182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Lementek az első kerékcserék is, hát kérem szépen ez így egy nagy nulla, a 2. kör óta nem volt semmi akció, szélárnyék megint nincs, egymástól 2-3 mp-re sínautózgatnak, itt van 4 világbajok és képtelenek egy kis sótájmra, bravó FIA ezt elkurtátok, nem kicsit nagyon.
Ha idén valódi autóversenyt akarok nézni, akkor csak is Túraautó, jó lesz nekem az S-B-WTCC trió, Ráadásul VB-n ott van Norbi, kell ennél több? -
én is befejeztem nézni, kimegyek pecázni inkább... -
nálam eddig tartott a mai futam:D -
OMG! Ez még sokkal unalmasabb lett mint eddig volt. :(( -
Legalább hátul van valami, de azért mert 3 mpvel lassabb a Lotus...szánalmas időpocsékolás...
"Ahhhh...te láttad ezt Gyuláám, há megelőzte A BOXBAN!!!! HAMILTON ROSBERGET!!" ... vazzeeeeee...
megyek indycar idő mérőt nézni... -

-
WNW #92264 Hulye ez a Palik... Massa nem elcseszte az elso kanyart, Alonsora vigyazott.. Ha kiereszti kulso ivre, akkor Alonso megy a homokba.. Ehelyett szepen adta neki a kocsinyi helyet, nehogy osszeakadjanak.. -
ManoNegra #92263 na, na shell mérnökök? 
-
10 kör alapján ugyanolyan unalmas lesz az év, ugyanazzal a fogyatékos semmit tudó Palikkal...hihetetlen...semmi szélárnyék nincs, 1 körig volt csata azt ennyi...gratulálok, kíváncsian várom a taktikák végét -.-" -
nekem magának a szemgödörnek a mérete volt feltűnő. jelentős eltérés volt a kettő között, a bal mélyebben ült és kissebnek tűnt. ez lehet akkor a szemöldök eltérés miatt volt. nemtom, de fura. -
Nem ferde hanem egyenes! :D -
Nem ferde egyenes! :D -
A sérült szemöldöke nem íves hanem ferde,nekem ennyi tűnt fel! -
badoer #92257 NIncs tankolás
nem figyeltem massa szemét:) -
Bebaszott! -
háhá van Palik
lesz itt sikoltozás ma érzem xD -
sziasztok.
nem követem a topikot folyamatosan, szóval elnézést ha már erről volt szó:
ettől az évtől tényleg nincs tankolás futam közben? ....
akinek nem durrant el a feje most attól megkérdezném az igazi kérdésem is :)
Csak nekem tűnik úgy, hogy Massa szeme nem egyforma?
Igen, tudom, hogy volt egy hatalmas balesete és operációja, stb. Az előbbi riportok egyikében nagyon feltűnő volt, mintha be lenne dagadva neki, aztán már nem látszott ennyire. Szerintem elég zavaró lehet, ha ez a verseny alatt bedagad majd neki. Ki tudja mit nyom a fején, esetleg a látását blokkolja. -
Ha így hívod mért nézed? -
nyugdíjasjelölt xD -
Dean Winchester #92251 valami jelentős változás van még a tavalyi évhez képest?
egyébként nem követtem eddig annyira nagy figyelemmel az f1-et :) tavaly fele kóstoltam bele. -
Ámen. :) -
Blum #92249 De nem ám....:( -
" Auto racing, bull fighting, and mountain climbing are the only real sports ... all others are games."
- Earnest Hemingway
Jó futam nézést mindenkinek, és kívánjunk jó versenyeket ez évben most, és mindörökké!. -
Ez hihetetlen... -
képben vagy! -
shumika #92245 Hajrá Schumacher! -
Dean Winchester #92244 na mostmár idéntől nem lehet tankolni futam közbe?? -
Blum #92243 Hajrá Vettel! -
Dean Winchester #92242 hajrá Button
-
Flower #92241 Hol tudom nézni online a retekklubbot? -
Mennyit változik a világ! Motort cseréltek, mert az adatok nem voltak jók. Anno a Ferrárinál Lauda megnyerte az időmérőt, majd a versenymérnök legnagyobb megdöbbenésére motorcserét kért, mert szerinte nem volt valami rendben a motorral. Kicserélték neki, de a gyárban futópadra rakták, mert kétkedtek. A motor a versenyszimuláció alatt tönkrement. -
G_ArchAngel #92239 Alonsonak is motort csereltek...
Ferrari jol kezdte az evet
-
Hííj, azt nem tudom, de Rosberg is panaszkodott ahogy mindenki, hogy gyors körre elmelegedtek a gumik. azért érdekes lesz az első, a gumik, az üzemanyag megszokása okoz szerintem érdekes pillanatokat, még senki nem tudja milyen lesz. azért én Sumit fogom figyelni, saját véleménye szerint a versenytempója jó, és ő már ment ilyen szabályokkal. Bármi történt eddig, a futamra adnak pontokat, az pedig csak ma lesz :) -
Ez a kép ott van a szeren! :D -
Gyönyörű!!!
-
Kezdeődik!
"A McLaren, a Mercedes és a Renault a feltételezések szerint a külső starter nyílását arra használták, hogy egy új diffúzorszintet hozzanak létre. A megoldás megfelel a Technikai Szabályzatban foglaltaknak, de sérti annak szellemiségét. A feltétezések szerint FIA emiatt pontosítani fog a szabályzatán, hivatalos közleményt egyelőre nem adtak ki ezzel kapcsolatban." -
paj01 #92234 Nah kezdodjek a futam!:) nem hiszem, hogy nagy karambolok lesznek. A verseny elott tuti a szajukba ragjak h nyugi.
Mondjuk Ausztraliaban hagyomanyosan "megorultek" a pilotak a szezonnyiton, de sztem ezen a szeles palyan maskepp lesz.
Aki a banner alapjan tajekozodik annak mondom, hogy a kozvetites 12:25 tol kezdodik termeszetesen némi pofazassal meg "jatekkal" az elejen.:) -
"A téli tesztek során a csapatok megfelelően begyakorolták a kerékcseréket, amelynek során a Red Bull KÉT (?) másodperc alá tudott menni."
Na erre kíváncsi leszek! -
Laceee #92232 Addigra a többi csapat is keményebb keveréken lesz, az számít igazán, hogy hova jönnek vissza kerékcsere után. -
de sokat megy keménnyel, felrak még keményet egyszer, utána a végére könnyű kocsival marad a lágy