megy, sõt, néha még így sem (ls. Prost, 1988).

Tavaly is a végén kapcsolt rá.

Ha 10 pont járna az elsõ és 6 a második helyért, mint régen, vagy 15 az elsõ és 11 a második helyért, 6 a harmadik helyért, na akkor azt mondanám, hogy mindent bele, de így??? Minek? Max. széthajtja, mint Massa, aztán semmit sem kap.

A medve nem játék.

5 pontra van, picsafüst távolság

bardocz
Honda jövõre nagy meglepetés lehet.Hátha felnõnek a F1-hez😊
Na látom végre képbe kerültél<#nyes>
Bár a mondat értelmezéssel még akadnak problémák,de talán meg lesz ez is...
De leforditom:egyszerüen arról van szó,hogy kiemelkedõ versenyzõ nincs most a mezõnyben,esetleg Hami,de nála betudom a kezdeti bizonyitási vággyal(ez majd pár éven belül kiderûl) és még Kubi..Alonso pedig már bizonyitott..A többi 6-7 pilóta 1 kaliber..
Az hogy valaki tud menni egy versenyben 6-7 qrva gyors kört,az nem azt jelenti,hogy egy koncentrált elszánt versenyzõ,erre akár Trulli vagy Fisico is képes...
Csupán errõl van szó,nem pedig,hogy valaki is megkérdõjelezné az élversenyzõk tehetségét..
De ez itt többeknél már egy magasabb szint,mert még ennyi év után is összekeverik,"a kitõl mit várunk el és erre hogyan teljesít,a na fikázzuk a sztárokat cimû fejezettel"

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

bardocz
Így történt bíróúr😊
amikor meg ment, és lerohadt az autó, akkor meg azt vágták a fejéhez, biztos nem vigyáz a kocsira, széthajtja, stb... Emlékezzünk a tavaly év eleji találgatásokra

BaliBoy
"...ha tényleg kell majd az eredmény..."

Ezt te sem gondolhatod komolyan. Ha majd kell az eredmény.... az eredmény most kell, mindig kell!

dehogynem <#hehe>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

poppe
kocsi ügyileg hami áll a legjobban sztem... nem lesz ennek jó vége...

a.carkey
...

A medve nem játék.

a.carkey
Szvsz megtanulta, hogy ha nem megy, csak annyit eröltessen, amennyi szükséges, és ha tényleg kell majd az eredmény, akkor a végén megnyomja. Vesztett már vébét, rohadt már le alatta a kocsi, így taktikát váltott.

Most is ugye nem jó helyrõl indult. Leszorították a rajtnál a poros részre, visszesett, stb. Onnan kellett visszajönnie. Beragadt Alonso mögé, elcseszte az elsõ kiállását, mikor Alonsoval egyszerre hívták be (ha még marad kint 1 kört, megelõzi már az elsõnél - "szerintem"). Utána ment mint a meszes. Majdnem össze is jött neki elõzéssel a 3. hely, de aztán Massa elfüstölt, õ meg visszavett.

A végén számolnak el, nem a közepén. Ha esetleg itt õ is elfüstöl, akkor nagyon kevés esélye marad.

Kimi a végén fog belehúzni, mint tavaly tette. Szerintem.

A medve nem játék.

>Nézd, nehéz egy olyan csapatban kiemelkedni, ahol évekik csapatsorrend
>volt, és a csapattárs menedzsere a volt csapatfõnök fia. Erre varrjál
>gombot újonnan érkezõként! 😄

Szalljatok mar le errol a faszsagrol.. Ezek nem Magyarorszagon mukodnek, ahol tobbet szamit a rokonsag, mint a teljesitmeny.. Aki itt nem teljesit, lehet meg oszentsege a papa zabi gyereke is, ugy elkuldik a pokolba, hogy meg az ust allja se fogja meg....

b-type
Egy szóval sem mondom, hogy igazságtalan volt...nálam nagyon is rendben volt hogy Kimi nyerte meg az évet, én is úgy gondolom hogy járt neki még ha ez hülyén is hangzik.
De a henger az henger, hiába Todt fia ezéazé. Kimi-nek erõt kell mutatnia, nem nemtörödömséget..vagy miez néha nála.
Ahoz még fiatal, hogy ne tudjon még adni....Kimi csodaszámbaillõn került ide, piszok kevés versennyel, nemzetközi eredménnyel, 8elemivel..stb Solberg a hullámvölgyek hullámvölgyét járja, de még mindig nagyon akar. Runbinho oreg mint az országút, de a nyilatkozatának elsõ mondatai voltak, hogy még fiatal vagyok, és jobb vagyok mint valaha. Mert maradni akar.
Jó-jó ez a Kimi kép, hogy mindenkit leszarok, a franc se fog izgalomba jönni, de azért a pálya az pálya, ott mindent ki kell tenni azért van. Idõmérõn-versenyen.
Bárkit meg tudok kedvelni, ha látom hogy feszíti az íveket.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

a.carkey
Nézd, nehéz egy olyan csapatban kiemelkedni, ahol évekik csapatsorrend volt, és a csapattárs menedzsere a volt csapatfõnök fia. Erre varrjál gombot újonnan érkezõként! 😄

De ismerve Kimi karakterét, kb. leszarja - különösen az állandó McLarenes kiesések után levont tapasztalatként -, hogy most éppen mi húzza õt vissza: a csapat vagy a média, vagy akár saját maga.

Tavaly mindenki bajnoki címet várt tõle, és amikor nem úgy alakultak a dolgok, akkor belerúgtak, csak mert éppen nem jött ki neki.

1988ban Prostnak több pontja volt, mint Sennának, mégis Senna lett a bajnok. 1982ben Rosberg 1 szóló gyõzelemmel lett bajnok úgy, hogy sokáig abban az évben volt a legtöbb F1es verseny. 1986ban Prostnál Mansell és talán még Piquet is jobb volt. Szóval igazságtalan az élet, de ezt kell szeretni. 😊

A medve nem játék.

BaliBoy
DTM-ben nyomja.

poppe
ralf most merre tekeri a kormányt?

MaSzKa
biztos ment a le az ára mert nem versenyképes csapatnál van

Ralf is így szívta meg

a Toyota jól fizetett neki és a kutyának se kellett utána
igaz nem is igen teljesített

poppe
alonsot olcsón megkapni?

poppe
tömegkarambol az elsõ kanyarban 😄

BaliBoy
<#eljen>

MaSzKa
az se mindeggy milyen idõ 😄
és milyen kedv

b-type
Igen ez valszeg így is lehetett. De a versenyzõ nem robot.
Jó tény hogy a HunRing-n elõzni, és Alonso-t elõzni nem egy ujjgyakorlat.
Sztem sokaknak az a gond, hogy Kimi nem emelkedik ki..egyszerûen nem emelkedik ki. Pedig sok rajongója erre számított, ..és mivel önerõbõl nem lehengerlõ, ezért többen arra kényszerûlnek, hogy más versenyzõk (Massa-Hamilton) bukásáért szurkoljanak/örüljenek.

Amennyiben Kimi minden versenyen 4-5 tizeddel gyorsabb lenne mint Massa, és egyértelmûen hengerelne akkor nem kellene védeni.
A tavalyi címhez sztem is kellett a szerencse...elég az megnézni, hogy milyen esélyt adtak neki az utolsó két futam elõtt, amikor 17 pontos lemaradásban volt Hamilton-hoz, és 13 pontos lemaradásban volt
Alonso-hoz képest...nagyon kis esély volt arra, hogy úgy játszanak össze a dolgok, hogy Kimi VB legyen.
de az lett.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

az se mindegy melyik pálya 😄 olyan pálya kéne amelyiken mind jól megy.

MaSzKa
ez nem így van sztem

mert mi lenne ha Kimi HAmilton Vettel Massa Kubica Alonso ugyanolyan kocsiba lenne

akkor lennék kicáncsi mi lenne

Istencsászár
Ez azért tulzás. Ütõképes kocsival õ is harcba lenne a Vb címért ahogy Hamilton, Kimi, Massa, és még talán Kubica is.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES