FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MaSzKa
BMW 😄

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Minstrel
Melyikõtök volt?<#idiota>

http://topgearhungary.blogspot.com/

Mielõtt orraesnél attól a rengeteg észtõl amivel meglettél áldva,még mindig csak tapiskolsz...
Mivel te még "friss" vagy itt,igy nem tudhatod,hogy Sumi óta nincs kedvencem..amit elmondhatok esetleg az az,hogy Massanak drukkolok,de neki is elsõsorban azért,mert nem esett térdre a nagy "STAR" érkezésétõl és nem adta meg magát,SÕT! rendre pofozza is...
Ami pedig Hamit illeti..nos ha finom jelzõt kell keresnem rá.hát egyszerüen csak rühellem,Alonso..õ is messze azoktól,akiket még kicsit is kedvelnék..
Kubica már egy más tészta,de még mindig inkább Vettel...
Nos ennyit rólam és mielõtt dobálózól a szépen megfogalmazott nagy szavakkal,vissza kellene térned az alap témánkhoz,miszerint értelmezni az általam leírtakat..
De én mint egyszerû kis alulmüvelt,annyival tudok ebben segiteni..
Nálam (és biztos nem vagyok vele egyedül)az tartozik kiemelkedõ pilotának,aki csapattól,autotól függetlenül fényévekre jár a csapattársától és versenyrõl versenyre kimagasló teljesitményt nyujt..
Ezzel én természetesen nem vonom kétségbe a jelenlegi mezõnyben versenyzõk zsenialitását,csak arra reagáltam,akik folyton magyarázzák,most Kimi mekkora ász volt,de most csak azért nem birt el Massaval..mert azé..
És itt jön a lényeg!! van jelenleg 8-10 hasonló kvalitásu nagyon jó versenyzõ,DE NINCS ZSENI A ZSENIK KÖZÖTT!! ez az amit igyekszem magyarázni és ami ellen te rugkapálsz mit egy kisgyerek,pedig ez igy van,még ha ezen a fórumon egyedül is vagyok ezen véleményemmel...
És ha kicsit is ismered a F1 történelmét,akkor fejben könnyedén végiglapozhatod,mirõl is beszélek...

"2"
Az pedig hogy ki ült már 4kereküben a homokozó óta érdekes felvetés,igaz nem várt megjegyzés volt valakitõl..
De akkor én azzal cifráznám,ki ült,vagy ül jelenleg is ilyen-olyan versenytechnikában,mert beszélgethetünk errõl is.....

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

rakj be mindegyik csapatról 😊

zsutyesz
nincs többség, mert 2 ember kért képeket (+ Super Aguri <#vigyor2>), 2 ellenezte. 😊

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

poppe
kettem is írtatok, akkor már ti vagytok a többség... na jó, több képet nem teszek, kivéve ha valaki ír h kéne, mert esetleg nincs ideje átnyálazni az egész netet minõségi képekért 😊 linkeket se kérünk cikkekrõl, mert azt is bárki megtalálhatja ha kicsit jobban utána néz
3 hétig ne is legyen komment, az a biztos

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

Mersant
kivetelesen igaza van istencsaszarnak, nem hianyzik ez a temerdek kep, barki megnezheti az eredeti oldalon aki kivancsi ra...😉

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

poppe
sajna csak 10 képet lehet beszúrni egy kommentbe 😊
gördítsd le az egymás fikázásához, ha arra vagy kiváncsi

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

Istencsászár
muszáj 30 képet berakni? mindenki letudja tölteni ezeket... persze nincs gond vele szépek, pár jobb kép még jól is jöhet, de ilyen véget nem érõ sorozatokat ahol egy autó van 6szor feleseleges szvsz...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

poppe
olyan csapat még van, a super agurit hagyjuk 😄

kifli
Ferrari!!!!!!!
SrAta
Super Aguri légyszíves😄

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

poppe
no amíg nincs jelentkezõ:

bardocz
Õ mindenkinél jobban alkalmazkodik mindenhez,csak sajna színvak<#hehe>
poppe

zsutyesz
Renault, légyszíves. 😊

poppe
van mindegyik csapatról, melyikrõl kértek képeket? <#wink>

Legalább jelen van! Nem mintha nem lenne "mindig" a Ferrarinál...
desigo
összesen egy tesztre
ezám a nagy visszatérés <#zavart2>
http://www.f1-live.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=3043&Itemid=1

Schumi visszatér
annyit tippelnék, hogy Hamilton jobban alkalmazkodhat Massánál, Kimi viszont kérdõjel

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

gercse
<#eljen>
Jó kis pálya lesz, kiváncsi vagyok ki hogyan alkalmazkodik majd hozzá (ill. milyen hamar)

Ja, és ha esetleg valaki szeretne valamit tudni Valenciáról.

Nem mondom, hogy átfogó lett, de alapozásnak talán megteszi.

www.gamedroid.hu

a.carkey
Figyelj, tök mindegy. Hamilton a verseny elõtt iszonyatosan magabiztos volt. Az idõmérõ után Massa is. Kovalainennél azt lehetett hallani, hogy talán itt megszerzi élete elsõ gyõzelmét. A két magabiztos koppant, Kova nyert.

Tök egyforma autókban én is kiváncsi lennék, hogy ki mit tud, de én még nem láttam két tök egyforma F1es autót.

A medve nem játék.

Aha, értem. Bár egy kicsit fogyatékos vagyok, nyilvánvalóan azért nem fogok egyetérteni veled...

Ezzel tehát kijelented, hogy pl. Raikkonen nem kiemelkedõ versenyzõ. Vagy pl. Massa sem az. Csak Hamilton, csak Alonso, csak Kubica... - Vagyis az kiemelkedõ, akit te kedvelsz, és annak mondasz otthonról. 😄

Szóval adott egy Hamilton, Alonso, Kubica trió, akik bizony kiemelkedõ versenyzõk, a többiek viszont alattuk egy kategória all in one. Ez szép volt. Kár, hogy ez sosem látszik meg a mezõnyön. Kár, hogy a kiemelkedõ versenyzõdet egy kiemelkedõ autóban a rajtnál szarrá alázta egy nem kiemelkedõ versenyzõ. Emlékszel még?

De bizonyára jön az érvelés, hogy nem volt elég jó a meki, és az autó gyõzte le Hamiltont, nem Massa. (De akkor hogy is volt az idõmérõkön és az edzéseken?) Hol van Hamiltontól legalább egy kiemelkedõ köridõ? Olyan, amilyet sorban futott meg a nem kiemlkedõ Kimi a verseny utolsó harmadában?

Enyhén szólva szubjektív amiket írsz, és mint minden túlerõsített szubjektivítás, ez is ostobaság.

És egy tipp: Nálam nem sokra mész ezekkel a "szövegértelmezéses" dumákkal. Tisztában vagyok az értelmi képességeimmel, mondhatni, igen magabiztos vagyok ez ügyben. Ergo leszel szives nem szinten alul fórumozni, máskülönben kénytelen leszek melléd bukni a szarba, hogy tudjunk beszélgetni...

www.gamedroid.hu

MaSzKa
ok rendben 😄DDDDDD

kár hogy csak F1-re izzítom be a tuneremet 😄

Minstrel
esténként a tv2-ön rendez katasztrófákat, nézd ott <#gonosz1>

http://topgearhungary.blogspot.com/

MaSzKa
párat biztosan érdekel 😄

bardocz
Ki a faszt érdekel az a rusnyaarcú guminõ?<#wow3>
MaSzKa
ja hol van Dugnika??????????

Nem csak erre gondoltam. Régebb óta ûzi ezt a játékot.

Mit ér az élet, ha nem te uralod? Az élet olyan játék ahol ha meghalsz, nem kezdheted újra:(

passatgt
az csak szöveg

Kit--Kat
porosabb íven?!

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

a.carkey
Dugnika kimarad a pályarajz mellõl?

Mi ez a változás a Rajna mentén?

Keksz nyet? 😄

A medve nem játék.

passatgt
toyota legszebb😊

zsutyesz
BMW nem volt kiállítva... :S

N o N a m e
semmi, csak mondom 😊
BaliBoy
Én enm is aggódtam. <#wink>

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

lac coo
Semmi..Valszeg bannolnak, ha tudsz új IP-t szerezni ( pl ADSL..) akkor újból reggelsz más néven ....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

BaliBoy
Egyébként nincs is benne a szabályzatában ilyen. (legalábbis én nem látok rá utalást)

lac coo
Én is ezt mondom: ha nem megy kár erõltetni 😛PPP

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

BaliBoy
Igen.

NoName: Jaj most mi lesz. 😄
(amúgy is volt már 1x-2x linkelve)

ez fasza, nézzétek meg 😄

N o N a m e
ezekszerint nem olvastad a szabályzatot (rules): nem szabad külsõ fórumon, chaten reklámozni az oldalt!
aha, és ide regelni kell?

BaliBoy
De, csak el kell fogadni a biztonsági tanusítványt amit az oldal felkínál.

nem jön be az oldal!

Istencsászár
onnan

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

BaliBoy

Firerock
onboard futam?azt honnan szülted?😊

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"