FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zsutyesz
szerintem is lezárhatnánk már ezt a témát. <#guluszem1>

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

desigo
azért jó,hogy a képberakásból is csak vita van <#wow3>
b-type
OFF:
Jó veszek, végül is sokkal egyszerûbb nekem kiadni a pénzt mint neked linkelni beillsztés helyett.
(Azt meg tudhatnád hogy 1 évet turistavízummal nem lehet kint lenni, tehát ez nem pénzkérdése)
Az egymásrafigyelés mennyire megy ebben az országban...többek között ezért is jó innen kicsit elmenni.
ON:

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

MaSzKa
ja, mert hogy te ú zélandra mész és nem tudsz netezni normálisan biciklizés közbe
és ezért a 400kb-os képek tehetõk felelõssé

nem semmi ez kéremszépen 😄

annyi pénzed ven vegyél 1 normális netet

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Solten
Az alapvetõ netikettel sincsenek tisztában.. Sötét banda... <#vigyor>

Saor Alba

b-type
Akkor találjad már érdekesnek meg lolozzál, én befejeztem...eleve leégne a bõr a képemrõl amikor egy ilyen profi fejléc alá berakok egy 400kb-s képet...
De igazad van szarjál csak le...én egy évre megyek bringázni új zélandra, ..majd nem járok ide, vagy telepítek lefedettséget..nehogy véletlenül linkelned kelljen a 400kb-s képeidet.
Én befejeztem.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

king13
A leintés elõtt motorhiba áldozatául esõ brazil kiemelte: csapata két gyengébb futam után a Hungaroringen ismét fel tudta venni a versenyt a McLarennel, és az összetettben is csak 8 pont a hátránya Lewis Hamilton mögött.

"Egy kézen meg lehetne számolni, hány körben volt Lewis gyorsabb nálam" - jelentette ki Massa a Ferrari honlapjának adott nyilatkozatában.

"Akkor is nyugodt maradhatok, ha a tabellára nézek, hiszen legalább Lewis nem nyert, igaz, akkor sem dobhatunk el így pontokat. Most tízet vesztettünk, de pozitívum, hogy megmutattuk, erõsek vagyunk. A csapat az egész hétvégén nagyszerû munkát végzett, mind a stratégia terén, mind azzal, hogy megoldotta az Angliában és Németországban jelentkezõ problémákat."

Azért ha így olvasod kicsit mindjárt más a dolog...fél mondatokat bármilyen interjúból ki lehet emelni úgy, hogy sárdobálásnak tûnjön.

őőő

biztos boldogabb a lelkük 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Skynet85
"Egy kézen meg lehetne számolni, hány körben volt Lewis gyorsabb nálam" - jelentette ki Massa a Ferrari honlapjának adott nyilatkozatában.

Akkor is nyugodt maradhatok, ha a tabellára nézek, hiszen legalább Lewis nem nyert,

Jóak ezek a sárdobálások az, hogy itt forumon lassan megölitek egymást már meg sem lepödök, de hogy képtelen lenyilatkozni vmit úgy egy pilota hogy a riválist nem szidja vagy ne utaljon annak pehjére...

Persze oké, hogy belül mit érez, de nem biztos hogy ezt kifelé is tolmácsolni kell, ezek után a nyilatkozatok után midíg felemás szájizzel állok fel a gép elõl, mert nem az számít,hogy én csináltam(kivétel ha jól csináltam mert akkor párszor elnyomom, hogy én voltam/vagyok a király) hanem hogy mit rontott a másik...

De pesze ez nem Massanak van címezve, sok ilyen megnyilvánulás van talán Kimi nem szokott csak magáról és a tényekrõl valamint a lehetõségekrõl beszélni, meg pár kevésbé refrektor fényben uszó pilota... persze szvsz...

zsutyesz
http://www.a5.hu/cikkek/53/27676.shtml

akkor megéri kicsit szerkesztgetni õket

más
Massa úgy érzi, a Ferrari kimászott a gödörbõl

Furcsa pont tõle hallani ezt 😄

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

poppe
inkább képek, mint az offolás...

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

legalabb a kepek ertelmesebbek, mint a kommentek - mobilrol netezek lassan egy honapja es semmi baj nincs vele, 3G-n teljesen hasznalhato sebesseggel tolt az oldal...

http://gaborszantai.co.uk/

szóval kuss, és tömjük képekkel a topicot, oké

van egy ésszerû határ, amit te rendszeresen átlépsz

zsutyesz
ezzel egyet kell, hogy értsek 😊
Az F1-rõl már rég nem írtatok semmit...

poppe
lol, hát a képeknek több köze volt az f1-hez mint az utóbbi nem is tudom hány hsz-nek...

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

1 megás nettel..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

MaSzKa
én is csóringer vok 😞

MaSzKa
és ezt ki találta ki?

elég régóta vannak képek az sg-n

pont ezért jobb, mint a zöbbi

akkor rakd b+... legyen igazad <#mf2>

ne is törõdj a sok csóringerrel... <#szomoru1>

Van ám a neten ötmillió galéria, ahová feltöltöd az egyébként mindenki által könnyen beszerezhetõ képeket és a galéria linkjét rakod be ide.

Máskülönben csak spammolsz és ezzel idegesíted a többieket. Kábé vírus-mentalitás, amit levágsz.

www.gamedroid.hu

MaSzKa
sztem itt is elfér simán

Istencsászár
Nyisson valaki egy F1 képes topikot és oda jöhetnek a képsorozatok... és minden bódog lesz. 😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

MaSzKa
a Prohardveren ott kevés a kép

"el lehet menni, és itt lehet minket hagyni" by Gyurcsányeee

többet fejlödtünk mint 4 éve 😄

de baszki ez fórum nem galéria

ha vár valamire közben miért ne?

MaSzKa
én is érdekesnek találom 😄 nyaralás közbe netezni lol kat. 😄

amúgy eljutottunk arra a szintre, hogy a gyors net megfizethetõ 1 átlag embernek és Mon elérhetõ szinte mindenhol

aki vacak netet vett ráadásul drágán, az itt húzza a rövidebbet, nem látja a szép csajos képeket 😞

az állítsa a képek letiltását be a böngészõbe

BaliBoy
bringa túra közben netezni... <#wow3><#vigyor2>

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

az átlagember tudása is sokat fejlõdött 100 év alatt, azzal haladj...

M@TriX
neked sem ártana (el)haladni...

(aki másra nincs tekintettel, arról meg van a véleményem, nem mindneki száguldozhat széles sávon...)

nem kép ellenes vagyok, mert jöhetnek, de ésszel, pl az utolsó pakkban is mint írták a startról van szinte ugyan olyan 4 kép. Minek?

Kicsit gondolkozni kellene és tekintettel leni másokra. Ez fórum, nem galéria, gondolni kell, pl a mobilos netezõkre is...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

b-type
Maszka te ne magyarázzál, mert mint kiderült te raktad be a 400kb-s csajos képeket.
én spec nemsokára lelépek csavarogni a ki tudja milyen lefedettségû helyekre bringázni, és akkor már ne is nézzek be ide??!
Mindezt azért mert te lusta vagy 400kb-ból legalább 100-t csinálni?
Le is tíltottam a rákba a képeidet, de majdnem kilõtem a böngészõmet annyra belassult. Gondolkozz már...

MaSzKa
hát szerencsére fejlödött a net a modemes kapcsolat óta 😄

haladni kell a korral ennyit tudok mondani

nekem jobb így ha egybõl látom a jó minõségû képeket
a tuningautós topicba nézz be

b-type
hát bazze hogy inkább máshol csinálnál valami mást vz <#gonosz3>
De ha már mindenképen képeskönyvet akarsz, akkor legalább vennéd a fáradságot és szerkesztenéd õket, vagy legalább a közel 400kb-s csajos képeket linkelted volna.
a pecs ki van hogy másra nem tudsz gondolni, és spec nem az otthoni elérésemrõl netezek és vagy 10 percet raboltál el az idõmbõl ezzel a hülyeséggel.

MaSzKa
torrentz.com
talán F1 wall

littleNorbi
Nem tudjátok véletlenül, hogy honnan lehet letölteni F1-es háttérképeket?

Látom, menthetetlenül fogyatékos vagy, így tényleg nem érdemes idõt pazarolnom rád.

www.gamedroid.hu

don't feed the troll pliz...

A veled kapcsolatos stilusomat,magadnak köszönd...
Nem azzal van a probléma,hogy írkálod hosszasan a saját állitásod,hanem azzal,hogy azt hiszed az úgy is van..
Attól hogy a futrinka utcában lesik minden szavad,attól itt még megesznek keresztbe-hosszába...
Hogy mennyire fogalmad sincs az egészrõl, mi sem bizonyitja jobban,mint azon állitásod,miszerint szted külömbségek vannak az élpilóták között,pedig valójában messze nem..
Azonos kocsikban századra egyformák,csak a stilusuk más,de a végeredmény ugyan az..
Azt aláírom,mind1iküknek vannak jó és rossz napjai,na meg koncentrációs problémái..
Az meg aztán végképp távol van tõlem,hogy gyözködjelek,ez szimplán a véleményem,amit igyekeztem tényekkel érvelni,te viszont beszélsz össze-vissza és sztem,már magad sem tudod mit is akarsz közölni..
Részemrõl ennyi voltál,ezt a témát veled le is zártammmmm

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

MaSzKa
én örülök a képeknek

4Mbit

poppe
csak 10 megabit, tetûlassú nekem is 😄

Istencsászár
Tényleg nem akarok akadékoskodni de a rajtról minek 5 szinte egyforma kép? lehet neked 100 mbiten jön a neted de nekem 1 perc mire az összes képet betölti és tudom olvasni normálisan a fórumot -.-

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

desigo
alsó kép jó lett
alkesz banda 😊
SrAta
Naa rakj be a super aguriról vagy a Toro rossoról képet😄

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

Látom, a stílusodon képtelen vagy változtatni, mintha valami kisebbrendûségi érzés sarkallana az ilyen lekezelõ modorra.

Aha, szóval ha Sumi már nincs, akkor mindenki más egyforma és nem kiemelkedõ, kivéve az utált Hamiltont, aki kemény másfél éve van a sportágban, ebbõl egy évet csalásokkal összehozott autóban ült, és Massát, akinek olyan szarvas hibái szoktak lenni, melyek okán enyhén szólva is mulatságos lenne kiemelkedõként említeni - fõleg, ha épp Sumi a mérce.

Abban egyetértek, hogy a mezõnyben most tényleg nincs zseni. Ez egyértelmü, az utolsõ ilyen arc valóban Sumi volt. De mondok valamit: Már nem is lesz. A F-1 már nem a régi, az új PR-kívánalmak, az összérdek sem engedi meg, hogy egy zseni érkezzen be ide.

De majdnem mindenkit - legalábbis a jelenlegi élmezõnyt - egy-két kivételtõl, kiket nehezen alátámasztható indok alapján mondasz kiemelkedõnek -, egy kalap alá venni...

Raikkonen vs Massa vitába most nem bonyoldónék bele - utalsz rá, hogy Massában szerinted több van -, mert teljesen felesleges egymást eredménytelenül gyõzködni.

Én nem gondolom úgy, hogy minden élvonalbeli versenyzõ - Kubi, Hami és Massa fényességes kivételvel - egyforma kvalítású lenne. Ilyen ugyanis nincs. Nem léteznek egyforma adottságú tehetségek. Mindig vagy jobb, vagy rosszabb egyik a másiknál. Hol kicsivel, hol sokkal. Ennélfogva amit te álítasz, azt én szintiszta baromságnak gondolom és ez a véleményem nem nagyon fog változni 562 levélváltás után sem.

www.gamedroid.hu

poppe
még egy utolsó pakkot csak kibírtok 😊

zsutyesz
én kíváncsi voltam, és kösz! 😊

poppe
nekem nem egyszerûbb, nekem megvan mind! nektek lett volna egyszerûbb, de hát senki nem kíváncsi rá, aki meg igen, az keresse meg magának 😊

poppe
vótmá, te vakegér 😄

MaSzKa
amúgy egyszerûbb neked is ha rapidshare.de-re felnyomatod és ide linkeled rar-ba