FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a.carkey
És szerinted nem tud rajtolni mert visszaesik? Alonso is visszaesik sokszor. Akkor õ sem tud rajtolni?

A medve nem játék.

bardocz
Miért,tudott rajtolni?Tizedekkel késõbb indult,mint a többiek.Ez nem megengedhetõ,ma végképp elúszott a vbcíme,de ha nem esik ki,akkor is baszhatná.
a.carkey
Volt ott sokszor 1-2 tized is. De mivel kb. egyformán gyorsítottak ki, így cseszhette a tizedeket.

A medve nem játék.

lac coo
Massa nem tehetett errõl , Kimi meg nagyon is.. Ennyi ...

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

BaliBoy
Elég csak az elmúlt futamokat nézni. Jópár futam óta mindig visszaesik a rajtnál.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

a.carkey
Massa megúszta, de ugyanúgy neki is mehetett volna Sutilnak.

A medve nem játék.

lac coo
...és már vissza is értünk megint az idõmérõhöz 😄DDDDD

elismerem, ebbena sportban is létezik olyan, hogy szerencse, és hogy valaki ön hibáján kívül kerül hátrányba, de ez most nem az .

a lampat is ember kapcsolja, nem automatika...

http://gaborszantai.co.uk/

Istencsászár
Honnan kerüljön pozícióba? 1 mpbõl? 5bõl? ne vicceljünk már...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

bardocz
"a lámpa nem téved mint a nyalókásember"

Akkor mit csinált Massánál?
a.carkey
Mert szerinted Kimi nem tud rajtolni? Ja, azt mondta a Zollner, akkor nem tud ...

A medve nem játék.

lac coo
Na de õ akkor ment mikor szabad utat kapott....Az hogy Kimi bepánikoltés leugrott a kuplungról , az nem a lámpa hibája....

ennyi. Kimit remélem nem sokáig kell a Ferrárinál látnom, csak foglalja a helyet valami ütõs pilótától .

idomeroben igazad van, de a rajtot erdemes lenne megnezned felulrol: az 5 poziciobol indulo sokkal jobb helyzetben van, mint a negyedikrol...

Punker
elaludtam.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

a.carkey
Mert nem lehet pozícióba kerülni. Van pár pálya ahol ha pozícióban vagy se tudsz elõzni.

A medve nem játék.

en is Kiminek drukkoltam, de felesleges vedeni, meg sem probalja az elozest, vagy tamadasi pozicioba kerulest..., szegyen, amit iden csinal...

lac coo
Nem kell lámáskodni az idõmérõn és senki nem poroszkál elõtted😊)) Meg rajtolni is meg kellene tanulni 😊))

BaliBoy
Nem tök mind1, hogy nyalókás ember áll ot és engedi el idõ elõtt a versenyzõt, vagy a lámpát kezelõ személy aki figyeli a forgamat ad szabad utat?
Raikönen meg simán nem figyelt. Már nagyon régóta használják ezt a lámpát a Ferrarinál mindenféle gond nélkül! Volt már nem egy olyan "baleset" amikor a nyalókás elõbb felemelte a nyalókát majd gyorsan vissza...

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

a.carkey
Ugyanaz a "nyalókásember" engedte ki a Massádat is. Az esetet még vizsgálják ... 😊

A medve nem játék.

Istencsászár
Ha észrevetted volna nem a pálya miatt nem elõztek, hanem mert nem voltak elõzése pontba sehol senki... a pálya megfelelõ, elõzni lehet rajta.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

lac coo
Miért van ami ennáél izgalmasabb ? 😊)))))

Mind ilyen, ezek a fiúk ennyit tudnak, nem lehet bízni abban , hogy valaki is hibázik 😊)))

gondolom Tilke tervezte ezt a hulladekot is...

a.carkey
Különösen ha elõtted poroszkál a fél mezõny és nem lehet elõzni a pályán.

A medve nem játék.

a.carkey
Meg egy csúnyát. 😄

A medve nem játék.

bordy
sikerült egy elég szar pályát csinálniuk. ha nem a legszarabbat, grat.
mindig végig nézek minden futamot, de ezt most nem bírtam annyira uncsi volt.

lac coo
Annál jobb minek, a lámpa nem téved mint a nyalókásember (amire sok példa van)és valóban nem nehéz látni, hogy csak két lámpa világít 😊

Kimi megint esett-kelt, szerintem a gumikkal nincs kibékülve, de hát mindenki azon megy, venni kell a fáradságot és rászánn iaz idõt , meg kell tanulni ezeken a gumikon és autón menni ....

15 kör alatt kapni egy boxkiállásnyi idõt a csapattárstó az azért elég szégyen 😊)))

Massa alázott ma , az biztos ! <#worship>

Istencsászár
Nakajima egy szépet elõzött ( olyan Kockás féle távolról beesek megoldás volt, de nem ütköztek )

kimi helyére menjen alonso, és akkor rendben lenne 😊 monza-t várom nagyon 😊

a.carkey
Ja, dehogy, csak utálják Hamiltont az Alonsoval történtek miatt, azért fütyültek. 😄

A medve nem játék.

a.carkey
Rasszista spanyolok?

A medve nem játék.

a.carkey
Az pálya.

Ha Kimi nem üt el senki vagy esik ki, akkor itt SEMMI sem történt volna a versenyen ötvenvalahány kör alatt ...

A medve nem játék.

Máté94
Ja😄
bardocz
Sárgánál indult,látszott a visszajátszáson,ez a lámpa egy kalap szar.És Massa is megszívta vele.
a.carkey
Jön Belgium.

A medve nem játék.

Az RTL értesülései szerint nem sérült meg komolyabban a Ferrari tankembere a boxutcai balesetben, de pontos diagnózist csak az orvosi vizsgálatok után tudnak mondani. A szakember a hátát és a bokáját fájlalta. A feltételezések szerint Räikkönen pirosnál indult el és ez okozta a balesetet.

bardocz
Tényleg basszátok meg,Kimi hibája,hogy elfüstölt.Azt senki sem veszi észre,hogy ha boxot nem cseszi el megelõzi Kovát.Nevetségesek vagytok.Jah és ennyit ér a baszott lámpátok is Ferrarinál,én megmondtam,hogy ez szar lesz,de ennyit ér.3 lámpát belerakni,nevetséges.
gabber_saviola
szép volt Hami, jó ez így. <#taps>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

bardocz
Hamilton lesz a vb,Massa köv versenyen elfüstöl,Kimi meg majd az azutánin.
a.carkey
<#mf2> (lemaradt)

A medve nem játék.

a.carkey
Nem, de ha ott van, Kimi szop. Nézz utána. Semmi rosszat nem kell gondolni, csak akkor nem megy neki. Ennyi.

A medve nem játék.

a.carkey
Ki is esett! 😄

Kimi sokszor volt gyors késõbb elfüstölõ motorral a McLarennél. A Ferrarinál eddig 1x sem kockáztatott. Nyilván, ami Massánál elõjött a Ringen, az nála is elõjöhetett. De van rá sansz, hogy visszavehettek pl. verseny elõtt a teljesítményébõl és közben imádkoztak, hogy kitartson. Nem tartott ki. Remélem érted? #69632 remélem te is?

Massánál ilyet nyilván nem kellett tenni, mert neki új motorja van az autójában. Ettõl lett õ isten, Kimi meg gázoló, ahogy az indexen is írták, holott a tankoló csapta pofán a szerelõt.

De mint írtam már többször is: akárhányszor ott volt Schumacher, a helyszínen, Kimi 1x sem ment jól és a kevés szerencséje is elhagyta.

A köcsögölõnek meg hasonló szépeket kívánok! <#mf2>

A medve nem játék.

Máté94
Szépv otl Massa.Hamilton és Kubica!
DannyL
Simán pályázik ez a mai verseny az év legunalmasabb versenye címre. 😊

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

DJKonya
mind1 én nem itatkozok nem akaork büntit kapni monzában a két ferrari füstölni fog mint Bessenyei a Redbull Air Race-n .....mind1
hajrá NakajimaXD

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

Nagy valoszinuseggel Schumi ad tanacsokat a pilotaknak.. Massa hallgat ra es tanul, igy gyorsul, Kimi leszarja mert O ugye a nagy Kimi, es lassul...<#mf1>

ÁjjLe BoBBi
nagyon alulinfomrmált vagy és úgy próbálsz okosat mondani te is 😉

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Count Adyn
Innentõl kezdve kimi beállhat massát tolni. Ha tudja legalább azt :S

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

ÁjjLe BoBBi
és kész? mert te azt mondod? ekkora baromságot is csak te írhatsz.

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Peppus
Régebben mindig szarrá mentek a Mekik..

passatgt
ja, hogy te láttad tv-n keresztül, hogy kimi autója egész hétvégén 50le-vel gyengébb volt?😊