182274
  • matyi0323
    Hali.
    Nektek hogy tetszenek ezek az új kocsik?:D
    Nekem nem túlzottan, sőt....
    A ferrari elég furcsa. ( szerintem igen ronda :/ :D )
  • WNW
    4 kor utan kopik a kemeny gumi...?! Lesz eleg sett a verseny vegeig, vagy mindenki felnin fog beerni..?:))
  • tmp
    Apád vagy anyád volt nigger hogy így utálod a feketéket?
  • barmi
    Teszek még néhányat a mai szabadedzésről :

Forrás: A5.hu
  • attila46
    Hajós .....azért mert valaki tud F1 autó vezetni és netán a bőr szine nem olyan mint a tied.....lehet szeretni és lehet gyülölni...igaz??
    Gondolj bele..a személyes sárdobálás elrontja az egész fórumot...!!!
  • Peppus
    Kedves vagy,hogy nem embernek tekinted, hanem istennek.. :D
  • Máté94
    Ha ezt mondod akkor nem fog kiesni.:DDD
    De úgy is az lesz!:P
  • Totti5
    Nagyon féltek tőle:DDDDDDDDDDDD
  • gergobaby
    Nekem mindegy a sorrend, csak a Hamilton ne legyen már első.. Essen ki a francba... Legyen ember az első...
  • tmp
    McLarenről nincs képed?
  • WNW
    Azert marha egy takolmanyok ezek a kocsik formara, ha igy vegegnezzuk oket.. Letort orrok, uszonyok, kituremkedesek, meg egyebek... Hihetetlen miket ki nem talalnak..
  • Dietrich
    remélem is és akkor Alonso nyer ;)
  • Ulvar
    Az utolsó kép jól mutatja hogy ki mely régióban fog helyezkedni az évben! Pontosan így fognak szerepelni a csapatok!
  • barmi

F1 - 2010 Bahreini GP, péntek

Forrás: A5.hu
  • WNW
    [URL=http://www.a5.hu/cikkek/2/39219.shtml]Kullogunk, de inkabb "tele" tankkal tesztelunk.. (Ferrari) :)[/URL]
  • Firerock
    ezek az edzés eredméynek semmit nem mutatnak
    nézzük csak meg a tavalyi edzés és verseny eredményeket:

Ausztrália-Melbourne

Top 10 Practice 2

1 Nico Rosberg
    2 Rubens Barrichello
    3 Jarno Trulli
    4 Mark Webber
    5 Jenson Button
    6 Timo Glock
    7 Kazuki Nakajima
    8 Sebastian Vettel
    9 Adrian Sutil Force
    10 Felipe Massa

Top 10 Race

1 Jenson Button
    2 Rubens Barrichello
    3 Jarno Trulli
    4 Timo Glock
    5 Fernando Alonso
    6 Nico Rosberg
    7 Sebastien Buemi
    8 Sebastien Bourdais
    9 Adrian Sutil
    10 Nick Heidfeld
  • Gabor_(HSF)
    Őt nem tolják,csak daruval emelik vissza..
    ŰTŐS az ovi megen
  • Jacek
    azert van fem be epitve bazze!!! mert miutan folmondtak a szerzodest nem csinaltak tovabb az autot amikor ujra indult gyorsan kellett valami!!!
  • Dietrich
    egyen kasztninál nem kényszerülnek versenyre ha már elnyerték a tendert..nekik ez a jó megoldás nem a F1..
    szélcsatornájuk sem volt 2001-ben mig a reynardnak igen ezért aztán a CART betíltotta a kasztni fejlesztést.. :p
    ha fémet épitenek be manapság a F1-ben a kasztniba lehet azóta sincs szélcsatornájuk ;)
  • bardocz
    Csak ezeknek lesz pénze fejleszteni :\
  • Dietrich
    Rosberg: I am very sorry that happened today. My contract is very important for me.

:DDD
  • WNW
    Psszt.. A mai helyezesek nem sokat jelentenek.. A Ferrarisok eleg hosszu etapokat mentek, Alonso meg csatakat is vivogatott uldozessel, elozessel.. Holnap delelott, meg az idomero... Akkor mar tudni fogjuk, hogy 1-2 koron ki a leggyorsabb.. A versenyen meg azt fogjuk megtudni, versenytavon ki a leggyorsabb..
  • Legend Killer
    .
  • pzoli00
    Az "ezüst nyilak" gyorsabbak mint a "fekete lovak" és erőfölényben is vannak 4 vs 2 [#taps. De ez a "BMW Sauber Ferrari" név ez üt mindent!
  • Norbi1990
    Az mindegy, hogy szerzett-e pontot, de akkor se lehetett volna visszarakni.
  • Totti5
    Mert neki ment a motorja... amúgy kár ezen lovagolni, semmi előnye nem lett belőle mert nem szerzett pontot.
  • Norbi1990
    De visszarakták őt is még 2007-ben asszem, az esős Nürburgringi versenyen amikor majdnem a mezőny fele kicsúszott az első kanyarba :D
    Na ott a kavicságyba vagy 4-5 autó bent ragadt Hamival együtt, de őt visszarakták daruval a pályára o_O
  • Freedom88
    2007 Nürn....Hamiltont géppel tették vissza a pályára. Úgylátszik ez már felejtős.
  • Nightt
    Ja es nem mind1, h kozepesen vagy nagyon kopott gumival kell versenyezni, a kulonbseg sok tized lehet!
  • gyepesjoint
    jah,mert sajnos őt nem tolják VISSZA pályára a pályabírók mint a fritz-et
  • Norbi1990
    De nem muszáj nekik a leggyorsabbnak lenniük, mivel a versenyen a puhább gumi sokkal tovább kibírja így lehet,hogy a puha gumikat többször rakják fel rájuk a verseny alatt, míg a többiek a keményebb keverékűvel lassabbak lehetnek. Nem tudom hogy időben mennyi a különbség, de biztos van pár tized vagy talán másodperc.
  • Totti5
    Attól hogy kíméletesebb még nem féletétlen jelenti hogy gyorsabbak is.
  • WNW
    Nah.... Meg el nem felejtem... Vicces a McLaren lyuk a pilotafulken, es levego a hatso szarnyra labhajtassal projekte.. Illetve olvastam par napja a Bridgestone ertekeleset a kocsik gumihasznalatarol.. A 4 nagy csapat nagyjabol hasonloan hasznalja a gumikat, viszont a Sauber allitolag nagyon kimeletes... Elkepzelheto, hogy ugyan az idomeron emiatt nem lesznek olyan utosek, de verseny kozben jobban tudjak hasznalni a puha gumikat, illetve trukkozhetnek a kerekcserek szamaval..
  • sith7
    ott a pont

"jó pár verseny kell ahhoz, hogy tisztán lássunk erőviszonyok terén. "
  • FireWhisper
    Sziasztok!
    Most néztem be itt először ide az f1s fórumba sgn, azt szeretném kérdezni ez a 2009s összefoglaló honnan van ?:D Nagyobb felbontásba nem lehet megnézni valahol?

• Dark Angel 666
    Szerintem:
    Schumacher
    Alonso
    Massa
    Rosberg
    Button
    Hamilton sajnos nem ér célba mert az utolsó körben a kavicságyba ragad
  • Legend Killer
    Én
    Én
    Én
    Én
    Én
    Én
    Én

. csak viccelek. sztem felesleges latolgatni az esélyeket emberek, első futam, jó pár verseny kell ahhoz, hogy tisztán lássunk erőviszonyok terén.
  • gyepesjoint
    Vettel
    Alonso
    Hamilton
    Rosberg
    Button
    ez lesz szerintem az első öt!
    sjúmáher majd az első 5-6 futam után gyűjtött 10 ponttal el fog gondolkodni azon,hogy érdemes-e még jobban kiröhögtetnie magát :) érdekes szezon elé nézünk az biztos!!!
  • WNW
    Nos, itt korabban valaki benazta Sennat.. Hat ezzel a kocsival meg egyenesen menni is kihivas... Egy sima iven nem lehetet rajtatartani, jobbra-balra elcsuszkal a gep magatol, szinte nincs tapadasa.. Kigyorsitasnal is neztem, nem lehet neki gazt adni, mert mar dobja is el a feneket, pedig nem is iven probalt gyorsitani... Hat ezzel meg lesz dolguk... Viszont a vegen szepen megfogta.. Es igen, csak 1 kocsijuk van, a masik meg nincs kesz...
  • Ulvar
    Lehet hogy igazad van de azt ne felejtsd hogy 2 héttel ezelőtt fizették ki a kasznit ráadásul meg is szívatták a Hispániát mer a felfüggesztés Fém és nem Karbon az +20 kg ráadásul az Aerot marhára nem tesztelték most próbálták ki először...változni fognak majd a dolgok...