182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
meg pára középen is lesznek
.
-
-
lesz 4-5 csapat hátul a többi elől tehát ketté lesz osztva a mezőny...lehetne külön pontozás is komolyan :D. -
jó évadnak ígérkezik, tehetséges(nek tűnő) újoncok és (vén)öreg motorosok csapnak össze, kíváncsian várom az első menetet... -
WNW #91706 Nem megy ez neked.. Az orosz versenyzo miatt Putyin szolt a kamarasnak, hogy kene nemi penzmag a srac moge.. At egyik kis fiokban leltek nemi rubelt, az atkerult a Ladahoz, a Lada ugyan veszteseges, de azert nemi kis sappal a penz eljutott az anyaceg (lasd. Renault) F1-es csapatahoz, es egy logo lett belole a kocsi oldalan... Olajjal festettek ra....
-
Ez kb olyan "támogatás" lehet h a Renault nem akart a Ladába X összegnél többet tolni, mert a franciák már lázadtak h mi az h a francia állam tolja egy francia cégbe a pénzt miközben a cég meg tolja egy külföldibe.
Ezért aztán felajánlották a Ladának h pénz helyett mi lenne ha reklámot adnánk igyé'
-
A Hispania is bemutatkozott -
G_ArchAngel #91703
-
ja a campos -
Hispania Racing ez wtf? -
ja, mé, csak pesti rendelhet ilyet? :D amúgy még nem tudtam rendelni, me tanulok és nincs munkám :D, őseim meg nem akarnak adni rá lóvét :DD. csak normál méretűt ettem eddig. -
sry átsiklottam felette :/ -
Vótmá -
-
ebédre xxl pizza? fasza, pesti vagy?:D -
Már alig várom
-
én meg bevágnék1xxl-es pizzát :D. -
én inkább a kávémat iszom meg :). -
Már csak 9 nap!!!!444
Szombaton számoljunk vissza 15 perctől:P -
én már várom nagyon az első versenyt, meg a többit is utána 
.
-
Bakker azon vitáztok amihez igazából semmi közötök xDDD. Mennyire vicces itt mindenki. Ezért nyírnám ki a bulvárt és a médiát mindenhonnan...a szart kavarják és utána idióta emberek okoskodnak ... -
simán 
. persze azért, mert egy ilyen, rögtön a többit is ilyennek kell minősíteni? hülyeség.
-
végülis, csak eltaláltad :) -
madmanic #91687 úúbazzmivanitt... -
Srácok tekerjünk vissza a 2évvel ezelőtti kommentekhez, olvassuk el őket ujra; nem kell megint beírni ugyanazt mindjárt itt a szezonnyitó fókuszáljunk arra inkább -
Beszéltél velük? :o -
emellett attól, hogy ez a Nigel Stepney csíra ilyen, a többi Ferrari alkalmazott korrekt és rendes. -
Laceee #91683 A végén még kiderül, hogy a Ferrari direkt adta oda a terveket, hogy utána lebuktassa őket, és kizárassa a Mclarent az F1-ből, csak ez nemjött össze. -
WNW #91682 Azaz nem szoltak a Ferrarinak, hanem szivesen lattak a tolvajt, megvendegeltek, jo szavakkal illettek, aztan amit ajandekba hozott lopott cuccot, szepen felhasznaltak... Igazan gerinces viselkedes, meg rosszabb mint az egyszeri tolvaj...
-
G_ArchAngel #91681 Nem vedem, ugyanolyan tolvajok, hazudos, gerinctelen banda, mint a Ferrari, de nem loptak semmit, csak felhasznaltak amit egy Ferrari-mernok (Nigel Stepney) eljuttatott hozzajuk. -
Laceee #91680 Már emlékszem, szinte magam előtt látom, hogy tiltakoztak a mekinél..., szemét FIA meg megbüntette őket, pedig ártatlanok voltak
, feleslegesen véditek a mekit, egyik kutya másik eb,
-
G_ArchAngel #91679 Talan ha nem csak a cikkek cimet olvasnad el es kovetted volna a kozelmult esemenyeit, akkor sikerult volna feldolgoznod azt az informaciot, hogy a Ferrari egyik embere vitte el a terveket anno.
Bar ugye ez eleg osszetett ugy volt - a szobanovenyek es a taskaradiok nem tudtak ertelmezni a reszleteket. -
tudom. de az ellenségem ellensége a barátom alapon a kivárós taktika ugyanúgy működik... -
Laceee #91677 De annak meg semmi köze a Ferrarihoz -
akkor redbull bazmeg -
maradjatok má bassza meg. ne civakodjatok :P. -
Laceee #91674 Hogy jött ide a Torro Rosso ? -
egyből vérpistizel, mit vártál köcsög?
egyértelmű, hogy a ferrari azért nem támadja már a mclarent, mivel a toro rosso meg a ferrari egy alom, minek támadják ketten? ha az FIA igazat ad a toro rossonak, ugyanugy elerik amit akarnak, és közben megvedik magukat az esetleges leegestol, ha meg sem szabalytalan a mclaren... -
de gondolom ez hitelesebb oldal már..
-
ja..