FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mivel te még "friss" vagy itt,igy nem tudhatod,hogy Sumi óta nincs kedvencem..amit elmondhatok esetleg az az,hogy Massanak drukkolok,de neki is elsõsorban azért,mert nem esett térdre a nagy "STAR" érkezésétõl és nem adta meg magát,SÕT! rendre pofozza is...
Ami pedig Hamit illeti..nos ha finom jelzõt kell keresnem rá.hát egyszerüen csak rühellem,Alonso..õ is messze azoktól,akiket még kicsit is kedvelnék..
Kubica már egy más tészta,de még mindig inkább Vettel...
Nos ennyit rólam és mielõtt dobálózól a szépen megfogalmazott nagy szavakkal,vissza kellene térned az alap témánkhoz,miszerint értelmezni az általam leírtakat..
De én mint egyszerû kis alulmüvelt,annyival tudok ebben segiteni..
Nálam (és biztos nem vagyok vele egyedül)az tartozik kiemelkedõ pilotának,aki csapattól,autotól függetlenül fényévekre jár a csapattársától és versenyrõl versenyre kimagasló teljesitményt nyujt..
Ezzel én természetesen nem vonom kétségbe a jelenlegi mezõnyben versenyzõk zsenialitását,csak arra reagáltam,akik folyton magyarázzák,most Kimi mekkora ász volt,de most csak azért nem birt el Massaval..mert azé..
És itt jön a lényeg!! van jelenleg 8-10 hasonló kvalitásu nagyon jó versenyzõ,DE NINCS ZSENI A ZSENIK KÖZÖTT!! ez az amit igyekszem magyarázni és ami ellen te rugkapálsz mit egy kisgyerek,pedig ez igy van,még ha ezen a fórumon egyedül is vagyok ezen véleményemmel...
És ha kicsit is ismered a F1 történelmét,akkor fejben könnyedén végiglapozhatod,mirõl is beszélek...
"2"
Az pedig hogy ki ült már 4kereküben a homokozó óta érdekes felvetés,igaz nem várt megjegyzés volt valakitõl..
De akkor én azzal cifráznám,ki ült,vagy ül jelenleg is ilyen-olyan versenytechnikában,mert beszélgethetünk errõl is.....
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Ale Alonso! poppe fan club™
3 hétig ne is legyen komment, az a biztos
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
gördítsd le az egymás fikázásához, ha arra vagy kiváncsi
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Schumi visszatér
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Jó kis pálya lesz, kiváncsi vagyok ki hogyan alkalmazkodik majd hozzá (ill. milyen hamar)
Nem mondom, hogy átfogó lett, de alapozásnak talán megteszi.
www.gamedroid.hu
Tök egyforma autókban én is kiváncsi lennék, hogy ki mit tud, de én még nem láttam két tök egyforma F1es autót.
A medve nem játék.
Ezzel tehát kijelented, hogy pl. Raikkonen nem kiemelkedõ versenyzõ. Vagy pl. Massa sem az. Csak Hamilton, csak Alonso, csak Kubica... - Vagyis az kiemelkedõ, akit te kedvelsz, és annak mondasz otthonról. 😄
Szóval adott egy Hamilton, Alonso, Kubica trió, akik bizony kiemelkedõ versenyzõk, a többiek viszont alattuk egy kategória all in one. Ez szép volt. Kár, hogy ez sosem látszik meg a mezõnyön. Kár, hogy a kiemelkedõ versenyzõdet egy kiemelkedõ autóban a rajtnál szarrá alázta egy nem kiemelkedõ versenyzõ. Emlékszel még?
De bizonyára jön az érvelés, hogy nem volt elég jó a meki, és az autó gyõzte le Hamiltont, nem Massa. (De akkor hogy is volt az idõmérõkön és az edzéseken?) Hol van Hamiltontól legalább egy kiemelkedõ köridõ? Olyan, amilyet sorban futott meg a nem kiemlkedõ Kimi a verseny utolsó harmadában?
Enyhén szólva szubjektív amiket írsz, és mint minden túlerõsített szubjektivítás, ez is ostobaság.
És egy tipp: Nálam nem sokra mész ezekkel a "szövegértelmezéses" dumákkal. Tisztában vagyok az értelmi képességeimmel, mondhatni, igen magabiztos vagyok ez ügyben. Ergo leszel szives nem szinten alul fórumozni, máskülönben kénytelen leszek melléd bukni a szarba, hogy tudjunk beszélgetni...
www.gamedroid.hu
kár hogy csak F1-re izzítom be a tuneremet 😄
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
http://topgearhungary.blogspot.com/
Mit ér az élet, ha nem te uralod? Az élet olyan játék ahol ha meghalsz, nem kezdheted újra:(
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Mi ez a változás a Rajna mentén?
Keksz nyet? 😄
A medve nem játék.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
NoName: Jaj most mi lesz. 😄
(amúgy is volt már 1x-2x linkelve)
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Racing Underground