FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

M@TriX
nincs mit 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

desigo
Remélem,hogy pontban 2 nap múlva is esni fog 😊
djfuge
Ezt aki kitalálta hogy itt is lehet nézni,az nagyon király volt😊)) Köszi

M@TriX
a banner úgy van megcsinálva, hogy ha rákkatansz az "Online Adásra akkor nagyképernyõn hozza a közvetítést. Elõvigyázatosságból egy másik szerverrõl linkeltem ha az elsõdlegessel, mint most is gond lenne...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

király vagy kösziszépen<#worship>

bardocz
Lol,még megy,aszittem már rég vége😄 köszi
Colos111
Srácok valaki egy linket ahol nézhetetem a szabadedzést dobjon már!megköszönném<#worship>

M@TriX
Ha jól látom. De. végeredmény....

1. Massa
2. Raikönnen
3. Hamilton
4. Kova
5. Alonso
6. Webber
7. Bourdais
8. Vettel

M@TriX
majd versenyben kiderül megérte-e a módosítás...

gordon 24
wazz😄 Tényleg azt nem is olvastam😄

Na minb1 én is remélem!
Nem tetszik ez az utolsó sikán.Jobb volt a busz megálló..

Downhill!!

M@TriX
? ezt mondtam én is második mondatomban...

remélem jó kis verseny lesz...

gordon 24
Ez nem jött be!😄
Csöpög az esõ hehe😄

Downhill!!

zsutyesz
a monitorom melóhoz van beállítva, nem F1 nézéshez... 😄

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

M@TriX
tekerd fel a fényerõt 😉

amúgy jah, néha van pár csöpp is a kamerán

zsutyesz
elég borús az ég, nem? vagy csak én látom annak?

b-type
figyuzz, ha valóban járnál a topikba, és nem csak a linket szurnád be, akkor tudnád hogy a fejlécben ott a szabadedzés ahogy indul...

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

M@TriX
nem gondoltuk volna... 😊))))

eddig izgi...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Sziasztok, itt 10:00-tól élõben (képpel) lesz az elsõ szabadedzés is! Én itt nézem...

szabadedzés
a.carkey
Csak az RTL Klubon ...

A medve nem játék.

bardocz
Ez soha nem lesz érvényes😄
Bandee1987
Te valamit nagyon keversz, mindjárt elõkeresem neked a wikipedia megfelelõ szócikkét 😊

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Bandee1987
mittudomain, amúgy Monza és Imola hazai pálya a Ferrarinak, így naná, hogy kedvenc, amúgy se rossz pályák 😊

MaSzKa
Fényév (meghatározás) - Az a távolság amennyivel a McLaren a többi csapat elõtt van 😄 (es talan ujra ervenyes 😄)

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Minstrel
Imolán most mit alakítottak? Arról van új pályarajz? Szerencsére két hét múlva WTCC lesz rajta. <#buck>

http://topgearhungary.blogspot.com/

Bandee1987
A Hungaroringen (mert hát hazai), Monzán és Imolán kívül ezt a pályát imádom még nagyon.

MaSzKa
mnaco az tetszett idén nekem

ÁjjLe BoBBi
😉

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

proway
1 kis off: http://video.xfree.hu/?n=hamster1527|99012f5b343d4ad3476ffef052c704c3

xD

MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille

zsutyesz
persze, én is. Idén kint voltam 4 napot és isteni volt! <#taps>

bardocz
Pedig agyon jó pálya😊 Csak jó lenne ha mindenhol faszán ki lehetne szélesíteni a pályát mûfüvön,így az nyer,aki bátor és ügyes:-)
bardocz
Hungaroring is fasza.F1-ben azért szar minden pálya,mert nem lehet rajta elõzni.Amúgy érdekes,hogy pont monacoban volt kb a legtöbb kísérlet,amit itt mindenki utál szinte,mert fujj,város az nem jó semmire,gagyi,stb.Nincs olyan,hogy egy pályán nem lehet elõzni,amíg 2 autó szélessége megvan.
gordon 24
Hát pertsze! A Hungaroring nem egy jó pálya sõt!
Én nem versenyzem csak szimulátorokkal, de nem szeretem a Hungaroringet.
Unalmas és nem jó vonalvezetésû..
DE!!

A mienk! És ezzel mindent meg is bocsájtok neki!

Downhill!!

a Török pl. f*sza sztem, jó széles, több jó ív is van

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

bardocz
Amúgy ha észrevennétek magatokat rájönnétek,hogy F1-hez minden pálya szar😄
zsutyesz
A Hungaroringen azért lenne mit javítani sztem.

bardocz
Faszért kúrták el a pálya végét...
gordon 24
Jó oké hogy f1-ben nincs nagy küzdelem ott. Nagyon szétszakadnak.
De különben egy nagyon kultúrált és szép pálya.. Wtcc-sek meg nyüstölik azon egymást..
Igaz már idén meg tavaly nem volt ott aból sem futam..

Nekem tetszik az a pálya vannak benne jó szopatós kanyarok. Pl a Nagy visszaforditó utáni sikán és abból az a bal kanyar. Aminek nem egy ive van hanem törik..
Nehéz. Nem tudom én szeretem😄

Downhill!!

Punker
Magny? az 1 sz@r az még a miénknél is uncsibb, soha semmi nem történik pálya. na jó egyszer talán 98/99-ben panis zárlatot kapott az esõben, de akkor is sz@r 😄

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

gordon 24
Jahh. Az lehet.. Igazd van szerintem valóban volt ilyen dolog akkoriban..
Magny Courset is sajnálnám, szeretném ha az is maradna sokáig.

Meg persze a Hungarórimg de ez természetes.😄

Downhill!!

emlekeim szerint a dohanyreklamok miatt...

http://gaborszantai.co.uk/

gordon 24
Jaja! Örülök neki én is.. Remélem sokáig bent marad a naptárban ujra.
Igazából nem is értettem az okát miért vették ki belõle..

Downhill!!

Punker
és sokszor van esõ, jó hogy visszakerült!

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

gordon 24
Imádom! A legjobb és legszebb pálya európában..
Google Earth-n nézétek meg a képeket ami fel van téve.. Olyan gyönyörû helyen van hogy hihetetlen.
Ráadásul Technikás gyors, über fasza.

Nagyon imádom a legkedvesebb pálya nekem😄

Downhill!!

Punker

gercse

MaSzKa
A különbözõ meteorológiai intézetek eltérõ elõrejelzéseket adtak ki Spa-Francorchamps hétvégi idõjárásáról. Az esõ valószínûsége mindenhol 95 százalék, de arról, hogy a csapadék mikor éri el a régiót, különbözõek az adatok.

Szinte biztos, hogy a hétvégén bevetésre kerülnek a Bridgestone esõgumik, aminek leginkább a követõboly örül.

A hõmérséklet várhatóan 10 és 17 fok között alakul, és a teljes hétvégén dél-nyugati szélre kell számítani

poppe
végül az orvos csak nem vizsgálta meg a kis kimit... 😄

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;