182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Hali.
Nektek hogy tetszenek ezek az új kocsik?:D
Nekem nem túlzottan, sőt....
A ferrari elég furcsa. ( szerintem igen ronda :/ :D ) -
WNW #92069 4 kor utan kopik a kemeny gumi...?! Lesz eleg sett a verseny vegeig, vagy mindenki felnin fog beerni..?:)) -
Apád vagy anyád volt nigger hogy így utálod a feketéket? -
barmi #92067 Teszek még néhányat a mai szabadedzésről :
Forrás: A5.hu -
attila46 #92066 Hajós .....azért mert valaki tud F1 autó vezetni és netán a bőr szine nem olyan mint a tied.....lehet szeretni és lehet gyülölni...igaz??
Gondolj bele..a személyes sárdobálás elrontja az egész fórumot...!!! -
Kedves vagy,hogy nem embernek tekinted, hanem istennek.. :D -
Ha ezt mondod akkor nem fog kiesni.:DDD
De úgy is az lesz!:P -
Nagyon féltek tőle:DDDDDDDDDDDD -
Nekem mindegy a sorrend, csak a Hamilton ne legyen már első.. Essen ki a francba... Legyen ember az első... -
McLarenről nincs képed? -
WNW #92060 Azert marha egy takolmanyok ezek a kocsik formara, ha igy vegegnezzuk oket.. Letort orrok, uszonyok, kituremkedesek, meg egyebek... Hihetetlen miket ki nem talalnak.. -
remélem is és akkor Alonso nyer ;) -
Az utolsó kép jól mutatja hogy ki mely régióban fog helyezkedni az évben! Pontosan így fognak szerepelni a csapatok! -
barmi #92057
F1 - 2010 Bahreini GP, péntek
Forrás: A5.hu -
WNW #92056 [URL=http://www.a5.hu/cikkek/2/39219.shtml]Kullogunk, de inkabb "tele" tankkal tesztelunk.. (Ferrari) :)[/URL] -
ezek az edzés eredméynek semmit nem mutatnak
nézzük csak meg a tavalyi edzés és verseny eredményeket:
Ausztrália-Melbourne
Top 10 Practice 2
1 Nico Rosberg
2 Rubens Barrichello
3 Jarno Trulli
4 Mark Webber
5 Jenson Button
6 Timo Glock
7 Kazuki Nakajima
8 Sebastian Vettel
9 Adrian Sutil Force
10 Felipe Massa
Top 10 Race
1 Jenson Button
2 Rubens Barrichello
3 Jarno Trulli
4 Timo Glock
5 Fernando Alonso
6 Nico Rosberg
7 Sebastien Buemi
8 Sebastien Bourdais
9 Adrian Sutil
10 Nick Heidfeld -
Gabor_(HSF) #92054 Őt nem tolják,csak daruval emelik vissza..
ŰTŐS az ovi megen
-
azert van fem be epitve bazze!!! mert miutan folmondtak a szerzodest nem csinaltak tovabb az autot amikor ujra indult gyorsan kellett valami!!! -
egyen kasztninál nem kényszerülnek versenyre ha már elnyerték a tendert..nekik ez a jó megoldás nem a F1..
szélcsatornájuk sem volt 2001-ben mig a reynardnak igen ezért aztán a CART betíltotta a kasztni fejlesztést.. :p
ha fémet épitenek be manapság a F1-ben a kasztniba lehet azóta sincs szélcsatornájuk ;) -
Csak ezeknek lesz pénze fejleszteni :\ -
Rosberg: I am very sorry that happened today. My contract is very important for me.
:DDD -
WNW #92049 Psszt.. A mai helyezesek nem sokat jelentenek.. A Ferrarisok eleg hosszu etapokat mentek, Alonso meg csatakat is vivogatott uldozessel, elozessel.. Holnap delelott, meg az idomero... Akkor mar tudni fogjuk, hogy 1-2 koron ki a leggyorsabb.. A versenyen meg azt fogjuk megtudni, versenytavon ki a leggyorsabb.. -

.
-
Az "ezüst nyilak" gyorsabbak mint a "fekete lovak" és erőfölényben is vannak 4 vs 2 [#taps. De ez a "BMW Sauber Ferrari" név ez üt mindent!
-
Az mindegy, hogy szerzett-e pontot, de akkor se lehetett volna visszarakni. -
Mert neki ment a motorja... amúgy kár ezen lovagolni, semmi előnye nem lett belőle mert nem szerzett pontot. -
De visszarakták őt is még 2007-ben asszem, az esős Nürburgringi versenyen amikor majdnem a mezőny fele kicsúszott az első kanyarba :D
Na ott a kavicságyba vagy 4-5 autó bent ragadt Hamival együtt, de őt visszarakták daruval a pályára o_O -
2007 Nürn....Hamiltont géppel tették vissza a pályára. Úgylátszik ez már felejtős. -
Ja es nem mind1, h kozepesen vagy nagyon kopott gumival kell versenyezni, a kulonbseg sok tized lehet! -
gyepesjoint #92041 jah,mert sajnos őt nem tolják VISSZA pályára a pályabírók mint a fritz-et -
De nem muszáj nekik a leggyorsabbnak lenniük, mivel a versenyen a puhább gumi sokkal tovább kibírja így lehet,hogy a puha gumikat többször rakják fel rájuk a verseny alatt, míg a többiek a keményebb keverékűvel lassabbak lehetnek. Nem tudom hogy időben mennyi a különbség, de biztos van pár tized vagy talán másodperc. -
Attól hogy kíméletesebb még nem féletétlen jelenti hogy gyorsabbak is. -
WNW #92038 Nah.... Meg el nem felejtem... Vicces a McLaren lyuk a pilotafulken, es levego a hatso szarnyra labhajtassal projekte.. Illetve olvastam par napja a Bridgestone ertekeleset a kocsik gumihasznalatarol.. A 4 nagy csapat nagyjabol hasonloan hasznalja a gumikat, viszont a Sauber allitolag nagyon kimeletes... Elkepzelheto, hogy ugyan az idomeron emiatt nem lesznek olyan utosek, de verseny kozben jobban tudjak hasznalni a puha gumikat, illetve trukkozhetnek a kerekcserek szamaval.. -
ott a pont
"jó pár verseny kell ahhoz, hogy tisztán lássunk erőviszonyok terén. " -
FireWhisper #92036 Sziasztok!
Most néztem be itt először ide az f1s fórumba sgn, azt szeretném kérdezni ez a 2009s összefoglaló honnan van ?:D Nagyobb felbontásba nem lehet megnézni valahol?
-
Szerintem:
Schumacher
Alonso
Massa
Rosberg
Button
Hamilton sajnos nem ér célba mert az utolsó körben a kavicságyba ragad
-
Én
Én
Én
Én
Én
Én
Én

. csak viccelek. sztem felesleges latolgatni az esélyeket emberek, első futam, jó pár verseny kell ahhoz, hogy tisztán lássunk erőviszonyok terén.
-
gyepesjoint #92033 Vettel
Alonso
Hamilton
Rosberg
Button
ez lesz szerintem az első öt!
sjúmáher majd az első 5-6 futam után gyűjtött 10 ponttal el fog gondolkodni azon,hogy érdemes-e még jobban kiröhögtetnie magát :) érdekes szezon elé nézünk az biztos!!! -
WNW #92032 Nos, itt korabban valaki benazta Sennat.. Hat ezzel a kocsival meg egyenesen menni is kihivas... Egy sima iven nem lehetet rajtatartani, jobbra-balra elcsuszkal a gep magatol, szinte nincs tapadasa.. Kigyorsitasnal is neztem, nem lehet neki gazt adni, mert mar dobja is el a feneket, pedig nem is iven probalt gyorsitani... Hat ezzel meg lesz dolguk... Viszont a vegen szepen megfogta.. Es igen, csak 1 kocsijuk van, a masik meg nincs kesz... -
Lehet hogy igazad van de azt ne felejtsd hogy 2 héttel ezelőtt fizették ki a kasznit ráadásul meg is szívatták a Hispániát mer a felfüggesztés Fém és nem Karbon az +20 kg ráadásul az Aerot marhára nem tesztelték most próbálták ki először...változni fognak majd a dolgok...