182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
""This is a completely precautionary step: the engine, used by Felipe Massa up to the qualifying yesterday afternoon shows, some abnormal parameters, but can still be used on the track, according to the applicable rules, during free practice sessions." -
mindegy
így is gond lehet év végére ha sorban hullanak szét a motorok -
G_ArchAngel #92228 Tavaly sem volt, csak akkor, ha tulleped az eves keretet... -
Érdekes,hogy nincs büntetés... -
G_ArchAngel #92226 Massa-nak motort csereltek az autojaban.
Buntetest nem kap, de innentol mar csak 8 motorja maradt a hatralevo futamokra. -
Laceee #92225 Force indianak is fel kell majd rakni a lágy gumit, akkor basznak rá, ha még melegebb lesz az a pálya hőmérséklete a verseny haladtával, egyátalán nem biztos, hogy rossz taktika először letudni a lágy keveréket. -
Blum #92224 3. szabadedzésen elhagyta a kereket. -
Mi a fene történ Glock-kal amikor bal első nélkül volt?
Szabadedzésen volt?Mer ezt még eddig nem is láttam! -

-
A szombati nap legszebb pillanatai.
Hát ez valami csoda szép!
-
Blum #92220 Jó képek!
-
barmi #92219 F1 - 2010 Bahreini GP, szombat
Forrás : A5.hu -
És akkor majd megcsodáljuk menteközbe az új sc-t!Annak is kell, hogy debütáljon valamikor! -
Blum #92217 Szerintem az 1. kanyarban nem lesz semmi különösebb esemény. Inkább majd verseny közben az 1. 5-8 körben. -
Én is remélem, hogy fele összetöri magát:D -
Én kíváncsi vagyok a rajt utáni első kanyarra! Remélem lesz valami akció meg van pár "tapasztalatlanabb" pilóta aki most jött a Formula 1-be akik még az első kanyarba okozhatnak egy kis galibát! -
SzocsA #92214 de lehet olyan lesz mint a tavalyi mert szuper lágy gumin tele tankkal nem bír ki 5 kört sem és jöhet be a boxba kereket cserélni a force india járt jól. majd ma meglátjuk
ferkások, vettel rábaszott! a mekin milyen gumik voltak? -
Sajnos a mostani időmérők ilyenek lesznek, ha nem változtatnak, a felhasználható gumigarnitúrák számát csökkentették sajna, és a mostani gumik hamar elmelegedtek, így krözgetés és 1 gyors kör maradt mindenkinek jelenleg :( -
Viszont a mostani bannerbe már nem lehet belekötni, annyi szent:) -
azért ha valaki hibát követ el, azt elismerhetné;
ettől függetlenül igen, mindig menő a banner -
Milyen "emberkatalógus"? -
Emberkatalógus alapján minden világos, sorry:) -
Minden nap nézem, de mivel a fórumot sokszor megnéztem, ezért nem is gondoltam, hogy Fals információ van kiírva... -
port.hu? -
Már ne haragudj, de ha olvasom naponta 10x a fórumot, és a fórum banner alapján nézem meg, hogy mikor kezdődik, akkor biztosan kevésbé érdekel, mint az aki kinézi a TV újságból... Ugye ezt te sem gondoltad komolyan? Sötét ember? Hát nem vagyok az, de ha neked ezalapján lejött, hát legyen... -
Az ilyen sötét emberekkel ne is törődj, aki a banner alapján kapcsolja be a tv-t és pont akkor, na azt igazán érdekelheti a forma1... Én mindig elvoltam ájulva a bannertől, mert tényleg nagyon fasza volt. Mindenki természetesnek vette, hogy ott számol, meg mutat minden adatot, pedig nem kevés meló lehet vele. Szóval én megköszönöm a munkádat :) -
nincs mit! sok támogatást kaptam, hogy készítem és frissítem a bannert
szóval az ilyen elszólásokat "nagyon köszönöm".
ezt a bannert aki látogatja a fórumot tudja, hogy még ősszel készítettem, volt dolgom azóta elég. gondoltam majd frissítem az első futam után. majdnem fél évvel ezelőtt még elég jól belőttem azért a kezdést :)
szóval bekaphatjátok -
én annak örülnék ha Massa nyerne :) -
Alonso vagy Vettel -
Előzések terén igazad van, csak a szabályok miatt cseszték el SZERINTEM!
De hát V10 és szélárnyék mindenek előtt!!! Ez is igaz!
-
A 2005-ös idény már csak a Japán nagydíj miatt is az utóbbi évek legjobbja volt.
De ettől függetlenül is elég jól sikerült. -
Erkölcsi győztes: Senna, Chandok
Valódi győztes: Hááát... Sutil meglepetés lehet, de Massa szerintem...ő nagyon vágja a pályát. -
én :D.
amúgy nemtom. majd kiderül. -
Sutil -
spiczi91 #92196 Chandok -
Blum #92195 Vettel -
Massa -
holnapra kit tippeltek nyerőnek? -
Csak nekem volt nagyon unalmas? Alig vártam a q3-t, hogy valami izgalom legyen, gondoltam kakóból megy mindenki, erre taktikázik mindenki :S -
:(.